اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

*** شروع کار با GPS (بحث ها و سوالات پایه ای)

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : *** شروع کار با GPS (بحث ها و سوالات پایه ای)

سلام
    ببخشین که من این سوال خیلی مبتدیانه رو می پرسم آخه من تا به حال با ماژول ها کار نکردم
    [color=red]میخوام بدونم GPS در کل چیه و چه کاربردهایی داره[/colمیخوام بدونم GPS در کل چیه و چه کاربردهایی دارهor]
    مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط iranesabz
      سلام
      ببخشین که من این سوال خیلی مبتدیانه رو می پرسم آخه من تا به حال با ماژول ها کار نکردم
      [color=red]میخوام بدونم GPS در کل چیه و چه کاربردهایی داره[/colمیخوام بدونم GPS در کل چیه و چه کاربردهایی دارهor]
      سلام دوست عزیز!
      (Global Positioning Systems) GPS یک سیستم موقعیت یاب جهانیه،به طوری که اگه شما یک دستگاه GPS داشته باشی در هر لحظه و در هر نقطه از جهان میتونی موقعیت خودت رو پیدا کنی و نیاز به هیچ چیز دیگه(اعم از اینترنت و...) هم نداری.
      توضیحات دقیقتر:

http://www.tebyan.net/weblog/amincen...x?PostID=83260
      اونچیزی که در دانشگاه یاد میگیرید، "الفبایی" هست برای نوشتن یک "رمان" !!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط outlandish992
        فکر کنم 10 تومن اختلاف برای دارا بودن
        1- دقت بالاتر یعنی زیر 2.5 متر بودن
        2- دارا بودن USB, Uart, DDC and SPI1 interfaces که 720 فقط Uart داره
        3- کوچک بودن از نظر ابعاد و کم وزن بودن
        و 4 هرتز بودنش

فقط مشکلی که اینجا پیش میاد ولتاژ تغذیه Neo هست که یکم مشکل هست .یعنی ساختن ولتاژ 2 تا 3.6 ولت با جریان 150میلی آمپری . که برای مچ کردن اون با Max232 هم یه کم دقت لازم داره چون در صورت عدم هماهنگی ولتاژ بین Max232 و ماژول اطلاعات به صورت مجهول و گنگ مثل " ^&$%546^#$^$$ " دریافت میشه .

ماژول GT-720 برای یه شرکت تایوانی هست که میتونید از این لینک بهش وصل شید .
        http://www.canmore.com.tw/

ممنون دوست عزیز!
        اما اونی که من دیدم قیمت GT720 10هزار بیشتر بود، اما طبق توضیحات شما ظاهرا NEO-5M بهتره؟

دیدگاه

شرمنده من فکر کردم که قیمت ماژول Neo ده هزار تومن بیشتر از Gt720 هست .

اگه که ماژول GT720 ده تومن بیشتر از Neo باشه چیز عجیبیه چون امکاناتش کمتر از NEO هست . این برای خودم خیلی جالبه چون GT720 چیز خاصی زیاد تر از Neo نداره بلکه کم تر هم داره . :nice:

ِیافتم .... :wow: یافتم :wow:

فهمیدم اختلاف واسه چیه :nice:

ماژول GT720 یه آنتن Internal سرامیکی روش نصب هست و نیازی به خرید آنتن نداری ولی NEO یه پایه داره به نام RF-In که نشون میده آنتن Internal نداره و براش باید یه آنتن External بخری . قیمت آنتن GPS هم همون حدود 10هزار تومن هستش .
          این با اون یر به یر میشه . :applause:
          چه دعایی کنمت بهتر از آن که خدا پنجره باز اتاقت باشد ...

دیدگاه

شرمنده من فکر کردم که قیمت ماژول Neo ده هزار تومن بیشتر از Gt720 هست .

اگه که ماژول GT720 ده تومن بیشتر از Neo باشه چیز عجیبیه چون امکاناتش کمتر از NEO هست . این برای خودم خیلی جالبه چون GT720 چیز خاصی زیاد تر از Neo نداره بلکه کم تر هم داره . :nice:

ِیافتم .... :wow: یافتم :wow:

فهمیدم اختلاف واسه چیه :nice:

ماژول GT720 یه آنتن Internal سرامیکی روش نصب هست و نیازی به خرید آنتن نداری ولی NEO یه پایه داره به نام RF-In که نشون میده آنتن Internal نداره و براش باید یه آنتن External بخری . قیمت آنتن GPS هم همون حدود 10هزار تومن هستش .
            این با اون یر به یر میشه . :applause:

آره منم دیشب به این اختلاف پی بردم اما نیومده بودم سایت!
            خب اساتید دیگه نظرشون چیه؟
            بالاخره کدوم رو بخرم؟
            راستی کدوم جدیدتره؟
            اصلا این GT720 کی اومده بازار؟؟

دیدگاه

بالاخره کدوم رو بخرم؟
              راستی کدوم جدیدتره؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط masoud9
                بالاخره کدوم رو بخرم؟
                راستی کدوم جدیدتره؟

این سوالها همچنان باقیست! یه سوال دیگه:

طبق تجربه شما، ماژول با آنتن داخلی بهتره یا آنتی که خودمون روش بذاریم یا که فرقی نداره؟

دیدگاه

صد در صد انتن خارجی بهتر جواب میده در هر مداری که نیاز به انتن داره
                  البته یه انتن درست و حسابی نه که یه تیکه سیم!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط masoud9
                    بالاخره کدوم رو بخرم؟
                    راستی کدوم جدیدتره؟
                    چون نظر بقیه اساتید رو خواسته بودید من همچنان منتظر بودم که یه استاد دیگه که بنده جای شاگردشون هستم جواب بده که همین طور هم شد . بنده نیز از این استاد تشکر میکنم .

خوب حالا نظر من
                    از نظر من که GT720 میتونه کار منو راه بندازه چون توی کاری که من قراره انجام بدم دقت 5 متر کم محسوب میشه و حجم پروژه به شدت برام مهمه و خب اگه آنتن External داشت یه خورده برام مشکل میشد.
                    حالا من دیگه از کار شما خبر ندارم که چه معیارهایی رو مد نظر دارید .

من کارم با همون Uart راه می افته و نیاز به بقیه خروجی ها ندارم .
                    برنامه نویسی برای پروتکل هاش به نظر من آسون میتونه باشه .

فکر نمیکنم که کسی از تاریخ ورود این ماژول به بازار خبر داشته باشه . البته فکر میکنم . من که نمی دونم

به نظر من که صلاح مملکت خسروان داند یا دانند . به نظر من که خودت باید انتخاب کنی .

دیدگاه

چون نظر بقیه اساتید رو خواسته بودید من همچنان منتظر بودم که یه استاد دیگه که بنده جای شاگردشون هستم جواب بده که همین طور هم شد . بنده نیز از این استاد تشکر میکنم .

خوب حالا نظر من
                      از نظر من که GT720 میتونه کار منو راه بندازه چون توی کاری که من قراره انجام بدم دقت 5 متر کم محسوب میشه و حجم پروژه به شدت برام مهمه و خب اگه آنتن External داشت یه خورده برام مشکل میشد.
                      حالا من دیگه از کار شما خبر ندارم که چه معیارهایی رو مد نظر دارید .

من کارم با همون Uart راه می افته و نیاز به بقیه خروجی ها ندارم .
                      برنامه نویسی برای پروتکل هاش به نظر من آسون میتونه باشه .

فکر نمیکنم که کسی از تاریخ ورود این ماژول به بازار خبر داشته باشه . البته فکر میکنم . من که نمی دونم

به نظر من که صلاح مملکت خسروان داند یا دانند . به نظر من که خودت باید انتخاب کنی .
                      درسته، اما چیزی که منو خیلی وسوسه میکنه اینه که NEO-5 مال شرکت u-blox هستش که به نظر من معتبرتر از GT720 باشه؟ و این که خود u-blox یه برنامه داره که میشه ماژول رو از طریق اون به pc متصل کرد و یه سری اطلاعات و نمودار بهت میده که کار رو راحتتر میکنه، تازه باهاش میشه فریمور ماجول رو هم پدیت کرد، این برتری ممکنه سبب شه تا من NEO-5 رو انتخاب کنم.
                      :agree:

دیدگاه

سلام
                        خسته نباشید :applause:
                        پست خیلی جالبی هست وهر لحظه داره کاملتر می شه
                        من نیاز به یه ماژول gps دارم ولی دارای دقت حدالاقل 1 متر یعنی کمتر از 1 متر ، نمونه خاصی سراغ ندارید؟
                        نادانترین مردم کسانی هستند که فکر می کنند داناترین آنها هستند.

دیدگاه

بهترین دقت در GPS های تجاری همون 5 متره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سارا امامی فر
                            سلام
                            من نیاز به یه ماژول gps دارم ولی دارای دقت حدالاقل 1 متر یعنی کمتر از 1 متر ، نمونه خاصی سراغ ندارید؟

داخل دیتاشیت NEO-5 دقت رو 2.5 متر ذکر کرده که از اون کمتر تا حالا ندیدم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سارا امامی فر
                              سلام

باید در جواب سوال ایشون عرض کنم که توی خود آمریکا ماژول های با دقت زیر 2.5 متر از حالت کاربری عمومی خارج شده و غیر از مراکز نظامی و تحقیقاتی به شخص و ارگان دیگه ای واگذار نمی شه . کاملا این موضوع توی اونجا حساس هست . . حالا چه به رسه به داخل کشور . اگه هم بشه باید با واسطه و کلی دست وارد کشور بشه که البته من بعید میدونیم اون طرف بشه زیر این دقت چیزی برای خرید پیدا کرد . :cry:

حالا باید این رو هم بگم که ماژول های توی بازار ایران با کلی تلرانس هستند یعنی اینا ته مونده های کارخونه هاشون هست که میفرستن ایران. این قطعات کیفیت بندی دارن که فکر میکنم اون درجه بندی های پایین میاد ایران . :NO:

دیدگاه

شروع کار با ماژول GPS ( ارتباط و برنامه نویسی )

دوستان محترم :rolleyes: تا اینجای کار که همش درباره نوع ماژول ها صحبت شد به نظر من که دیگه همه دوستان این رو فهمیدند که مونده به سلیقه ی شخصی خودشون که نوع ماژول رو برای کار انتخاب کنند همه ماژول های توی بازار ایران تقریبا کار باهاشون شبیه به هم هستش و میشه در صورت متفاوت بودن ماژول هم این تفاوت رو با ادامه کار رفع کرد

من حالا از دوستان دعوت می کنم که با کار برنامه نویسی شروع کنیم و بقیه کار رو با نحوه برنامه نویسی و ارتباط ماژول با ادوات دیگه مثل میکرو ادامه بدیم .

دوستان اگه موافق هستند :nerd: لطف کنند که فقط یه ندا بدن تا با یه نمونه برنامه نویسی کار رو شروع کنم . :read:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X