اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی یک شرکت تولیدی (مراحل مختلف از راه اندازی تا ثبت شرکت)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راه اندازی یک شرکت تولیدی (مراحل مختلف از راه اندازی تا ثبت شرکت)

چه پیشنهادی برای ما جوونهای علاقه به کار مربوط به رشته خودمون رو دارید؟

حالا مغزه باشه کارگاه کوچیک باشه ، از جایی ک بتونیم استارت بزنیم و خودمون رو به جایی برسونیم!!!
    البته با این شرایط اقتصادی و اجتماعی که ما داریم ،یعنی کاری نباشه که کم مورد استفاده قرار بگیره

دیدگاه

پاسخ : راه اندازی یک شرکت تولیدی (مراحل مختلف

نوشته اصلی توسط RahimEdison
      چه پیشنهادی برای ما جوونهای علاقه به کار مربوط به رشته خودمون رو دارید؟

حالا مغزه باشه کارگاه کوچیک باشه ، از جایی ک بتونیم استارت بزنیم و خودمون رو به جایی برسونیم!!!
      البته با این شرایط اقتصادی و اجتماعی که ما داریم ،یعنی کاری نباشه که کم مورد استفاده قرار بگیره
      اول از همه اینکه قدر جیب پدرتون رو بدونید...
      ماکه دیگه دستمون از جیب پدر کوتاه شده...دستمون رفته زیر سنگ...

دوم اینکه با سرمایه کم شروع نکنید...شکست میخورید...
      حدود 30 الی 40 میلیون برای یک کسب و کار کوچیک در ابتدای کار لازمه تا بشه از توش ماهی یک میلیون تومن درآمد کسب کرد
      و الا با 5 یا 10 تومن شروع کنید باید چند سال درجا کار کنید ( حمالی حساب میشه ) .

سوم اینکه هیچکسی اول اوستای کار نمیشه...اول برین یکی دوسال شاگردی... بعد که فوت و فن و راه و چاه بازار دستتون اومد اقدام که کار خودگردان بکنید.

چهارم اینکه تا میتونید محکم و پایدار...هوای جیب پدرتون داشته باشید... به صورت خستگی ناپذیر هرروز صبح پاشید و باچهره مظلوم و گردن کج ،پیش پدر برید و درخواست پول تو جیبی کنید.... والا پس از مدتی ... پدر این موضوع که باید به شما کمک خرجی بده رو فراموش میکنه و بعدش 6شما در گروی 8خودتون قرار میگیره.

موفق باشید/
      هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

سلام.
        دو تا سوال :
        1.اگه بخواهیم یکی از موارد فعالیت شرکت رو تولیدی معرفی کنیم باید همون اول محصولی رو ارائه. بدیم؟

2.همینطور اگه یکی از زمینه های فعالیت آموزش باشه دریافت مجوز از فنی و حرفه ای سخته؟شرایطش؟

پیشاپیش ممنون

دیدگاه

ببخشید
          3. فقط یکی از اعضا مدرک کارشناسی داشته باشه کافیه؟

دیدگاه

سلام دوستان
            واسه صرفا ثبت اسم شرکت یا رزرو راهی هست ؟
            فعلا هزینه کامل تمام مراحلشو ندارم و وقتش رو هم ندارم فقط میخوام اسمم رزرو بمونه چون تا حالا چندتا محصول با این اسم دادیم بیرون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط PPED
              سلام دوستان
              واسه صرفا ثبت اسم شرکت یا رزرو راهی هست ؟
              فعلا هزینه کامل تمام مراحلشو ندارم و وقتش رو هم ندارم فقط میخوام اسمم رزرو بمونه چون تا حالا چندتا محصول با این اسم دادیم بیرون
              دوست گرامی، دقت بفرمائید که ایجاد یک نام تجاری و برند، با ثبت یک عنوان سه سیلابی برای یک شرکت، دو امر متفاوت هستند. در مورد اولی؛ با هزینه ای کم ولی صرف وقت زیاد، می توانید از طریق این سایت (اداره ثبت علائم تجاری اداره کل مالکیت صنعتی) اقدام کنید:

http://iripo.ssaa.ir/

دیدگاه

ykyjghghhgjhgjghj

دیدگاه

نوشته اصلی توسط FSK333KH
                  اگه بخوایم توی خونه کار کنیم یعنی کارگاهمون با تمام وسایل و غیره تو خونه باشه و بعد کالایی رو که تولید میکنیم یا حالا ا روی نقشه از پیش موجود مونتاژ میکنیم باید ثبتی چیزی بشه یا همون مجوط کسب برای یه مغازه بگیریم کافیه؟
                  سوال دوم اینکه میتونیم یک محصولی که در بازار هست رو مهندسی معکوس کنیم و از روش بزنیم ؟
                  آیا میتونیم یه وسیله الکتریکی یا الکترونیکی که خودمون ساختیم اما مشابه توی بازار هست بفروشیم مثلا محافظ وسایل برقی یا هرچیز دیگه؟
                  ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید اگه مستند هم باشه که بهتره.
                  _ اگر بخواهید در قالب یک شرکت رسمی ولی مثلا در زیر زمین خانه خود کار کنید، امکانش هست. در واقع ثبت شرکت، تنها یک بستر رسمی برای شما فراهم می کند. در این حالت، دیگر نیازی به کسب جواز کسب از صنف مربوطه هم ندارید. ولی باید پرونده مالیاتی و دفتر کل و دفتر روزنامه و سال مالی و اظهارنامه مالیاتی و ... داشته باشید.اما این تولید در زیر زمین، قطعا مزایا و تسهیلات کسب موافقت اصولی و پروانه بهره برداری کالا را ندارد.

_ اگر محصول مورد نظر خارجی است و در ایران هم ثبت اختراع نشده، می توانید بخشهائی را کپی کنید. چون ایران هنوز قانون کپی رایت و 21 ماده کنوانسیون معاهده حقوق مالکیت فکری ژنو را نپذیرفته است، مثلا کپی دفترچه راهنما، کپی کاتالوگ محصولات مشکلی را ایجاد نمی کند. البته ایران اخیرا عضو معاهده پاریس PCT شده است. ضمنا هنوز مشکلاتی در قانون ثبت اختراع جدید در ایران هست که سبب شده برخی شرکتهای خارجی، تعدادی از شرکتهای ایرانی را در دادگاههای خودمان و با قوانین داخلی خود ایران، محکوم کنند و حتی خسارت بگیرند.

_ اگر کالا مشمول استاندارد اجباری نباشد (مثل کالاهای حوزه مهندسی پزشکی، صنایع غذائی و داروئی، مواد منفجره و ...) و برای گارانتی محصول هم مشکلی پیش نیاید، معمولا می توانید (و حتی بهتر است) زیر زمینی کار کنید! چون هزینه تمام شده محصول خیلی کمتر می شود.

دیدگاه

سلام.
                    امروز رفتم اداره ثبت (استان کرمان) سوال کردم برای تاسیس شرکت به پایان خدمت نیازی نداره شرایط سنی هم نداره و در زمینه آموزش اگه بخواین فعالیت کنید اگه آموزش در راستای بقیه فعالیت هاتون باشه نیاز به مجوز نداره.مثلا اگه شرکتی در زمینه تابلوهای برق کار میکنه برای آموزش نیازی به مجوز نداره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط FSK333KH
                      بدون کارت پایان خدمت یا معافیت پزشکی که مغایرتی با شغل انتخابی نداشته باشه محال ممکنه حتی جواز کسب بهتون بدن آره درست میگی سوال میکنی میگن میشه بدون کارت سربازی اما همین که فرم و اوراق رو میگیری که تکمیل کنی یا به قولی کار رو عملیاتی کنی میبینی که ممکن نیست
                      به قول خودشون کان لم یکن تلقی میشه.
                      من کردم که میگم.
                      حرف منم همین بود
                      درسته
                      هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

نمیدونم والا،اتفاقا به بنده خدایی هم اونجا بود ظاهرا کارش همین بود و کارهای شرکتا رو انجام میداد از اون هم سوال کرد گفت نیازی نیست،

دیدگاه

سلام
                          دوستان من الان یه مغازه طراحی الکترونیک و اتوماسیون منازل دارم و براش یه پروانه کسب هم گرفتم
                          از فعالیتم هم حدود چهار ماه میگذره
                          الان میخوام مجوز شرکت بگیرم
                          توی اتحادیه که میرم دستم میندازن و جواب درست و حسابی نمیدن
                          در حال حاضر هم فعالیتم خوبه و با چند تا کارخونه و کارگاه قرارد داد دارم

[glow=red,2,300]میخوام ببینم راحت راه برای ثبت شرکت چیه و از همه مهمتر چقدر باید هزینه کنم ؟؟؟[/glow]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده.
                            سلام
                            دوستان من الان یه مغازه طراحی الکترونیک و اتوماسیون منازل دارم و براش یه پروانه کسب هم گرفتم
                            از فعالیتم هم حدود چهار ماه میگذره
                            الان میخوام مجوز شرکت بگیرم
                            توی اتحادیه که میرم دستم میندازن و جواب درست و حسابی نمیدن
                            در حال حاضر هم فعالیتم خوبه و با چند تا کارخونه و کارگاه قرارد داد دارم

[glow=red,2,300]میخوام ببینم راحت راه برای ثبت شرکت چیه و از همه مهمتر چقدر باید هزینه کنم ؟؟؟[/glow]
                            سلام
                            دوسال پیش شرکت ثبت کردم.
                            ثبت شرکت خیلی کار سختی نیست و خودتون هم می تونید انجامش بدید.
                            اگه خودتون انجامش بدید برای یه شرکت مسئولیت محدود(دو نفر هیئت مدیره) کمتر از 100 هزار تومان هزینه داره
                            برای کاری در حوزه اربعین نیاز به نیروی داوطلب هستیم.
                            http://hosseinwalkingday.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مرتضی م.
                              سلام
                              دوسال پیش شرکت ثبت کردم.
                              ثبت شرکت خیلی کار سختی نیست و خودتون هم می تونید انجامش بدید.
                              اگه خودتون انجامش بدید برای یه شرکت مسئولیت محدود(دو نفر هیئت مدیره) کمتر از 100 هزار تومان هزینه داره
                              از صد تومن بیشتره .فک کنم حول و حوش 400 تا 500 دربیاد کل هزینه هاتون.
                              ولی کاری نداره و 1 ماه یا نهایت 2 ماهه کاراش تمومه.
                              فقط یکسره باید دنبال امضا باشی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط PPED
                                از صد تومن بیشتره .فک کنم حول و حوش 400 تا 500 دربیاد کل هزینه هاتون.
                                ولی کاری نداره و 1 ماه یا نهایت 2 ماهه کاراش تمومه.
                                فقط یکسره باید دنبال امضا باشی
                                قیمت های دو سال پیش
                                2000 تومان برابر با اصل کردن مدارک
                                4000 تومان استعلام اسم
                                32000 تومان انگشت نگاری و عدم سو پیشینه (نفری 16000 تومان، دو نفر هیئت مدیره برای مسئولیت محدود)
                                10000 تومان برای خرید اساسنامه پیش نگارش شده و پوشه و ...
                                15000 تومان فیش های متفرقه و تمبر بانکی و ...
                                25000 تومان روزنامه رسمی

الانم گمون نمی کنم رنج قیمت اش خیلی تفاوت کرده باشه
                                برای کاری در حوزه اربعین نیاز به نیروی داوطلب هستیم.
                                http://hosseinwalkingday.com

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X