اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال در مورد کوره القایی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوال در مورد کوره القایی

یه شماتیک کلیه
    بعدا یه جمله قشنگ مینویسم

دیدگاه

اشکان جان سلام
      در مورد گیت IGBT منم با آقای کشت پور موافقم جریان های لحظه ای 1.8 حتما عبور میکنه به همین دلیل بهتره از TLP350 استفاده کنی مقاومت گیت رو هم به نظر من باز هم باید کمتر کنی حدود 8.2 اهم روی تغذیه TLP هم حتما یه خازن حدود 100 میکر فاراد لازمه
      در مورد زینر و اسنابر هم همینطور به نظر من هم لازمه
      در مورد شماتیک باید بگم که جای خازن 10 میکرفاراد اشتباه باید بره قبل از چوک RFC درست بعد از پل دیود ، همین خازن میتونه ترانزیستورت رو بسوزونه البته اگه بتونی یه کم دیگه افزایش بدی که بهتره(بستگی به توان داره) دیودی هم که روی ترانزیستور قرار داره اینجا بی مصرفه چون ترانزیستور خودش دیود معکوس داره که Trr اون از این دیود بیشتره پس وقتی این دیود (MUR80) خاموش میشه دیود داخلی هنوز روشنه پس کار خاصی انجام نمیده.اگه بخوای از دیود فست اینجا استفاده کنی باید از 2 تا با هم استفاده کنی.شکلش رو برات میفرستم
      در کل بازم میگم کاری که انجام میدی خیلی درست نیست شما نمیتونید یه تانک رو مجبور کنید که در فرکانس غیر رزونانس کار کنه قدرت تانک زیاده و ترانزیستورو می سوزونه نقش فیدبک تو کوره های القایی همینه که مدار سوییچ رو با تانک سینک کنه در PWM دایم تانک قطع و وصل میشه که باعث عبور جریان های زیاد از سوییچ میشه.
      یه مدار که قبلا تا توان حدود 1 کیلو وات جواب داده اینجا قرار دادم شمای کلی هستش اگه مقادیر بخوای باید بگردم مدارشو پیدا کنم .
      توان این مدار با تغییر ولتاژ انجام میشه کنترلر یه اسیلاتوره که با فیدبک از تانک با اون سینک میشه .کوره القایی بدون فیدبک خیلی معنی نداره .
      اگه بخوای تغییر توان رو بدون تغییر ولتاژ انجام بدی باید بری سراغ توپولژی Half Bridge تو اون نوع می تونی با تغییر فرکانس توان رو کنترل کنی باز هم فیدبک تو Half Bridge عنصر اصلی کوره القاییه.
      http://s1.picofile.com/file/7259670856/Schematic.pdf.html

موفق باشی

دیدگاه

ببخشید نقش اون دوتا ذیود زنر چیه

دیدگاه

دیود زنر نیست دیود شاتکیه برای اینکه نشون بدم دیود فسته از شماتیک شاتکی استفاده کردم

دیدگاه

البته IGBT اشکان جون دارای ذو مدله که یکیش دیود نداره
            اما فرمایش شما کاملا ذرسته
            یک اسنوبر و یک دیود فست هم بین گیت امیتر باید قرار بگیره در حقیقت هم IGBT حفاطت میکنه هم درایور رو.

دیدگاه

قبل آزمایش بعدی یک دیود رو با igbt سری کن بعد دیود موازی رو بذار چون تو پوش پول نبستی شاید جریان برگشتی خیلی سریع و دیود موازی نمیتونه کلا حذفش کنه
              در ضمن بهتره مدار رو شبیه سازی کنی و توان لحظه ای رو برا هر لحضه مشخص کنی
              تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
              داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

ببخشید این ذیوذ سری چکار میکنه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Babak1367
                  سلام
                  این چه توپولوژی هست که شما استفاده می کنید؟
                  توپولوژی single switching quasi
                  ترانزیستور، خازن، مقاومت ، مقداری سیم لحیم و دیگر فکر با عمل

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اشکانscs
                    توپولوژی single switching quasi
                    سلام
                    اندوکتانس کویل چقدره؟
                    این مدعیان در طلبش بی خبرانند
                    آن را که خبر شد خبری باز نیامد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Babak1367
                      سلام
                      اندوکتانس کویل چقدره؟
                      خب بستگی به فرکانس اینورتر داره دیگه.‏ کویل ‏ من حدود ‏65‏ میکرو هانریه ‏

دیدگاه

سلام بر اساتید و ممنون از راهنمایی های شما. امشب مدارو دوباره میبندم و تست میکنم البته با رعایت نکاتی که گفتین. آقا جلال فکر کنم اون شماتیکی که گزاشتین با توپولوژی من یه کم فرق داشته باشه. شما ترانزیستورو با تانک موازی کردین و از طریق چوک به تانک بار میدین ولی من ترانزیستورو با تانک سری بستم و توپولوژیم نیم موجه.(quasi‏)‏ مجموعه سلف و خازن 10 میکرو برای صاف کردن ولتاژ استفاده شدن بجای یه خازن پر ظرفیت البته دامنه ولتاژ پایینتر میاد. در مورد igbt ‎‏ آقا شهرام درست گفت مال من از همون نوع بدون دیوده. حالا چیکار کنم بازم دیود دوبل ببندم؟ البته فکر کنم طرح جناب aliila‏ فکر خوبی باشه ( دیود سری با ترانزیستور) شما چی فکر میکنین؟

دیدگاه

آقا جلال بابت شماتیک ممنون

دیدگاه

اون توپولژی شبیه مدار شماست فقط تو شارژ تانک متفاوته مدار شما با ترانزیستور تانک رو شارژ می کنه و لی این مدار معکوس عمل می کنه
                            چیزی که من تو دیتاشیت 1mbh25d-120 دیدم دارای دیود بود اگه دیود نداشته باشه بهتره و مداری که بستی درسته
                            من متوجه نمیشم منظور از دیود سری با ترانزیستور چیه ولی فکر کنم جناب aliila‏ هم منظور منو داشته یه دیود سری با ترانزیستور و بعد یه دیود معکوس موازی با هردو (البته اینو باید خود aliila‏ بگه ) که برای حذف دیود معکوس داخلی ترانزیستور استفاده میشه اگه ترانزیستور دارای دیود معکوس نباشه لزومی نداره.
                            در غیر اینصورت فقط یه دیود سری کار خاصی انجام نمیده.

دیدگاه

ببخشید دیود سری چه کار میکنه
                              شما سیستمی را طراحی میکنید که از نیروی ضد محرکه سلف در اون میخواهید استفاده کنید بعد جلوی جاری شدن اونو با دیود میخاین ببندین :eek:
                              اتفاقا شما باید این جریانو جاری ومصرف کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اشکانscs
                                خب بستگی به فرکانس اینورتر داره دیگه.‏ کویل ‏ من حدود ‏65‏ میکرو هانریه ‏
                                سلام
                                ببینید شما از تانک موازی استفاده کردید و اندوکتانس بوبین هم پایینه پس خازن مدار تانک رو افزایش دادین تا در
                                فرکانستون رزونانس داشته باشین کافیه مدار از رزونانس خارج بشه اونوقت با این امپدانس کم جریان از محدوده
                                مجاز سویچ خارج میشه همینه که در ولتاژ پایین مدار کار میکنه و در ولتاژ بالا سویچ میسوزه.
                                و اگر هم اندوکتانس رو افزایش بدین وقتی مدار از رزونانس خارج بشه ولتاژ برگشتی از محدوده مجاز سویچ خارج
                                میشه بهتره توپولوژی رو به نیم پل یا تمام پل تغییر بدین و از ترانس فریت برای ضریب تبدیل استفاده کنید.
                                این مدعیان در طلبش بی خبرانند
                                آن را که خبر شد خبری باز نیامد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X