اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

حکاکی با لیزر دی وی دی رایتر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : حکاکی با لیزر دی وی دی رایتر

دوستان این لیزر رو درست کردم و کلیپ و عکساش هم ایشالا میزارم، :applause: لیزر دی وی دی رایتر جواب داد :smile: اما در حد خودش ینی با اون میشه روی یه صفحه پلاستیکی سیاه حکاکی کرد البته با سرعت پایین :agree: که این برای پروژه من قابل قبول نیست :NO: و با لیزر دی وی دی رایتر بهتر از این نمیشه جواب گرفت :cry: برای حکاکی روی چوب باید از لیزر قوی تری استفاده کنم :agree:بلوری هم شاید جواب بده معلوم نیست :question: ولی به امتحانش میارزه حالا مشکل اینه که بلوری از کجا بیارم؟ :sad: هرجا میرم بلوری سوخته یا خراب ندارن به من بدن بیشتر از پنجاه تا تعمیرات کامپیوتری رفتم ولی کسی نداره چون بلوری تازه اومده و عمر بیشتری هم نسبت به دی وی دی رایتر داره :NO: حالا میخوام بپرسم کسی نمیدونه از کجا میتونم لیزر بلوری گیر بیارم؟ یا کجا اپتیک بلوری میفروشن؟ راستی شنیدم تو XBox و PS3 هم لیزر بلوری هست میخوام بدونم اولا درسته؟ دوما لیزر اونا که مثل دی وی دی رایتر برای رایت کردن و سوزاندن نیست oo: پس قدرتی داره برای کار من؟ :eek:
    تشکر میکنم از دوستانی که پاسخ های مفیدی میدن و همچنین دوستانی که نظر میدن
    فقط خودمو خودشو خدامون...

دیدگاه

دوستان اینم فیلم لیزر دی وی دی رایتر که جواب داد
      اول معذرت خواهی میکنم بخاطر کیفیت پایین فیلم چون دوربین خوبی دم دست نداشتم با گوشیم گرفتم که دوربینش خوب نیست :sad:
      دوم اینکه این فیلمو فقط برای اینکه بدونید دی وی دی رایتر در حد خودش قابلیت سوزوندن رو داره گرفتم وگرنه ارزش دیگه ای نداره :NO:
      وسوم اینکه کسی جواب سوالامو نداد :cry:
      2.19MB http://up.haunting.ir/up/haunt/Video/0004.mp4

دیدگاه

کسی به من نگفت لیزر های مورد استفاده در خودکار ها که برد کیلومتری دارن به کار میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
        http://upload7.ir/images/42355212667119477675.gif
        daydigi.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط matrex
          کسی به من نگفت لیزر های مورد استفاده در خودکار ها که برد کیلومتری دارن به کار میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
          والا من خودم به شخصه تستش نکردم ولی طبق کلیپ هایی که از این لیزر ها هست و طبق ادعای فروشندگانش 1000 میلی وات یا همون 1 وات هستن oo:و قدرت خوبی دارن و به راحتی میشه باهاش چیزایی رو سوزوند اما خوب به درد کار ما نمیخوره چون قیمتش حدود 90 به بالا هستش که من نمیخوام اینقد هزینه کنم میخوام از چیزای بی مصرف پروژمو درست کنم وگرنه لیزر های 1 وات و 2 وات تو بازار هست میتونم بخرم :agree:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط haunting
            دوستان اینم فیلم لیزر دی وی دی رایتر که جواب داد
            اول معذرت خواهی میکنم بخاطر کیفیت پایین فیلم چون دوربین خوبی دم دست نداشتم با گوشیم گرفتم که دوربینش خوب نیست :sad:
            دوم اینکه این فیلمو فقط برای اینکه بدونید دی وی دی رایتر در حد خودش قابلیت سوزوندن رو داره گرفتم وگرنه ارزش دیگه ای نداره :NO:
            وسوم اینکه کسی جواب سوالامو نداد :cry:
            2.19MB http://up.haunting.ir/up/haunt/Video/0004.mp4
            سلام
            دوست گرامی میشه بگید چقدر جریان در چه ولتاژی میکشه-ایا براش درایور استفاده کردید؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط voyager00
              سلام
              دوست گرامی میشه بگید چقدر جریان در چه ولتاژی میکشه-ایا براش درایور استفاده کردید؟
              ولتاژ 2.5 الی 2.8 سعی کنید نزارید بیشتر بشه که میسوزه من تا الان 7 یا 8 تایی سوزوندم :applause:
              جریان 250 الی 300 میلی آمپر که اینم سعی کنید نزارید بیشتر از 300 میلی بره
              من درایوری براش درست نکردم با چند تا دیود زنر 3 ولت ( چند تا برای بالا بردن توانشون) و یک پتانسیومتر راش انداختم البته شما میتونید با استفاده از LM317 براش درایو درست کنی که پیشنهاد میکنم اینکارو کنی مدارای LM317 هم همه جا هست یه سرچ کنی پیدا میکنی :agree:

دیدگاه

سلام
                یک رایترهای بود به اسم liteON یک یک اپشن داشت به اسم lighcribe که این اپشن میتونست پشت cd عکس بزنه.کسی دیده؟خواستم بپرسم لیزر این سیدی رایتر قوی تر نیست.اگه lighcribe سرچ کنید میبینید چقدر قشنگ حکاکی میکنه

دیدگاه

بچه ها فکر میکنید ساخت یک تیوب لیطر co2 کار سختی هست ؟کسی تابحال دنبال ساخت تویب co2 نرفته.این دیدهای لیزر همون لیزر یگ هست؟من خیلی به این مقوله علاقه دارم کسی پایه هست بریم دنبالش بسازیم.بای حکاکی و برش غیر فلزات کم کمش به 40 وات لیزر نیاز هست که نمیشه از این دیودها چنین انتظای داشت.
                  گاز دی اکسید کربن از کجا میشه خریدو قیمتش چنده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط haunting
                    ولتاژ 2.5 الی 2.8 سعی کنید نزارید بیشتر بشه که میسوزه من تا الان 7 یا 8 تایی سوزوندم :applause:
                    جریان 250 الی 300 میلی آمپر که اینم سعی کنید نزارید بیشتر از 300 میلی بره
                    من درایوری براش درست نکردم با چند تا دیود زنر 3 ولت ( چند تا برای بالا بردن توانشون) و یک پتانسیومتر راش انداختم البته شما میتونید با استفاده از LM317 براش درایو درست کنی که پیشنهاد میکنم اینکارو کنی مدارای LM317 هم همه جا هست یه سرچ کنی پیدا میکنی :agree:
                    توی اینترنت خیلی جاها نوشتن این دیود ها 500 تا 600 میلی امپر هم جریان میکشن-در حالی که من همون 3 ولت منبع تغذیه ی ازمایشگاهی رو بهش میدادم تا 250 میلی بیشتر نمیکشید ! ایا درایور این دیود ها نوع خاصی هست که میتونه اینقدر جریان بالایی بکشه و نسوزه؟
                    شما رو اون تعدادی که سوزوندی بالاترین ولتاژی که بهش دادید و نسوخته بود چقدر بود و چقدر جریان میکشید؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط voyager2020
                      توی اینترنت خیلی جاها نوشتن این دیود ها 500 تا 600 میلی امپر هم جریان میکشن-در حالی که من همون 3 ولت منبع تغذیه ی ازمایشگاهی رو بهش میدادم تا 250 میلی بیشتر نمیکشید ! ایا درایور این دیود ها نوع خاصی هست که میتونه اینقدر جریان بالایی بکشه و نسوزه؟
                      شما رو اون تعدادی که سوزوندی بالاترین ولتاژی که بهش دادید و نسوخته بود چقدر بود و چقدر جریان میکشید؟
                      یا به اشتباه نوشتن 500 تا 600 میلی آمپر یا لیزر دیگه ای مد نظرشون بوده oo: چون من هم دیدم که جاهای دیگه میگفتن 250 تا 300 میلی امپر هم خودم اینو تست کردم :nerd:
                      من تا 3 ولت بهش میدم چیزیش نمیشه ولی خیلی لب مرزه زیر 3 وات باشه بهتره حتی 2.9 ولت هم باشه خوبه :agree: من چون از دیود زنر استفاده کرده بودم موقع روشن کردن منبع دست ساز مسخره ی خودم یک پالس کوچیکی اولش میومد که باعث سوختن میشد :biggrin: و من کوتاهی میکردم در این مورد
                      3 ولت 350 میلی آمپر دیگه آخرشه بیشتر از این میسوزه

دیدگاه

کسی نمیدونه لیزر بلوری از کجا میشه گیر آورد؟ :sad:

دیدگاه

یه سری 445 نانومتر 1وات تو ویدیو پروژکتور هایی که از تکنولوژی DLP استفاده میکنن هست.
                          نمیدونم دست دو این پروژکتورها تو ایران چنده ولی یه مدلشون که خیلی تو اینترنت دیدم از دیوداش استفاده میکنن casio xj-a140 هست .
                          تو گوگل سرچ کنید casio xj-a140 laser diode میاره
                          (تو یه تاپیک خارجی خوندم تو این پروژکتور 24 تا دیود 1وات هست. :eek
                          http://www.photonlexicon.com/forums/...n-original-box

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina8
                            یه سری 445 نانومتر 1وات تو ویدیو پروژکتور هایی که از تکنولوژی DLP استفاده میکنن هست.
                            نمیدونم دست دو این پروژکتورها تو ایران چنده ولی یه مدلشون که خیلی تو اینترنت دیدم از دیوداش استفاده میکنن casio xj-a140 هست .
                            تو گوگل سرچ کنید casio xj-a140 laser diode میاره
                            (تو یه تاپیک خارجی خوندم تو این پروژکتور 24 تا دیود 1وات هست. :eek
                            http://www.photonlexicon.com/forums/...n-original-box
                            تشکر حالا این پروژکتور هارو از کجا گیر بیارم oo: حالا مگه میشه خراب اینارو پیدا کرد :eek:

دیدگاه

این لیزر هم شده مشکل اساسی.یعنی یه لیزر ارزون کارآمد نیست. :cry2:
                              http://upload7.ir/images/42355212667119477675.gif
                              daydigi.com

دیدگاه

این پروژکتور ها تازه اومدن بازار و تا 20000 ساعت هم کار میکنن-هنوز کسی نخریده که خراب بشه! :smile:
                                لیزرهاش به صورت ماژوله واگر هم پیدا بشه بالای 500 600 حساب کنید شاید هم بالاتر چون قیمت این پروژکتور های کاسیو حدود 4 میلیون هست - در واقع لیزر با توان بالا وارد کنید ارزونتر در میاد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X