اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی یک شرکت تولیدی (مراحل مختلف از راه اندازی تا ثبت شرکت)

Collapse
X
 
  • فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

    #46
    پاسخ : راه اندازی یک شرکت تولیدی (مراحل مختلف از راه اندازی تا ثبت شرکت)

    این سایت هم الان پیدا کردم
    مراحل گذر از 24خان رستم جهت ثبت شرکت سهامی خاص


    مدارک لازم جهت پذیرش شرکت سهامی خاص

    1- تکمیل دو نسخه اظهارنامه شرکت سهامی خاص ( تهیه از واحد حسابداری )

    2- تکمیل دو نسخه اساسنامه شرکت سهامی خاص ( تهیه از واحد فروش اوراق)

    3- ارائه دو نسخه صورتجلسه مجمع عمومی موسسین

    4- کپی شناسنامه برابر اصل شده تمامی اعضای هیات مدیره و سهامداران و بازرسین

    ( در دفاتر اسناد رسمی )ویا وکیل رسمی شرکت

    5-کپی کارت ملی برابر اصل شده تمامی اعضای هیئت مدیره و سهامداران و بازرسین

    ( در دفاتر اسناد رسمی)ویا وکیل رسمی شرکت

    6- درصورتیکه اعضاء هیئت مدیره یا سهامداران اشخاص حقوقی باشند ، ارائه کپی آخرین روزنامه رسمی شخص حقوقی و نامه معرفی نماینده( در سربرگ شرکت ) و کپی شناسنامه و کپی کارت ملی برابر اصل شده نماینده شخص حقوقی .

    7-در صورت داشتن سهامدار خارجی برای اشخاص حقیقی ارائه کپی برابر اصل پاسپورت و برای اشخاص حقوقی ارائه گواهی ثبت شرکت نزد مرجع ثبت شده حاوی آخرین وضعیت شرکت و همچنین ارائه اصل و ترجمه وکالتنامه و اختیارنامه وکیل سهامدار خارجی ( اعم از حقیقی و حقوقی)

    8-ارائه گواهی عدم سوء پیشینه کیفری کلیه اعضای هیات مدیره ، مدیرعامل و بازرسان شرکت از طرف متقاضی ثبت شرکت. ( مراکز پلیس +10)

    9- ارائه اقرارنامه در متن صورتجلسه جهت کلیه اعضای هیات مدیره و مدیرعامل شرکت مبنی بر اینکه مشمول ممنوعیت های مندرج در اصل 141 قانون اساسی نبوده و هیچگونه ممنوعیت قانونی موضوع مواد 111 و 126 قانون تجارت برای آنها جهت عضویت در هیات مدیره و مدیرعاملی وجود ندارد . در زیر همین بند نمونه اقرار نامه آورده شده است :
    نمونه متن اقرار نامه : کلیه اعضا هیئت مدیره و مدیر عامل اقرار نمودند مشمول ممنوعیت های مندرج در اصل 141 قانون اساسی و مواد 111 و 126 لایحه اصلاحی قانون تجارت نمی باشند.

    10- ارائه اقرار نامه بازرس یا بازرسان در متن صورتجلسه مبنی بر اینکه هیچگونه نسبت فامیلی اعم از نسبی و سببی با مدیران و مدیرعامل شرکت تا درجه سوم از طبقه اول و دوم ندارند و خود و یا همسرشان نیز از مدیران و مدیرعامل شرکت بطور موظفی حقوق دریافت نمی دارند .در صورت کشف خلاف مشمول بند 3 ماده 243 لایحه اصلاح قسمتی از قانون تجارت خواهد بود. ارائه گواهی عدم سوء پیشینه کیفری کلیه اعضای هیات مدیره ، مدیرعامل و بازرسان شرکت از طرف متقاضی ثبت لازم می باشد. در زیر همین بند نمونه اقرار نامه آورده شده است:
    نمونه متن اقرار نامه : بازرس ( بازرسین ) اقرار نمودند مشمول ممنوعیت های مندرج در اصل 141 قانون اساسی و مواد 111 و 126 لایحه اصلاحی قانون تجارت نمی باشند.

    11- ارائه اصل وکالتنامه یا کپی برابر اصل وکالتنامه .

    12-ارائه اصل قیم نامه یا کپی برابر اصل قیم نامه .

    13 - تکمیل فرم تعیین نام و پرداخت فیش 40,000 ریال بعنوان هزینه
    مراحل و چگونگی ثبت شرکت با سهامی خاص

    1- واریز فیش تعیین نام و ثبت اطلاعات شناسایی متقاضی

    متقاضی نسبت به واریز مبلغ تعیین شده جهت تعیین نام به شماره حساب مربوطه در یکی از شعب بانک ها اقدام نموده و اطلاعات فیش واریزی را به همراه مشخصات شناسایی متقاضی ثبت و پس از تکمیل مدارک مربوط به قسمت سرچ اولیه نام مراجعه می نماید.

    2- انتخاب نام اولیه توسط تعیین نام :

    متصدی تعیین نام پس از رویت مدارک نسبت به انتخاب نام اولیه اقدام
    می نماید.

    3) قسمت کارشناسی پذیرش:

    کارشناس مربوطه پس از بررسی مدارک در صورت تکمیل بودن اقدام به پذیرش نموده و پس از ثبت مشخصات متقاضی و نوع پذیرش در سیستم ، رسید پذیرش را صادر نموده و یک نسخه آن را به مدارک منضم نموده و یک نسخه را را به تقاضی تحویل می نماید.

    4) ورود اطلاعات :

    پس از ورود اطلاعات مدارک توسط کاربر و تائید صحت آن توسط متقاضی درخواست مربوطه به واحد تعیین نام جهت تائید نهایی نام و تعیین کارشناس تاسیس ارسال می گردد. بدین ترتیب الویت های مشخص شده از طرف متقاضی نام مورد نظر در سیستم بررسی
    می گردد. پس از کارشناسی و کنترل نام ها توسط کارشناس تعیین نام سرپرست تعیین نام موظف به تأیید و یا رد نظریه کارشناس مربوطه می باشد.

    قابل توجه است که پس اعمال نظریه سرپرست تعیین نام، متقاضی درخواست کننده از وضعیت تأیید و یا رد نام های درخواست شده خود و در صورت انتخاب یک نام عنوان نام انتخاب شده مطلع می گردد. وجود ایراد در نام های مشخص شده به صورت پیغام ایرادی به متقاضی ارسال شده و در صورت رد تمامی نام ها توسط واحد تعیین نام متقاضی موظف است نسبت به رفع نقص نام ها و ارسال مجدد آن ها اقدام نماید. قابل ذکر است که نام تعیین شده از تاریخ تعیین ،از تاریخ تعیین تا ثبت شرکت صرفا تا2 ماه اعتبار داشته و پس از مهلت فوق اگر شرکت همچنان ثبت نشده باشد باید نسبت به تمدید نام در واحد تعیین نام اقدام نماید .

    5 )تعیین کارشناس ممیزی:

    پس از تعیین و انتخاب نام شرکت، اطلاعات متقاضی به همراه مشخصات پرونده درخواست شده به کارشناس تعیین شده از سوی سیستم ارجاع می گردد.( ارجاع خودکار توسط سیستم اداره ثبت شرکت ها : در ارجاع خودکار، سیستم پس از کنترل و سنجش آمار پرونده های در دست بررسی ممیزان کارشناسی اقدام به انتخاب کارشناس ممیزی مورد نظر می نماید.)

    6) بررسی کارشناسی تاسیس:



    پس از ارجاع پرونده به کارتابل بررسی اصل مدارک کارشناس ، متقاضی فرم های چاپ شده را توسط شرکاء تکمیل امضاء نموده و به همراه مدارک شناسایی و در صورت نیاز اصل مجوز صادر شده به کارتابل بررسی اصل مدارک مربوط به کارشناس ممیزی بررسی کننده پرونده، تحویل می نماید. در کارتابل جاری صحت مدارک کنترل و در صورت تکمیل بودن مدارک پرونده به کارتابل دفتر ثبت تأسیس ارسال می گردد و در صورت وجود نقص در صحت اطلاعات ارسال شده از طرف متقاضی، پرونده به کارتابل کارشناس ممیزی بررسی کننده جهت بررسی مجدد ارسال می گردد. در صورتیکه ایرادات غیر قابل رفع باشد . درخواست ثبت بکلی رد خواهد شد ضمنا شرکت با مسئولیت محدود می بایستی تمام سرمایه نقدی شرکت را تا دیه و سهم الشرکه غیر نقدی نیز تقویم وهمراه مدارک تسلیم گردد . در شرکتنامه باید صراحتا قید شده باشد که سهم الشرکه های غیرنقدی هر کدام به چه میزانی تقویم شده است هر شرکتی که بر خلاف این موارد تشکیل شده باشد باطل و از درجه اعتبار ساقط است. برای اطلاع از مقررات مربوط به شرکت با مسئولیت محدود مراجعه شود به مواد94 الی 115 قانون تجارت مصوب سال1311 و آئین نامه و نظامنامه قانون ثبت شرکتها مصوب11/3/1310 وشهریور 1340 و2/3/1310. در صورت تکمیل مدارک و رفع ایرادها و اخذ مجوز متن پیش نویس گهی در سیستم به کارتابل سرپرستی ارسال می گردد .



    7) بررسی سرپرستی:



    پس از ارجاع پرونده به سرپرستی ، مسئول مربوطه پس از بررسی مدارک اقدام به امضاء پیش نویس گهی مربوطه نموده و در خواست مربوطه را در سیستم تائید می نماید و متقاضی به واحد حسابداری جهت پرداخت هزینه های ثبت مراجعه می نماید . در صورت رد نظریه کارشناس ممیزی بررسی کننده پرونده، پرونده به همراه شرح رد نظریه به کارتابل کارشناس ممیزی مربوطه برگشت داده خواهد شد.



    8) محاسبه هزینه ثبتی :

    پس از ارجاع پرونده به واحد حسابداری ، مشخص شده و متقاضی می بایست نسبت به پرداخت هزینه های مذکور اقدام نماید . ( هزینه حق الثبت و هزینه حق الدرج )

    پس از تکمیل فیش های واریزی متقاضی و ثبت آنها در حسابداری تأسیس پرونده به واحد ثبت دفاتر تاسیس ارسال می گردد.



    9) دفتر ثبت تاسیس :

    پس از ارجاع پرونده به کارتابل دفتر ثبت تاسیس ، اطلاعات مربوطه در دفاتر ثبت نوشته می شود و ذیل دفاتر ثبت توسط متقاضی پس از احراز هویت اخذ امضاء می گردد ، که در این مرحله شماره ثبت تقاضای مربوطه تعیین می گردد.



    10) دبیرخانه مکانیزه :

    در این مرحله متقاضی می بایست پیش نویس گهی که ذیل آن عبارت تکمیل امضاء درج شده است را به متصدی مربوطه در واحد دبیرخانه جهت دریافت نسخه های پاکنویس آکهی که در آن شماره و تاریخ صدور درج گردیده تحویل نماید .


    11) مراجعه به ریاست :

    متقاضی پس از دریافت نسخه های پاکنویس ( به همراه پیش نویس) جهت اخذ امضاء از ریاست یا معاون اداره مراجعه می نماید و پس از امضای به قسمت دبیرخانه جهت ممهور نمودن اوراق مراجعه می نماید . در این مرحله متقاضی می بایست نسخه اصل گهی صادره که ممهور به مهر برجسته می باشد را به قسمت روزنامه رسمی جهت چاپ گهی تحویل نماید.
    به نقل از سایت :
    http://sherkat.ssaa.ir/Default.aspx?tabid=2462
    هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

    \|/_\/_

    دیدگاه


      #47
      پاسخ : راه اندازی یک شرکت تولیدی (مراحل مختلف از راه اندازی تا ثبت شرکت)

      نوشته اصلی توسط بابابرقـی
      ممنون جناب رضایی بابت پاسخ مفصل

      ببینید، فرض گنید هدف ایجاد یک شرکتی باشه که داخلش بشه یک رنج از فعالیتهای خدماتی، تاسیساتی و تولیدی رو مجوز انجامش رو داشت (یا حداقل بدون گیر قانونی بشه انجام داد و قرارداد بست)، مثلا نمونه ای از فعالیت ها:
      - خدمات فنی(نصب دوربین مدار بسته، سیم کشی برق و ساختمان، سیم کشی و نصب صنعتی، نصب تابلو برق، حتی نصب آسانسور و...)
      - تولید محصولات الکترونیکی
      + خدمات تاسیسات ساختمان (لوله کشی ساختمان و...)
      آیا همچین امکانی وجود داره که تمام خدمات بالا رو بشه در قالب یک شرکت به ثبت رسوند؟
      چرا که نه.ولی باید همهآ‌ی این موارد در اساسنامه ذکر بشه.
      ولی نکتهآ‌ای که وجود داره اینه که برای فعالیت در بعضی از رشته ها باید مجوز داشته باشید. مثلا نصب آسانسور و ...

      دیدگاه


        #48
        پاسخ : راه اندازی یک شرکت تولیدی (مراحل مختلف از راه اندازی تا ثبت شرکت)

        نوشته اصلی توسط حمیدرضا رضائی
        چرا که نه.ولی باید همهآ‌ی این موارد در اساسنامه ذکر بشه.
        ولی نکتهآ‌ای که وجود داره اینه که برای فعالیت در بعضی از رشته ها باید مجوز داشته باشید. مثلا نصب آسانسور و ...
        ممنون
        فقط یک مورد هم من اضافه کنم و این که پرسیدم گفتند برای قسمت تاسیسات ساختمانیش یک مدرک "مکانیک" نیاز هست جزو سهامداران باشه.
        و مورد دیگه این که میشه الان شرکت رو زد و بعدها اساسنامه رو تغییراتی داد و یا فعالیتهایی رو به فعالیتهای شرکت اضافه کرد منتهی باز اون یکسری هزینه و کارهای اداری خودش رو داره.
        و مورد آخر این که برای تولید هم باید مجوز تولید گرفت که ظاهرا 200هزاری خرج داره!
        اونچیزی که در دانشگاه یاد میگیرید، "الفبایی" هست برای نوشتن یک "رمان" !!

        دیدگاه


          #49
          پاسخ : راه اندازی یک شرکت تولیدی (مراحل مختلف از راه اندازی تا ثبت شرکت)

          دیروز که رفته بودیم برای ثبت شرکت اقدام کنیم از این تابلو در اداره ثبت اسناد و املاک مشهد عکس گرفتم
          پس صحت این مراحل کاملا درست هست و گذر از این مراحل دیگه 100% اجباریست.
          ( حجم تصاویر رو هم به یک هشتم حجم اصلی کاهش دادم تا تصاویر راحت تر لود شوند )

          مراحل جریان کار و روش تاسیس شرکت:


          مراحل جریان کار و روش تغییرات شرکت:



          امیدوارم این اطلاع برای شماهم مورد کاربرد قرار بگیره .
          هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

          \|/_\/_

          دیدگاه


            #50
            پاسخ : راه اندازی یک شرکت تولیدی (مراحل مختلف از راه اندازی تا ثبت شرکت)

            یک دور دیگه از اول بحث هایی که تو این تایپیک مطرح شد رو مرور کردم
            اول باید تشکر کنم از همه دوستان که اینگونه سمیمانه تجربیات و اطلاعاتشون رو برای پیشرفت بهتر دوستان به اشتراک میزارند. واقعا ممنون

            اما در خصوص شرکت سهامی خاص چند سوال مهم برام پیش آمده :

            1-بازرس اصلی و بازرس علی البدل چه شرایطی باید داشته باشند و چه شرایطی نباید داشته باشند !؟
            طبق تحقیقی که کردم هیچ یک از بازرسین نباید از معامله شرکت سودی ببرند و یا حتی همسرشان از شرکت حقوقی دریافت کند !

            2-آیا بازرسین را میشه از سهامداران شرکت انتخاب کرد ؟

            3-منظور از تعداد سهم چیست ؟
            مثلا 3نفر از سهامداران دارای سهم 40 - 40 - 20 از 100سهم شرکت میباشند
            آیا میشه سهامداری که میزان 20درصد در شرکت سهم داره نیز به میزان دیگر سهامداران در شرکت مدیریت ؛سمت و کار داشته باشد ؟
            یا نه فردی که سهم کمتری داره حتما باید به میزان سهمش در شرکت کار داشته باشد !؟

            4-من هنوز تا 8ماه دیگر مهلت دارم به نظام وظیفه خودم را معرفی کنم و اما در مهرماه ادامه تحصیل خواهم داد انشالله
            آیا در تاسیس شرکت به مشگلی بر نخواهم خورد ؟ چطوری آنها را رفع کنم ؟

            5-سرمایه اولیه شرکت زیاد هست ولی فعلا دارای اون سرمایه نمیباشیم .
            میشه اول شرکت رو با 100هزارتومن راه انداخت و پس از تاسیس سرمایه شرکت را به مبلغ اصلی تغییر داد ؟
            چه مشگلاتی دارد و چقد هزینه ؟

            6-به طور مثال اگه بخوایم جمعا 50میلیون پول بزاریم که 25تومن خرید دستگاه و مواد اولیه و 15تومن رهن و 10تومن سرمایه در گردش باشه
            از این مقدار ؛ سرمایه شرکت چقدر خواهد بود ؟ آیا سرمایه در گردش سرمایه شرکت هست ؟

            7-راجب به بیمه کار
            اگه اشتباه نکنم تجربه کاری فقط از طریق میزان مدت بیمه کار مشخص میشود و کسی که 4سال هم در شرکتی کار کند و بیمه نباشد
            جزو سابقه کار براش محسوب نمیشد....... آیا درسته ؟

            8-اینطور که دوست عزیزمون گفتند میزان هزینه بیمه کار 30%حقوق فرد هست !
            واقعا واقعیت داره !!!! یعنی با پایه حقوق حدود 480 تومانی باید ماهانه 144 هزار تومن پول بیمه بدیم !!!!
            البته فرمودند 7درصد اون با خود کارگر هست که اونم میشه 33.600تومن کثر از 144تومن ...که میشه 114000تومن!!!
            یعنی هزینه هر کارگر در ماه حداقل 594هزارتومن میشه با بیمه !

            9-ارزش داره که بیمه کنیم افراد شرکت رو ؟ دنگ و فنگش چقدره ؟

            10-مدیر عامل میتونه جزو چه سمت های دیگه در شرکت باشه

            11- رییس هیات مدیره میتونه جزو چه سمت های دیگه در شرکت باشه

            12-رییس هیات مدیره آیا همان رییس شرکت هست ؟
            در غیر اینصورت در یک شرکت سهامی که سهامداران مختلی دارد .....رییس شرکت چه کسی میشود؟!

            13-اینطور که خوندم هیچ یک از اعظای هیات مدیره و مدیران نمیتوانند افراد ورشکسته باشند !!!
            پس اگه خدایی نکرده اعلام ورشکستی کنیم.....دیگه قادر به تاسیس شرکت جدید یا عضوی از شرکت جدید بودن نخواهیم بود !!

            اگر از هر سوال اطلاعات و تجربیات درستی دارید لطفا بیان کنید .حتی اگر فقط جواب یک سوال باشد
            پیشاپیش متشکرم
            هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

            \|/_\/_

            دیدگاه


              #51
              پاسخ : راه اندازی یک شرکت تولیدی (مراحل مختلف از راه اندازی تا ثبت شرکت)

              1- بازرسین نباید از اقوام درجه 1 و 2 افراد شاغل در شکرت باشن و نباید هیچ گونه درآمدی و منفعتی از شرکت داشته باشند.
              2-خیر
              3- هیچ ربطی نداره.این دو مقوله از هم جدا هستن
              4- جدیدا به کارت پایان خدمت گیر میدن. باید ببینید که چی میآ‌گن. بعضی وقت ها این مشکلات از طریق یه تلفن و حتی عبور از مسیر زیر میز حل میشه!
              5- هیچ مشکلی وجود نداره.هر زمان که خواستید میآ‌تونید زیادش کنید. برای شروع کار بهتره سرمایه رو زیاد اعلام نکنید.افزایش سرمایه هم از طریق تغییر اساسنامه و اعلام تغییرات در روزنامه رسمی امکان پذیره
              6- سرمایه شرکت 50 میلیون میشه. در زمان خرید دستگاه ها و حتی رهن و اجاره محل طرف حساب در فاکتورها یا اجاره نامه حتما و حتما باید شرکت باشه.
              7- سابقه کار به صورت رسمی و قانونی فقط از طریق سابقه بیمه اثبات میشه.
              یه توصیه: اول کار رو آزمایشی شروع کنید و بعد چند ما اگه همهآ‌چیز رو به راه بود برای بیمه اقدام کنید.

              10-هر سمتی! مثل عضو هیئت مدیره و آبدارچی شرکت!
              11-اون هم همین طور.
              12- در واقع هیچ کس رئیس اصلی نیست و مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره بر اساس تصمیمات اعضای هیئت مدیره برای مدت محدود انتخاب میشن.


              دیدگاه


                #52
                پاسخ : راه اندازی یک شرکت تولیدی (مراحل مختلف از راه اندازی تا ثبت شرکت)

                سلام

                تو صفحه دوم تاپیک، تفاوت های شرکت سهامی خاص و مسئولیت محدود گفته شد
                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=75851.msg467290#msg467290

                اما حالا سوال اینه که چرا سهامی خاص؟! با توجه به اینکه دردسرهای مسئولیت محدود کمتر هست (ناظر نداره، گهی روزنامه نمی خواد و ...) چرا یه شرکتی نخواد مسئولیت محدود بشه؟! سهامی خاص چه برتری نسبت به مسئولیت محدود داره؟

                ممنون
                https://www.linkedin.com/in/mohammadhosseini69

                http://zakhar.blog.ir

                دیدگاه


                  #53
                  پاسخ : راه اندازی یک شرکت تولیدی (مراحل مختلف از راه اندازی تا ثبت شرکت)

                  نوشته اصلی توسط محمد حسینی
                  اما حالا سوال اینه که چرا سهامی خاص؟! با توجه به اینکه دردسرهای مسئولیت محدود کمتر هست (ناظر نداره، گهی روزنامه نمی خواد و ...) چرا یه شرکتی نخواد مسئولیت محدود بشه؟! سهامی خاص چه برتری نسبت به مسئولیت محدود داره؟
                  اینطور که شنیدم دیگه شرکت مسئولیت محدود ثبت نمی کنند یا کلی ازیت میکنن
                  دوم اینکه یکی از مشاورین گفت اگه خدایی نکرده یک مشگلی برای شرکت پیش بیاد اموال طرف مصادره میشه....
                  سوم اینکه در بستن قرارداد ها یا شرکت در مناقصه ها...شرکت مسولیت محدود اعتبار خیلیییی کمتری نسبت به سهامی خاص داره و شانس برنده شدن خیلی کمه

                  خوبیهاش:
                  واسه شرکت های کوچیکی که کارشون به شهرداری و دولت و صنایع بزرگ ربطی پیدا نمیکنه...
                  نه بیمه مهمه....نه نوع شرکت مهمه....و نه چیزای دیگه

                  به طور مثال :
                  فقط برای ثبت نام افراد حقوقی جهت شرکت در یک مناقصه ببینید چقدر سفت و سخت میگیرند...



                  به نظرم با این تصاویر بشه فرق اساسی شرکت سهامی خاص با مسولیت محدود رو دید
                  حتی به کد اقتصادی و تاریخ ثبت شرکت هم حساس هستند !
                  اینطور که خودم احساس میکنم سهامی خاص اعتبار خیلی بیشتری داره!

                  هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

                  \|/_\/_

                  دیدگاه


                    #54
                    پاسخ : راه اندازی یک شرکت تولیدی (مراحل مختلف

                    این تصویر ارتباط خاصی با شرکت سهامی داره؟

                    مگه شرکت سهامی چی داره که مسولیت محدود نداره؟ چرا اعتبارش بیشتره؟ فقط 35 درصد سرمایه رو بانک نگه میداره. غیر از اینه؟
                    جفتشون هم که فقط به اندازه سرمایه شرکت تعهد دارن. چرا اموالشون رو مصادره کنن؟
                    البته من در مورد ناظر شرکت سهامی چیزی نمیدونم. کار ناظر چیه؟

                    راستی اینجا روببینین
                    www.irsherkat.ir
                    ثبت شرکت محدود اینترنتیه!
                    https://www.linkedin.com/in/mohammadhosseini69

                    http://zakhar.blog.ir

                    دیدگاه


                      #55
                      پاسخ : راه اندازی یک شرکت تولیدی (مراحل مختلف از راه اندازی تا ثبت شرکت)

                      کسی نمیدونه چرا اعتبار سهامی بیشتره؟!

                      دو تا سوال دیگه:

                      قضیه گهی روزنامه تو مراحل ثبت(شرکت و آرم) چیه؟؟


                      مجمع عمومی و صورتجلسه مجمع عمومی چیه؟!

                      https://www.linkedin.com/in/mohammadhosseini69

                      http://zakhar.blog.ir

                      دیدگاه


                        #56
                        پاسخ : راه اندازی یک شرکت تولیدی (مراحل مختلف

                        در شماره 14 اساسنامه :
                        - هویت کامل واقامتگاه موسسین و تعداد سهام با نام و بی نام و سهام ممتاز و محل امضاء موسسین :


                        منظور از
                        سهام با نام
                        سهام بی نام
                        سهام ممتاز
                        محل امضاء موسسین
                        چیست ؟
                        oo:
                        هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

                        \|/_\/_

                        دیدگاه


                          #57
                          پاسخ : راه اندازی یک شرکت تولیدی (مراحل مختلف از راه اندازی تا ثبت شرکت)

                          خیلی خوبه که این تایپیک با توجه به تبادل اطلاعات و سوالات مختلف و راهنمایی های دوستان پربارتر و کامل تر میشه
                          با توجه به مباحث انجام شده ؛هر فردی با خوندن این تایپیک بیشتر سوالات و ابهاماتش حل میشه
                          امیدوارم دوستان از کمک به ادامه پاسخ سوالات پرهیز نکنند....

                          و اما با توجه به قانون تبادل اطلاعاتی که من جزو وظایفم میدونم:
                          اطلاعات جدید که به صورت حظوری از اداره ثبت و اسناد گرفتم :
                          -سن مدیر عامل که قبلا بحثش رو انجام دادیم و 23 سال بود....
                          پرسیدم گفتند که نه...همچین قانونی نیست

                          -وضعیت مدرک تحصیلی و کارت پایان نظام وظیفه اعضای هیات مدیره مثل خودم که الان نیمه کارس(8ماه زمان تامشمولیت و 4ماه زمان تا ادامه تحصیل)
                          گفتند هیچ مشکلی نیس ، فقط باید از اداره سوءپیشینه تاییدیه گرفت بعدش هم که یا اشتغال به تحصیل یا اشتغال به سربازی یا پایان دوره یا معافیت میبریم

                          -یه خبر جالب:
                          اگه شناسنامه اعضا حتی مدیر عامل مفعود شده باشه میتونید با استفاده از کپی کامل شناسنامه(صفحه اول تا آخر)شرکت رو به ثبت برسونید!
                          و حتی از سه جلده هم میشه استفاده کرد . پس المثنی هم نمیخواد :mrgreen:


                          سوالات :
                          1-اوراق بهادار چی هست و برای چی هست ؟
                          امکانش هست دوستان توضیح بدن ؟


                          2-راستی الان زنگ زدم به بیمه کارآفرین
                          میگن که کارآفرین تحت هیچ شرایطی نمیتونه از بیمه به عنوان سابقه کار استفاده کنه !!!
                          پس باید چکار کرد !
                          چطوری توی شرکت که کار میکنیم از بیمه به عنوان سابقه کار استفاده کنیم ؟


                          3-آیا 30% از کل سهامی که بانک نرد خودش نگه میداره میشه بعدا استفاده کرد؟
                          یعنی اجازه خرج کردنش رو بانک میده ؟ یا اینکه تا منحل شدن شرکت پیش خودش نگه میداره !

                          4-به نظرتون اگه سهام شرکت کم باشه مثلا 150هزار تومن....
                          در هنگام شرکت توی مناقصه ها....آبروریزی نیس ؟ روی شانس برنده شدن شرکت تاثیری نداره؟
                          هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

                          \|/_\/_

                          دیدگاه


                            #58
                            پاسخ : راه اندازی یک شرکت تولیدی (مراحل مختلف از راه اندازی تا ثبت شرکت)

                            سلام.ما یه جا واسه کارمون گرفتیم :nice:قیمت مناسب(اجاره و پول )پیش در یه جای خوب توی ساری :wow:
                            اما با مطالبی که اینجا بچه ها گذاشتن و چیزایی که از این بنگاه های ثبت شرکت!! شنیدم معاومه خیلی مکافات قبل و حین و بعد از ثبت داره!
                            (شنیدم این بنگاه ها پوست طرف رو خیلی تمیز می کنن) :twisted:
                            واسه امثال ماها که هشتمون گرو نه مون هست فکر بهره اول یه جواز کار معمولی چمیدونم مثلا تعمیر لوازم الکترونیک رادیو و تلویزون بگیریم که فردا اماکن و مالیات و.. بهمون گیر نده.
                            ماها هم مشتریمون رو داریم و کارمون نمی خوابه.جا که افتادیم بعد خودمون سر فرصت بریم دنبال ثبت شرکت. :agree:
                            یعنی موازی کاری...ولی چرا؟ چرا؟ باید اینقدر فضای کسب و کار سخت باشه چرا؟ :cry2:
                            انا لله و انا الیه الراجعون

                            دیدگاه


                              #59
                              پاسخ : راه اندازی یک شرکت تولیدی (مراحل مختلف از راه اندازی تا ثبت شرکت)

                              عزیزان بگن توی شرکتی که ثبت کردید چیا تولید میکنید ؟

                              دیدگاه


                                #60
                                پاسخ : راه اندازی یک شرکت تولیدی (مراحل مختلف از راه اندازی تا ثبت شرکت)

                                نوشته اصلی توسط RahimEdison
                                عزیزان بگن توی شرکتی که ثبت کردید چیا تولید میکنید ؟
                                شرکتی که ثبت کردیم و از اول این تایپیک نیز در جریان بحث ثبتش بودین...
                                اسمش شد : شرکت نورپردازان آذرخش مشهد (سهامی خاص )
                                البته اختراعی هم داشتیم که توسط اون در مرکز رشد و پارک علم و فن آوری پذیرش و تحت پوشش قرار گرفتیم که در نتیجه شرکت ما دانش بنیان هم شد...
                                در آخر هم از طرف پارک علم و فناوری مشهد هم گواهی نامه فناور بهمون اعطا شد و 15سال هم معاف مالیاتی وام های میلیونی با سود 4% و.... گرفتیم.....

                                کارما هم...همینطور که دوستان میدونند... طارحی - تولید - نظارت و اجرای سیستم های روشنایی و نورپردازی هست...
                                همچنین تولید و اجرای آبنماهای لمینار و موزیکال هم هستیم...
                                تا همینجا کافیه...
                                موفق و پیروز باشید
                                هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

                                \|/_\/_

                                دیدگاه

                                لطفا صبر کنید...
                                X