سلام
من خیلی در مورد rfid اطلاعاتی ندارم به خاطر همین اینجا مزاحمتون شدم که چندتا سوال ازتون بپرسم ممنون میشم اگه جواب بدین
آیا میشه rfid رو برای قفل در ماشین هم استفاده کرد مثلا اگه به ماشین نزدیک شدیم قفل در باز شه و اگه دور شدیم قفل بشه
منظورم اینه که میشه ماژولش رو پشت فلز گذاشت؟
سلام . من ماژول RFID می خواستم که بتونه چند تگ رو همزمان بخونه ؟ همچین ماژولی هست ؟
از کجا می تونم تگ هایی پیدا کنم که پس از اینکه اطلاعاتشون خونده شده بسوزند و دیگه اطلاعاتش رو rfid reader نخونه ؟
چه زشت است کوچکی به هنگام نیاز و سرکشی به هنگام بی نیازی ...
سلام . من ماژول RFID می خواستم که بتونه چند تگ رو همزمان بخونه ؟ همچین ماژولی هست ؟
از کجا می تونم تگ هایی پیدا کنم که پس از اینکه اطلاعاتشون خونده شده بسوزند و دیگه اطلاعاتش رو rfid reader نخونه ؟
با سلام
از ماژول های نوع مایفر میتونید استفاده کنید، با توجه به مدل کارت میتونید همزمان چند کارت رو بخونید.
مکانیزم مایفر به این صورت است که ابتدا سریال کارت در اختیار شما قرار میگیرد. سپس شما میتونید با توجه به سریال خونده شده، حافظه کارت دلخواه رو بخونید.
و اگر سریال کارت مورد نظر رو در یک بلک لیست ذخیره کنید، عملا کارت خونده نمیشود.
خداوند به هر انسان، ذهن متفاوتی بخشیده، کتاب بزرگترین راهه که ما از ذهن و اندیشه های محدود خود فراتر برویم.
با سلام
از ماژول های نوع مایفر میتونید استفاده کنید، با توجه به مدل کارت میتونید همزمان چند کارت رو بخونید.
مکانیزم مایفر به این صورت است که ابتدا سریال کارت در اختیار شما قرار میگیرد. سپس شما میتونید با توجه به سریال خونده شده، حافظه کارت دلخواه رو بخونید.
و اگر سریال کارت مورد نظر رو در یک بلک لیست ذخیره کنید، عملا کارت خونده نمیشود.
ممنون از پاسخ شما فقط فرمودین کارت ؟ چون می خوام روی وسیله هایی بذارم ، آیا تگی هم هست که این خاصیت رو داشته باشه یعنی سریال داشته باشه ؟
ممنون از پاسخ شما فقط فرمودین کارت ؟ چون می خوام روی وسیله هایی بذارم ، آیا تگی هم هست که این خاصیت رو داشته باشه یعنی سریال داشته باشه ؟
بله هم کارت هست و هم برچسب، در مورد خرید ماژول از قبل جستجو بکن که چه مدلی بگیری، چون که نحوه راه اندازیش یکم سخته.
مشخصات یک سیستم مبتنی بر مایفر(استاندارد ISO 14443 A)
• انتقال اطلاعات بدون نیاز با تماس و منبع تغذیه(بدون باتری)
• عملکرد با فاصله بیش از 10 میلی متر (بستگی به آنتن دارد)
• فرکانس کاری 56/13 مگاهرتز
• 106 کیلو بیت در ثانیه نرخ ارسال و دریافت داده
• 1204 بایت حافظه EEPROM ، تقسیم شده به 16 بخش 64 بایتی
• حداکثر چرخه نوشتن 100000
• 10 سال حفظ داده
• 4 بایت سریال منحصر به فرد برای هر کارت
• حالت دسترسی منحصر به فرد برای هر بخش
خداوند به هر انسان، ذهن متفاوتی بخشیده، کتاب بزرگترین راهه که ما از ذهن و اندیشه های محدود خود فراتر برویم.
دوستان سلام
من ماژول rfid em-18 رو دارم که خروجیش 12 بیت اسکی هست.
این نوع دیتا رو چطوری میشه توی یک متغیر ذخیره کرد؟
نوع اون متغیر چی باید باشه؟
"زمان خط است نه دایره" چه ایده بدی بوده گرد ساختن ساعت. احساس میکنی همیشه فرصت تکرار است.
ساعت دروغ میگوید. دروغ. زمان بر گرد یک دایره نمی چرخد! زمان بر روی خطی مستقیم میدود. و هیچگاه، هیچگاه، هیچگاه باز نمیگردد.
ساعت خوب، ساعت شنی است! هر لحظه به تو یادآوری میکند که دانه ای که افتاد دیگر باز نمیگردد.
پس بهتره یکم به ثانیه هایی که داریم فکر کنیم تا به راحتی از دستشون ندیم....
سلام
خسته نباشید
بنده یه سوال در مورد RFID مدل RC522 دارم
من با کدهایی که از اینترنت گرفتم این ماژول را راه اندازی کردم ولی این ماژول فقط کارت مترو را می خواند و تگ های 125 کیلوهرتزی را نمی خواند!!!!
می خواستم بدونم کد من مشکل دارد یا تگهای 125 کیلو هرتزی ماژولشان فرق دارد؟
من هر سه مدل تگ های موجود در eca را دارم ولی هیچکدام شناسایی نمی شن ولی تا کارت مترو را نزدیکش می کنم شناسایی می شود.
در ضمن همراه این ماژول 2 عدد تگ هدیه هم هست که آنها هم شناسایی نمی شوند!!!
دکتر چمران در 1311 در تهران متولد شد
وی در زمان اقامت در آمریکا انجمن اسلامی آمریکا را تأسیس کرد که منجر به قطع بورسیه وی توسط شاه شد.
او با اینکه یکی از دانشمندان مطرح آمریکا به حساب می آمد بدون توجه به مدرک به مصر رفت و آموزش نظامی دید.
یه سوال داشتم راجع ( ماژول ریدر RFID 13.56MHZ مدل USB )
این ماژول کارت های مایفر رو چه جوری می خونه ؟ توی سایت توضیح داده که :
" شما در صورتی که نشانگر موس را بر روی هر محیطی که قابلیت نوشتن دارد(فایل های متنی، فیلد های نوشتاری و ... ) با خواندن تگ اطلاعات بصورت خودکار در این قسمت نوشته می شوند. این ماژول بعد از اتصال به رایانه بصورت خودکار شناسایی شده و احتیاج به هیچ درایوری ندارد. دستگاه در محدوده فرکانسی 13.56MHZ کار کرده و فقط قادر به خواندن اطلاعات می باشد. "
خب کارت های مایفر که هم اطلاعات دارند و هم سریال رو چجوری می خونه ؟
من یک ماژول RF01D - ID3 از وب سایت ECA خریداری کردم. خیلی راحت تونستم ماژول را راه اندازی کنم و کد 10 رقمی روی کارت رو باهاش بخونم و روی ال سی دی نشون بدم. (من با زبان BASIC برنامه نویسی می کنم و از میکروکنترلر AVR - ATMEGA16 استفاده می کنم.)
اما توی دیتاشیت ماژول (نسخه فارسی در فروشگاه ECA برای دانلود موجود است) نوشته شده که با تغییر وضعیت پین های SW2 , SW3 یا همون پایه های 6 و 7 ماژول میشه کد های دیگه روی کارت رو قرائت کرد اما من کوچکترین تغییری که در وضعیت این پایه ها ایجاد می کنم دیگه ماژول اطلاعاتی به AVR ارسال نمی کنه. خیلی ضروری لازم دارم کدی که ترکیب عدد و حروف یا کد ممیز دار نوشته شده روی کارت رو بخونم. دوستان عزیز اگر میشه لطفا راهنمایی بفرمایید چکار کنم.
چرا این سوالو هرجا پست می کنم هیچ کس جواب نمیده؟ آقا بلورچیان شما که خودتون این تاپیک رو ایجاد کردید لطفا جواب بدید. این فروشگاه شما پشتیبانی نداره؟! :sad:
دیدگاه