اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چه پیشنهادی برای انجمن های سایت دارید؟

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چه پیشنهادی برای انجمن های سایت دارید؟

سلام امیر جان

یه نکته

ببینی نمیشه بین متن هر پست با افراد تشکر کرده یه فاصله بندازی؟

یه چیز دیگه هم اینکه امضا بچه ها خیلی اومده بالا نمیشه یه کاری کرد که مثل قبلی بیاد پائین وایسه؟

ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط neo2100
      از این که صفحات رو پدیت کردید خیلی ممنون.

فقط نمی دونم اشکال از internet explorer یا چیز دیگه که قسمت پاسخ توی موضوع ها با شماره صفحه ها یه جا افتاده و نمی شه صفحه رو عوض کرد.
      Internet Explorer خودتون رو به نسخه 8 پدیت کنید
      رایگان هست و از طریق windows update به صورت خودکار قابل انجام هست.
      I ❤️ ECA

دیدگاه

با عرض سلام و خسته نباشید.
        آیا امکانش هست وجود یا عدم وجود بلوک سمت راست انجمن قابل انتخاب باشه ؟
        این خیلی منو اذیت میآ‌کنه !
        اگر بشه بصورت افقی باز و بسته بشه خیلی عالیتر میشه. الان عمودی باز و بسته میشه.
        اینطوری با نبودش راحتتر میشه نوشتهآ‌ها و عکسهای درون پستها رو دید.

چگونه هوشمندانه بپرسیم

دیدگاه

امکان باز و بسته کردن وجود داره ولی یکم ناجوره !!! میذارم میبینید اگر خوب بود که میمونه اگر نه مجبوریم همینطور استفاده کنیم.
          بلوک های سایت یکم مشکل دارند (عنوان ندارن) که سعی میکنم درستشون کنم .... بعد از اتمام باز و بسته کردن رو هم اضافه میکنم
          I ❤️ ECA

دیدگاه

امیر جان دست گلت درد نکنه. خیلی خوب شده.
            ولی متاسفانه هنوز تو opera mini مشکلات زیاده. بزرگترینشون هم اینه که هر لغت تو یک خط نمایش داده میشه!!!! کلا جملات به صورت عمودی در اومدن!!
            با تشکر از زحمات شما.

دیدگاه

خب دوباره اینجا میگم !!

سلام

1-مدرک تحصیلی ها پریده از کنار اسممون !

2-این مشکل تشکر رو حل کنید صفحه رفرش نشه

3-اگه میشه پیش فرض بزارید که وقتی یه کاربر پست میده تو همون صفحه بمونه نره تو یه صفحه دیگه(گفتین تو تنظیمات هست ولی من چیزی پیدا نکردم)

4-دکمه های پاسخ های جدید و موضو ع های جدید من نفهمیدم کاربردش چیه ؟! اگه میشه یه ارسال های امروز بزارید که جدید ترین ارسال های کل فروم رو نشون بده

ممنون
              موفقیت = یک درصد نبوغ ، 99 درصد عرق ریختن
              (ادیسون)

دیدگاه

ُسلام
                امیر جان چرا صورتکها در پاسخ سریع حذف شدن؟؟ موقته یا کلا حذف کردی؟؟

دیدگاه

با درود . . .
                  با تشکر از امیر جان که لطف کردن و یه دستی به سرو روی سایت زدن.

اگه بگیم بد شده کم لطفی کردیم و اگر هم بگیم خوبه دروغ گفتیم.
                  برای رنگ زمینه بهتره از رنگهای خنثی و کمی ترکیبی استفاده بشه. تشکرها هنوز ایراد داره.اگه از رنگ آبی کمی استفاده شه جذابیت و نمای بهتری به فروم ها میده. در قالب قبلی PM های جدید اعلام وجود میکردن :mrgreen: ولی توی این یکی کلا ازش خبری نیست و براش یه بخش مجزا در نظر گرفته شده که در دراز مدت باعث کلافه شدن میشه.
                  راستی یه پیشنهاد. اگه بتونید امکان حذف تاپیک رو برای کاربر بزارید تا در صورت لزوم تاپیک اشتباهی رو پاک کنه بهتره.

ولی کلا من قالب قبلی رو قبول دارم.کار باهاش راحت تر بود و کسی خسته نمیشد.

با تشکر . . .
                  (سرباز)

درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
                  بدرود . . .

دیدگاه

ممنون .
                    راستش اگه میشد یکم تو انجمن از ترکیب رنگ های زرد و قرمز استفاده می شد جذابیت رو میبرد بالا . اقای saeed450 راست میگن ، مشکل دکمه تشکر هم در ست کنید که اگه بزنیم دیگه صفحه رفرش نشه ، بیاد همون پائین .
                    اگه میشه لوگوی سایت هم یک مقدار گرافیکی تر کنید .
                    بگذارعشق خاصیت تو باشد نه رابطه خاص تو باکسی
                    موفقیت پیش رفتن است نه به نقطه ی پایان رسیدن
                    نلسون ماندلا

دیدگاه

سلام
                      یه فکری هم به حال گزارش ها بکنین
                      وقتی گذارش می دیم، بر می گرده به صفحه ی اصلی تالار oo: مثل قدیم
                      خیلی اعصاب خرد کن می شه.
                      برای کاری در حوزه اربعین نیاز به نیروی داوطلب هستیم.
                      http://hosseinwalkingday.com

دیدگاه

در مورد شکلک ها و ادیتور پاسخ سریع سعی میکنم درستش کنم .... 1-2 روز دیگه آماده میشه
                        در مورد تشکر که صفحه لود نشه مشکل انکودینگ داریم وقتی همونجا زیرش اسم تشکر کننده نوشته میشه انکودینگش به هم میریزه و کلمات نا مفهوم مینویسه (بعد از رفرش صفحه درست میشه فقط نمایش سریعش لحظه ای اونطور نشون میده )رفعش زمانبر خواهد بود ولی انشالا درست میشه
                        در مورد رنگ بندی.....آخه قرمز و زرد و آبی و سیاه که نمیشه همش رو باهم استفاده کرد هر کس از یک رنگ خوشش میاد در کل فقط باید معقول و سنگین باشه تا حدی ..... اینکه هر کس از یک رنگ خوشش میاد قابل حل نیست منم از قالب خاکستری ساده خوشم میاد ولی از بس دوستان گفتند صفحه اول سایت رنگش مردست دیگه پیگیر اون رنگ نشدم... ولی سعی میکنم ترکیب رنگ مناسبی پیدا کنم
                        در مورد پیغام خصوصی ها هم هر وقت شما پیغام خصوصی جدید داشتید با تعداد براتون نوشته میشه فقط تعداد کل نوشته نمیشه که به درد هم نمیخوره
                        در مورد گذارشات فعلا چیزی تو ذهنم نیست میگردم دنبالش....
                        saeed450 عزیز بخش راهنما رو مشاهده کنید. تنظیمات انجمن رو در بخش مشخصات شخصیتون کاملا چک کنید مشکلتون برطرف میشه
                        I ❤️ ECA

دیدگاه

سلام ...............

قالب جدید به نظرم خیلی عالی شده .. تنوع خیلی خوبیه .. از بابت زحمات مدیران و همه ی اونهایی که کمک کردن و کمک میکنن؛ ممنون .. یه نکته ی کوچیک هم من دیدم توی پست ها؛ میگم اگه اشکال نداشته باشه به این هم نگاه کنید .. وقتی توی پست ها فایل یا فایل هایی ضمیمه شده و در انتها از اون پست تشکر شده؛ افرادی که تشکر کردن اسامیشون میاد تقریبا خیلی بالا و اون فایل ها میمونه پایین .. خیلی یه کم نامرتبه میشه .. یه بحث دیگه هم همون آیکون تاپیک هاست .. قبلا آیکون تاپیک های آموزشی یه قلم مایل بود امــا الان اونا تبدیل شده به صورتک خندان .. این هم اگر ممکنه بررسی کنید .. این سنجاق ها هم اضافه شده به تاپیک های مهم که فکر کنم اینها هم باید یه اصلاح کوچیک بشن ..

مرسی بابت پیگیری و زحماتتون .. موفق باشید ..
                          دوستان! مدتی کمتر به سایت میام ..

دیدگاه

سلام

من اول پیشنهادهای قبلی را تکرار میکنم چون اکثرشون جا برای عمل شدن دارن:

1- خودفرم سایت و پوسته آن که خیلی با فروم های مطرح کنونی فاصله دارند به عنوان مثال IPB مثلا ببینید وقتی شما مطلبی را در تگ کد یا نقل قول قرار می دهید چقدر پستتون زشت میشه و کلا ادیتور ضعف داره و برای خود من شده که چندین دفعه مجبور به ارسال یک پست بشم تا اینکه بتونم آن را ارسال کنم. همچنین پنل کاربران هم خیلی قوی نیست
                            2- جستجوی سایت ضعیف هست و علاوه بر آن به طور اتوماتیک ی و ک ها استاندارد نمیشن
                            3-سایت سطل آشغال نداره تا اگر پستی بدون محتوا بود یا از قبل موضوعی با عنوان مشابه موجود بود پست جدید به آن منتقل بشه و بعد از مثلا سه روز به طور اتوماتیک حذف بشه .
                            4- کاربران عملا در خودشون تعهدی نمی بینن که قبل از ارسال یک موضوع جستجو کنند که البته همانطور که گفتم بخشی از آن هم تقصیر جستجوی ضعیف سایت هست . چون اگر هم قوانین را رعایت نکنند هیچ مجازات قابل توجهی وجود نداره .
                            5- وقتی کاربری در چندین بخش پست میزنه و مثلا یک سوال یکسان میپرسه مدیران بجای اینکه حداقل یک اخطار به شخص خاطی بدن و همه پست ها به جز پستی که در بخش مربوطه زده شده را پاک کنند فقط مینویسند منتقل شد و یا اینکه تاپیک قفل میشه در حالی که باید حذف بشه یا به سطل آشغال منتقل بشه تا وقتی یک مطلب را در انجمن جستجو می کنیم با به جای 10 صفحه پست که 50 درصدش بی ارتباط هست با 5 صفحه پست مرتبط مواجه بشیم .
                            6-حالا که انجمن به لوگین نیاز نداره و تقریبا همه مطالب آن قابل دسترسی هست بهتره ثبت نام بسته بشه و فقط در ایام خاصی باز بشه و یا دعوت نامه ای باشه و همچنین کاربرانی که فقط استفاده کنند هستند و یا مدت هاست که به انجمن سر نزدند یا دسترسی شون قطع بشه و یا اینکه براشون محدودیت گذاشته بشه . مثلا تو دانلود فایل ها . و البته بهتره تشویق هایی که در نظر گرفته بشه .

7-کلا به نظر من باید مباحث مربوط به هم در یک تاپیک بحث بحشن به جای اینکه در تاپیک های مجزا بهشون پرداخته بشه
                            مثلا یک تاپیک فقط مربوط به برنامه های پرتابل ، یک تاپیک برای لینک های مفید یا سایت پروژه رایگان و ... نه اینکه هر کی هر چی پیدا کرد سریع تاپیک باز کنه .

8- یک تاپیک هم اگر باشه تا کاربران پست و تاپیک هایی که به نظر خودشون مرتبط می آید را اعلام کنند تا مدیران بعد از بررسی آنها را با هم ادقام کنند.

9- باید قسمت درخواست ها کلا از بقیه انجمن مجزا باشه و در بدترین حالت هر بخش یک زیر مجموعه برای درخواست داشته باشه نه مثل الان که همه چیز قاطی هست و باعث سردرگمی .

10- اینم تا یادم نرفته بگم هیچ قانونی برای عنوان تاپیک رعایت نمیشه مثلا تاپیکی با عنوان "فقط کد هگز دارم " یا ... در حالی که مثلا باید باشه "تبدیل فایل هگز به برنامه ؟" و یا مثلا نباید تو عنوان تاپیک کلمه چگونه و چرا و ... به کار بره بلکه همه اینها باید با علامت سوال مطرح بشه تا جستجو هدفمند بشه . که البته اگر همانطور که گفتم بخش درخواست جداباشه خیلی از مشکلات رفع میشه

میدونم این کارها زمان میبره ولی به شخصه ترجیح میدم سایت یک ماه تعطیل باشه ولی وقتی برگشت با نظم باشه

البته موارد دیگه ای هم بود ولی به نظر خودم اینها اولویت دارند و خودشون منشاء مشکلات زیادی هستند .

دیدگاه

چون حجم زیاد شد بقیه را اینجا میگذارم

این انجمن منظم از نظر من :

PCSEVEN

این عکس صفحه اول انجمن :

می بینید که قسمت سوالات کلا جداست و بخش بندی ها به نظر خیلی خوب میاد (البته می دونم موضوع فعالیت فرق داره)

این قسمت Full Appz :

می بینید که برای هیچ نرم افزاری ( کلا در همه موضوعات فروم ) دو تاپیک باز نشده و اگر هم بشه یا توسط کاربران در تاپیکی که توسط مدیران ایجاد شده هر چند تا تاپیک مشابه که باشه لیست میشه و پیشنهاد میشه با چه تاپیکی ادقام بشه ٬یا در صورت تکراری بودن حذف بشه ٬ یا خود مدیران می بینندش و اگر لازم باشه حذف یا ادقامش میکنن.
                              و به عنوان مثال شما برای هر نرم افزار یا موضوع یک تاپیک دارید و ورژن های جدید همواره در آخرین پست معرفی میشن و ...

اگر دقت کنید می بینید که هر تاپیک علاوه بر عنوان یک توضیح کوتاه هم داره که فوق العاده کمک کننده هست .

این هم نمونه پست :

انجمن چندین نرم افزار آنلاین و آفلاین اختصاصی برای ایجاد پست داره که کاربران با استفاده از آنها به طور خودکار پست های استاندارد و مطابق قوانین تولید می کنند

قوانین انجمن واقعا نیاز به بازنگری و همچنین سخت گیری در عمل داره

پیش دکمه ارسال و پیش نمایش یک دکمه برای دسترسی به اختیارات کامل هم بگذاری بهتره.

ادیتور اشکال داره مثلا تو لیست رنگ ها و ...

یک سایت استاندارد برای پلود عکس و حداکثر سایز عکس را تعیین کنید یا با اسکریپت های موجود عکس هایی که گذاشته میشه را به طور خودکار کوچک کنید .

پیشنهاد خود من : kimag.es

اگر بشه سایت تیم پلودر داشته باشه و یا برای فایل های سایت قالب winrar و ... در نظر گرفته بشه و ... خیلی خوب میشه .

به هیچ عنوان به هیچ کاربری در مرود پسورد فایل ها جواب داده نشه . یک دهم پست های انجمن تکرار این مطلب هست که پسورد فایل ها www.eca.ir هست !!!!!!!!

و ....

دیدگاه

با سلام به همه دوستان و اساتید ، ضمن خسته نباشید و تشکر از تغییرات بوجود امده درفروم ، من هم به نوبه خودم یه پیشنهاد دارم که چند بار تا حالا توی انجمن مطرح کردم ولی هیچ توجه ای به پیشنهاد من نشده
                                اگه یه سایت ها و فروم های دیگه سر زده باشید خیلی هاشون یه قسمت پایین صفجه دارن به اسم موضوعات مشایه
                                که میاد تمام موضوعاتی رو که قبلا در این مورد بحث شده رو در زیر صفحه لیست میکنه این کار میتونه خیلی مفید باشه و از حجم تاپیک های نکراری کم کنه و خود به خود کاربر رو ترغیب کنه موضوعات مشابه رو یه نگاه بندازه تا به جوابش برسه
                                این عکس هم نمونه بارز این حرف منه که تو یکی از فروم ها اجرا شده

لطفا به این موضوع توجه بیشتری بشه ....................
                                این کار میتونه یه جورایی ضعف سیست جستجو رو جبران کنه
                                کمتر به سایت میام .....

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X