دوستان به اکثر زمینه ها اشاره کردند غیر از op-amp ها که اضافه کردن بسیاری موارد به موجودی فروشگاه نیاز به سرمایه بسیار بالایی هم نداره
از جایی پایه بسیاری از مدارهای آنالوک مبتنی بر تقویت کننده های عملیاتی میباشد از دوستان در مدیریت فروشگاه تقاضا میشود در صورت امکان حداقل تقویت کننده های عملیاتی مشهور و پر کاربرد و باز در صورت امکان چند نوع سریع آن را به محصولات فروشگاه اضافه نمایند
سلام
اگر شد و تونستی مقداری هم از این خازن ها بیارید
این خازن های "supercapacitor" من نتونستم فیلم براتون قرار بدم ولی خیلی خازن های جالب و جذابی هستند
البته قیمت هم ندارم
تا انجا که می دانم داخل مغازه ها هم نیست
این خازن سایز خیلی کوچکی دارد (نسبت به ظرفیت) ولی همانطور که مقدار ظرفیت را بخوانید بسیار پرظرفیت هست.
البته می دونم این هم بازار کار خوبی فعلا ندارد ولی اگر قیمتش مناسب باشه چیزی هست که فکر می کنم هر کسی حداقل یه دونه برای آزمایش بخرد
دکتر چمران در 1311 در تهران متولد شد
وی در زمان اقامت در آمریکا انجمن اسلامی آمریکا را تأسیس کرد که منجر به قطع بورسیه وی توسط شاه شد.
او با اینکه یکی از دانشمندان مطرح آمریکا به حساب می آمد بدون توجه به مدرک به مصر رفت و آموزش نظامی دید.
سلام
لطفا از این پیزو های قاب دار برای تبخیر آب سرد هم بیاورید
هم برای تعمیر دستگاه های بخار آب سرد لازم است و هم بسیار بسیار عالی تر از پیزو های معمول است و قدرت بسیار بالای هم دارد
http://mke-kilik.ir/img/p/7/6/76-large_default.jpg
نامش هم هست GFN20
واقعا بهتر و عالی تر از سایر پیزو هاست
سایر پیزو ها یک لایه محافظ ضد آب دارند که به مرور از بین می رود اما این پیزو ها عمر بسیار بالایی دارند.
خود من و خیلی از دوستان مشتری این پیزو ها خواهیم بود.
ممنون
دوستان به اکثر زمینه ها اشاره کردند غیر از op-amp ها که اضافه کردن بسیاری موارد به موجودی فروشگاه نیاز به سرمایه بسیار بالایی هم نداره
از جایی پایه بسیاری از مدارهای آنالوک مبتنی بر تقویت کننده های عملیاتی میباشد از دوستان در مدیریت فروشگاه تقاضا میشود در صورت امکان حداقل تقویت کننده های عملیاتی مشهور و پر کاربرد و باز در صورت امکان چند نوع سریع آن را به محصولات فروشگاه اضافه نمایند
کاملا به گزینه خوبی اشاره کردید. همش این تو ذهنم بود ولی یادم نمی اومد. اصلا قلب مدارات آنالوگ این OP-AMP ها هستن. به طوری که بچه ها اگه کار باهاش رو خوب بلد کنن خیلی کارها می تونن باهاش کنن. شما اگه لیستی مدنظر دارید اینجا بگید تا اگه ما هم چیز خاصی به ذهنمون رسید بهش اضافه کنیم. حتما اینکارو بکنید. واقعا OP-AMP ها مهم هستن.
سلام! :bye اقای بلورچیان من یازده تا از پیزوهای معمولی فروشگاه رو خریدم!خیلی خوب جواب داد فقط از این پیزوهایی که ناصر معرفی کرده هم بیارید!ما مشتریشیم
یه پیشنهاد داشتم برای فروشگاه که تا فروشگاه بزرگتر نشده بگم که خیلی خیلی خیلی مهمه!
لطفا
عکس هایی که از ماژول و بعضی قطعات تو سایت قرار میدین کنار یه مرجع که بهترینش خط کشه است بندازید !خواهش میکنم
بعضی ها مثل من تازه کارند و یه قطعه رو شاید برای اولین بار باشه که می بینن!مخصوصا برای کارمیخان قاب و جعبه درست کنن و اندازه واسشون مهمه!مثل عکس زیر !خیلی هم باکلاس میشه کارتون
دوستان این پیزو روی یک دستگاهی هست و اینا استوک خرید کردن (جهان کیت) دقیق این رو پیدا کردن فوق العاده سخته
دوستان اگر این مدل رو تو سایت های چینی و خارجی پیدا کردن لینک بدن لطفا چون من فعلا پیداش نکردم.
تو فروشگاه باطری زیر را برای فروش دارید. من هم چند بار خرید کردم. شدیدا به جاباطری اون نیاز دارم. چون من این باطری ها را خودم جدا شارژ میکنم. تگه بیارین خیلی خوب میشه. کسی تا حالا وارد نکرده. مرسی
تو فروشگاه باطری زیر را برای فروش دارید. من هم چند بار خرید کردم. شدیدا به جاباطری اون نیاز دارم. چون من این باطری ها را خودم جدا شارژ میکنم. تگه بیارین خیلی خوب میشه. کسی تا حالا وارد نکرده. مرسی
من خیلی دنبالش بودم قیمتی دور بر 3 تومن داره ! میرزه ؟
تصوری که از جاباتری میشه در حدود 1000 تومن هست چون یک تیکه پلاستیکه ! ولی نمیدونم چرا اینا اینهمه گرون هستند.
اگر این رنج قیمت معقول هست و کار راه میندازه بگید من تکی و دوبلش رو دقیق قیمت کنم.
مرسی
من خیلی دنبالش بودم قیمتی دور بر 3 تومن داره ! میرزه ؟
تصوری که از جاباتری میشه در حدود 1000 تومن هست چون یک تیکه پلاستیکه ! ولی نمیدونم چرا اینا اینهمه گرون هستند.
اگر این رنج قیمت معقول هست و کار راه میندازه بگید من تکی و دوبلش رو دقیق قیمت کنم.
مرسی
اینا چون جاباتری 18650 هستند ، واسه همین گرون قیمت هستند. ولی به نظر من ارزش داره. چون بدون این جاباتری ها ، نمیشه از شارژر دیگه ای استفاده کرد. خیلی خیلی بهدرد میخورند. حتی یه جورایی برای پک کردن و استفاده در رباتیک هم قابل استفاده هستند.
یه تحقیقی کنید ببنید اگه وارد کنید ، تکی و دوتایی دست مشتری چند میرسه؟
دیدگاه