اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مدار اسنابر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مدار اسنابر

نوشته اصلی توسط Mahdi_Vaziri
    ببین. هسته های ما صاحاب ندارن. اون سایته حساب میکنه رو 0.27 تسلا. ولی هسته های ما نمیتونن اشباع میشن. خصوصا وقتی گرم که میشن زودتر هم اشباع میشن. الان 5.5 امپر بگیری میشه etd39 که اونو هم داری. فقط چون این سلف برای 5.5 پیچیده شده و 3.5 میخوای ازش بگیری یه خورده دیوتی سایکل کم میشه. در نتیجه جریان عبوری از سوییچ اصلی کمی زیاد یشه. تنها تفاوتش همینه. فقط دیوتی سایکل یه خورده کمتر میشه نسبت به سلف 3.5 امپری.
    در مورد سیم من اشتباه میکردم. تا حالا هلپ سایتو نخونده بودن. راستش یه سری اومدم بخونم ارور داد منم فکر کردم سایتشون خراب شده و ناقصه. الان که خوندم دیدم فقط محیط و مساحت رو داده. در اصل زحمت فراوان کشیده و مشتو باز کزده گفته این یه وجبه. خوب کار کرده ها. فقط یه ذره در این مورد نابغه بازی دراورده. این دو تا از همدیگه به دست میان نیازی نیست هر دوشم بگه. منطقی تر بود اگه محیط سیم رو هم میگفت. همون مساحت مورد نیاز رو در نظر بگیر. چون میخوای از چند رشته سیم استفاده بنی سطح مقطع به کارت نمیاد. ببین چند رشته سیم 0.5 لازم داری تا مساحت مورد نیاز رو تامین کنی. البته رو این مورد خیلی حساس نباش. بیشتر از 10 تا سیم شد بیخیالش شو. 10 تا سیم 0.5 میدونی ینی چی؟؟؟؟ البته وقتی برای 5.5 حساب کنی سیم مورد نیاز برای 5.5 رو میگه. شما یه بارم با 3.5 حساب کن ببین چه سیمی پیشنهاد میده. سیم رو با جریان 3.5 انتخاب کن. هسته و تعداد دور رو با 5.5 امپر جساب کن. در کل تلفات مسی زیادی نخواهی داشت. هسته رو هم که اینطور بالاتر گرفتی مطمئنی که تو ناحیه کاملا خطی هسته هستی و حتی نزدیک ناحیه غیر خطی نمیشی چه برسه به اشباع!!!!!.
    ببین من یکم باز متوجه نشدم
    من تو جریان 3.5 آمپر و فرکانس 30 کیلو میزان سلفو 151 میکرو درآوردم که هسته etd39 با 28 دور پیشنهاد داد
    با جریان 5.5 آمپر و همون فرکانس 30 کیلو میزان سلفو 96.12 درآوردم که هسته ای از etd ها پیشنهاد نداد
    اومدم فرکانسو بردم بالا که یه هسته بهم بده بردم 50 کیلو اینبار میزان سلف درومد 57.67 که باز همون هسته etd39 رو گفت با 18 دور!!
    ببین هسته عوض نشد . فقط تعداد دور اومد پایین یعنی جای 28 باید 18 دور بپیچم . البته سطح مقطع سیم به خاطر زیاد شدن جریان زیاد شد که میگی با همون سطح مقطع 3.5 آمپری بپیچ که سوال اینجاس که من باید فقط تعداد دورمو کمتر کنم؟! بعد دیوتی سایکل کم بشه که میزان خروجی فرق میکنه! (حالا مهم نیس حتما etd39 باشه کوچیترم شد بهتر برد کوچیک تر میشه میخوام هستمو نهایی کنم برم بخرم بدم گپ بندازن.) فقط میخوام از انتخاب هستم مطمئن باشم که یهو وسط تست تو دمای 50-60 درجه یهو زارچش در نیاد!!
    بیاموز و بی آموز

دیدگاه

شما همین هسته رو 18 دور بپیچ. فقط فرکانس حتما 50 باشه دیگه. دیوتی سایکلتم قاعدتن کمتر میشه. البته تو که دیوتی سایکلو دستی نمیدی. فیدبک داری خودش درستش میکنه.

گپ انداختی ادرسشو بده بلکه به کار ما هم اومد.

دیدگاه

شما همین هسته رو 18 دور بپیچ. فقط فرکانس حتما 50 باشه دیگه. دیوتی سایکلتم قاعدتن کمتر میشه. البته تو که دیوتی سایکلو دستی نمیدی. فیدبک داری خودش درستش میکنه.

گپ انداختی ادرسشو بده بلکه به کار ما هم اومد.
        اونوقت تو این حالت که میزان سلف از مقدار استاندارد کمتره مشکلی ایجاد نمیشه؟ هسته داغ نمیکنه؟ تلفات نداره؟
        باشه قراره برم تهران از سلف الکترونیک آدرس بگیرم ببرم پیشش آدرسو گرفتم به شما هم میدم عزیز
        بیاموز و بی آموز

دیدگاه

«ه دیگه. هسته تا اشباع نشه تلفات نداره. اینطوری خیلی از اشباع دور میمونه. عملا یه ترانس 5.5 امپر میشه که ازش 3.5 امپر میگیری.

دیدگاه

آقا من زنگ زدم به سلف الک با رایزنی که داشتم تونستم کاتالوگ فریتاشونو بگیرم ازشون یه نگاه که کردم تو این کاتالوگ از سه جنس فریت نام بره
            TY40 , TY44 , TY95 که برای هرکدوم چگالی شار اشباع (Bsat) رو در دمای 25 درجه 510 و در دمای 100 درجه 390 میلی تسلا ذکر کرده ولی در بخش هسته های فریتش انگار فقط هسته با جنس PC40 داره که اونم چگالی اشباعش تو 100 درجه 370 میلی تسلاست (فکر کنم!) . حالا به نظرت درسته؟ ولی از کاتالوگ معلومه هسته چینیه و به احتمال زیاد مال همین هسته هاییه که میفروشه . و اینکه اگه درسته به نظرت بازم هسترو واسه جریان 5 آمپر طراحی کنم؟
            اینم لینک دانلود کاتالوگ شاید به دردت بخوره :
            http://uploadtak.com/images/n395__.pdf
            بیاموز و بی آموز

دیدگاه

این که گفته 390 میلی تسلا. نه 370. جلللالخالق. یعنی واقعا؟؟؟ من که باور نمیکنم. 390 ؟؟؟؟؟؟ اگه واقعا اینقدر خوب باشن (من که فکر میکردم ته تهش تو 0.3 تسلا اشباع بشن) میتونی واسه 4 امپر طراحی بکنی. ولی یادت باشه یه خورده همیشه دست بالاتر بگیر. مث همینجا که 3.5 میخوای. 4 بگیر که دیگه خیالت از همه جهت راحت باشه.

واسه کاتالوگم مرسی. من اصن از رفتار سلف خوشم نمیاد. هیچوقت باهاش اصن حرف نمیزنم. این کاتالوگ خیلی بدرد بخوره.

دیدگاه

این که گفته 390 میلی تسلا. نه 370. جلللالخالق. یعنی واقعا؟؟؟ من که باور نمیکنم. 390 ؟؟؟؟؟؟ اگه واقعا اینقدر خوب باشن (من که فکر میکردم ته تهش تو 0.3 تسلا اشباع بشن) میتونی واسه 4 امپر طراحی بکنی. ولی یادت باشه یه خورده همیشه دست بالاتر بگیر. مث همینجا که 3.5 میخوای. 4 بگیر که دیگه خیالت از همه جهت راحت باشه.

واسه کاتالوگم مرسی. من اصن از رفتار سلف خوشم نمیاد. هیچوقت باهاش اصن حرف نمیزنم. این کاتالوگ خیلی بدرد بخوره.
                خواهش...
                اینطور که گفتن حالا چقدر راست باشه خدا میدونه !
                راستی آقای وزیری یه بار یه اپتوکوپلر به نام hp3120 پیشنهاد دادی . من واسه یه جا دیه میخوام شبیه همین اپتو ، جریانش 1 آمپرم بود مشکل نداره . ولی vcc اپتو مثل این hp3120 بالا نباشه ماکزیمم 10 ولت باشه سراغ داری؟
                بیاموز و بی آموز

دیدگاه

6n136 خوبه. اصلا اندرولتاژ لاکاوت نداره. فرکانسشم بالاس. دیجیتاله. فقط یه عیب داره خروجیش تک ترانزیستوره. یعنی با ترانزیستور داخلیش خاموش میکنه و روشن سازی رو باید با یه ترانزیستور خودت انجام بدی.

دیدگاه

از nobel-elc.com میتونی فریت با مارک tridelta بگیری آلمانیه قیمتاشم از سلف خیلی مناسب تره
                    سایتش بروز نیست، قیمتش حدودا برای تریدلتا 2 برابره و برای چینی و کره ایش 50 درصد بیشتره.
                    تریدلتا با جنس mf102 داره ، چگالی اشباعش تو 100 درجه 360 میلی تسلاس
                    من etd 49 ازش خریدم با قرقره 8000 تومن حساب کرد.
                    خاستید دیتا شیت هسته هاشو دانلود کنید از تو سایتش نگیرید دیتاشیت قدیمیشو گذاشته.
                    تروید پودر آهنم چینی داره با همون رنگ زرد و سفید که برای بوست تا 50 کیلوهرتز مناسبه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shork
                      از nobel-elc.com میتونی فریت با مارک tridelta بگیری آلمانیه قیمتاشم از سلف خیلی مناسب تره
                      سایتش بروز نیست، قیمتش حدودا برای تریدلتا 2 برابره و برای چینی و کره ایش 50 درصد بیشتره.
                      تریدلتا با جنس mf102 داره ، چگالی اشباعش تو 100 درجه 360 میلی تسلاس
                      من etd 49 ازش خریدم با قرقره 8000 تومن حساب کرد.
                      خاستید دیتا شیت هسته هاشو دانلود کنید از تو سایتش نگیرید دیتاشیت قدیمیشو گذاشته.
                      تروید پودر آهنم چینی داره با همون رنگ زرد و سفید که برای بوست تا 50 کیلوهرتز مناسبه.
                      دوست عزیز خیلی ممنون . من نگاهی که به سایتش انداختم فقط هسته های 29 و 44,49,54,59 داره و هسته های 34 , 39 نداره درسته؟
                      ولی قیمت 8000 که گرفتی قیمت خوبیه سلف الکترونیک همین قیمتو برای هسته های چینی میده .
                      بیاموز و بی آموز

دیدگاه

6n136 خوبه. اصلا اندرولتاژ لاکاوت نداره. فرکانسشم بالاس. دیجیتاله. فقط یه عیب داره خروجیش تک ترانزیستوره. یعنی با ترانزیستور داخلیش خاموش میکنه و روشن سازی رو باید با یه ترانزیستور خودت انجام بدی.
                        دوست عزیز آقای وزیری . مشکلی که اپتو های npn دارن اینه که در حالت عادی روشن هستن و برای خاموش شدن باید بهشون پالس بدیم . اما من گشتم که اپتوی pnp پیدا کنم که نبود . این که میگی یه ترانزیستوری رو باید خودم بزارم یعنی تو همه سری های مثلا cny17 هم باید یه ترانزیستور خارجی بزارم؟ حالا من میگم یه اپتوی pnp میخوام بزارم که در حالت عادی اپتو خاموش باشه و من فرمان روشن شدنو بدم چنین اپتویی میشناسی؟ یا راه حل دیگه ای داری؟
                        بیاموز و بی آموز

دیدگاه

اصطلاح خاموش شدن هنگام تحریک غلطه. اینا وقتی روشنشون میکنی خروجیشون صفر میشه. من تا حالا اپتو npn ندیدم. فقط همون hcpl رو سراغ دارم که اونطوری باشه که تو میخوای. cny17 که صد میلی امپریه. سرعتشم پایینه نسبت به 6n136. 5 میکرو ثانیه مجموعا طول میکشه تا روشن بشه. بدون حساب کردم میشه گفت فرکانس بالای شصف هفتاد کیلو رو نمیتونه درست منتقل بکنه.

دیدگاه

اصطلاح خاموش شدن هنگام تحریک غلطه. اینا وقتی روشنشون میکنی خروجیشون صفر میشه. من تا حالا اپتو npn ندیدم. فقط همون hcpl رو سراغ دارم که اونطوری باشه که تو میخوای. cny17 که صد میلی امپریه. سرعتشم پایینه نسبت به 6n136. 5 میکرو ثانیه مجموعا طول میکشه تا روشن بشه. بدون حساب کردم میشه گفت فرکانس بالای شصف هفتاد کیلو رو نمیتونه درست منتقل بکنه.
                            یعنی برای CNY17 هم نیاز به ترانزیستور خارجی هست؟ من این اپتو رو نمیخوام تو مسیر درایور بزارم میخوام یه ماسفتو مستقیم با میکرو برای مدت طولانی روشن یا خاموش نگه دارم که بتونم با 3.3 ولت هم ماسفتو روشن کنم . چون میخوام واسه یه مدت طولانی خاموش نگه دارم . پس نمیخوام برای خاموش بودنش پالسی ارسال بشه و میخوام فقط برای روشن شدن به ماسفت پالس بفرستم . ماسفتی میشناسی که با 3.3 ولت روشن بشه که ولتاژشم 100ولت باشه جریانم 10 - 20 آمپر ؟ و هدفم از استفاده از اپتو آسیب نرسیدن به میکرومه
                            و یک سوال خارج از بحث : تو دیتاشیت ماسفتها کمیتی بیان میشه به نام Power Dissipation که با PD نمایش داده میشه این کمیت همون توان مجازیه که باید از ماسفت بکشیم؟ مثلا برای یک ماسفت IRF540N این توان 130 وات بیان شده و میدونیم ولتاژ درین سورس این ماسفت 100 ولت با جریان 33 آمپره . یعنی اگه طبق PD بخوایم بفهمیم چه ولتاژ با چه جریانی مجاز هستیم از این ماسفت بکشیم. مثلا اگه ولتاژ درین - سورس مدار ما 50 ولته جریانمون از طریق رابطه 130/50 میشه 2.6 آمپر؟!! یا نه من اشتباه میکنم و عملا میشه هم ولتاژ نزدیک به 100 ولت کشید با همون جریان نزدیک به 33 آمپر یعنی توانی نزدیک به 3000 وات؟!!
                            بیاموز و بی آموز

دیدگاه

hcpl بهترین گزینه س برای این کار. من تا حالا به اپتوکوپلری به شکل دیگه ندیدم.
                              من همچین ماسفتی سراغ ندارم. اگه هم باشه دست اجنبیه. دست ما بهش نمیرسه. )
                              برای سوییچها محدودیت های مختلفی تعریف میشه. مهم تریناش همین ولتاژ و جریان و توانه. ما ولتاژ و جریان رو تا حد ذکر شده در دیتاشیت میتونیم بالا ببریم ولی به شرطی که توان روی قطعه از زتوان ذکر شده در دیتاشیت بیشتر نشه. در نتیجه شما سه کیلو وات بندازی روش عین جیگر زلیخا تیکه تیکه میشه.

دیدگاه

hcpl بهترین گزینه س برای این کار. من تا حالا به اپتوکوپلری به شکل دیگه ندیدم.
                                من همچین ماسفتی سراغ ندارم. اگه هم باشه دست اجنبیه. دست ما بهش نمیرسه. )
                                برای سوییچها محدودیت های مختلفی تعریف میشه. مهم تریناش همین ولتاژ و جریان و توانه. ما ولتاژ و جریان رو تا حد ذکر شده در دیتاشیت میتونیم بالا ببریم ولی به شرطی که توان روی قطعه از زتوان ذکر شده در دیتاشیت بیشتر نشه. در نتیجه شما سه کیلو وات بندازی روش عین جیگر زلیخا تیکه تیکه میشه.
                                پس یعنی توان ماسفت همون PD میشه و برای IRF540 همون 150 وات درسته؟
                                در مورد HCPL هم اپتوی خوبیه فقط تغذیش بالاست
                                بیاموز و بی آموز

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X