اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

حکاکی با لیزر دی وی دی رایتر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : حکاکی با لیزر دی وی دی رایتر

نوشته اصلی توسط matrex
    این لیزر هم شده مشکل اساسی.یعنی یه لیزر ارزون کارآمد نیست. :cry2:
    بدبختی هیچکسی هم نیست بگه لیزر بلوری رو از کجا میشه گیر آورد :NO: البته با لیزر همین دی وی دی رایتر میتونم حک کنما ولی اولا سرعت کار خیلی پایینه دوما میخواستم یذره کار حرفه ای تر باشه :nerd:
    فقط خودمو خودشو خدامون...

دیدگاه

یه بلوری رایتر دست دو بگیر لیزرش رو در بیار- میشه در حد همین 1000 10000 میلی واتهایی که جلوش صفر ردیف میکنن فروشگاهها

دیدگاه

نوشته اصلی توسط voyager2020
        یه بلوری رایتر دست دو بگیر لیزرش رو در بیار- میشه در حد همین 1000 10000 میلی واتهایی که جلوش صفر ردیف میکنن فروشگاهها
        مشکل اینه که همین بلوری دست دوم یا خرابو نمیتونم پیدا کنم :sad: الان که رشت هستم اینجارو که زیرو رو کردم نبود ولی چند روز پیش برگشته بودم تهران اونجا هم خیلی جاها رفتم کسی بلوری خراب یا دست دوم نداره اینا تازه اومدن و حالا حالا ها تصمیمی برای خراب شدن ندارن :NO:

دیدگاه

بلو ری دست دوم فکر نکنم کمتر از 200 بدن!
          دی وی دی رایتر پایونیر هم گیر اوردی خوبه-

دیدگاه

اپتیک بلو ری چنده؟
            شاید مقرون به صرفه باشه. :-?
            http://upload7.ir/images/42355212667119477675.gif
            daydigi.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط matrex
              اپتیک بلو ری چنده؟
              شاید مقرون به صرفه باشه. :-?
              مشکل اینه که اپتیک بلوری هرچی میگردم پیدا نمیکنم :sad: اصلا ندارن :NO:

دیدگاه

بلو ری رایتر نو 300 تا 400 هست-قیمت دست دو هم 200 تا بالاتر - اگه پیدا کردین منو هم یاد کنید- واقعا میخواهید 250 هزینه کنید برای دیودش؟

دیدگاه

بلو ری رایتر نو 300 تا 400 هست-قیمت دست دو هم 200 تا بالاتر - اگه پیدا کردین منو هم یاد کنید- واقعا میخواهید 250 هزینه کنید برای دیودش؟
                  در حال کسب علم در قسمت CNC پروژم هستم :nerd: و وقتی این پروژه رو با لیزر دی وی دی رایتر به سر انجام برسونم ارزش این رو داره که لیزر رو عوض کنم و لیزر بلوری بزارم و 250 هزینه کنم براش و البته اگه این پروژه کامل بشه پروژه بعدی در نظر دارم که حرفه ای تر خواهد بود :applause: فعلا درگیر قسمت CNC مدار هستم که البته وقتمم کمه نمیتونم زیاد پیگیرش بشم :sad:
                  این پروژه کامل بشه تو یه تایپیک به طور مفصل آموزشش میدم تمام چم و خم کارو مینویسم :nice:
                  [hr]
                  راستی الان یام اومد که در پی ترکوندن خدمات کامپیوتریای تهران بودم :twisted: که یکیشون گفت ترو خدا مغازه مارو نترکون :cry2: من بلوری رایتر برات گیر میارم 30 تا 40 بهت میدم oo: پس اینجور که دوستان میگن اگه گیر آورد خواست این قیمت بده رو هوا بزنم ازش؟ :eek:

دیدگاه

با این قیمت نه نگیر-چون بد عادتشون میکنی-این قیمت بلو ری رایتر دست دو ولی سالم هست که میتونی هر جا پیدا کنی-ولی اگر سوخته باشه فرق میکنه و قیمت خیلی پایین میاد.
                    قیمت بهت ندادن؟

دیدگاه

با این قیمت نه نگیر-چون بد عادتشون میکنی-این قیمت بلو ری رایتر دست دو ولی سالم هست که میتونی هر جا پیدا کنی-ولی اگر سوخته باشه فرق میکنه و قیمت خیلی پایین میاد.
                      قیمت بهت ندادن؟
                      قیمت نو رو بهم دادن ولی دست دوم کسی نداشت که بخواد بهم قیمت بده :question: اینم که گفته بود 30 تا 40 بهت میدم امروز رفتم پیشش گفت گیر نیاوردمو گیر نمیادو ازینجور چرتو پرتا خلاصه اینم پیچوند مارو :NO:

دیدگاه

با سلام
                        رض شود تا جایی که من اطلاع دارم
                        لیزهای دیودی تا 200 وات هم موجود هست و در توانهای بالا مانند همین 200 وات میتونه حتی روی فلز هم برش یا حکاکی انجام بده و میشه گفت از نظر توان خروجی .بین لیز گازی و دیودی اخطلافی نیست ولی لیزر دیودی برای انکه بتونه برش بده باید یه لنز متمرکز کننده جلوش باشه ولی لیزر گازی خروجیش کلا متمرکز هست
                        ساخت لیزر گازی میشه گفت خیلی راحت هست ولی در ایران به خاطر نبود اطلاعات کافی و بخصوص کم یاب و گرون برودن اینه های مگنترونی اینکار شبیه به غیر ممکن هست .البته غیر از این اینه ها موارد دیگری هم هست مثل دو نوع شیشه پیرکس .منبع های ولتاژ اند و کاتد و سه نوع گاز که همه اینها قابل تهیه هستن

روزی که درک کردیم همه چیز به خدا تعلق دارد . آن روز .روز طلوع دانش است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط haunting
                          در حال کسب علم در قسمت CNC پروژم هستم :nerd: و وقتی این پروژه رو با لیزر دی وی دی رایتر به سر انجام برسونم ارزش این رو داره که لیزر رو عوض کنم و لیزر بلوری بزارم و 250 هزینه کنم براش و البته اگه این پروژه کامل بشه پروژه بعدی در نظر دارم که حرفه ای تر خواهد بود :applause: فعلا درگیر قسمت CNC مدار هستم که البته وقتمم کمه نمیتونم زیاد پیگیرش بشم :sad:
                          این پروژه کامل بشه تو یه تایپیک به طور مفصل آموزشش میدم تمام چم و خم کارو مینویسم :nice:
                          [hr]
                          راستی الان یام اومد که در پی ترکوندن خدمات کامپیوتریای تهران بودم :twisted: که یکیشون گفت ترو خدا مغازه مارو نترکون :cry2: من بلوری رایتر برات گیر میارم 30 تا 40 بهت میدم oo: پس اینجور که دوستان میگن اگه گیر آورد خواست این قیمت بده رو هوا بزنم ازش؟ :eek:
                          خوب اگه قراره به طور حرفه ای و جدی دنبالش باشی میتونی لیزر حرفه ای و کارآمدی از فروشگاه های وارد کننده قطعه سفارش بدی :-w
                          http://upload7.ir/images/42355212667119477675.gif
                          daydigi.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط matrex
                            خوب اگه قراره به طور حرفه ای و جدی دنبالش باشی میتونی لیزر حرفه ای و کارآمدی از فروشگاه های وارد کننده قطعه سفارش بدی :-w
                            هنوز به اون مرحله حرفه ایش نرسیدم :smile: چشم میرم از فروشگاه ها لیزر میخرم فعلا همینم وقتشو ندارم این تموم بشه ایشالا در پروژه بعدی
                            [hr]
                            یک سوال فنی :question:
                            آقا این دوتا فایل با این فرمتا برای چه نرم افزاری هستن؟ :question:
                            Lasershield.brd
                            Lasershield.sch

دیدگاه

نوشته اصلی توسط haunting
                              آقا این دوتا فایل با این فرمتا برای چه نرم افزاری هستن؟ :question:
                              Lasershield.brd
                              Lasershield.sch
                              eagle

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina8
                                eagle
                                یه دنیا تشکر

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X