اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

با الکترونیک چگونه کسب درآمد میکنید؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : با الکترونیک چگونه کسب درآمد میکنید؟

علم در ایران بدون نبود صنعت و تکنولوژی ارزشی نداره که توی ایران صنعت و تکنولوژی مخصوصا در زمینه ی الکترونیک وجود نداره .
    مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط بعد هر سختی آسانی نیز هست
      توی ایران صنعت و تکنولوژی مخصوصا در زمینه ی الکترونیک وجود نداره .
      با سلام

یک موردی هست که منو آزار میده . ما ها ( ایرانی ها) دستمونو دراز کردیم و هی میگیم یا عزیز الله . و انتظار داریم بخاطر همین خدا در رحتمش رو به رومون باز کنه . همه میگن تو ایران تو صنعت خبری از علم نیست و درحد مونتاژ درجه سوم است .
      حال یک سوال پیش میاد که : آیا علم و صنعت عین یک معدن است که باید تو کشور می بود والان نمیشه کاری کرد ؟

القصه حوصله تایپ مفتی ندارم

اگر میخواین ببینی مشکل کار دقیقا کجاست سری به این تاپیک بزنید ببینید عاقبت کار چیشد . این یک نمونه از هزاران هزار تاپیک است که اگر هرکدام شکل میگرفت الان لازم نبود بصورت بزدلانه و احمقانه تحریم های بین المللی رو با پرچم کشور سنگال دور بزنیم و بعد افتخار کنیم
      آمریکا هیچ غ.....

http://www.iran-eng.com/showthread.php/523519-%D8%A7%D8%B9%D9%84%D8%A7%D9%85-%D8%AD%D8%B6%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%84%DB%8C%D9%87-%D8%A7%D8%B9%D8%B6%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%86%D8%AC%D9%85%D9%86-%D9%85%D9%87%D9%86%D8%AF%D8%B3%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D9%82-%D8%AC%D9%87%D8%AA-%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AD%DB%8C-%D9%88-%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%DA%A9%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%84%D8%B1-%D8%B3%DB%8C-%D8%A7%D9%86-%D8%B3%DB%8C

تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
      داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aliila
        با سلام

یک موردی هست که منو آزار میده . ما ها ( ایرانی ها) دستمونو دراز کردیم و هی میگیم یا عزیز الله . و انتظار داریم بخاطر همین خدا در رحتمش رو به رومون باز کنه . همه میگن تو ایران تو صنعت خبری از علم نیست و درحد مونتاژ درجه سوم است .
        حال یک سوال پیش میاد که : آیا علم و صنعت عین یک معدن است که باید تو کشور می بود والان نمیشه کاری کرد ؟

القصه حوصله تایپ مفتی ندارم

اگر میخواین ببینی مشکل کار دقیقا کجاست سری به این تاپیک بزنید ببینید عاقبت کار چیشد . این یک نمونه از هزاران هزار تاپیک است که اگر هرکدام شکل میگرفت الان لازم نبود بصورت بزدلانه و احمقانه تحریم های بین المللی رو با پرچم کشور سنگال دور بزنیم و بعد افتخار کنیم
        آمریکا هیچ غ.....

http://www.iran-eng.com/showthread.php/523519-%D8%A7%D8%B9%D9%84%D8%A7%D9%85-%D8%AD%D8%B6%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%84%DB%8C%D9%87-%D8%A7%D8%B9%D8%B6%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%86%D8%AC%D9%85%D9%86-%D9%85%D9%87%D9%86%D8%AF%D8%B3%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D9%82-%D8%AC%D9%87%D8%AA-%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AD%DB%8C-%D9%88-%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%DA%A9%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%84%D8%B1-%D8%B3%DB%8C-%D8%A7%D9%86-%D8%B3%DB%8C

ما حتی دستمون را به سوی خدا هم دراز نکردیم اگر نه وضعمون بهتر از حالا بود .شک نکنید اکثرا خود پرستیم به جای خدا پرست
        کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
        ولتر

دیدگاه

دوستانی ک ب رشد علمی فوق العاده ی میهن افتخار میکنند، اگر حقیقت داشت، ما هم افتخار میکردیم،
          ولی:
          ی زمانی، در مورد رشد علمی و ... از یکی از آشنا ها سوال کردم:
          مدیر گروه برق یکی از 3 دانشگاه اول کشور ک الان دیگه ایران نیستن متاسفانه
          گفت:
          اینجا دانشجوهای دکتری زیادی داریم، ک موقعی ک صحبت از مقاله میشه، کلی با من دعوا میکنند ک آقا ما کلی برا این مقالات پول دادیم!
          ب چه اجازه ای قبولشون نمیکنی؟
          همین الان ژورنال هایی هستند در پاکستان و هند و... ک با 300 دلار یا کمتر بیشتر مقاله ی ISI چاپ میکنند.
          جالب اینجاست ک ایران این ژورنال ها رو برخلاف همه دنیا قبول داره و ما در صورت مخالفت متهم میشیم!

پیشنهاد میکنم اگر فرصت داشتید،
          یا اگر روزی لازم بود،
          گشت وگذاری تو پایان نامه ها/ مقالات/ اختراعات ثبت شده داشته باشید،
          روی یک موضوع خاص مثلن GSM .

عمق فاجعه رو درک میکنید.

وقتی برد راه انداز SIM900 میشه اختراع،
          مشخص هست ک سیستم مکان یابی دقیق بر اساس دیتای شبکه GSM بدون استفاده از GPS برا کسی مهم نخواهد بود!

دیدگاه

دوستان توکل و از خدا خواستن تنها کافی نیست و باید تلاش وکوشش مضاعف هم به خواستن اضافه شود البته اینو همه میدونیم. هرکسی چه کافر و بت پرست ، مسیحی ، یهودی و یا مسلمان کار و تلاش کند مزدش را میگیرد پس اگه ایران یا هرکس دیگه ای تو صنعت یا علم رشد خوبی نداشته (که داشته) بخاطر اینه که کم کاری کردیم. جان من هی تو سر این کشور نزنید با ایران یعنی من یعنی تو یعنی این انجمن هی گناه و به گردن کس دیگه نندازیم.به نظر من به جامعه ما دیگه امیدی نیست (منظورم خودم هم هستم بی احترامی به شخصی نشه صحبت من اکثریت + خودم هست).
            ولله ل لله مسلمانیم شیعه هستیم ولی قرآن و فقط برای طاقچه داریم قرآن و نهج البلاغه راه رو بهمون نشون دادن ولی من فقط اسمم شیعه هست به خدا اگه به قرآن عمل کنیم سعادتمند میشیم. یه ماژول کوچیک میخریم میریم سریع دیتا شیتش رو دانلود میکنیم خوب قرآن هم دیتاشیت ماست دیگه :biggrin: .
            این هم بگم که از موضوع تایپیک دور نشم. من با الکترونیک خیلی کارها میخواستم بکنم رفتم و نتونستم. الان تعمیرات موبایل تعمیرات لوازم برقی نصب سیستم های صوتی تصویری نصب دستگه تصفیه آب تابلو ال ای دی خلاصه همه کاره و هیچ کاره هر کاری هم بخوره خدا رو شکر میکنم. ولی راضی نیستم از وضع فعلی
            برخی آدمها[ تنها ] به یک دلیل از مسیر زندگی ما می گذرند [ تا ] به ما درسهایی بیاموزند ؛ که اگر می ماندند هرگز [ آن درسها را ] یاد نمی گرفتیم …

دیدگاه

اگر سری به سایت http://pap.blog.ir/ بزنید می بینید بحث تقلب علمی همه جای دنیا هست.
              اما نکته ای که هست اینه که جاهایی که در مورد سرعت علمی و رتبه علمی ایران نظر دادند جاهای الکی نیستند.
              یکی از پارامترهایی هم که در نظر دارند بحث ارجاع به مقالات ثبت شده است که میزان قوت مقالات رو نشون میده
              بعدشم اگر دقت کرده باشید بیشتر مقالات در حوزه شیمی و پزشکی و بیوتکنولوژی و این طور رشته هاست نه برق و رشته های مهندسی که الان داریم اینطور در موردش بحث میکنم و ضعفی که در رشته برق توی ایران می بینیم رو به همه رشته ها و کل سیستم علمی کشور تعمیم میدیم.

... و (بدانید) گرفتن تصمیمهاى محکم (براى رسیدن به اهداف بزرگ) با خوش گذرانى و سفرهآ‌هاى رنگین سازگار نیست و چه بسیار که خواب شبانه تصمیمهاى محکم روز را از میان برده و تاریکیآ‌ها، خاطره همتآ‌هاى بلند را از یادها محو کرده است. (نهجآ‌البلاغه، خطبه211)

امام علی (ع):کسی که به وقت یاری رهبرش در خواب باشد، با لگد دشمنش بیدار می شود (غررالحکم،ص 422)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AliRezaDAVE
                اگر سری به سایت http://pap.blog.ir/ بزنید می بینید بحث تقلب علمی همه جای دنیا هست.
                اما نکته ای که هست اینه که جاهایی که در مورد سرعت علمی و رتبه علمی ایران نظر دادند جاهای الکی نیستند.
                یکی از پارامترهایی هم که در نظر دارند بحث ارجاع به مقالات ثبت شده است که میزان قوت مقالات رو نشون میده
                بعدشم اگر دقت کرده باشید بیشتر مقالات در حوزه شیمی و پزشکی و بیوتکنولوژی و این طور رشته هاست نه برق و رشته های مهندسی که الان داریم اینطور در موردش بحث میکنم و ضعفی که در رشته برق توی ایران می بینیم رو به همه رشته ها و کل سیستم علمی کشور تعمیم میدیم.
                بطور کلی صحبت شما درسته و بنده کمی کلی گویی کردم.
                اما ب طور خاص در مورد برق و الکترونیک و مخابرات و علوم وابسته،
                هر شخصی با کمی مطالعه و بررسی عمق فاجعه رو درک خواهد کرد.

ضمنن بنده و خیلی از دوستان منکر پیشرفت فوق العاده کشور نیستیم،
                ولی ضعف ها رو هم بایس دید.

دیدگاه

من کاری ندارم به این صحبت ها من گفتم چیزی به اسم صنعت و تکنولوژی توی ایران بخصوص در زمینه ی الکترونیک وجود نداره .

من قلبم درد میگیره وقتی می بینم بعضی از جاهای کشور هنوز لوله کشی نشده و مردم ایران توی اونجا واسه اب آشامیدنی شون باید به زحمت بیوفتند .

مقصر هم من و شما نیستیم مقصر دولته . دولت باید هزینه کنه . من نمیدونم پول نفت و گاز و ... توی جیب کیا میره و چیکارش می کنند همونو بیاد هزینه کنه واسه صنعت و تکنولوژی جامعه . نمیخوام سیاسیش کنم بحث رو . ولی پول من و شما نمی تونه تکنولوژی و صنعت رو وارد جامعه کنه . پول دولت مال مردم است ولی متاسفانه برای خودشون هزینه می کنند :mrgreen:
                  نمیدونم مقالات علمی و ... اینا همش چرته . این ها تکنولوژی و صنعت رو وارد جامعه نمی کنه . اینا فقط بدرد یک نفر میخوره که از ارشد بپره دکترا بخونه .
                  مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

دیدگاه

من کاری ندارم به این صحبت ها من گفتم چیزی به اسم صنعت و تکنولوژی توی ایران بخصوص در زمینه ی الکترونیک وجود نداره .

من قلبم درد میگیره وقتی می بینم بعضی از جاهای کشور هنوز لوله کشی نشده و مردم ایران توی اونجا واسه اب آشامیدنی شون باید به زحمت بیوفتند .

مقصر هم من و شما نیستیم مقصر دولته . دولت باید هزینه کنه . من نمیدونم پول نفت و گاز و ... توی جیب کیا میره و چیکارش می کنند همونو بیاد هزینه کنه واسه صنعت و تکنولوژی جامعه . نمیخوام سیاسیش کنم بحث رو . ولی پول من و شما نمی تونه تکنولوژی و صنعت رو وارد جامعه کنه . پول دولت مال مردم است ولی متاسفانه برای خودشون هزینه می کنند :mrgreen:
                    نمیدونم مقالات علمی و ... اینا همش چرته . این ها تکنولوژی و صنعت رو وارد جامعه نمی کنه . اینا فقط بدرد یک نفر میخوره که از ارشد بپره دکترا بخونه .
                    با اینکه رانت هست دزدی هست و پول مردم صرف مردم نمیشه موافقم

اما با این جمله ای که خط پررنگ کردم مخالفم .اگر قرار بود همه مثل شما فکر کنند همین وضعی که الان داریم هم نداشتیم .اصلا این تفکر گدا پروری باید از جامعه ما خط بخوره اکثر دنیا دست دولت جلوی مردم درازه تو ایران همه می خواهد دست ببرند تو جیب دولت یا دست دراز کنن جلوی دولت

اینکه ما تکنولوژی الکترونیک یا برق تو کشور نداریم برمی گرده به نوع تفکر نه نداشتن پول
                    شما بررسی کنید بعضی از این برجهای تهران یک نفر مالک داره یدونه از برجهاش 50میلیارد ارزش گذاری میشه .اگر این تفکر بود که طرف قسمتی از سرمایه اش را وارد تکنولوژی بکنه می دونید با این 50میلیاردها چه کارها که نمیشه انجام داد؟؟؟؟؟؟

تعدادی از شرکتهای خصوصی در ایران دارند روی الکترونیک کار می کنند حالا در حد مونتاژ کاری هم که باشه بهتر از اینه که برند بشینند تو آفتاب و بگویند ما که پول خرید و ساخت خط تولید سی پی یو را نداریم پس بریم بخوابیم تو آفتاب تا هر موقع دولت پول داد ما هم یک حرکتی بکنیم!!!!!!!
                    کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
                    ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohamad-h
                      با اینکه رانت هست دزدی هست و پول مردم صرف مردم نمیشه موافقم

اما با این جمله ای که خط پررنگ کردم مخالفم .اگر قرار بود همه مثل شما فکر کنند همین وضعی که الان داریم هم نداشتیم .اصلا این تفکر گدا پروری باید از جامعه ما خط بخوره اکثر دنیا دست دولت جلوی مردم درازه تو ایران همه می خواهد دست ببرند تو جیب دولت یا دست دراز کنن جلوی دولت

اینکه ما تکنولوژی الکترونیک یا برق تو کشور نداریم برمی گرده به نوع تفکر نه نداشتن پول
                      شما بررسی کنید بعضی از این برجهای تهران یک نفر مالک داره یدونه از برجهاش 50میلیارد ارزش گذاری میشه .اگر این تفکر بود که طرف قسمتی از سرمایه اش را وارد تکنولوژی بکنه می دونید با این 50میلیاردها چه کارها که نمیشه انجام داد؟؟؟؟؟؟

تعدادی از شرکتهای خصوصی در ایران دارند روی الکترونیک کار می کنند حالا در حد مونتاژ کاری هم که باشه بهتر از اینه که برند بشینند تو آفتاب و بگویند ما که پول خرید و ساخت خط تولید سی پی یو را نداریم پس بریم بخوابیم تو آفتاب تا هر موقع دولت پول داد ما هم یک حرکتی بکنیم!!!!!!!
                      شما هم درست میگید ولی همون هم مربوط میشه به سیاستهای اشتباه دولت
                      چرا توی امریکا ثروت مندها اکثرا کسانی هستند که کارخونه دارند ولی توی کشور ما ثروت مندها اکثرا کسانی هستند که توی کارهای دلالی و نمی دونم فروش زمین و برج و ... هستند .
                      اونجا یک خونه که ساخته میشه از روز بعدش روز به روز قیمتش میاد پایین اینجا روز به روز میره بالا ؟
                      در مورد اون قضیه که مییگید دولت دستش درازه دلیلش اینه که دولتشون پول جمع نمی کنند واسه صرفا خووودشون و ....
                      اونجا همین مردم حمایت میکنند چون اونجا دلالی وجود نداره اونجا طرح ها مورد حمایت قرار میگیرند ولی اینجا کدوم سرمایه داری رو شما پیدا میکنید که یه چنین کاری رو انجام بده چون میگه این طرح ها واسم پول نمیشه و از راه دیگه ای یعنی دلالی و ... راحت تر پول در میاره . شما اگه فیلم سیلیکون پاور رو دیده باشید متوجه ی منظورم میشید .
                      این شرکت هایی که شما میگیند هم اگه مورد حمایت ( یا دولت یا یه فرد پولدار ) قرار نگیرند بعد از مدتی شاید برشکست بشند . ولی احتمال موفقیت هم هست .

دیدگاه

حرفهای بچه ها در مورد سیاست های دولتی درسته. البته بهتره بحث سیاسی نشه ولی متاسفانه توی کشور ما داستان یکم فراتر از بحث دولتی رفته. یعنی دیگه دولت خیلی زورش نمیرسه
                        و اونهم بانکهاست.
                        اگر تونستید کتاب نفحات نفت رضا امیرخوانی رو بخونید. خیلی از سوالاتتون رو کامل تر جواب میده
                        کلا خلاصه بهتون بگم زور دولت به بانکها نمیرسه. و بانکها دارن شیره اقتصاد کشور رو میخورن.
                        اگر هم دقت کرده باشید الان بیشتر از هر شغلی حتی دلالی، داره بانکداری رواج پیدا میکنه
                        در مورد اون ور آب هم مخصوصا امریکا بگم اینطوری نیست که شما بتونید خیلی راحت کسب و کار راه بندازید. یعنی به بعضی دلایل به کسب و کارهای کوچیک به راحتی اجازه داده نمیشه رشد کنن که پشتوانه این قضیه غول های بزرگ و حمایتشون از سیاستمدارها و وضع قوانینی هست که اجازه رشد به کسب و کارهای کوچیک نده.
                        برای اطلاعات بیشتر و کامل تر و بیان زیباتر مستند inside job رو دانلود کنید ببینید.
                        ... و (بدانید) گرفتن تصمیمهاى محکم (براى رسیدن به اهداف بزرگ) با خوش گذرانى و سفرهآ‌هاى رنگین سازگار نیست و چه بسیار که خواب شبانه تصمیمهاى محکم روز را از میان برده و تاریکیآ‌ها، خاطره همتآ‌هاى بلند را از یادها محو کرده است. (نهجآ‌البلاغه، خطبه211)

امام علی (ع):کسی که به وقت یاری رهبرش در خواب باشد، با لگد دشمنش بیدار می شود (غررالحکم،ص 422)

دیدگاه

شما اگه فیلم سیلیکون پاور رو دیده باشید متوجه ی منظورم میشید .
                          سیلیکون ولی منظورتونه دیگه؟! :smile:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MReza.p
                            سیلیکون ولی منظورتونه دیگه؟! :smile:
                            ببخشید اشتباه شد
                            منظوم همونیه که شما گفتید سیلیون ولی :mrgreen:

دیدگاه

یکی دیگه ازمشکلات که خیلی مهم است زبان
                              اینطور که بعضی هادردانشگاه چه اساتیدچه دانشجودرانگلیسی ضعف دارند.
                              برای مثال یه بنده خدارامی شناسم که می گوییددکتراعلوم سیاسی داردولی نوشتن انگلیسیش ازمنی که بلدنیستم بدتربعضی ازکلمات یاجملاتی که می نویسدتوسرچ گوگل غلط ازاب درمی اید :eek:
                              برای ورود علم ، تکنولوژی ، پیشرفت به اجازه کسی احتیاج نیست !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HOOMAMIRS
                                یکی دیگه ازمشکلات که خیلی مهم است زبان
                                اینطور که بعضی هادردانشگاه چه اساتیدچه دانشجودرانگلیسی ضعف دارند.
                                برای مثال یه بنده خدارامی شناسم که می گوییددکتراعلوم سیاسی داردولی نوشتن انگلیسیش ازمنی که بلدنیستم بدتربعضی ازکلمات یاجملاتی که می نویسدتوسرچ گوگل غلط ازاب درمی اید :eek:
                                بله حرف شما درست است
                                من نمی دونم چه طوریه بعد این همه سال ما نمی تونیم یک جمله ی انگلیسی بسازیم و حتی معنی کنیم .
                                ولی طرف 6 ماه خرج می کنه می ره کلاس خیلی چیزها یاد میگیره .
                                حالا مثلا شاید بعضی ها بگند شما خودتون کم کاری میکردید درسته ما کم کاری می کردیم ولی افرادی هستند که انگلیسی شون رو با نمرات بالای 18 همیشه قبول می شدند همون ها رو هم که بیارید توی این مدت 6 سال یا بیشتر به اندازه ی 6 ماهی که این افراد میرن سر کلاس یاد ندارند .
                                باید بشینیم زبان کار کنیم . دیگه از ما گذشته بریم سر کلاس باید خودمون بشینیم یاد بگیریم .
                                [b]اما در مورد کار : من فکر میکنم پی سی بی میتونه ایجاد کار کنه اگه بریم و یاد بگیریم . حداقل برای اینکه وارد صنعت بشید می تونه روزی براتون مفید باشه .
                                من یکی از دردام همینه که یاد ندارم پی سی بی بزنم و توی دانشگاه شرایطی پیش اومد که به من و دو سه نفر دیگه کلاس پی سی بی ندادند تا اینکه ما همه درسها رو پاس کردیم فقط همون موند بعدش هم به ما گفتند شما چند نفر برید غیر حضوری بردارید .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X