اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] ساعت دقیق (باDS1307) + تاریخ (شمسی,میلادی) + دما + سون سگمنت + منبع ت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : [پروژه] ساعت دقیق (باDS1307) + تاریخ (شمسی,میلادی) ...

نوشته اصلی توسط سامان اسدی
    درود بر شما ...
    رطوبت ... هیییییممممم ...
    خوبه هااااا ....
    تاپیک چی بود و چی شد ...
    خداییش آقای اسدی فکرش رو نمیکرد اینقدر از تاپیکش استقبال بشه ...
    چه سنسوری بگذاریم ؟؟
    سلام
    سامان جان dht11 چطوره؟ دما و رطوبته، کالیبره هم هست. من هفته پیش 2تا راه انداختم. برنامشو بذارم؟
    تشکر نکن، صلوات بفرست:

[img width=165 height=100]http://www.askdin.com/gallery/images/29839/1___________5.png[/img]

دیدگاه

پاسخ : [پروژه] ساعت دقیق (باDS1307) + تاریخ (شمسی,میل&#157

نوشته اصلی توسط محمد ن
      سلام
      سامان جان dht11 چطوره؟ دما و رطوبته، کالیبره هم هست. من هفته پیش 2تا راه انداختم. برنامشو بذارم؟
      سلام
      شما تست کردید دقتش خوبه؟
      اگر امکان داره بزاریدش تا در صورت امکان اضافه کنیم به پروژه

دیدگاه

پاسخ : [پروژه] ساعت دقیق (باDS1307) + تاریخ (شمسی,میلادی) + دما + سون سگمنت + منبع تغذیه

سلام
        راستش وقتی تاپیک رو دیدم نتونستم بدون تشکر بگذرم
        خیلی خیلی ممنون از بچه ها
        ایشالا تو کل مراحل زندگیتون موفق باشید :job:

دیدگاه

پاسخ : [پروژه] ساعت دقیق (باDS1307) + تاریخ (شمسی,میلادی) + دما + سون سگمنت + منبع تغذیه

سلام به همه دوستان منهم این تایپیک رو دنبال میکنم...چقدر عالی داره پیش میره
          توی شماتیک پایه avc می بایستی به ولتاژ vcc وصل باشه وگرنه بخش ورودی تبدیل آنالوگ کار نخواهد کرد

دیدگاه

پاسخ : [پروژه] ساعت دقیق (باDS1307) + تاریخ (شمسی,میلادی) ...

نوشته اصلی توسط محمد ن
            سلام
            درود
            بله بگذارید ببینیم چطوره ...
            البته دقت LM35 از dht11 بهتره ...
            پس با این حساب سنسور LM35 هم باید حذف بشه ...
            نظر تاپیک زننده (آقای وحید اسدی) هم مهمه
            آقای اسدی در این مورد نظر شما چیه ؟؟
            [b]چگونه همه پایه های میکروکنترلر AVR را PWM کنیم؟
            معرفی نرم افزارEasy 7segment (برای راه اندازی آسانتر 7segment )
            معرفی نرم افزار Codewizard PWM
            با من بیشتر آشنا شوید

دیدگاه

سامان جان ds18b20چطوره؟
              http://s6.uplod.ir/i/00674/9cm41hm4inx0.jpg

دیدگاه

سنسور ds18b20 که دما هستش و ما از lm35 استفاده کردیم، تفاوتشون در اندازی گیری زیر صفره که lm35 ندار و ds18b20 داره
                این پروژه هم چون بیشتر در خونه استفاده میشه نیازی به اندازه گیری زیر 0 نداریم اصلا
                از طرف دیگه اگر dht11 استفاده کنیم به lm35 هم نیازی نیست

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : [پروژه] ساعت دقیق (باDS1307) + تاریخ (شمسی,میل

نوشته اصلی توسط hamidelectroniic
                  سنسور ds18b20 که دما هستش و ما از lm35 استفاده کردیم، تفاوتشون در اندازی گیری زیر صفره که lm35 ندار و ds18b20 داره
                  این پروژه هم چون بیشتر در خونه استفاده میشه نیازی به اندازه گیری زیر 0 نداریم اصلا
                  از طرف دیگه اگر dht11 استفاده کنیم به lm35 هم نیازی نیست
                  سلام
                  سنسور LM 35 قابلیت اندازه گیری رنج منفی رو داره به دیتا شیت اون مراجع فرمایید.
                  سنسور DS18B20 دارای RSPONSE TIME هستش یعنی شما باید صبر کنید تا سنسور بهتون جواب بده این مقدار حداکثرش 750 میلی ثانیس.
                  .The best question deserves a better answer
                  =-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=-=-=-=-=-=
                  «پناه»می برم «به خدا»
                  از عـیبی که ، «امروز» در خود می بینم، و «دیروز» «دیگران را» به خاطر، «هـمان عیـب» ملامت کرده ام.
                  محتاط باشیم، در «سرزنش» و «قضاوت کردن دیگران». وقتی نه از «دیروز او» خبر داریم و نه از "فردای خودمان" .

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : [پروژه] ساعت دقیق (باDS1307) + تاریخ (شمسی,میل

نوشته اصلی توسط •.´™ مَسِِــــح`.•
                    سلام
                    سنسور LM35 قابلیت اندازه گیری رنج منفی رو داره به دیتا شیت اون مراجع فرمایید.
                    سنسور DS18B20 دارای RSPONSE TIME هستش یعنی شما باید صبر کنید تا سنسور بهتون جواب بده این مقدار حداکثرش 750 میلی ثانیس.
                    درود کاک مسیح عزیز
                    همونطور که مسیح عزیز فرمودند DS18B20 تاخیر در اندازه گیری داره که باید میکرو منتظر بشینه تا مقدار خوانده بشه ...
                    البته از دقت آن نمیشه گذشت ...
                    سنسور LM35 از 55- تا 150 درجه رو میتونه اندازه گیری کنه ...

کاک مسیح نظر شما درباره رطوبت سنج چیه ؟؟؟ خوبه بگذاریم ...
                    با من بیشتر آشنا شوید

دیدگاه

قیمت مدار میره بالا
                      الان سنسورای رطوبت سنج قیمت بالای دارن....
                      .The best question deserves a better answer
                      =-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=-=-=-=-=-=
                      «پناه»می برم «به خدا»
                      از عـیبی که ، «امروز» در خود می بینم، و «دیروز» «دیگران را» به خاطر، «هـمان عیـب» ملامت کرده ام.
                      محتاط باشیم، در «سرزنش» و «قضاوت کردن دیگران». وقتی نه از «دیروز او» خبر داریم و نه از "فردای خودمان" .

دیدگاه

شرمنده، این فروشنده های قطعات اطلاعات اشتباهی میدن، یک ماه پیش از استانمون چندتا lm35 گرفتم فروشنده میگفت از 0 تا 120 اندازه میگیره! منم واسه همین فکر کردم همینه
                        خب اگر lm35 حذف کنیم، یک dht11 قیمتش 5 تومانه که با حساب قیمت دما سنج کلا 2500 اضافه هزینه میکنیم
                        اما من میگم توی خونه چه احتیاجی به رطوبت سنج داریم؟ مدار هم خیلی شلوغ میشه، کارهای گلخانه ای و جوجه کشی و ... رطوبت سنج لازم دارند، اما این پروژه که استفاده عمومی داره فکر نکنم احتیاجی به رطوب سنج داشته باشیم
                        فقط یک آلارم بهش اضافه کنیم کفایت میکنه و پروژه کاملی میشه
                        حالا نظر دیگر دوستان هم ببینیم چیه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamidelectroniic
                          شرمنده، این فروشنده های قطعات اطلاعات اشتباهی میدن، یک ماه پیش از استانمون چندتا lm35 گرفتم فروشنده میگفت از 0 تا 120 اندازه میگیره! منم واسه همین فکر کردم همینه
                          خب اگر lm35 حذف کنیم، یک dht11 قیمتش 5 تومانه که با حساب قیمت دما سنج کلا 2500 اضافه هزینه میکنیم
                          اما من میگم توی خونه چه احتیاجی به رطوبت سنج داریم؟ مدار هم خیلی شلوغ میشه، کارهای گلخانه ای و جوجه کشی و ... رطوبت سنج لازم دارند، اما این پروژه که استفاده عمومی داره فکر نکنم احتیاجی به رطوب سنج داشته باشیم
                          فقط یک آلارم بهش اضافه کنیم کفایت میکنه و پروژه کاملی میشه
                          حالا نظر دیگر دوستان هم ببینیم چیه
                          کاک حمید نگاه کن ...
                          پسوند شماره مهمه که چی باشه ...
                          بنده خدا شاید LM35D میخواسته بهت بده ...
                          از همش بهتر LM35,LM35A هست که میتونه از 55- تا 155+ رو اندازه گیری کنه ...
                          البته فکر کنم قیمتش بیشتر باشه ...
                          در ضمن
                          برای اندازه گیری درجه های منفی باید ADC از نوع دو قطبی باشه ... یعنی باید ADCای باشه که بتونه ولتاژهای منفی رو اندازه گیری کنه ...
                          حالا که میکرو نمیتونه ولتاژهای منفی رو تبدیل به دیجیتال کنه باید مداری مخصوص بست که در دیتاشیت به اون اشاره شده ...

من هم با نظر دوستان موافقم ... رطوبت سنج بیشتر در جاهای مخصوص بکار میره ...
                          با من بیشتر آشنا شوید

دیدگاه

کاک حمید نگاه کن ...
                            در ضمن
                            برای اندازه گیری درجه های منفی باید ADC از نوع دو قطبی باشه ... یعنی باید ADCای باشه که بتونه ولتاژهای منفی رو اندازه گیری کنه ...
                            حالا که میکرو نمیتونه ولتاژهای منفی رو تبدیل به دیجیتال کنه باید مداری مخصوص بست که در دیتاشیت به اون اشاره شده ...

برای کسایی که مشکل آلرژی دارن درجه رطوبت براشون خیلی مهمه. در ضمن ساعتهای رو میزی که در بازار وجود داره هم دمای داخل محیط و بیرون رو نشون میده هم دما سنج داره هم رطوبت سنج هم مینیم و ماکزیمم حرارت و رطوبت رو نشون میده و همینطور تاریخ.

تا نظر دوستان چه باشد.
                            هیچ چیز واقعا خراب نیست! حتی ساعتی که از کار افتاده دوبار در روز´زمان را درست نشان می دهد و امید سرابی است که اگر ناپدید شود همه از تشنگی خواهیم سوخت.

دیدگاه

کاک حمید نگاه کن ...
                              در ضمن

ممنون مهندس گیان، اره سنسور روش LM35DZ نوشته شده، پس اشتباهی نگفته
                              من بجز این خرید که از استان بود، یک هفته دو هفته پیش از ECA سنسور LM35 سفارش دادم که فقط LM35SZ داشتن، الان هم سه سایت فروش قطعات معروف دیگه هم دیدم که فقط LM35SZ داشتند، شاید تو ایران فقط LM35SZ باشه...
                              یک مشکلی که با اضافه شدن رطوبت سنج ایجاد میشه، نمایش ساعت، دما، تاریخ، رطوبت هست که چون به نوبت نشون میده یک کم طولانی میشه و برای دیدن سایعت باید 10 تا 15 ثانیه ای صبر کرد، یا برای دیدن بقیه. مگر اینکه با زدن کلیدی رطوبت رو نشون بدیم و در حالت عادی نمایش ندیم.

دیدگاه

پاسخ : [پروژه] ساعت دقیق (باDS1307) + تاریخ (شمسی,میلادی) + دما + سون سگمنت + منبع تغذی

نوشته اصلی توسط ir02x6
                                ...
                                سلام
                                میشه مدارو دوباره اپلود کنید
                                [img width=176 height=100]http://s6.picofile.com/file/8219555100/y1n8mde2ggfr.gif[/img]

http://s6.picofile.com/file/8249184400/yas_and_aligator.mp3.html
                                -----------------------------------------------------------------------

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X