اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

فلش خور کردن ظبط کاست دار خودروپراید(جدید)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : فلش خور کردن ظبط کاست دار خودروپراید(جدید)

نوشته اصلی توسط ksra نمایش پست ها
    سلام دقیقا به همان چیزی که اشاره کردید یارو برداشته اتصال کوتاه کرده بدبخت آیسی به2دقیقه نکشیه دود خاکستری ازش بلند شده بعد هزینه تعویض 2تا آیسی رو ازش گرفتم یارو گفت داشتم تست میکردم اومدم سیم باندو عوض کنم این دوتا سیم بهم خورد و حواسم نبود آیسی سوخت!!! بعد الان از همین ضبط ها میسازم و میفروشم 125تومن بخاطر داشتن خروجی rca ومعمولی ها که از این خروجی ها ندارن100تومن راستی من یه ضبط دارم که 3تا سیم های هد کاستشو قطع کردم به یه فیش 3.5میلی متری لحیم کردم وقتی به کامپیوتر میزنم باید صداش رو1باشه تا به هم نریزه این ضبط مشکل داره ؟منظورم ورودی صدای AUX هست
    این پخشا واست چند درمیاد که 100 تومن میفروشی؟؟؟
    در مورد ورودی هد هم نباید به اون جا ورودی aux وصل کنی چون واسه هد هستش و ولتاژ ورودیش کمه خیلی سیگنال کمی مثل هد باید بهش داده باشه ورودی aux میخوای بزاری باید از زیر ماژول رادیو بگیری و فیش مادگی بزاری در حالتی بزاری ک وقتی فقش نری در فیش مادگی نیست رادیو باشه و وقتی که فیش نری رو به مادگی زدی بشه ورودی aux
    موفق باشی
    Proudly @real_ahmadi
    #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهندس احمدی نمایش پست ها
      این پخشا واست چند درمیاد که 100 تومن میفروشی؟؟؟
      در مورد ورودی هد هم نباید به اون جا ورودی aux وصل کنی چون واسه هد هستش و ولتاژ ورودیش کمه خیلی سیگنال کمی مثل هد باید بهش داده باشه ورودی aux میخوای بزاری باید از زیر ماژول رادیو بگیری و فیش مادگی بزاری در حالتی بزاری ک وقتی فقش نری در فیش مادگی نیست رادیو باشه و وقتی که فیش نری رو به مادگی زدی بشه ورودی aux
      موفق باشی
      سلام اول یه نفر هست پخش های خراب میفروشه من میگیرم دونه ای 5 هزارتومن 10تامیگیرم 10تابرد میگیرم دونه ای10هزارتومن آیسی آمپیلی فایر 7737 دونه ای8هزارتومن 12تا میگیرم 4تا ال ای دی میگیرم دونه ای 200تومن مقاومت 1000تومن برای هر پخش 20تومن یا 30تومن درمیاد نزدیک 1ماه هست از هد به عنوان ورودی استفاده میکنم دارم دنبال راه میگردم که مثلا وقتی فلان کلید فشرده شد رو صفحه پخش بنویسه aux بعدبره رو حالت ورودی آمپیلی چیکار کنم بنویسه روصفحه aux

دیدگاه

سلام اول یه نفر هست پخش های خراب میفروشه من میگیرم دونه ای 5 هزارتومن 10تامیگیرم 10تابرد میگیرم دونه ای10هزارتومن آیسی آمپیلی فایر 7737 دونه ای8هزارتومن 12تا میگیرم 4تا ال ای دی میگیرم دونه ای 200تومن مقاومت 1000تومن برای هر پخش 20تومن یا 30تومن درمیاد نزدیک 1ماه هست از هد به عنوان ورودی استفاده میکنم دارم دنبال راه میگردم که مثلا وقتی فلان کلید فشرده شد رو صفحه پخش بنویسه aux بعدبره رو حالت ورودی آمپیلی چیکار کنم بنویسه روصفحه aux
        سلام
        اون که میخوای روی صفحه بنویسه aux نمیشه اصلا چون باید توی ای سی هاش دستببری بعدشم واسش برنامه نوشتن همینجوری نمیشه کاری کرد
        بهترین راه همون ماژول رادیو و فیش مادگی هست
        موفق باشی
        Proudly @real_ahmadi
        #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

سلام
          اون که میخوای روی صفحه بنویسه aux نمیشه اصلا چون باید توی ای سی هاش دستببری بعدشم واسش برنامه نوشتن همینجوری نمیشه کاری کرد
          بهترین راه همون ماژول رادیو و فیش مادگی هست
          موفق باشی
          سلام مهندس مشکلی که واسش پیش نمیاد؟ چون چند ماهه دارم استفاده می کنم رو حالت صدای یک خیلی هم بد نیست مثل اوکس هست فقط رو صفحه ضبط نوشته تایپ

دیدگاه

سلام مهندس مشکلی که واسش پیش نمیاد؟ چون چند ماهه دارم استفاده می کنم رو حالت صدای یک خیلی هم بد نیست مثل اوکس هست فقط رو صفحه ضبط نوشته تایپ
            خیر مشکلی نداره خود بنده از همین روشی که گفتم استفاده می کنم
            بدرود
            Proudly @real_ahmadi
            #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

خیر مشکلی نداره خود بنده از همین روشی که گفتم استفاده می کنم
              بدرود
              سلام مهندس از روش هد استفاده می کنم مشکلی که پیش نمیاد؟

دیدگاه

مهندس چرا پاسخ نمیدی؟

دیدگاه

سلام مهندس از روش هد استفاده می کنم مشکلی که پیش نمیاد؟
                  سلام نه مشکلی نیست
                  موفق باشید
                  Proudly @real_ahmadi
                  #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

سلام نه مشکلی نیست
                    موفق باشید
                    میشه راهنماییم کنید چطور به هد وصل کنم؟
                    برد usb رو وصل کردم یه کلید هم گزاشتم وقتی کلید رو میزنم برق برد usbوصل میشه و ضبط میره روی حالت کاست
                    سه تا سیم ک به هد وصل میشد اونا رو کات کردم ،خروجی برد usb رو به اونا وصل کردم ولی صدا خیلی بد بود
                    میشه راهنمایین کنید؟
                    جدیدترین ویرایش توسط behnam9218; ۱۴:۴۷ ۱۳۹۶/۱۲/۲۳.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط behnam9218 نمایش پست ها
                      میشه راهنماییم کنید چطور به هد وصل کنم؟
                      برد usb رو وصل کردم یه کلید هم گزاشتم وقتی کلید رو میزنم برق برد usbوصل میشه و ضبط میره روی حالت کاست
                      سه تا سیم ک به هد وصل میشد اونا رو کات کردم ،خروجی برد usb رو به اونا وصل کردم ولی صدا خیلی بد بود
                      میشه راهنمایین کنید؟
                      سلام
                      سعی کنید تایپیک رو کامل بخونید ببینید مشکل برطرف میشه یا نه

صدای بد به خاطر اینه که ورودی هد خیلی سیگنال ضعیفی باید باشه بورد یو اس بی خروجیش واسه اون زیاده
                      بهترین راه یا پشت ای سی امپ پخشه یا پشت تیونر رادیوی پخش
                      موفق باشید
                      Proudly @real_ahmadi
                      #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

سلام
                        سعی کنید تایپیک رو کامل بخونید ببینید مشکل برطرف میشه یا نه

صدای بد به خاطر اینه که ورودی هد خیلی سیگنال ضعیفی باید باشه بورد یو اس بی خروجیش واسه اون زیاده
                        بهترین راه یا پشت ای سی امپ پخشه یا پشت تیونر رادیوی پخش
                        موفق باشید
                        درود
                        ورودی های آیس آممپلی رو پیدا کردم وصلم هم کردم کیفیت خوبی داشت یه نیم ساعتی هم کار کرد
                        ولی بعد اینکه بستم بلندگو ها اصلا صدا ندارن ،کلا صدا نداره
                        آثاری از اتصال یا سوختگی هم روی برد نمیبینم
                        میشه راهنماییم کنید

دیدگاه

درود
                          ورودی های آیس آممپلی رو پیدا کردم وصلم هم کردم کیفیت خوبی داشت یه نیم ساعتی هم کار کرد
                          ولی بعد اینکه بستم بلندگو ها اصلا صدا ندارن ،کلا صدا نداره
                          آثاری از اتصال یا سوختگی هم روی برد نمیبینم
                          میشه راهنماییم کنید
                          شاید موقع بستن یه چیزی قطع شده چک کنید سیم هارو

روی بورد دقت کنید ترک خود بورد کنده یا ...نشده باشه

موفق باشید
                          Proudly @real_ahmadi
                          #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

شاید موقع بستن یه چیزی قطع شده چک کنید سیم هارو

روی بورد دقت کنید ترک خود بورد کنده یا ...نشده باشه

موفق باشید
                            چک کردم حتی وقتی ضبط رو روشن میکنم یه صدایی میده توی بلندگو ها
                            ولی رادیو و کاستش ک بورد فلش خور بهش وصل کردم اصلا صدا ندارن

دیدگاه

دقیقا سیم هارو به کجا وصل کردید؟؟یه چند تا عکس بدید (فقط با حجم کم)
                              یه سوال اون مدت که اول روشن بود ای سی رو از هیت سینک جدا کرده بودید؟
                              بدرود
                              Proudly @real_ahmadi
                              #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

درود
                                ببینم آیسی رو از هد سینگ که جدا نکردی؟؟؟اگه کردی آیسیت سوخته و باید عوض بشه
                                اسم آیسی آمپیلی فایر چیه؟؟؟
                                عکس هم بزارید
                                این دو روشی که من میگم خوبه و از استادعزیز مهندس احمدی یاد گرفتم
                                خروجی تیونر رادیو خوبه اما رادیو خود پخش غیر قابل استفاده میشه (راحش اینکه یه جک 3.5 میلی متری نری بخرید و به سیم های تیونر رادیو لحیم کنید وقتی که برد را از طریق دکمه mode بردید رو حالت line یا aux فیش 3.5 میلی متری رو وارد جک aux روی برد کنید)
                                یک راه دیگه که رادیو خود پخش هم داشته باشید
                                برق موتور کاست رو به یک رگولاتور 7805 بزنید بعد یک خازن 16 ولت 470 میکروفاراد هم سر راه خروجی رگولاتور بزارید یک دیود هم سر راه مثبت برد برای محافظ ولتاژ معکوس
                                دکمه ای که وقتی کاست میره داخل پخش رو پیدا کن و باسیم بکش بیرون یه کلید بزار وقتی کلید رو فشار دادی ضبط بره رو مد tape و برق و ورودی هد وارد عمل بشه
                                روش هد راهش اینه که یه هد دیگه پیدا کنی بعد سیم های استریوی برد رو به هدی که خریدی لحیم کنی بعد دقیقا هدیی که خریدی رو شاخ به شاخ هد اصلی دستگاه کنی بعد با چسب حرارتتی یا ..... هد هارو ثابت کن
                                روش اینکه به ورودی آمپیلی لحیم کنی درسته اما غیر اصولیه
                                من روش تیونر رو بیشتر پیشنهاد میکنم
                                بدرود

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X