اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چه پیشنهادی برای انجمن های سایت دارید؟

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چه پیشنهادی برای انجمن های سایت دارید؟

نوشته اصلی توسط amgh_12
    سلام

من اول پیشنهادهای قبلی را تکرار میکنم چون اکثرشون جا برای عمل شدن دارن:

1- خودفرم سایت و پوسته آن که خیلی با فروم های مطرح کنونی فاصله دارند به عنوان مثال IPB مثلا ببینید وقتی شما مطلبی را در تگ کد یا نقل قول قرار می دهید چقدر پستتون زشت میشه و کلا ادیتور ضعف داره و برای خود من شده که چندین دفعه مجبور به ارسال یک پست بشم تا اینکه بتونم آن را ارسال کنم. همچنین پنل کاربران هم خیلی قوی نیست
    2- جستجوی سایت ضعیف هست و علاوه بر آن به طور اتوماتیک ی و ک ها استاندارد نمیشن
    3-سایت سطل آشغال نداره تا اگر پستی بدون محتوا بود یا از قبل موضوعی با عنوان مشابه موجود بود پست جدید به آن منتقل بشه و بعد از مثلا سه روز به طور اتوماتیک حذف بشه .
    4- کاربران عملا در خودشون تعهدی نمی بینن که قبل از ارسال یک موضوع جستجو کنند که البته همانطور که گفتم بخشی از آن هم تقصیر جستجوی ضعیف سایت هست . چون اگر هم قوانین را رعایت نکنند هیچ مجازات قابل توجهی وجود نداره .
    5- وقتی کاربری در چندین بخش پست میزنه و مثلا یک سوال یکسان میپرسه مدیران بجای اینکه حداقل یک اخطار به شخص خاطی بدن و همه پست ها به جز پستی که در بخش مربوطه زده شده را پاک کنند فقط مینویسند منتقل شد و یا اینکه تاپیک قفل میشه در حالی که باید حذف بشه یا به سطل آشغال منتقل بشه تا وقتی یک مطلب را در انجمن جستجو می کنیم با به جای 10 صفحه پست که 50 درصدش بی ارتباط هست با 5 صفحه پست مرتبط مواجه بشیم .
    6-حالا که انجمن به لوگین نیاز نداره و تقریبا همه مطالب آن قابل دسترسی هست بهتره ثبت نام بسته بشه و فقط در ایام خاصی باز بشه و یا دعوت نامه ای باشه و همچنین کاربرانی که فقط استفاده کنند هستند و یا مدت هاست که به انجمن سر نزدند یا دسترسی شون قطع بشه و یا اینکه براشون محدودیت گذاشته بشه . مثلا تو دانلود فایل ها . و البته بهتره تشویق هایی که در نظر گرفته بشه .

7-کلا به نظر من باید مباحث مربوط به هم در یک تاپیک بحث بحشن به جای اینکه در تاپیک های مجزا بهشون پرداخته بشه
    مثلا یک تاپیک فقط مربوط به برنامه های پرتابل ، یک تاپیک برای لینک های مفید یا سایت پروژه رایگان و ... نه اینکه هر کی هر چی پیدا کرد سریع تاپیک باز کنه .

8- یک تاپیک هم اگر باشه تا کاربران پست و تاپیک هایی که به نظر خودشون مرتبط می آید را اعلام کنند تا مدیران بعد از بررسی آنها را با هم ادقام کنند.

9- باید قسمت درخواست ها کلا از بقیه انجمن مجزا باشه و در بدترین حالت هر بخش یک زیر مجموعه برای درخواست داشته باشه نه مثل الان که همه چیز قاطی هست و باعث سردرگمی .

10- اینم تا یادم نرفته بگم هیچ قانونی برای عنوان تاپیک رعایت نمیشه مثلا تاپیکی با عنوان "فقط کد هگز دارم " یا ... در حالی که مثلا باید باشه "تبدیل فایل هگز به برنامه ؟" و یا مثلا نباید تو عنوان تاپیک کلمه چگونه و چرا و ... به کار بره بلکه همه اینها باید با علامت سوال مطرح بشه تا جستجو هدفمند بشه . که البته اگر همانطور که گفتم بخش درخواست جداباشه خیلی از مشکلات رفع میشه

میدونم این کارها زمان میبره ولی به شخصه ترجیح میدم سایت یک ماه تعطیل باشه ولی وقتی برگشت با نظم باشه

البته موارد دیگه ای هم بود ولی به نظر خودم اینها اولویت دارند و خودشون منشاء مشکلات زیادی هستند .
    1- تغییر پیدا کرد....
    2- جستجوی smf2 به مراتب قوی تر شده و فکر نکنم مشکل خاصی باشه
    3- داره ولی قابل نمایش به همه نیست چون معمولا پر از تبلیغ و اینگونه موارد حذف شده هست.
    4- ایجاد تعهد همه جا با زور و تحدید ایجاد نمیشه . هر چند که چتد ماهیست در رعایت قوانین خیلی سرسخت تر شدیم و وضع هم یکم بهتر شده ولی باید فرهگ سازی بشه (یک سری امکانات برای این مورد از قبیل اخطار در زیر محیط ارسال پست و ... ایجاد خواهد شد)
    5- اخطار که داده میشه پست هاش هم معمولا پاک میشه ولی حجم ارسال ها خیلی زیاده . تنها راهش همکاری کاربرا با سایت و استفاده از دکمه گزارش به مدی است.
    6- متاسفانه این امکان نداره. دانشجویی که امسال قبول شده باید چقدر منتظر بمونه تا امکان ثبت نام ایجاد بشه و سوالش رو بپرسه ؟ این کلا با اهداف سایت مغیرت داره.
    7- من هم دوست دارم بشه ولی .... شما هیچ سایت علمی با این وسعت تو دنیا پیدا نمیکنید که بتونند اینچنین کاری بکنند. یا اعضای محدود و محدوده علمی خاصی دارند یا به همین صورت هر قدر هم تلاش کنند باز اون چیزی که شما و بنده آرزو داریم پیاده نمیشه. شما با ده ها هزار کاربر طرفید و هر کس صلیقه خودش رو داره و شاید اعتقادات هم در نوع کمک به دیگران فرق کنه.
    8- میتونه کار جالبی باشه کلا برای اعلام گزارشات میتونیم یک فرم خاص ایجاد کنیم که POPUP بیاد بالا و اطلاعات تاپیک ها و ... رو در یافت کنه. پیشنهاد خوبی بود.
    9-برای بعضی موارد مثل کتاب و مقاله و مجله میشه ولی ماهیت علم سوال جواب هست نمیشه ما زیر بخش سوالات برا AVR باز کنیم. ما زیر بخش مطالب تکمیل شده باز کردیم به جاش که البته باید تمیز کاری بشه شدید.
    10- عدم رعایت قوانین و ....... فرهنگ سازی

خیلی متشکر ز پیشنهاداتتون . موارد بعدی رو هم بعدا جواب میدم.
    I ❤️ ECA

دیدگاه

با سلام
      از زحمات تموم دوستان و عزیزان در ایجاد این تغییرات در سایت به نوبه ی خودم ممنون و سپاسگزارم و براتون آرزوی موفقیت دارم ....
      اما با اجازه شما من میخوام چند مورد رو بیان کنم که دوستان هم بهشون اشاره کردن...
      1- همونطور که آقای حسام الدین گفتن بهتره بخش تشکر از پست کاربران با یه خط افقی از اون پست و نوشته هاش جدا بشه، الان تشکر از پست کاربر خیلی بالاست با آخرین جمله نوشته شده در اون پست تداخل پیدا میکنه و واضح نیست. ممنون میشم اگه امکانش هست تغییرات لازم رو انجام بدید.
      2- ایکاش میشد موضوعات مرتبط با اون تاپیکی که توسط کاربر در اون لحظه فعال هست رو در یه بخشی در همون تاپیک نشون داد اینجوری کاربر میتونه بهتر به اطلاعاتی که میخواد برسه.
      و یه چیز دیگه اینکه توی هر صفحه ای که باز میشه توسط کاربر اگه اطلاعاتی مرتبط با اون موضوع در ویکی هست یا مقالاتی در مورد اون موضوع در بخش دانلودهای سایت هست در زیر اون تاپیک نشون داده بشه ،یا حتی کتابهایی که در مورد اون موضوع هست ... به کاربر خیلی کمک میکنه که زودتر به اون چیزی که میخواد برسه ...
      البته در حد یه نظر هست ...
      .................................................. ..
      3- ایکاش امکان حذف پست به کاربرا داده بشه که اگه در ارسال پستی که خودشون ارسال میکنن اشتباهی میکنن بتونن حذفش کنن. ( من خودم این اشتباه رو کردم ... حالا نمیدونم باید چی کار کنم) :redface: اینجوری تا حدی میشه این امکان و فرصت رو به هر کس داد که هر کی بتونه کار خودشو رو به بهترین نحو انجام بده ...

ممنون و موفق و شاد باشید

[url=http://wiki.eca.ir/]http://www.ecapic.ir/image/ECA-091005091909.gif[/url

دیدگاه

با سلام و تشکر از این سایت
        قبلا که وارد می شدیم خیلی طول میکشید تا صفحه بالا بیاد
        ولی حالا حس میکنم خیلی راحت تر شده
        ولی بعضی موضوعات که چند صفحه بودند دیگه تعداد صفحات را ذکر نمی کنه

دیدگاه

سلام
          ضمن عرض خسته نباشید خدمت مدیریت و همکاران فعال سایت میخواستم جسارتا در مورد قالب جدید نظر بدم
          در صفحه انجمن ها رنگ نوشته های جداول کمرنگ و خوندنش راحت نیست
          رنگ قرمزی گه انتخاب کرید یه کم روشن تر باشه به نظر من بهتره
          مثل سابق اگر آمار پیام خصوصی ها و اینکه خوانده شده اند یا نه کنار مشخصات بالای صفحه باشه بهتره
          اگر میشد تاریخ شمسی رو هم کنار میلادی میگذاشتید خیلی بهتر بود
          با تشکر
          http://www.ecapic.ir/image/ECA-090927112544.png

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ellisa

3- ایکاش امکان حذف پست به کاربرا داده بشه که اگه در ارسال پستی که خودشون ارسال میکنن اشتباهی میکنن بتونن حذفش کنن. ( من خودم این اشتباه رو کردم ... حالا نمیدونم باید چی کار کنم) :redface: اینجوری تا حدی میشه این امکان و فرصت رو به هر کس داد که هر کی بتونه کار خودشو رو به بهترین نحو انجام بده ...
            هر چند مدیر محترم هنوز به این پست جواب ندادن ولی من تجربه خوبی از این کار ندارم . چون در فروم های دیگه پیش اومده یک کاربر از چیزی ناراحت شده و حالا میاد تمام پست های حودش تو سایت را پاک میکنه که باعث بهم ریختگی هست .
            البته اگر مثلا هر کس حداکثر تا ۱۵ دقیقه از دادن پست اجازه این کار را داشته باشه به نظر من هم مفید هست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط بهرام
              با سلام به همه دوستان و اساتید ، ضمن خسته نباشید و تشکر از تغییرات بوجود امده درفروم ، من هم به نوبه خودم یه پیشنهاد دارم که چند بار تا حالا توی انجمن مطرح کردم ولی هیچ توجه ای به پیشنهاد من نشده
              اگه یه سایت ها و فروم های دیگه سر زده باشید خیلی هاشون یه قسمت پایین صفجه دارن به اسم موضوعات مشایه
              که میاد تمام موضوعاتی رو که قبلا در این مورد بحث شده رو در زیر صفحه لیست میکنه این کار میتونه خیلی مفید باشه و از حجم تاپیک های نکراری کم کنه و خود به خود کاربر رو ترغیب کنه موضوعات مشابه رو یه نگاه بندازه تا به جوابش برسه
              این عکس هم نمونه بارز این حرف منه که تو یکی از فروم ها اجرا شده

لطفا به این موضوع توجه بیشتری بشه ....................
              این کار میتونه یه جورایی ضعف سیست جستجو رو جبران کنه
              کسی در رابطه با پیشنهاد من نظری نداره ؟؟؟ پیشنهاد از این بهتر ....
              کمتر به سایت میام .....

دیدگاه

من بدون استثنا رو همه پیشنهادات دارم کار میکنم ولی خوب بعضیهاشون رو فعلا نمیتونم ....
                متاسفانه یونیکد انجمن windows-1256 هست و این مشکل بزرگی برامون به حساب میاد که کاش میتونستیم تبدیلش کنیم.

شما همچنان پیشنهادات خودتون رو بدید (به غیر از رنگ بندی) من قطعا یک به یک از اولین پست این تاپیک چک میکنم و جواب میدم
                I ❤️ ECA

دیدگاه

سلام

آقا امیر یه مورد کوچولو!

به نظر من اندازه قسمتی که مشخصات افراد رو مینویسه(همین کنار پست ها)یکم بزرگه(زیادی پهنه!) ! نمیشه یکم کوچیکترش کنید و به قسمت پست ها اضافش کنید؟

ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهدی مهری
                    سلام

آقا امیر یه مورد کوچولو!

به نظر من اندازه قسمتی که مشخصات افراد رو مینویسه(همین کنار پست ها)یکم بزرگه(زیادی پهنه!) ! نمیشه یکم کوچیکترش کنید و به قسمت پست ها اضافش کنید؟

ممنون
                    اونم چشم روش کار میکنم
                    I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط بهرام
                      با سلام به همه دوستان و اساتید ، ضمن خسته نباشید و تشکر از تغییرات بوجود امده درفروم ، من هم به نوبه خودم یه پیشنهاد دارم که چند بار تا حالا توی انجمن مطرح کردم ولی هیچ توجه ای به پیشنهاد من نشده
                      اگه یه سایت ها و فروم های دیگه سر زده باشید خیلی هاشون یه قسمت پایین صفجه دارن به اسم موضوعات مشایه
                      که میاد تمام موضوعاتی رو که قبلا در این مورد بحث شده رو در زیر صفحه لیست میکنه این کار میتونه خیلی مفید باشه و از حجم تاپیک های نکراری کم کنه و خود به خود کاربر رو ترغیب کنه موضوعات مشابه رو یه نگاه بندازه تا به جوابش برسه
                      این عکس هم نمونه بارز این حرف منه که تو یکی از فروم ها اجرا شده

لطفا به این موضوع توجه بیشتری بشه ....................
                      این کار میتونه یه جورایی ضعف سیست جستجو رو جبران کنه

بالاخره بعد از سالها تونستم این تاپیک های مرتبط رو راه بندازم ... :wow:
                      به غیر از بخش مربوط به سایت تمام انجمن ها و تالار ها ایندکس شدن و زیر هر موضوع 5 موضوع مرتبط آورده میشه. البته دقت کنید چون انجمن ما فارسی هست و کلمات اصلی انگلیسی تو آوردن مطالب مرتبط 100% درست عمل نخواهد کرد ولی هم به مرور درست و هم اینکه لطفا انتظار 100% نداشته باشین.
                      با حذف تاپیک های بی ربط به مرور کیفیت این بسته هم بالا خواهد رفت
                      I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی یعقوبی
                        امیر جان خسته نباشی

زمانی که روی پاسخ کلیک میکنیم tooltips های دکمه ها متن فارسیشون به هم ریخته ( مرورگرم هم پدیته )

مرسی
                        درست شد
                        I ❤️ ECA

دیدگاه

دوستان فیلد مدرک تحصیلی اضافه شد لطفا مدارک تحصیلی خود را در قسمت مشخصات شخصی وارد نمایید.
                          I ❤️ ECA

دیدگاه

شکلک های پاسخ سریع رو از کجا میتونم ادد کنم ؟

مدرک تحصیلیم هم افتاده پایین !
                            موفقیت = یک درصد نبوغ ، 99 درصد عرق ریختن
                            (ادیسون)

دیدگاه

سلام به همگی
                              این عکس مربوط به ساعات فعالیت کاربر ( تو قسمت مشخصات کاربر) هست.

این نمودار ساعت ارسال هام، عدد هاش به درصد هست oo: ، مشکلش اینه که یه کم از صد در صد بالا می زنه oo:
                              برای کاری در حوزه اربعین نیاز به نیروی داوطلب هستیم.
                              http://hosseinwalkingday.com

دیدگاه

سلام

شرمنده ها ولی من نمی تونم صفحات قبلی موضوعاتی رو که چند صفحه ای هستند رو ببینم :read:
                                یعنی اصلا لینک اعداد صفحات نیس

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X