اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

حکاکی با لیزر دی وی دی رایتر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

حکاکی با لیزر دی وی دی رایتر

سلام
    مدتیه در مورد لیزر دی وی دی رایتر تحقیق کردم و مطالب مختلفی تو نت در مورد اینکه میشه با لیزر دی وی دی رایتر یک لیزر حرارتی ایجاد کرد دیدم حالا تصمیم گرفتم برای پروژه دانشگام یک دستگاه حکاکی با لیزر بسازم(روی چوب یا پلاستیک یا کاغذ)البته کوچیک و ساده. حالا این لیزر رو از دی وی دی رایتر در آوردم و تستش کردم اما اون قدرت کافی رو برای حکاکی نداشت از دوستان و کسانی که در این زمینه ها اطلاعاتی دارن خواهشمندم اطلاعاتشونو در اختیار من هم بزارن تا بتونم به نتیجه مطلوب برسم با تشکر... :nerd:
    فقط خودمو خودشو خدامون...

پاسخ : حکاکی با لیزر دی وی دی رایتر

نوشته اصلی توسط haunting
    سلام
    مدتیه در مورد لیزر دی وی دی رایتر تحقیق کردم و مطالب مختلفی تو نت در مورد اینکه میشه با لیزر دی وی دی رایتر یک لیزر حرارتی ایجاد کرد دیدم حالا تصمیم گرفتم برای پروژه دانشگام یک دستگاه حکاکی با لیزر بسازم(روی چوب یا پلاستیک یا کاغذ)البته کوچیک و ساده. حالا این لیزر رو از دی وی دی رایتر در آوردم و تستش کردم اما اون قدرت کافی رو برای حکاکی نداشت از دوستان و کسانی که در این زمینه ها اطلاعاتی دارن خواهشمندم اطلاعاتشونو در اختیار من هم بزارن تا بتونم به نتیجه مطلوب برسم با تشکر... :nerd:
    میتونید ادرس سایت ها را بدبد واسه من جالبه :applause:
    دوربین مدار بسته و دزد گیر و رفع مشکلات
    بانک اطلاعاتی سنسورها
    ساخت رقص نور برای شیشه سکوریت مغازه ها
    تعمیر لوازم خانگی را اینجا مطرح کنید
    [move][b] موفقیت بر روی ستون های شکست شکل می گیرد.

دیدگاه

یکی از سایت ها خود همین سایت بود
      تو گوگل هم بزنید "ساخت لیزر حرارتی" یا "ساخت لیزر حرارتی با دی وی دی رایتر" مطالب زیادی براتون میاد البته زیاد مفید نبودن برای من، من در حد یک ایده تونستم ازشون استفاده کنم و در واقع باید خودم به نتیجه ی مطلوب برسم البته اگه کسی تو این زمینه تجربه ای داشته باشه و بتونه کمکم کنه خیلی خوب میشه :sad:

دیدگاه

سلام
        به نظر من از اندازه لیزه میشه فهمید که این کاره نیست.کوچکتر از این حرفاس الان تمرکز و واگر نشدنش خوبه.
        [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

برای برش و حکاکی روی هرچیزی باید ابتدا توان مورد نیاز برای منبع لیزر مشخص بشه مثلا برای اجسامی مانند پلاستیک توان کمتر استفاده میشه به نسبت شیشه چون پلاستیک جذب انرژی بیشتری داره
          من با لیزر رایتز هم کار کردم در حدی نیست که بتونه اون کار ها رو بکنه بیشتر روی اجسام نازک و تیره مثل چسب برق و یا کاغذ سیاه تاثیر داره البته میتونه کبریت رو هم روشن کنه اگه رابط در خارج داری که بتونی خرید کنی .میتونی انواع مختلفی از لیزر های دیودی و گازی رو بسته به توان مورد نیازت تهیه کنی البته با قیمت خیلی ارزونتر از ایران
          روزی که درک کردیم همه چیز به خدا تعلق دارد . آن روز .روز طلوع دانش است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط جعفر رضائی
            برای برش و حکاکی روی هرچیزی باید ابتدا توان مورد نیاز برای منبع لیزر مشخص بشه مثلا برای اجسامی مانند پلاستیک توان کمتر استفاده میشه به نسبت شیشه چون پلاستیک جذب انرژی بیشتری داره
            من با لیزر رایتز هم کار کردم در حدی نیست که بتونه اون کار ها رو بکنه بیشتر روی اجسام نازک و تیره مثل چسب برق و یا کاغذ سیاه تاثیر داره البته میتونه کبریت رو هم روشن کنه اگه رابط در خارج داری که بتونی خرید کنی .میتونی انواع مختلفی از لیزر های دیودی و گازی رو بسته به توان مورد نیازت تهیه کنی البته با قیمت خیلی ارزونتر از ایران
            خیلی ممنون از راهنماییتون
            نظرتون در مورد لیزر بلوری چیه؟ اول اینکه اگر بخوام از بلوری استفاده کنم اون هم باید رایتر باشه یا بلوری معمولی هم میشه؟ و دوم اینکه بلوری توان حکاکی کردن روی چوب رو داره به نظرتون؟

دیدگاه

با لیزر بلوری فوقش بتونی یه کاغذ نازک رو ببری . اگه می خوای یه کار آماتور بکنی یه لیزر 300 میلی وات بخر.
              http://iran-micro.com/-c-224.html

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Behzad SH
                با لیزر بلوری فوقش بتونی یه کاغذ نازک رو ببری . اگه می خوای یه کار آماتور بکنی یه لیزر 300 میلی وات بخر.
                http://iran-micro.com/-c-224.html
                با تشکر
                این سایتی که معرفی کردین لیزر 300 میلی که نداره ولی 100 میلی داره که اونم قیمتش خیلی بالاس 120هزار تومن زیاده نمیخوام اینقد براش هزینه کنم :surprised:
                واینکه من این لیزرو برای برش دادن نمیخوام فقط برای حکاکی میخوام اونم حکاکی روی چوب یا پلاستیک و چیزایی از قبیل همینا. یعنی با دی وی دی رایتر یا بلوری کارم راه نمیوفته؟ :sad:
                .
                .
                یک سوال دیگه اینکه کسی نمیدونه لیزر دی وی دی رایتر معمولا بین چند تا چند میلی وات هست؟ لیزر بلوری چی؟ و سوال قبلمو دوباره تکرار میکنم اینکه اگه بخوام از بلوری استفاده کنم اونم باید رایتر باشه یا از بلوری معمولی هم میشه استفاده کرد؟

دیدگاه

سلام با dvd رایتر هم میشه اما باید بتونید با لنز اشعه لیزر رو متمرکز کنید
                  در مورد بلوری هم از dvd رایتر قویتره و بلوری رایتر هم از رامش قوی تره بسته به قدرتی که نیاز دارید انتخاب کنید .
                  فکر قسمت متحرک دستگاه رو کردید ؟ ایا قصد ساخت nc دارید یا cnc ؟
                  نمیخوام ناامیدتون کنم اما خیلی ها رو دیدم که میخواستن بسازن اما تهش فقط با تجربه روشن کردن کبریت دست از کار کشیدن ابتدا ببینید علم و امکاناتش رو دارید .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tester_t
                    سلام با dvd رایتر هم میشه اما باید بتونید با لنز اشعه لیزر رو متمرکز کنید
                    در مورد بلوری هم از dvd رایتر قویتره و بلوری رایتر هم از رامش قوی تره بسته به قدرتی که نیاز دارید انتخاب کنید .
                    فکر قسمت متحرک دستگاه رو کردید ؟ ایا قصد ساخت nc دارید یا cnc ؟
                    نمیخوام ناامیدتون کنم اما خیلی ها رو دیدم که میخواستن بسازن اما تهش فقط با تجربه روشن کردن کبریت دست از کار کشیدن ابتدا ببینید علم و امکاناتش رو دارید .
                    تشکر فراوان بابت پاسخ گوییتون :smile:
                    دوست عزیز من اعتقاد دارم که خواستن توانستن است پس میشه و من هم میتونم...
                    الان مشکل من روی همین لیزر هستش که باید به اون توانی که میخوام برسم قسمت متحرک دستگاه رو با توجه با اینکه این سیستم تحت یک پروژه کوچک قبلا توسط کس دیگه ای درست شده منم میتونم درستش کنم اون با استفاده از قسمت متحرک یک دی وی دی که لنز روی اون قرار داره این رو درست کرده ومن هم در واقع میخوام فقط تقلید کنم البته هنوز هیچی از این پروژه که ایشون درست کردن رو نخوندم و فقط عکساش رو نگاه کردم و میخوام خودم به سلیقه خودم طراحی و راه اندازیش کنم فکر کنم قسمت سختش برنامه نویسیش باشه :sad:
                    اینم لینک پروژه ای که میخوام بسازمش :nerd:
                    http://www.instructables.com/id/Pocket-laser-engraver/

اضافه شده در تاریخ :
                    تا شب نیستم دوستان هر کی هر اطلاعاتی یا منبعی در مورد این چیزا (لیزر یا حتی قسمت متحرک دستگاه) داره دریغ نکنه :sad:
                    با تشکر :rolleyes:

دیدگاه

http://www.instructables.com/id/Arduino-Laser-Engraver/
                      http://www.instructables.com/id/Pocket-laser-engraver/

دیدگاه

نوشته اصلی توسط haunting
                        تا شب نیستم دوستان هر کی هر اطلاعاتی یا منبعی در مورد این چیزا (لیزر یا حتی قسمت متحرک دستگاه) داره دریغ نکنه :sad:
                        با تشکر :rolleyes:
                        قسمت متحرک را میتونی تو تایپیک cnc پیدا کنی اونجا مفصل توضیح دادن
                        دوربین مدار بسته و دزد گیر و رفع مشکلات
                        بانک اطلاعاتی سنسورها
                        ساخت رقص نور برای شیشه سکوریت مغازه ها
                        تعمیر لوازم خانگی را اینجا مطرح کنید
                        [move][b] موفقیت بر روی ستون های شکست شکل می گیرد.

دیدگاه

با یک سلام گرم من هم به جمع شما میپیوندم.
                          من هم مدتی هست که دنبال لیزر میگردم...اما نه برای حکاکی بلکه میخوام یه نور افکن باهاش بسازم که جنبه تبلیغاتی داره...
                          اول سوالی که دارم اینه که ایا این لیزر های اسباب بازی که جنبه سرگرمی دارند همون لیزر های واقعی هستند؟
                          و اینکه بنده یک لیزر 5 میلی واتی دارم.حالا نمیدونم این لیزر رو چجوری روشن کنم؟تنها چیزی که میدونم اینه که5v هستش.حالا با باطری میشه روشنش کرد؟اگر الیدی درایور میخواد باید چه مشخصاتی رو در نظر بگیرم؟
                          با تشکر

دیدگاه

سلام.
                            من زیاد در مورد لیزر ها تجربه ندارم. :redface:
                            ولی بحث برام جالبه. :eek:
                            یه پیشنهاد از این خودکار های لیزری که نور خود رو تا چند کیلومتر ساطع میکنن کاربردی داره و به این کار میاد؟؟؟؟
                            http://upload7.ir/images/42355212667119477675.gif
                            daydigi.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amin tal
                              با یک سلام گرم من هم به جمع شما میپیوندم.
                              من هم مدتی هست که دنبال لیزر میگردم...اما نه برای حکاکی بلکه میخوام یه نور افکن باهاش بسازم که جنبه تبلیغاتی داره...
                              اول سوالی که دارم اینه که ایا این لیزر های اسباب بازی که جنبه سرگرمی دارند همون لیزر های واقعی هستند؟
                              و اینکه بنده یک لیزر 5 میلی واتی دارم.حالا نمیدونم این لیزر رو چجوری روشن کنم؟تنها چیزی که میدونم اینه که5v هستش.حالا با باطری میشه روشنش کرد؟اگر الیدی درایور میخواد باید چه مشخصاتی رو در نظر بگیرم؟
                              با تشکر
                              سلام
                              درایور نمیخواد برای راه اندازیش مگه بخوای با میکرو کنترلش کنی!
                              برای راه اندازی هم میتونی از باتری استفاده کنی واگه 5 ولت دی سی دادی .یه مقادمت 100اهم باهاش سری کن تا جریانش کنترل بشه وداغ نشه
                              [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X