پیشنهاد میکنم توی سایتتون بسته هایی قرار بدید که توی اون بسته ها قطعاتی که بیشتر مورد استفاده هستند وبرای کاربرای معمولی و امانور بیشتر مورد استفاده هستند یا اینکه بر اثر تجربه متوجه شدید که ممکن هست یک کاربر معمولی از این قطعات و لوازم در آینده نزدیک استفاده کنه رو توی سایت برای خرید پیشنهاد بدید . به عنوان مثال من همین چند روز پیش یک برد sim900 از شما خریدم ولی الان متوجه شدم که باید ft232 رو هم بگیرم که این یعنی دوباره سفارش برای فقط یک قطعه که هزینه پستش از قیمت خودش بیشتره .
یا اینکه مثلا کاربر های سایت شما ممکن هست چه نوع پروژه ای بکارشون بیاد برای افزایش تجربه . میتونید اون پروژه و قطعاتش رو بصورت همین بسته هایی که توی سایت میگذارید پیشنهاد بدید . البته در حال حاضر ظاهرا" این پیشنهاد انجام میشه ولی به نظر من خیلی دقیق نیست و بصورت تصادفی یک سری قطعه پیشنهاد میشه
قسمت محصولات مرتبط دقیقا گفته شماست ولی خوب زیاد نتونستیم بهشون برسیم.
ولی به هرحال بهتر است که کامل کنیم پیشنهاد خوبی بود.
من امشب روش وقت میذارم.
نوشته اصلی توسط ali_elect62
لطفا این ماژول مبدل اینترنت GPRS به سریال TTL را تهیه کنید
http://en.usr.cn/download/USR-GPRS232-701-V1.6_en.pdf
برد صنعتی sim908 که خودمون داریم دقیقا همچین چیزی هست. چه حسنی داره این دستگاه ؟
یک پیشنهاد خوب برای بالا بردن کیفیت فروشگاه
برند های قطعات رو هم بنویسید - برای مثال irf840 رو حداقل 7 تا شرکت تولید میکنن Intersil - ST - IR - Samsung - Vishay - Philips - Motorola - Fairchild
برند های قطعات رو هم بنویسید - برای مثال irf840 رو حداقل 7 تا شرکت تولید میکنن Intersil - ST - IR - Samsung - Vishay - Philips - Motorola - Fairchild
متاسفانه شدنی نیست.
اینکار نیازمند موجودی انبار بسیار بالاییست که فقط فروشگاه های بین المللی این امکان رو دارند و لاغیر
من این فروشگاه رو کار ندارم کلی میگم
ای کاش یدونه ازاین برندها توبازار ما موجود بود!
والا خودت اومدی شرکت .... سوای انبارها ..... تو خود شرکت اصلا جا برا نوخود کیشمیش داریم که حالا قاب پلاستیکی به اون حجیمی بیاریم ؟
برای قاب پلاستیکی کلی جای بی مصرف لازم هست که فعلا نداریمش
والا خودت اومدی شرکت .... سوای انبارها ..... تو خود شرکت اصلا جا برا نوخود کیشمیش داریم که حالا قاب پلاستیکی به اون حجیمی بیاریم ؟
برای قاب پلاستیکی کلی جای بی مصرف لازم هست که فعلا نداریمش
فرمایشتون متین، الان برام یه پروژه فسقلی افتاده که همه ی خرید و سفارشات و.... رو اینترنتی دارم رو به راه میکنم.اما به خاطر قاب مجبورم بیام تبریز و برم ببینم قاب مد نظرم تو بازار چی هست؟ بعدش متناسب با اون قاب PCB بزنم. به نظرتون چیکار باید بکنم؟؟ این نیاز قابل برطرف کردن هست توسط فروشگاه؟ ( قرار نیست عمده وارد بکنین.از همون مغازه دارهای قاب فروشی بخرین و با سودش بفروشین به مشتریهایی مثل من! )
شاید الان قابل حل نباشه؛ ولی اگه به فکرش باشین فکر کنم فروشگاه واقعا تکمیلِ تکمیل بشه! علاوه بر اون تو بخش سفارشات PCB هم میتونین این گزینه رو به مشتری پیشنهاد بدین که ابعاد PCB متناسب با فلان سایز قاب باشه یا نه؟
سلف های 1206 هم اضافه شدند. پیگیر رنج مناسبتری از خازن های با کیفیت هستم .... تا ببینیم چی پیش میاد
تاچ 7 اینچ و 3.5 اینچ و .... هم از چین خارج شدن هفته دیگه میرسند.
:wow:آخ گفتی ، خدا رفتگانت رو بیامرزه ، یک در دنیا صد در آخرت خیر ببینی ، دست به خاک میزنی طلا بشه ، از جَوونیت خیر ببینی و کلی از این جور دعاها . یه مدت طولانیه منتظر این خازنها هستم . :cry:
اگه امکان داره ازشرکت ژاپنی ELNA
سری RJF که امپدانس پایین هستند و فوق العاده واسه منبع تغذیه سوئیچینگ . *-
سری LAO که بسیار مناسب قسمت پاور سوپلای آمپلی های های-اند هستش. (ولتاژ های 50 63 82 100 با ظرفیت بالا کاربرد بیشتری دارند.) :agree:
و در نهایت سری RFS (SILMIC II) که امپراطور خازن های کوپلاژ هستش . (اگه امکانش بود بدون پلارش رو هم وارد کنید بسیار عالی میشه.) :-"
و خواهش میکنم اگه میشه حداقل مدل خازن رو بزنید که قبل خرید کاربردش رو بدونیم و گاهانه خرید کنیم.(درسته وقت گیر و مشکل هستش ولی حداقل خریدار قدرت تصمیم گیری داره من الان از هر خازن مرغوب چند تا سفارش میدم تا بیاد ببینم کدوم به کارم میاد بعد تعداد بخرم . )
اگه هم تو این یکی دو ساله شد قطعات آمپلی های-اند هم وارد کنید ، چون کمه تو بازار راحت فروش میره .
امیدوارم موفق باشید .
فقط اگه خازن جدیدا رسیدن اطلاع بدین . ممنون آقای بلورچیان عزیز .
بدترین شکل دلتنگی برای کسی آن است که در کنار او باشی و بدانی که هرگز به او نخواهی رسید.
دیدگاه