اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

با الکترونیک چگونه کسب درآمد میکنید؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : با الکترونیک چگونه کسب درآمد میکنید؟

نوشته اصلی توسط Aryan_M
    می دونید که ایران رتبه رشد علمی اول رو در جهان داره؟!!!!!!!
    دوست گرامی استنادتون به کدوم مدرک و سند بین المللی است؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nanocycle
      دوست گرامی استنادتون به کدوم مدرک و سند بین المللی است؟
      http://www.newscientist.com/article/dn18546-iran-showing-fastest-scientific-growth-of-any-country.html#.U5yTTnZnboo
      http://www.newscientist.com/article/dn20291-iran-is-top-of-the-world-in-science-growth.html#.U5yTJ3Znboq

البته این زیاد جای خوشحالی نداره .دلیل این هم تولید مقاله را همه ما می دونیم و ارتباط زیادی به پیشرفت کشور نداره
      کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
      ولتر

دیدگاه

آیا میدانید کلا رشته ی برق پول توش نیست :surprised:
        آیا میدانید الکترونیک در ایران هیچ ارزشی نداره بخصوص از لیسانس به این ور مگه اینکه قصد استاد شدن داشته باشید که اون هم فقط یکمی کلاس گذاشتن داره . یا مگه اینکه دوست داشته باشید بیشتر بدانید . :mrgreen:
        آیا میدانید کامپیوتر بسیار بیشتر از برق توش پول هست :eek:
        آیا میدانید کلا برق زحمتش بیشتر از بقیه است و الکترونیک زحمتش بیشتر از دیگر گرایش های برق است و همیشه زحمت کش کمترین درامد نصیبش میشود . :angry:
        آیا میدانید تقریبا بهترین ها در برق بعد از گرفتن مدرک بیکارترین ها نصبت به مهندس های دیگر رشته ها هستند . :sad:
        و ...
        ولی بیخیال زندگیتو اون طوری بچین که دوست داری
        مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سید مصطفی طبسی
          آیا میدانید کلا رشته ی برق پول توش نیست :surprised:
          آیا میدانید الکترونیک در ایران هیچ ارزشی نداره بخصوص از لیسانس به این ور مگه اینکه قصد استاد شدن داشته باشید که اون هم فقط یکمی کلاس گذاشتن داره . یا مگه اینکه دوست داشته باشید بیشتر بدانید . :mrgreen:
          آیا میدانید کامپیوتر بسیار بیشتر از برق توش پول هست :eek:
          آیا میدانید کلا برق زحمتش بیشتر از بقیه است و الکترونیک زحمتش بیشتر از دیگر گرایش های برق است و همیشه زحمت کش کمترین درامد نصیبش میشود . :angry:
          آیا میدانید تقریبا بهترین ها در برق بعد از گرفتن مدرک بیکارترین ها نصبت به مهندس های دیگر رشته ها هستند . :sad:
          و ...
          ولی بیخیال زندگیتو اون طوری بچین که دوست داری
          موافقم
          البته من کمترازاون هستم که نطردرباره الکترونیک بدم ولینمی دونم درهمه جااینجوری یافقط اینجاست که کارهای مثل بنگاه مسکن ساندویچی و...درامدش بیشتره یاهمه جااینطوره!
          که اینهم می تونه علت قابل بحث داشته باشه ! :question:
          برای مثال من الان شغلم هیچ ربطی به الکترونیک نداره! :icon_razz:
          یه چیطی همینچوری بگم :من یک روزی به جای یه نفر توسوپری ایستاده بودم حالا جنسم فروختم یک نفرامد 2تاباطری رووزن کرد گفتم چرا دلیل راگفت یک لحظه به علت حرف زدن هم زمان متوجه نشدم گفتم چی شدگفت همون بهتراست توخیارشوربفروشی !اینقدرناراحت شدم ولی بعد...!
          ولی درکل الکترونیک خوانها عاشقترین افرادند! @};-
          برای ورود علم ، تکنولوژی ، پیشرفت به اجازه کسی احتیاج نیست !

دیدگاه

حرفهای همه دوستان قبول که مهندسی برق اوایلش بیکارترین و کم درآمدترین هستند.
            اما من هم کم مهندس ندیدم از لیسانس تا دکترا که درآمدهای آنچنانی دارند. البته همه 38 سال به بالا سن دارند اما واقعا برای کارشون زحمت کشیدن و پشتکار داشتن.
            مشکلی که سیستم ما داره اینه که نمیان بگن درس خوندن یک سرمایه گذاری بلند مدته و حداقلش بعد از 35 سالگی به شرط داشتن پشتکار جواب میده. من خودم خیلی ها رو دیدم.
            اما از همه این حرفها بگذریم انصافا اگر کار و پول و پرستیژ رو باهم بخوایم فقط باید بریم مهندسی صنایع بخونیم. ارشدش هم بتونی بگیری که نونت تو روغنه.
            گلابی ترین رشته و به نسبت آسونی فوق العاده پردرآمد. مخصوصا کنترل پروژه.
            ... و (بدانید) گرفتن تصمیمهاى محکم (براى رسیدن به اهداف بزرگ) با خوش گذرانى و سفرهآ‌هاى رنگین سازگار نیست و چه بسیار که خواب شبانه تصمیمهاى محکم روز را از میان برده و تاریکیآ‌ها، خاطره همتآ‌هاى بلند را از یادها محو کرده است. (نهجآ‌البلاغه، خطبه211)

امام علی (ع):کسی که به وقت یاری رهبرش در خواب باشد، با لگد دشمنش بیدار می شود (غررالحکم،ص 422)

دیدگاه

یکی از آشناهام با سینا ملکیان( کسی که رتبه دو ریاضی رو پارسال تو کنکور آورد) ملاقات میکنه .
              میگفته من که تازه ترم اول رشته برقم بهم پیشنهاد کار میدن.
              راسته!!؟
              به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.
              الکترونیک قدرت
              الکترونیک آنالوگ
              طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
              ---------------------BMCELEC@-------------------
              ------------www.hoseyniemeni.ir-----------
              ---------------www.bmc-elec.com--------------
              ---------------www.bmc-elec.ir--------------

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hoseyni imeni
                ...میگفته من که تازه ترم اول رشته برقم بهم پیشنهاد کار میدن.
                راسته!!؟
                در کل مهم نیست که چقدر کار بلدین مهم اینه که چقدر شناخته شدین!
                خیلی ها رو میشناسم که بجای وقت گزاشتن و بدست اوردن تخصص رفتن و فقط چندتا پروزه بزرگ رو ازجایی گیر اوردن یا با کمک کسی ساختن و از اون به عنوان تبلیغات برای خودشون استفاده کردن و بعد که مشغول به کار شدن با کار کردن کار رو هم یاد گرفتن...
                شاید خوب نباشه این رو بگم چون من از نیت افراد با خبر نیستم ولی خیلی از پروزه های بزرگی که توی این سایت گزاشته شدن فقط هدف صاحب پروزه تبلیغات و شناسوندن خودش به افرادی هست که باید بشناسنش و با گزاشتن چند پروزه خوب که توانایی اون فرد رو نشون میده باعث میشه که کار بدنبال طرف بره.
                قبل از دویدن باید راه رفتن یاد گرفت.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط musefian
                  در کل مهم نیست که چقدر کار بلدین مهم اینه که چقدر شناخته شدین!
                  خیلی ها رو میشناسم که بجای وقت گزاشتن و بدست اوردن تخصص رفتن و فقط چندتا پروزه بزرگ رو ازجایی گیر اوردن یا با کمک کسی ساختن و از اون به عنوان تبلیغات برای خودشون استفاده کردن و بعد که مشغول به کار شدن با کار کردن کار رو هم یاد گرفتن...
                  شاید خوب نباشه این رو بگم چون من از نیت افراد با خبر نیستم ولی خیلی از پروزه های بزرگی که توی این سایت گزاشته شدن فقط هدف صاحب پروزه تبلیغات و شناسوندن خودش به افرادی هست که باید بشناسنش و با گزاشتن چند پروزه خوب که توانایی اون فرد رو نشون میده باعث میشه که کار بدنبال طرف بره.
                  این رو خیلی قبول دارم.
                  از این موارد زیاد دیدم که طرف دانشجو یا فارغ التحصیل یه دانشگاه معتبر بوده سر و ته باتری قلمی رو از هم تشخیص نمیداده (الان هم فکر کنم نمیده)
                  بعدش با وردست وایسادن کار رو یاد گرفته برای خودش کلی تبلیغ کرده که فلان و بهمان.

البته کارهایی هم معمولا به این افراد پیشنهاد میشه بیشتر کارهای سرچ و ترجمه و مقاله است. عملی احتمالش کمه
                  ... و (بدانید) گرفتن تصمیمهاى محکم (براى رسیدن به اهداف بزرگ) با خوش گذرانى و سفرهآ‌هاى رنگین سازگار نیست و چه بسیار که خواب شبانه تصمیمهاى محکم روز را از میان برده و تاریکیآ‌ها، خاطره همتآ‌هاى بلند را از یادها محو کرده است. (نهجآ‌البلاغه، خطبه211)

امام علی (ع):کسی که به وقت یاری رهبرش در خواب باشد، با لگد دشمنش بیدار می شود (غررالحکم،ص 422)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mehrdadmmg
                    سلام، اگه با الکترونیک آشنا باشید و طراحی و تولید PCB و برنامه نویسی میکرو و ... بلد باشید چگونه باهاش کسب درآمد میکنید. فرض کنید یه مغازه هم دارید... $-)
                    راستش من اگه این شرایط رو داشتم اول از همه شروع میکردم به جذب افراد لازم چون به تنهایی قطعا نمی تونم پیشرفت خاصی بکنم.یک تیم رو تشکیل میدم تعدادی متمرکز روی پروژه های دیجیتال و تعدادی متمرکز روی طراحی pcb
                    یکی دو نفر هم برای کارهای مدیریتی و بازاریابی و تبلیغات می اوردم یا بهتر بگم یه مدیر بازرگانی می اوردم که از لحاظ اقتصادی و تبلیغاتی هم پروژه و هم کار رو هدایت کنه خودمم بین تمام اینها سوییچ میکردم و یک نظارت کلی داشتم .
                    البته میدونیم هر سیستمی نیاز به تغذیه داره و تغذیه ی این کار اسپانسری باید باشه که بتونه تا چند ماه که کار میگیره مجری کار رو حمایت کنه.
                    البته این کارها یعنی حساب و کتاب این چیز ها رو یه مدیر حرفه ای به راحتی میتونه محاسبه کنه و حتی به شما بگه پروژه ای که گرفتی چقدر بازده اقتصادی داره و...
                    به نظر من مشکل بزرگ ما این هست که به صورت تیمی کار نمی کنیم و همش می خوایم انفرادی کار کنیم که این راه به جایی نمیبره مخصوصا الکترونیک که روز به روز پیچیده تر و متنوع تر داره میشه
                    در کل ریز تر بگم برای تیم دیجیتال پروژه های هوشمند سازی یا کلا اتوماسیون میگرفتم و برای قسمت pcb کارهای تولید برد از حتی شرکت های همکار که زیادند و سعی میکنم تو هر کدوم قابلیت های بهتری ارائه بدم و رقابتی عمل کنم
                    think big .act big. be big

دیدگاه

الکترونیک عشق میخواد
                      باید بهش دل بدی من از سال 84 دارم با الکترونیک زندگی می کنم،هر وقتم که با هاش کار میکنم گذشت زمانو نمیفهمم چون باهاش عشق می کنم
                      مهندس الکترونیک باید خیلی صبر و حوصله داشته باشه،باید به فکر به روز کردن علمش باشه مطمئنا ی روزی جوابشو میگیره
                      اما اونایی که مثل من باید کار کنن تا خرج زندگیشونو در بیارن و اگر نه باید بمیرن، نمیتونن زیاد از نظر علمی موفق باشن پس به همین دلیل باید تجربه خودمونو بالا ببریم تا اینطوری علممون بالا بره
                      ی چیزی هم راجب نفرات برتر کنکور بگم یادتون باشه بیشتر این نفرات به هیچ عنوان واسه خرج زندگی سختی نمیکشن من اگه از 12 سالگی سر کار نمیرفتم نه اینکه نفر اول علمی کشور بودم بلکه الان با استیو جابز شرکتشو شریک بودم :biggrin:
                      نخستین گام در شناخت، این است که بدانیم نادانیم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Morteza.R
                        الکترونیک عشق میخواد
                        باید بهش دل بدی من از سال 84 دارم با الکترونیک زندگی می کنم،هر وقتم که با هاش کار میکنم گذشت زمانو نمیفهمم چون باهاش عشق می کنم
                        مهندس الکترونیک باید خیلی صبر و حوصله داشته باشه،باید به فکر به روز کردن علمش باشه مطمئنا ی روزی جوابشو میگیره
                        اما اونایی که مثل من باید کار کنن تا خرج زندگیشونو در بیارن و اگر نه باید بمیرن، نمیتونن زیاد از نظر علمی موفق باشن پس به همین دلیل باید تجربه خودمونو بالا ببریم تا اینطوری علممون بالا بره
                        ی چیزی هم راجب نفرات برتر کنکور بگم یادتون باشه بیشتر این نفرات به هیچ عنوان واسه خرج زندگی سختی نمیکشن من اگه از 12 سالگی سر کار نمیرفتم نه اینکه نفر اول علمی کشور بودم بلکه الان با استیو جابز شرکتشو شریک بودم :biggrin:
                        خدا استیو جابز فقید رو رحمت کنه . ولی با کار کردن هم میشه علم کسب کرد. همونطور که خیلی از افراد موفق که حتی نور برای شب درس خوندن نداشتن به همراه کار درس هم خوندن و علمشون به قدری بالا رفته که افرادی که ادعای عالم بودن دارن جلوشون لنگ میندازن
                        همه چیز به اراده و علاقه ی آدم ( همونطور که گفتی عشق آدم) بستگی داره. اما فرقه بین عشق و عشششششششق ...

دیدگاه

من اعتقادم اینه که اگه بری دنبال علاقه پول خودش میاد دنبالت و مسئله اصلی علاقه ست

دیدگاه

دوستان جدیداً زیاد تاپیک هایی با این بحث ها تشکیل میشه و همش یه سری حرف زده میشه؛
                            یه سری از تاپیک های قدیمی تر و جامع تر هست که خیلی علمی تر و منطقی تر پاسخ داده شده بهشون.

و یه جمله معروف دارن مهندس کی نژاد (طراح) که خیلی دل نشینه:
                            بعضی از گیاهان رو که میکاری، خیلی زود به عمل میاد و به بار میشینه ولی ثمری که داره زیاد و چشمگیر نیست. اما درختی مثل گردو، سالیان سال طول میکشه به بهره برداری برسه، ولی بعد از گذشتن یه مدت سعی و تلاش برای به عمل آوردنش، ثمر زیادی داره و با هر بار بار دادنش سود زیادی عایدت میکنه.
                            رشته ی برق و الکترونیک هم به نسبت برخی رشته های کاری دیگه مشابه درخت گردوس نسبت به هویج

«پشتکار» «پشتکار» «پشتکار»

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Aryan_M
                              می دونید که ایران رتبه رشد علمی اول رو در جهان داره؟!!!!!!!

نوشته اصلی توسط mohamad-h
                              http://www.newscientist.com/article/dn18546-iran-showing-fastest-scientific-growth-of-any-country.html#.U5yTTnZnboo
                              http://www.newscientist.com/article/dn20291-iran-is-top-of-the-world-in-science-growth.html#.U5yTJ3Znboq

البته این زیاد جای خوشحالی نداره .دلیل این هم تولید مقاله را همه ما می دونیم و ارتباط زیادی به پیشرفت کشور نداره

دوست عزیز شما هم عنوان مقاله رو نخوندید و هم انگار تو ایران زندگی نمی کنید .

این دوتا مطلبگفتن ایران سریع ترین رشد علمی داره نگفتن که ایران اوله .

دانش آموز تنبل کلاس معدلش از 11 شده 14 ولی دانش آموز زنگ معدلش از 19.5 شده 19

رشد دانش آموز تنبل خیلی زیاده ودانش آموز زرنگ رشدش منفیه .

تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
                              داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aliila

دوست عزیز شما هم عنوان مقاله رو نخوندید و هم انگار تو ایران زندگی نمی کنید .

این دوتا مطلبگفتن ایران سریع ترین رشد علمی داره نگفتن که ایران اوله .

دانش آموز تنبل کلاس معدلش از 11 شده 14 ولی دانش آموز زنگ معدلش از 19.5 شده 19

رشد دانش آموز تنبل خیلی زیاده ودانش آموز زرنگ رشدش منفیه .
                                صحبت بر سر رشد علمی بود دیگه. دوستان هم گفتند در رشد علمی سریعترین رشد رو داره یعنی توی رشد علمی اوله.
                                فکر نمیکنم رشد علمی ربطی به معدل دانش آموز های ابتدایی داشته باشه. فکر کنم المپیاد های جهانی و صنعت تو این رتبه دخیل باشن.
                                برخی آدمها[ تنها ] به یک دلیل از مسیر زندگی ما می گذرند [ تا ] به ما درسهایی بیاموزند ؛ که اگر می ماندند هرگز [ آن درسها را ] یاد نمی گرفتیم …

دیدگاه

لطفا صبر کنید...