اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

فلش خور کردن ظبط کاست دار خودروپراید(جدید)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : فلش خور کردن ظبط کاست دار خودروپراید(جدید)

سلام این عکس خود پخش بعد بازش می کنم از مدارشم می ذارمhttp://s6.uplod.ir/i/00895/zdkrpjsr1hs3.jpg

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط مهندس احمدی نمایش پست ها
    بفرما:

یه ذره توی صفحاتش بگرد ببین چیز به درد بخور پیدا می کنی یا ن....
    سلام مهندس عکس از داخل پخشی که ساختی یا یه چیزی مدارپخش که میخوام پخش بسازم یه پخش خراب هم خریدم که آمپیلیش سالم هست دوتام خودم tda7733دارم میخوام 3تا آمپیلی فایر وصل کنم چیکار کنم؟
    جدیدترین ویرایش توسط ksra; ۱۲:۳۸ ۱۳۹۶/۰۶/۲۹.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ksra نمایش پست ها
      سلام این عکس خود پخش بعد بازش می کنم از مدارشم می ذارمhttp://s6.uplod.ir/i/00895/zdkrpjsr1hs3.jpg

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

سلام مهندس عکس از داخل پخشی که ساختی یا یه چیزی مدارپخش که میخوام پخش بسازم یه پخش خراب هم خریدم که آمپیلیش سالم هست دوتام خودم tda7733دارم میخوام 3تا آمپیلی فایر وصل کنم چیکار کنم؟
      سلام
      شما سه تا امپلی رو ورودی هاشون رو باید به هم وصل کنید (کانال های چپ رو به هم کانال های راست رو هم به هم اگه جابه جا شد هم مشکلی نداره) اخر سر همشون که به هم وصل شد دوتا سیم میشن که به یه بورد فلش خور وصل می کنی تغذیه همه امپ ها موازیه
      واسه بورد فلش خور یه رگولاتور 7808 بزار خازن های ورودی و خروجی هم همینطور
      یه سوال حالا چرا سه تا امپ میخوای بزاری؟؟؟؟؟
      موفق باشید
      Proudly @real_ahmadi
      #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

سلام
        شما سه تا امپلی رو ورودی هاشون رو باید به هم وصل کنید (کانال های چپ رو به هم کانال های راست رو هم به هم اگه جابه جا شد هم مشکلی نداره) اخر سر همشون که به هم وصل شد دوتا سیم میشن که به یه بورد فلش خور وصل می کنی تغذیه همه امپ ها موازیه
        واسه بورد فلش خور یه رگولاتور 7808 بزار خازن های ورودی و خروجی هم همینطور
        یه سوال حالا چرا سه تا امپ میخوای بزاری؟؟؟؟؟
        موفق باشید
        سلام مهندس به خاطر اینکه صدای بیشتر توان بیشتر دریافت کنم اینکارو کردم صدارو وقتی زیاد می کنم به ترانس وصل کردم بادیود و خازن کاملا یکسو میشه وقتی صداشو زیاد می کنم صدای هوووووممممم برای 3ثانیه میشنوم اگر صدارو کم نکنم همین صدارو میده ادامه میده این مشکل چیه چرا هنگام زیاد کردن صدا صدای هوم میشنوم؟

دیدگاه

سلام مهندس به خاطر اینکه صدای بیشتر توان بیشتر دریافت کنم اینکارو کردم صدارو وقتی زیاد می کنم به ترانس وصل کردم بادیود و خازن کاملا یکسو میشه وقتی صداشو زیاد می کنم صدای هوووووممممم برای 3ثانیه میشنوم اگر صدارو کم نکنم همین صدارو میده ادامه میده این مشکل چیه چرا هنگام زیاد کردن صدا صدای هوم میشنوم؟
          یعنی هر کانال ای سی رو به یه باند جدا میدی؟
          اون صدای هوم واسه چیه من متوجه نشدم پخش کننده چیه؟؟؟
          ولوم گذاشتی واسش؟؟چجوری وصل کردی ولومو؟
          به یه امپلی فایر وصل کن ببین چی میشه (یعنی فقط یک امپ باشه نه سه تا)
          پاینده باشید
          Proudly @real_ahmadi
          #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

یعنی هر کانال ای سی رو به یه باند جدا میدی؟
            اون صدای هوم واسه چیه من متوجه نشدم پخش کننده چیه؟؟؟
            ولوم گذاشتی واسش؟؟چجوری وصل کردی ولومو؟
            به یه امپلی فایر وصل کن ببین چی میشه (یعنی فقط یک امپ باشه نه سه تا)
            پاینده باشید
            سلام مهندس هر آیسی رو به2باند وصل میکنم باند فابریک پراید یعنی 6کانال 1جفت برای تیوتر4تابرای باند ولوم نذاشتم ولوم خود بردولومش چرا بیشتر از50نمیره؟ فقط امپ فابریک ضبطی که خریدم اینجوری هست فردا میرم توپخونه تونستم یه دونه دیگه tda7733 میگیرم دوتای دیگه سالمن راستی !اون خازن قرمزا برای چه چیزی داخل پخش بودند؟ داخل ماشین امتحان کردم صدای دینام داخل پخش میومد فقط همون آیسی ضبطی که خریدم دوکانال نویز داشت امروز غروب داخل ماشین امتحان کردم به قدری صدای نویز شدیدی داشت پخشو بازش کردم
            جدیدترین ویرایش توسط ksra; ۲۰:۰۴ ۱۳۹۶/۰۶/۲۹.

دیدگاه

سلام مهندس هر آیسی رو به2باند وصل میکنم باند فابریک پراید یعنی 6کانال 1جفت برای تیوتر4تابرای باند ولوم نذاشتم ولوم خود بردولومش چرا بیشتر از50نمیره؟ فقط امپ فابریک ضبطی که خریدم اینجوری هست فردا میرم توپخونه تونستم یه دونه دیگه tda7733 میگیرم دوتای دیگه سالمن راستی !اون خازن قرمزا برای چه چیزی داخل پخش بودند؟ داخل ماشین امتحان کردم صدای دینام داخل پخش میومد فقط همون آیسی ضبطی که خریدم دوکانال نویز داشت امروز غروب داخل ماشین امتحان کردم به قدری صدای نویز شدیدی داشت پخشو بازش کردم
              یعنی میخوای بگی اون صدای هوم مشکل ا ای سی امپ بوده؟؟اگ فقط روی یه ای سی اینجوری بوده بله ای سی مشکل داشته یا احتمالا مدارشو اشتباهی جیزی بستی حالا بگذریم
              اون نویزا رو میشه حلش کرد مشکلی نداره مشکل هوم و ....رو برطرف کن نویز دینام (وایر) هارو میشه ازبین برد یه سلف باید بپیچی دور یه هسته اهنی که اگه دیده باشی توی ورودی همه پخش های ماشین ها هست از اونا هم میتونی استفاده کنی بعد از این سلف یه خازن ظرفیت بالا مثلا 4700 میکرو بزار
              بورد ولومش بیشتر از 50 نمیره چون بیشتر واسش نزاشتن این مهم نیست مشکلی نداره
              منظورت از اون خازن قرمزا کدوماس؟؟نکنه اون خازن های توی پخش خودمو میگی؟؟؟اگر اوناس خازن های ورودی ای سی امپه
              موفق باشی
              Proudly @real_ahmadi
              #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

یعنی میخوای بگی اون صدای هوم مشکل ا ای سی امپ بوده؟؟اگ فقط روی یه ای سی اینجوری بوده بله ای سی مشکل داشته یا احتمالا مدارشو اشتباهی جیزی بستی حالا بگذریم
                اون نویزا رو میشه حلش کرد مشکلی نداره مشکل هوم و ....رو برطرف کن نویز دینام (وایر) هارو میشه ازبین برد یه سلف باید بپیچی دور یه هسته اهنی که اگه دیده باشی توی ورودی همه پخش های ماشین ها هست از اونا هم میتونی استفاده کنی بعد از این سلف یه خازن ظرفیت بالا مثلا 4700 میکرو بزار
                بورد ولومش بیشتر از 50 نمیره چون بیشتر واسش نزاشتن این مهم نیست مشکلی نداره
                منظورت از اون خازن قرمزا کدوماس؟؟نکنه اون خازن های توی پخش خودمو میگی؟؟؟اگر اوناس خازن های ورودی ای سی امپه
                موفق باشی
                درود مهندس این سلفو میشه از بیرون خرید چون فردا میرم توپخونه اگه نداشت میرم پاساژدانشکده فردا فقط میخوام ضبطو درست کنم اون خازنای پخش خودت برای چی گذاشتی مشخصاتشو بهم میگی؟

دیدگاه

درود مهندس این سلفو میشه از بیرون خرید چون فردا میرم توپخونه اگه نداشت میرم پاساژدانشکده فردا فقط میخوام ضبطو درست کنم اون خازنای پخش خودت برای چی گذاشتی مشخصاتشو بهم میگی؟
                  چرا میتونی بگیری دو تاسلف بشکه ای 100 میکرو هانری بگیر جریانشم باید زیاد بگیری یه 10 امپر یا بیشتر بگیر (بایدببینی جریان کل چقدره اگه مشکلی نداشتی با هزینش 20 امپر بگیر)دوتاشو میگیری یکیشو سر راه مثبت ورودی و یکیشم سر راه منفی ورودی پخش می زاری (اگر سلفو حلقوی "تیروئیدی") هم گرفتی مشکلی نیست بعد از این سلف ها یه خازن 4700 میکرو 25 ولت بزار اگر بیشترم گذاشتی ک چ بهتر با این خازن یه خازن پلی استر 100 نانو 400 ولتی هم موازی کن اون خازن هایی که من گذاشتم خازن های ورودی امپ هست که توی مدار خود امپه 470 نانو پلی استر تا جایی که میتونی گراند مداراتت رو قوی کن این مسئله خیلی مهمه و میتونی تا حد زیادی نویز رو کاهش بده من یه نظریه میدم فقط در حد یه نظر و پیشنهاد بدون تصمیمش با خودت : شما پخشو بساز با یه ای سی 7377 یا دوتا 7377 یه جفت باند پایونیر 6932 رو عقب بزار یه جفت باند دایره هم واسه جلوی ماشین فقط دقت کن مثبت منفی باندارو درست وصل کنی وگرنه بیس کاملا از بین میره. بازم سوالی بود در خدمتیم موفق باشید
                  جدیدترین ویرایش توسط real_ahmadi; ۲۱:۱۹ ۱۳۹۶/۰۶/۲۹.
                  Proudly @real_ahmadi
                  #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

چرا میتونی بگیری دو تاسلف بشکه ای 100 میکرو هانری بگیر جریانشم باید زیاد بگیری یه 10 امپر یا بیشتر بگیر (بایدببینی جریان کل چقدره اگه مشکلی نداشتی با هزینش 20 امپر بگیر)دوتاشو میگیری یکیشو سر راه مثبت ورودی و یکیشم سر راه منفی ورودی پخش می زاری (اگر سلفو حلقوی "تیروئیدی") هم گرفتی مشکلی نیست بعد از این سلف ها یه خازن 4700 میکرو 25 ولت بزار اگر بیشترم گذاشتی ک چ بهتر با این خازن یه خازن پلی استر 100 نانو 400 ولتی هم موازی کن اون خازن هایی که من گذاشتم خازن های ورودی امپ هست که توی مدار خود امپه 470 نانو پلی استر تا جایی که میتونی گراند مداراتت رو قوی کن این مسئله خیلی مهمه و میتونی تا حد زیادی نویز رو کاهش بده من یه نظریه میدم فقط در حد یه نظر و پیشنهاد بدون تصمیمش با خودت : شما پخشو بساز با یه ای سی 7377 یا دوتا 7377 یه جفت باند پایونیر 6932 رو عقب بزار یه جفت باند دایره هم واسه جلوی ماشین فقط دقت کن مثبت منفی باندارو درست وصل کنی وگرنه بیس کاملا از بین میره. بازم سوالی بود در خدمتیم موفق باشید
                    سلام مهندس دیگه شرمنده شدم اینقدر سوال پرسیدم من روحالت های دیگه نویز نداشتم بجز آیو ایکس که اونو نمی دونم اگه بشه بایه خازن 470 میکروفارد16ولت یا25ولت بشه حل کرد باند خربزه ای نمی خوام بذارم روماشین بعدی از همین سلف حلقوی میگیرم یه فن اگر جابشه میخوام بگیرم فن معمولی کامپیوتر فقط اگر آیسی آمپیلی زیاد تر بشه چه اتفاقی میفته؟ دیشب از یه آمپ دست ساز خودم یه دونه 7733باز کردم مشکلی نداشت بعد بردم تست کردم بشدت داخ میکرد هدسینگ هم گذاشتم باخمیر سیلیکون ولی گرمای بیش از اندازه راستی !اون لامپ ال ای دی رو چه چیزی سرراهش قراردادی؟ خروجی rca میخوام چجوری؟

دیدگاه

سلام مهندس دیگه شرمنده شدم اینقدر سوال پرسیدم من روحالت های دیگه نویز نداشتم بجز آیو ایکس که اونو نمی دونم اگه بشه بایه خازن 470 میکروفارد16ولت یا25ولت بشه حل کرد باند خربزه ای نمی خوام بذارم روماشین بعدی از همین سلف حلقوی میگیرم یه فن اگر جابشه میخوام بگیرم فن معمولی کامپیوتر فقط اگر آیسی آمپیلی زیاد تر بشه چه اتفاقی میفته؟ دیشب از یه آمپ دست ساز خودم یه دونه 7733باز کردم مشکلی نداشت بعد بردم تست کردم بشدت داخ میکرد هدسینگ هم گذاشتم باخمیر سیلیکون ولی گرمای بیش از اندازه راستی !اون لامپ ال ای دی رو چه چیزی سرراهش قراردادی؟ خروجی rca میخوام چجوری؟
                      سلام صبح بخیر
                      اون نویز که روی ورودی aux بوده شاید به خاطر اینه که کابل aux شما شیلد دار نیست
                      یه ورودی aux پشت بورد هست که یه گراند داره اون گراندشو به منفی وصل کنید
                      فن کامپیوتر جا نمیشه اگر جعبه پخش مشین باشه فن 4*4 باید بگیری
                      منظورت از 7733 همون 7377 هست؟اون که به شدت داغ میکرده احتمالا خروجیش اتصال کوتاه بوده یا باند مشکل داشته
                      ال ای دی رو فقط یه مقاوت سر راهش قرار میدی که نسوزه مقدرش هم 1 کیلو یا یه چیزی نزدیک همین
                      خروجی rca رو که فعلا بیخیال ولی در کل همون سیم هایی که به ورودی امپلی ها می زنی همونا رو میتونی به عنوان خروجیrca استفاده کنی ولی به نظر من باد یه تقویت کننده کوچیک واسش بزاری وگرنه فشار میاد به بورده فلش خور
                      رگولاتور و خازن های ورودی و خروجیش واسه تغذیه بورد یادت نره یه دیود 5819 هم از خروجی رگولاتور به ورودیش وصل کن
                      بازم سوالی بود بگید
                      موفق باشید
                      Proudly @real_ahmadi
                      #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

سلام صبح بخیر اون نویز که روی ورودی aux بوده شاید به خاطر اینه که کابل aux شما شیلد دار نیست یه ورودی aux پشت بورد هست که یه گراند داره اون گراندشو به منفی وصل کنید فن کامپیوتر جا نمیشه اگر جعبه پخش مشین باشه فن 4*4 باید بگیری منظورت از 7733 همون 7377 هست؟اون که به شدت داغ میکرده احتمالا خروجیش اتصال کوتاه بوده یا باند مشکل داشته ال ای دی رو فقط یه مقاوت سر راهش قرار میدی که نسوزه مقدرش هم 1 کیلو یا یه چیزی نزدیک همین خروجی rca رو که فعلا بیخیال ولی در کل همون سیم هایی که به ورودی امپلی ها می زنی همونا رو میتونی به عنوان خروجیrca استفاده کنی ولی به نظر من باد یه تقویت کننده کوچیک واسش بزاری وگرنه فشار میاد به بورده فلش خور رگولاتور و خازن های ورودی و خروجیش واسه تغذیه بورد یادت نره یه دیود 5819 هم از خروجی رگولاتور به ورودیش وصل کن بازم سوالی بود بگید موفق باشید
                        سلام مهندس اینقدر تونت سرچ کردم تا اینو پیدا کردم چون وسایل های این مدارو داشتم خوب جواب میده صداش خوبه دیشب تا ساعت3باضبط ور رفتم مرسی اگه وقت کنم تو آپارات یه تستی ازش میذارم 5وات خروجی این مداره 4تا آمپیلی راحت ساپور کرد4کاناله ساختم هر باند بایه آیسی یه فن4*4 خریدم الان خیلی خوبه روماشینمه 4تا ال ای دی زدمhttp://s6.uplod.ir/i/00897/3lq8k7vracvu.png با خازن ها حل شد

دیدگاه

سلام مهندس اینقدر تونت سرچ کردم تا اینو پیدا کردم چون وسایل های این مدارو داشتم خوب جواب میده صداش خوبه دیشب تا ساعت3باضبط ور رفتم مرسی اگه وقت کنم تو آپارات یه تستی ازش میذارم 5وات خروجی این مداره 4تا آمپیلی راحت ساپور کرد4کاناله ساختم هر باند بایه آیسی یه فن4*4 خریدم الان خیلی خوبه روماشینمه 4تا ال ای دی زدمhttp://s6.uplod.ir/i/00897/3lq8k7vracvu.png با خازن ها حل شد
                          سلام
                          یعنی از این مداری که گذاشتی به جای امپلی فایر استفاده کردی؟؟؟؟
                          مشکل نویز با خازن ها حل شد؟؟میشه دقیق تر بگی (اگه مشکلی نیست با مدار) کاملا چیکار کردی که نویز از بین رفت ؟
                          موفق باشید
                          Proudly @real_ahmadi
                          #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

سلام
                            یعنی از این مداری که گذاشتی به جای امپلی فایر استفاده کردی؟؟؟؟
                            مشکل نویز با خازن ها حل شد؟؟میشه دقیق تر بگی (اگه مشکلی نیست با مدار) کاملا چیکار کردی که نویز از بین رفت ؟
                            موفق باشید
                            سلام مهندس خازن هارو با این مشخصات 25ولت470میکروفارد سر راه مثبت آمپیلی ها وبرد ها گذاشتم مشکل برطرف شد این مدار خروجیش به آمپیلی ها وصل هست این مدار خروجی5وات داره که این مدار به هر آمپیلی فایر 1.25وات میده صداش خیلی زیاد هست یعنی صداشو بیشتر از10نمیبرم فن همداخل جعبه جادادم و برای چسبوندن فن از چسب یک دو سه استفاده کردم خودتان گفتید سر راه یه تقویت کننده بزارم تا به برد فشار نیاد رگلاتور احتیاج نداشت چون برد12ولت خریدم نه 5ولت الان خروجی مدار به 4تا TDA7737 وصل هست همش 15آمپر مصرف میکنه
                            جدیدترین ویرایش توسط ksra; ۱۴:۲۹ ۱۳۹۶/۰۶/۳۰.

دیدگاه

سلام مهندس خازن هارو با این مشخصات 25ولت470میکروفارد سر راه مثبت آمپیلی ها وبرد ها گذاشتم مشکل برطرف شد این مدار خروجیش به آمپیلی ها وصل هست این مدار خروجی5وات داره که این مدار به هر آمپیلی فایر 1.25وات میده صداش خیلی زیاد هست یعنی صداشو بیشتر از10نمیبرم فن همداخل جعبه جادادم و برای چسبوندن فن از چسب یک دو سه استفاده کردم خودتان گفتید سر راه یه تقویت کننده بزارم تا به برد فشار نیاد رگلاتور احتیاج نداشت چون برد12ولت خریدم نه 5ولت الان خروجی مدار به 4تا TDA7737 وصل هست همش 15آمپر مصرف میکنه
                              اها پس از اون مدار به عنوان تقویت کننده ای که گفتم استفاده کردید خوبه مشکلی نداره خیلی هم عالی
                              15 امپر جریان مصرفیه خوب حواست باشه سیم کلفت بزاری که اگه نازک باشه داغ میشه و اتیش سوزی
                              اون سلف هارو هم حتما بزار خازن هم 10000 میکرو 25 ولت بزار
                              رگولاتور7808 رو هم حتتما باید بزاری وگرنه اون بورد شاید واست 1 ماه بیشتر کار نکنه چون برق ماشین 14.6 ولته و حد اکثر ولتاژ قابل تحمل رگولاتور خود ماژول 14 ولته هم تلفات زیاده هم جریان می کشه ماژوله عمر رگولاتور میاد پایین ممکنه بسوزه و هم بورد و هم یو اس بی رو بسوزونه واسه اینه که میگم7808 رو بزار
                              اگه تونستی یه عکس هم از کل چیزی ک ساختی بگیر و بزار فقط خواهشا کم حجم
                              موفق باشی
                              جدیدترین ویرایش توسط real_ahmadi; ۱۴:۳۶ ۱۳۹۶/۰۶/۳۰.
                              Proudly @real_ahmadi
                              #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

اها پس از اون مدار به عنوان تقویت کننده ای که گفتم استفاده کردید خوبه مشکلی نداره خیلی هم عالی
                                15 امپر جریان مصرفیه خوب حواست باشه سیم کلت بزاری که اگه نازک باشه داغ میشه و اتیش سوزی
                                اون سلف هارو هم حتما بزار خازن هم 10000 میکرو 25 ولت بزار
                                رگولاتور7808 رو هم حتتما باید بزاری وگرنه اون بورد شاید واست 1 ماه بیشتر کار نکنه چون برق ماشین 14.6 ولته و حد اکثر ولتاژ قابل تحمل رگولاتور خود ماژول 14 ولته هم تلفات زیاده هم جریان می کشه ماژوله عمر رگولاتور میاد پایین ممکنه بسوزه و هم بورد و هم یو اس بی رو بسوزونه واسه اینه که میگم7808 رو بزار
                                موفق باشی
                                سلام الان کاسه یه چه کنم چه کنم گرفتم دستم چون رگلاتور یادم رفت!!! مدار داخل شارژر فندکی رو دربیارم بزنم به برد چی میشه؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X