اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

روشن کردن 33LED با برق 220ولت-2.5W(همراه با عکس و PCB )

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : روشن کردن 33LED با برق 220ولت-2.5W(همراه با عکس و PCB )

سلام
    و خسته نباشید خدمت همه عزیزان لطفا جهت آشنایی کلیه کاربران مبتدی همچون من نام فارسی قطعات مورد نیاز ذر لیست را ذکر نمایید .
    R1= 5.6k - 8.2K (5W)
    R2= 1K (1W)
    R3= 1K (1W)
    D1-D4= LED.HIBERAID
    D34-D38= 1N4007
    C1=10u/200V - 400V
    C2=100N/200V - 400V
    VOLTAJ KARI= 220V-AC
    ممنونم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط abmho
      سلام
      و خسته نباشید خدمت همه عزیزان لطفا جهت آشنایی کلیه کاربران مبتدی همچون من نام فارسی قطعات مورد نیاز ذر لیست را ذکر نمایید .
      R1= 5.6k - 8.2K (5W)
      R2= 1K (1W)
      R3= 1K (1W)
      D1-D4= LED.HIBERAID
      D34-D38= 1N4007
      C1=10u/200V - 400V
      C2=100N/200V - 400V
      VOLTAJ KARI= 220V-AC
      ممنونم
      سلام و روزتون بخیر
      R1= 5.6k - 8.2K (5W) مقاومت شماره یک با مشخصات پنج و شش دهم کیلو اهم و همچنین هشت و دو دهم کیلو با توان 5وات
      R2= 1K (1W) مقاومت شماره دوم با مشخصات یک کیلو اهم با توان 1وات
      R3= 1K (1W) مقاومت شماره سه با مشخصات یک کیلو اهم با توان 1وات
      D1-D33= LED.HIBERAID دیود شماره یک تا شماره سی و سه LED کلاهی است
      D34-D38= 1N4007 دیود شماره سی و چهار تا سی و هشت از نوع دیود یکسوساز مدل IN4007
      C1=10u/200V - 400V خازن شماره یک با مقدار ده میکروفاراد و ولتاژ کاری بین دویست ولت تا چهارصد ولت
      C2=100N/200V - 400V خازن شماره دو با مقدار صد میکروفاراد و ولتاژ کاری بین دویست ولت تا چهارصد ولت
      VOLTAJ KARI= 220V-AC ولتاژی که این مدار با آن روشن خواهد شد برق دویست و بیست ولت متناوب یا همان برق شهری می باشد

موفق باشید
      هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

ممنون از پاسختان
        آقا مهران این خازنها از چه نوعی هستند:
        C1=10u/200V - 400V
        C2=100N/200V - 400V
        چون در فروشگاه سایت ندیدم؟
        در ضمن در توضیحات این مورد اشتباه نکردید:
        C2=100N/200V - 400V خازن شماره دو با مقدار صد میکروفاراد و ولتاژ کاری بین دویست ولت تا چهارصد ولت
        باز هم از لطفتان سپاسگذارم
        موفق باشید

دیدگاه

آقای چمنی من هر فروشگاهی رفتم مقاومت 5وات رو نداشتن داشتن با 1 وات میشه همین 1 وات رو گذاشت؟

دیدگاه

سلام خدمت استادای گرامی
            اگه بخاییم یه ولوم برای میزان نوردهی ال ای دی ها استفاده کنیم
            ولوم مقدارش باید چقد باشه و کجا قرارش بدیم اگه ممکنه رو نقشه مدار برام توضیح بدید
            ممنون @};-
            [center]
            [img width=682 height=100]http://s1.upload7.ir/downloads/Ufy43JuRsNRy2x5m8HxxOSezAjKRz4Smahe4RAKb/Untitled.gif[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط abmho
              ممنون از پاسختان
              آقا مهران این خازنها از چه نوعی هستند:
              C1=10u/200V - 400V
              C2=100N/200V - 400V
              چون در فروشگاه سایت ندیدم؟
              در ضمن در توضیحات این مورد اشتباه نکردید:
              باز هم از لطفتان سپاسگذارم
              موفق باشید
              خازن اول نوع الکترولیتی هستند
              خازن دوم از نوع پلیستر هستند
              بله خازن مقدارش 100نانو فاراد هست که روی این خازن به صورت عدد 104 نوشته میشه
              موفق باشید

نوشته اصلی توسط امیر محتشم
              آقای چمنی من هر فروشگاهی رفتم مقاومت 5وات رو نداشتن داشتن با 1 وات میشه همین 1 وات رو گذاشت؟
              نه 1وات در عرض چند دقیقه میسوزه
              حداقل باید 5وات باشه
              کدوم شهر هستین مگه ؟
              نوشته اصلی توسط polixir
              سلام خدمت استادای گرامی
              اگه بخاییم یه ولوم برای میزان نوردهی ال ای دی ها استفاده کنیم
              ولوم مقدارش باید چقد باشه و کجا قرارش بدیم اگه ممکنه رو نقشه مدار برام توضیح بدید
              ممنون @};-
              سلام...شما تاج سری
              ولوم توانایی تحمل این جریانو نداره و امکان پذیر نیست مگه اینکه از مدار دیمر برای کم و زیاد کردن شدت نور استفاده کنید که قیمتشم فک نمیکنم 2هزار تومن بیشتر باشه
              هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
                سلام.شما برای روشن کردن این ال ای دی هایه غیره پاور (مثله ال ای دی هایی که تو عکسه) میتونی هم از سوئیچینگ استفاده کنی و هم از منبع خازنی و هم از منبع مقاومتی.منبع مقاوتی که عکسشو دوستمون گذاشته که به نظرم اتلاف بالایی داره و کیفیته بسیار پایین.اگه میخوای از اون مدار استفاده کنی باید خودش بیاد بگه که چه مقاومتی بذاری و خازن عدسی چقدره و ... البته خودتم میتونی با قانون اهم حساب کنی ولی کلا من اون مدار رو اصلا قبول ندارم بسیار بی کیفیت و با اتلاف بالاست.و همونطور که تو عکس هم دیده شده برای مقداره کمی ال ای دی مقاومت گچی استفاده شده.
                راه دیگه استفاده از منبع خازنیه اون اتلافش کمه ولی کیفتیش بسیار پایینه ولی به نظرم خیلی بهتر از مقاومتیه
                راه سوم هم استفاده از سوئیچینگه که عالیه.با تشکر از دوستان.درایورهای ال ای دی همون سوئیچینگ معمولیه مثله منبع تغذیه سوئیچنگه مثلا 12 ولت یا مثله منبع تعذیه نوت بوک ها که سوئیچینگه ولی اونها فیدبکشون و خروجیشون رویه ولتاژ قفل شده ولی اینها (درایورهای ال ای دی)رویه جریان چون ال ای دی با جریان کار میکنه.یعنی خروجی رویه یک جریان ثابت قفل میشه و بالا و پایین نمیره. برای همین بهش میگن درایور ال ای دی.یا شاید بشه بهشون گفت سوئیچینگه جریان و بسته به توانشون اندازه های مختلفی دارن مثلا در لامپهای سه در یک وات کوچک اندازه درایورشون اندازه یک بند انگشته که داخل لامپ جا میشه.
                با این سه در یک وات چطور برای ال ای دی معمولی (کلاهی سفید) میتوان استفاده کرد.؟

دیدگاه

سلام

من یکسال و نیم پیش این مدار رو مونتاژ کردم

از ان زمان تا الان که این متن رو تایپ میکنم یکسره به برق شهر وصل بوده و خواهد بود و هیچ ایراد و تغییر نور یا سوختن ال ای دی نداشتم

جالب اینجاست که بنده بیش از 33 عدد ال ای دی به ان وصل کردم و با شدت نور عالی کار میکنن ...

واقعا مدار معرکه ای است

متن رو نوشتم تا دوستانی که قصد ساخت دارند بدونن که این مدار یکی از بهترینهاست در نوع خودش

ممنونم

بـرای نـاراحت شدن فـرصت بسیـار است !!

چـرا به فـردا موکـولش نکنیم ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط SUTO
                    سلام

از ان زمان تا الان که این متن رو تایپ میکنم یکسره به برق شهر وصل بوده و خواهد بود و هیچ ایراد و تغییر نور یا سوختن ال ای دی نداشتم

جالب اینجاست که بنده بیش از 33 عدد ال ای دی به ان وصل کردم و با شدت نور عالی کار میکنن ...

واقعا مدار معرکه ای است

متن رو نوشتم تا دوستانی که قصد ساخت دارند بدونن که این مدار یکی از بهترینهاست در نوع خودش

ممنونم
                    متاسفانه من هر چی میگردم مقاومت 8.2 با اون وات گیر نمیاد نهایتن 2 وات دارن

دیدگاه

میشه با سری و موازی کردن چندتا مقاومت واتش رو 5 وات رسوند؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط SUTO
                        سلام

واقعا مدار معرکه ای است

ممنونم
                        سلام
                        ذکر نکردید چند ال ای دی و با چه رنگی از این مدار استفاده کردید؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهران چمنی
                          خیلی جالب شده :applause:
                          چند تا دیود گذاشتین؟
                          راستی هر کدام از دیود های هایبرایت حدودأ # 0.076 # وات نور دارد.
                          فکر میکنم 192 تا باشه.که حدودا میشه 14.6وات !!! :-bd
                          باز هم میتوانید از زوایای دیگر عکس بگذارید
                          چرا عکسها قابل رویت نمی باشد؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
                            سلام.شما بجای اون عکسه اول از منبع خازنی استفاده کنی که اون مقاومت گچی رو هم نمیخواد و خازن عدسی هم نمیخواد.تویه تایپک ها هم نمونه مدارش فراووونه ولی کلا این مدارها که خازنی و چه اونی که عکسش اوله تاپیکه بسیار مدراهای بی کیفتی هستن و زود ال ای دی ها رو میسوزونن.و ایزوله هم نیستن و خروجی دست رو میگیره.پس بهتره از سوئیچینگ استفاده کنید و درایور ال ای دی.موفق باشین.
                            سلام
                            با این حساب میشود از درایور 12-8 یک واتهای موجود در بازار برای ال ای دی های کلاهی یا اوال استفاده کرد که مداری پایدار و با عمر زیاد باشد.ولی به چه صورت و جند ال ای دی (سفید یا آفتابی)با همین درایور میتوان روشن کرد و بطور کلی با هر یک وات چند ال ای دی روشن کرد با توجه به وات درایورهای موجود در بازار

دیدگاه

با سری کردن و موازی کردن 4 تا مقاومت 8.2 کیلو 2 وات میشه به توان 5 وات رسید چون مقاومت 5 وات 8.2 کیلو توی بازار نبود

دیدگاه

سلام
                                این فایلهای دانلود کردم با چه برنامه باز کنم؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X