اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

روشن کردن 33LED با برق 220ولت-2.5W(همراه با عکس و PCB )

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : روشن کردن 33LED با برق 220ولت-2.5W(همراه با عکس و PCB )

سلام دوستان.من5 تا متریس دات 8*8 گرفتم همشون رو تست کردم جدا جدا،و همشون چند شطر و چند ستون روشن نمیشن.وقتی جای سطر و ستون ماتریس رو عوض میکنم 4 تا از led هایی که در حالت قبل خاموش بودند روشن میشن.همه به همین صورت هشتند.
    - از سیم آیفن استفاده میکنم
    - اداپتورم 5 ولت خروجی 3 امپر.
    برای هر سطر از مقاومت 100 اهم استفاده میکنم
    لطفا راهنماییم کنید که مشکل ار ماتریس دات هاست یا نه؟ :eek:
    سلام به شما عزیزان.
    دوستان بنده هر شب ساعت 10داخل مسنجر l4i هستم.در صورت تمایل به گفتگو میتوانید نرم افزار را از لینک زیر دان کرده و بعد نصب من را اد کنید و برای برقراری ارتباط ومطلع کردنم پیامی به بنده بدید.شناسه کاربری من ghali می باشد
    http://messenger.l4i.ir/setup.exe

دیدگاه

نوشته اصلی توسط تیبا
      سلام این درایورهای ال ای دی رو باید از کجا تهیه کنیم؟؟؟
      سلام.کدوم درایورهایه ال ای دی.منظورتون خازنیه؟
      ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
        سلام.کدوم درایورهایه ال ای دی.منظورتون خازنیه؟
        نه خیر همین درایورهای سوئیچینگ ال ای دی رو
        ؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط تیبا
          نه خیر همین درایورهای سوئیچینگ ال ای دی رو
          ؟؟؟
          خودشون تولید کنندن -اتفاقا من از درایوراش استفاده کردم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Takesh-2
            خودشون تولید کنندن -اتفاقا من از درایوراش استفاده کردم
            اا چه جالب واقعا تولید میکنن خیلی عالیه
            آفرین به ایشون
            پس منم باید ازشون بگیرم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
              سلام.شما بجای اون عکسه اول از منبع خازنی استفاده کنی که اون مقاومت گچی رو هم نمیخواد و خازن عدسی هم نمیخواد.تویه تایپک ها هم نمونه مدارش فراووونه ولی کلا این مدارها که خازنی و چه اونی که عکسش اوله تاپیکه بسیار مدراهای بی کیفتی هستن و زود ال ای دی ها رو میسوزونن.و ایزوله هم نیستن و خروجی دست رو میگیره.پس بهتره از سوئیچینگ استفاده کنید و درایور ال ای دی.موفق باشین.
              داداش این که نشد من مدار رو درست کردم.اون اقایی که هم مدار رو تو سایت گذاشته تو جواب سوال ها به بقیه گفته که مدار هیچ ایرادی نداره.الان شما میگید که اینطوریه.ما الان چیکار کنیم؟؟

دیدگاه

درایور های سوئیچینگ که میگید همون ترانس چراغ های هالوژن هستش؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aliasghar88
                  سلام یکسری منابع تغذیه با جریان ثابت که مخصوص چراغ های power led که سری میشن ساخته میشه و در توانهای مختلف موجوده
                  برای توضیحات بیشتر ms2000....>>>

دیدگاه

داداش این که نشد من مدار رو درست کردم.اون اقایی که هم مدار رو تو سایت گذاشته تو جواب سوال ها به بقیه گفته که مدار هیچ ایرادی نداره.الان شما میگید که اینطوریه.ما الان چیکار کنیم؟؟
                    سلام.شما برای روشن کردن این ال ای دی هایه غیره پاور (مثله ال ای دی هایی که تو عکسه) میتونی هم از سوئیچینگ استفاده کنی و هم از منبع خازنی و هم از منبع مقاومتی.منبع مقاوتی که عکسشو دوستمون گذاشته که به نظرم اتلاف بالایی داره و کیفیته بسیار پایین.اگه میخوای از اون مدار استفاده کنی باید خودش بیاد بگه که چه مقاومتی بذاری و خازن عدسی چقدره و ... البته خودتم میتونی با قانون اهم حساب کنی ولی کلا من اون مدار رو اصلا قبول ندارم بسیار بی کیفیت و با اتلاف بالاست.و همونطور که تو عکس هم دیده شده برای مقداره کمی ال ای دی مقاومت گچی استفاده شده.
                    راه دیگه استفاده از منبع خازنیه اون اتلافش کمه ولی کیفتیش بسیار پایینه ولی به نظرم خیلی بهتر از مقاومتیه
                    راه سوم هم استفاده از سوئیچینگه که عالیه.
                    با تشکر از دوستان.درایورهای ال ای دی همون سوئیچینگ معمولیه مثله منبع تغذیه سوئیچنگه مثلا 12 ولت یا مثله منبع تعذیه نوت بوک ها که سوئیچینگه ولی اونها فیدبکشون و خروجیشون رویه ولتاژ قفل شده ولی اینها (درایورهای ال ای دی)رویه جریان چون ال ای دی با جریان کار میکنه.یعنی خروجی رویه یک جریان ثابت قفل میشه و بالا و پایین نمیره. برای همین بهش میگن درایور ال ای دی.یا شاید بشه بهشون گفت سوئیچینگه جریان و بسته به توانشون اندازه های مختلفی دارن مثلا در لامپهای سه در یک وات کوچک اندازه درایورشون اندازه یک بند انگشته که داخل لامپ جا میشه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
                      سلام.شما برای روشن کردن این ال ای دی هایه غیره پاور (مثله ال ای دی هایی که تو عکسه) میتونی هم از سوئیچینگ استفاده کنی و هم از منبع خازنی و هم از منبع مقاومتی.منبع مقاوتی که عکسشو دوستمون گذاشته که به نظرم اتلاف بالایی داره و کیفیته بسیار پایین.اگه میخوای از اون مدار استفاده کنی باید خودش بیاد بگه که چه مقاومتی بذاری و خازن عدسی چقدره و ... البته خودتم میتونی با قانون اهم حساب کنی ولی کلا من اون مدار رو اصلا قبول ندارم بسیار بی کیفیت و با اتلاف بالاست.و همونطور که تو عکس هم دیده شده برای مقداره کمی ال ای دی مقاومت گچی استفاده شده.
                      راه دیگه استفاده از منبع خازنیه اون اتلافش کمه ولی کیفتیش بسیار پایینه ولی به نظرم خیلی بهتر از مقاومتیه
                      راه سوم هم استفاده از سوئیچینگه که عالیه.با تشکر از دوستان.درایورهای ال ای دی همون سوئیچینگ معمولیه مثله منبع تغذیه سوئیچنگه مثلا 12 ولت یا مثله منبع تعذیه نوت بوک ها که سوئیچینگه ولی اونها فیدبکشون و خروجیشون رویه ولتاژ قفل شده ولی اینها (درایورهای ال ای دی)رویه جریان چون ال ای دی با جریان کار میکنه.یعنی خروجی رویه یک جریان ثابت قفل میشه و بالا و پایین نمیره. برای همین بهش میگن درایور ال ای دی.یا شاید بشه بهشون گفت سوئیچینگه جریان و بسته به توانشون اندازه های مختلفی دارن مثلا در لامپهای سه در یک وات کوچک اندازه درایورشون اندازه یک بند انگشته که داخل لامپ جا میشه.
                      سلام
                      همشهری الان همه میدونن که سوئیچینگ خوبه ،ولی چه فایده
                      آخه من تو اون پست اصلی که با نرم افزار هم بود تا یه جایی پیش رفتم ولی تو درس کردن ترانسش موندم،حتی می خواستم به عنوان پروزه بدم استادم که نشد،بماند
                      من میگم اگه یکی پیدا بشه همین قسمت ترانس نرم افزار رو قشنگ توضیح بده و بگه یعنی چی عالیه؟ممنون
                      برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
                      راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ehsanajal
                        سلام
                        همشهری الان همه میدونن که سوئیچینگ خوبه ،ولی چه فایده
                        آخه من تو اون پست اصلی که با نرم افزار هم بود تا یه جایی پیش رفتم ولی تو درس کردن ترانسش موندم،حتی می خواستم به عنوان پروزه بدم استادم که نشد،بماند
                        من میگم اگه یکی پیدا بشه همین قسمت ترانس نرم افزار رو قشنگ توضیح بده و بگه یعنی چی عالیه؟ممنون
                        خوب چرا خودتو اذیت میکنی آمادشو بخر
                        بچه ها تو سایت میسازن خفن (جناب مهندس مسعود سمرقندیان) ms2000

دیدگاه

بفرماید یک فایل آموزشی برای شما

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=82642.0

دیدگاه

سلام دوستان
                            چندتا سوال داشتم در مورد این 33 ال ای دی که گذاشتین
                            1 - روش محاسبه و بدست اوردن مقاومت و خازن رومیشه توضیح بدین ممنون میشم
                            2- طول عمر ال ای دی ها چقدر هست ؟
                            3- اینمدل مداراز لحاظ ایمن بودن و خرابی چقدر مطمئن هست ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arcania
                              سلام دوستان
                              چندتا سوال داشتم در مورد این 33 ال ای دی که گذاشتین
                              1 - روش محاسبه و بدست اوردن مقاومت و خازن رومیشه توضیح بدین ممنون میشم
                              2- طول عمر ال ای دی ها چقدر هست ؟
                              3- اینمدل مداراز لحاظ ایمن بودن و خرابی چقدر مطمئن هست ؟
                              سلام.
                              1- از فرمول راکتانسه خازن استفاده میشه سرچ کن تو نت فرمولش راحت پیدا میشه من الان تو ذهنم نیست چون از حفظم که چه خازن و مقاومتی رو برایه چند تا ال ای دی بذارم.
                              2- اگه از این منابع خازنی استفاده کنی طوله عمره ال ای دی ها کم میشه مگه اینکه خیلی کم جریان بهش بدی
                              3- عمره تغذیه خازنی بسیار بالاست ولی کیفیته پایینی رو در خروجی به مدار میده. و بیشتر در این لامپهای هالوژنی که مثلا 38 ال ای دی روش داره استفاده میشه چون ارزون دربیاد و خروجی هم ایزوله نیست

دیدگاه

فرمولش:

xc/1/2*3.14*f*c
                                شما باید از خازن به عنوان یک مقاومت استفاده کنی
                                اول باید ببینی چه ولتاژی قراره افت کنه و چه جریانی نیاز داری
                                ولتاژافت تقسیم بر جریان مورد نیاز میشه xc حالا با فرمول بالا c رو از توش در میاری

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X