اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

*** شروع کار با GPS (بحث ها و سوالات پایه ای)

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : *** شروع کار با GPS (بحث ها و سوالات پایه ای)

بنده نیز شخصا بابت خرید ماژول جدید به شما تبریک می گم :applause:

برای استفاده از USB ماژول شما به یه درایور احتیاج دارید که بتونه ماژول رو تو ویندوز شناسایی کنه و بتونه با ماژول ارتباط برقرار کنه . این درایور رو ممکن هست که کارخونه سازننده ی ماژول ارائه بده . در صورتی که ارائه نداده باشه شما باید خودتون براش درایور طراحی کنید .

خب شما میتونی با مراجعه به یکی از برنامه های بانک قطعات یه جایگزین برای اون رگولاتور پیدا کنید.
    راستی خب میتونید ببینید این رگولاتور برای چه ولتاژی هست ، بعد اون ولتاژ رو با LM2576 adj بسازید. :nerd:
    چه دعایی کنمت بهتر از آن که خدا پنجره باز اتاقت باشد ...

دیدگاه

خروجی این رگولاتور 3.3 ولت هستش، منم اومدم این خروجی رو با یه رگولاتور دیگهع گرفتم و به ماجول دادم اما همش usb not recognized میده، بدجور اعصابمو به هم ریخته :angry: :angry: :angry:

درایوراش رو هم قبلا از خود سایت خراب شدش گرفتم و نصبیدم!
      البته رو pc خونه گاهی میشناسه و 10-15ثانیه جواب میده اما رو لپ تاپ همش not recog. میده
      اونچیزی که در دانشگاه یاد میگیرید، "الفبایی" هست برای نوشتن یک "رمان" !!

دیدگاه

من دیتاشیت رو مطالعه کردم و به نکته خاصی برخورد نکردم .
        تنها مشکلی که پیش میاد اینه که تغذیه ماژول رو از کجا دارید تامین میکنید :
        این ماژول چون میخواد با USB اطلاعات رو رد و بدل کنه بنابراین تغذیه ای که داره باید با کامپیوتر هم گراند بشه . اگه هم گراند نباشند بنابراین ولتاژ ایجاد شده روی خط اطلاعات دارای هیچ مبنایی نیست . دیدید وقتی یه پراب مولتی متر رو به قطب مثبت یه منبع وصل میکنید و پراب منفی شو هم به یه منبع تغذیه دیگه . هیچ ولتاژی رو نشون نمیده . دلیلش اینه که ولتاژ صفر و یا زمینی وجود نداره که مبنا قرار بگیره و سنجش از روی اون صورت بگیره .

نتیجه :
        تغذیه ماژول رو از تغذیه 5 ولت USB کامپیوتر تامین کنید . ولتاژ 5 رو به همون رگولاتور بدید و ولتاژ 3.3 رو هم ایجاد کنید . USB قادر هست 150 تا 250 میلی آمپر جریان بده .
        در این صورت تغذیه ماژول با تغذیه USB کامپیوتر هم گراند میشه و مشکل حل میشه . انشاالله . :nice:

من خودم یه پروژه داشتم که با USB قرار بود کار کنه که هرکاری میکردیم هیچ اطلاعاتی دریافت نمیشد . آخر سر پس از نا امیدی و نگرانی های زیاد به این مسئله پی بردیم و مشکل حل شد .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد فیض اله زاده

تنها مشکلی که پیش میاد اینه که تغذیه ماژول رو از کجا دارید تامین میکنید :
          این ماژول چون میخواد با USB اطلاعات رو رد و بدل کنه بنابراین تغذیه ای که داره باید با کامپیوتر هم گراند بشه .

نتیجه :
          تغذیه ماژول رو از تغذیه 5 ولت USB کامپیوتر تامین کنید .
          سلام محمد جان!
          من هر دو راه رو امتحان کردم، یعنی یه بار تغذیه رو از usb گرفتم و یه بار جدا از usb، اما بازم usb not rec لعنتی!
          خب ممنون بابت جواباتون، خودم باهاش ور میرم تا یا بسوزه یا جواب بده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ☺بابابرقی☺
            سلام محمد جان!
            من هر دو راه رو امتحان کردم، یعنی یه بار تغذیه رو از usb گرفتم و یه بار جدا از usb، اما بازم usb not rec لعنتی!
            خب ممنون بابت جواباتون، خودم باهاش ور میرم تا یا بسوزه یا جواب بده
            ببینم یعنی این مستقیما وصل میشه به usb؟قطعه دیگه نمیخواد؟مثل مقاومت های 47 اهم و 1.5 کیلو؟
            در ضمن USB خیلی حساسه یه تکون بدید این طوری میشه نمونش پروگرامر من
            اگر هم مشکل رگولاتوره و یه چیزی میخواید که افت ولتاژ نداشته باشه از چند تا رگولاتور به صورت موازی استفاده کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شهریار رجب زاده
              ببینم یعنی این مستقیما وصل میشه به usb؟قطعه دیگه نمیخواد؟مثل مقاومت های 47 اهم و 1.5 کیلو؟
              در ضمن USB خیلی حساسه یه تکون بدید این طوری میشه نمونش پروگرامر من
              اگر هم مشکل رگولاتوره و یه چیزی میخواید که افت ولتاژ نداشته باشه از چند تا رگولاتور به صورت موازی استفاده کنید
              مستقیم مستقیم هم که نه!! طبق دیتا شیتش، اصلا بذارید عکسش رو بذارم که کاملا گویاست!

اینم توضیحات مربوط به قطعات:

دیدگاه

الآن کل مدار رو بستید؟
                این مدارش خیلی ... اصلا انگار از یه جای دیگه اومده!!!
                ببینم اون دیود ها مگه نباید زنر باشند؟
                اصلا یه پیشنهاد عجیب مدار های USB مبدل USB به سریال FT232 و میکروهای آرم رو ببینید(البته در درجه آخر)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شهریار رجب زاده
                  الآن کل مدار رو بستید؟
                  این مدارش خیلی ... اصلا انگار از یه جای دیگه اومده!!!
                  ببینم اون دیود ها مگه نباید زنر باشند؟
                  اصلا یه پیشنهاد عجیب مدار های USB مبدل USB به سریال FT232 و میکروهای آرم رو ببینید(البته در درجه آخر)
                  -آره! کلش رو به غیر از دیودهاش و LDO!!
                  -مثل این که یکیش زنره!!(اما باید همه زنر باشن، خودشم گفته برای جلوگیری از اورولتاژ! :eek
                  - نه دیگه! اگه میخواستم 7-8 هزار برای مبدل usb بدم که دیگه اینو نمیگرفتم!(خیر سرم گفتم خودش usb داره- یه تیر و دو نشون میزنم!!)

دیدگاه

منظورم اینه ببینید چجوری مدارش رو بستند همونجوری ببندید

دیدگاه

بالاخره یااااااااااافتم :wow: :wow:
                      ایراد (ظاهرا!)از اون دو تا مقاومت R4,R5 بود(که سر راه usb-dm , usb-dpقرار می گیرن)، مقدارشون رو که عوض می کنم دیگه اررور مسخره usb not... رو نمیده، تو دیتاشیت گفته 27اهم بذار که من ندارم، تا فردا که باید برم و بگیرم، الان با 33اهم امتحان کردم، 15ثانیه اطلاعات می گیره و بعدش دیگه هیچی نمیگیره(اما usb همچنان وصله و ماجول داره جریان میکشه)
                      فعلا صحیح و خطا میرم جلو تا ببینم چی میشه...

دیدگاه

هورااااااااااااااااااااااااااا! :wow:
                        مجددا تبریک! :nice:
                        بالاخره بعد از بیش از 12ساعت کار مفید روی پورتUSB جواب گرفتم :applause:
                        ایراد کار یه جایی بود که اصلا فکرش رو هم نمیکردم(یعنی به ذهنم رسید اما بعید می دونستم از اون باشه!)
                        الان خسته ام،فردا توضیح میدم
                        شما حدس بزنید ایراد کار کجا بوده؟
                        هرکی درست بگه جایزه داره هاااا!!

دیدگاه

g

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد فیض اله زاده
                            g

بله! کاملا درسته :applause:
                            ایراد همینی بود که جناب فیض الله زاده اشاره فرمودند!!(البته ایشون میخواستن بنویسن c که کامپیوتر اشتباه فهمیده و نوشتهg !!!)
                            من برای رگولاتور مدارم از خازن استفاده نکرده بودم(آخه تا قبل این هم استفاده نمی کردم و فکر نمیکردم که خیلی مهم باشن!)، با گذاشتن دو تا خازن 1uF دو سر رگولاتور، مدار مثل هلو(!!) شروع کرد به جواب دادن :job:

دیدگاه

سلام
                              آیا بین ماژول و ATmega32L باید مقاومت قرار داد ؟
                              همچنین بین ATmega32L و LCD ؟
                              دعایم کنید که شاید به واسطه ی دعای خیر شما مشکلاتم حل شود .

دیدگاه

سلام خدمت آقای فیض اله زاده و دیگر دوستان
                                کسی نیست به ما کمک کنه ؟
                                دعایم کنید که شاید به واسطه ی دعای خیر شما مشکلاتم حل شود .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X