اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] ساعت دقیق (باDS1307) + تاریخ (شمسی,میلادی) + دما + سون سگمنت + منبع ت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : [پروژه] ساعت دقیق (باDS1307) + تاریخ (شمسی,میلادی) + دما + سون سگمنت + منبع تغذیه

درود بر همه
    دوستان عزیز
    من و آقای سید مهدی زمانی داریم یه نمونه میسازیم که اگر خوب جواب داد حتما مدارش رو میگذاریم اینجا ...
    در ضمن
    کد به زبان سی این برنامه در راه است ... :nerd:
    به امید خدا به زودی قرار خواهیم داد ... فقط کمی صبر داشته باشید
    [b]چگونه همه پایه های میکروکنترلر AVR را PWM کنیم؟
    معرفی نرم افزارEasy 7segment (برای راه اندازی آسانتر 7segment )
    معرفی نرم افزار Codewizard PWM
    با من بیشتر آشنا شوید

دیدگاه

پاسخ : [پروژه] ساعت دقیق (باDS1307) + تاریخ (شمسی,میلادی) + دما + سون سگمنت + منبع تغذیه

سلام بچه ها میشه یکم تایپیک مرتب تر کنید ؟
      کد ها رو داخل یا # بزارید
      فایلها هم همه رو با هم روی صفحه اول بزارید ولینک کنید؟
      اخه تایپیک داره شلوغ میشه نامرتب باشه کار کردن داخلش مشکل تر میشه
      http://s6.uplod.ir/i/00674/9cm41hm4inx0.jpg

دیدگاه

پاسخ : [پروژه] ساعت دقیق (باDS1307) + تاریخ (شمسی,میلادی) + دما + سون سگمنت + منبع تغذی

سلام ، به دوستان عزیز پرتلاشم :nerd:
        چند روز پیش که تقریبا مدار به مدت 1 ماه مداوم کار میکرد ، برق قطع شد حدودا نیم ساعت دیگه برق وصل شد ، مدار به خوبی به کارش ادامه داد اما وقتی برق دوباره قطع شد و چند ساعت بعد که وصل شد آی سی ریست شده بود ...
        با اندازه گرفتن ولتاژ باطری بکاپ متوجه شدم که باطری تخلیه شده ، با پیگیری این قضیه تو اینترنت به این نتیجه رسیدم :
        آی سی DS1307 با چند نوع کیفیت تو بازار موجوده که متاسفانه آی سی های با کیفیت پایین مصرف بالایی در حالت استند بای دارند ، که آی سی موجود در فروشگاه سایت هم از این قضیه مصتثنی نیست ...
        به نظرم یه فکری هم باید برای این قضیه کنیم ... :read:

[hr]

اما در مورد پاک سازی تاپیک ، دوستان لطف کنن و مدار هایی که خودشون توسعه دادن رو به همراه فایل های مربوطه و توضیحات برای من پ.خ کنند ، تا با نام خودشون تو پست اول تاپیک قرار بگیره ، بعد از دریافت فایل ها پست های اضافی پاک میشن تا تاپیک زیاد شلوغ نشه ...
        با تشکر @};-
        - اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج -
        ارتباط با من : ir02x6
        طراحی و ساخت انواع منابع تغذیه سوئیچینگ - SMPS Designer

دیدگاه

فک میکنید میشه کیفیت خوبشو گیر اورد؟ از کجا؟باید درخواست واردات بدیم؟ :angry:

دیدگاه

اون زمان که دلار 1000 تومن بود خریدمش 1300 تومن
            الان چنده ؟؟ :-?
            [b]چگونه همه پایه های میکروکنترلر AVR را PWM کنیم؟
            معرفی نرم افزارEasy 7segment (برای راه اندازی آسانتر 7segment )
            معرفی نرم افزار Codewizard PWM
            با من بیشتر آشنا شوید

دیدگاه

من هفته پیش خریدم 800 تون با کریستال :cry2:

دیدگاه

پاسخ : [پروژه] ساعت دقیق (باDS1307) + تاریخ (شمسی,میل&#157

سلام
                اگر مدل اورجینالشو میخواید ایران میکرو داره :
                کد:
                http://iran-micro.com/%D8%A2%DB%8C-%D8%B3%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%D8%B9%D8%AA-%D8%AA%D9%82%D9%88%DB%8C%D9%85-ds1307-%D8%A7%D9%88%D8%B1%D8%AC%D9%8A%D9%86%D8%A7%D9%84-p-6086.html
                قیمت اورجینال 1710 تومان هست
                معمولیش هم داره که 1100 هست
                من از ایران میکرو خرید زیاد داشتم و آی سی های اورجینالش واقعا اورجینال بود و کیفیت خوبی دارند! (به عنوان مثال 7805 اورجینال از ایران میکرو گرفتم و 12 ولت وردوی بهش دادم، در خروجی ولتاژ ثابتی میداد و اصلاً داغ نمیکرد، حتی من 5.4 ولت دادم به ورودیش و در خروجی حدود 4.92 ولت داده بهم! در صورتی که 7805 معمولی خیلی داغ میکنه و با 5.4 ولت خروجی کمتر از اورجینال داده!)
                البته من قبلا 5 تا ds1307 از فروشگاه eca گرفتم و هنوز باطری بهش نزدم ببینم خوبه یا نه

دیدگاه

پاسخ : [پروژه] ساعت دقیق (باDS1307) + تاریخ (شمسی,میلادی) + دما + سون سگمنت + منبع تغ

سلام ، ورژن 2.1 ریلیز شد

فیلم کارکرد ورژن جدید :
                  http://ir02x6.persiangig.com/DS1307_...n7seg_v2.1.mkv

برای اطلاعات بیشتر به پست اول مراجعه کنید ... :bye

دیدگاه

پاسخ : [پروژه] ساعت دقیق (باDS1307) + تاریخ (شمسی,میلادی) + دما + سون سگمنت + منبع

سلام
                    تشکر که این مدار جالب را ساختید لطفا بفرماید آخرین ورژن را از کجا دانلود کنم

دیدگاه

پاسخ : [پروژه] ساعت دقیق (باDS1307) + تاریخ (شمسی,میلادی) + دما + سون سگمنت + منب

نوشته اصلی توسط ajamee
                      سلام
                      تشکر که این مدار جالب را ساختید لطفا بفرماید آخرین ورژن را از کجا دانلود کنم
                      سلام ، ممنون
                      لطفا اولین ارسال این تاپیک را مطالعه کنید ،،،

دیدگاه

پاسخ : [پروژه] ساعت دقیق (باDS1307) + تاریخ (شمسی,میلادی) + دما + سون سگمنت + منبع

سلام و تشکر
                        منظور اخرین تغیراتی که دوستان در ساعت دادند هست

دیدگاه

پاسخ : [پروژه] ساعت دقیق (باDS1307) + تاریخ (شمسی,میلادی) + دما + سون سگمنت + منب

نوشته اصلی توسط ajamee
                          سلام و تشکر
                          منظور اخرین تغیراتی که دوستان در ساعت دادند هست
                          فعلا نسخه عملی و پایداری ارائه نشده ...

دیدگاه

پاسخ : [پروژه] ساعت دقیق (باDS1307) + تاریخ (شمسی,میلادی) + دما + سون سگمنت +

سلام دوستان یه راهنمایی میخوام
                            من با همین آیسی ds1307 برنامه ساعت و تقویم شمسی رو نوشتم و رو ال سی دی نمایش دادم و طوری برنامه رو نوشتم که کاربر بتونه واسش آلارم هم تنظیم کنه که سر ساعت مشخص بازر به صدا در میاد و تا وقتی کلید منو دوباره فشرده نشه بوق ممتد میزنه
                            تا اینجاش هیچ مشکلی ندارم
                            حالا مشکلم اینجاست که میخوام واسه مدرسه ای که توش تدریس میکنم یه زنگ هوشمند بسازم و نکته اینجاست که باید از روی تاریخ بدونم که اون روز چند شنبست که پنجشنبه ها و جمعه ها که کسی مدرسه نیست زنگ نزنه !
                            تو این قسمت موندم که چطور روز هفته رو تشخیص بدم !
                            البته اینم بگم از رو آی سی با این دستور I2crbyte Weekday , Ack روز هفته رو میخونم اما نمیدونم چرا درست در نمیاد !
                            کسی میتونه راهنماییم کنه ؟؟؟
                            امیر مسعود مقدم

دیدگاه

پاسخ : [پروژه] ساعت دقیق (باDS1307) + تاریخ (شمسی,میلادی) + دما + سون سگم

نوشته اصلی توسط masoud.moghaddam21
                              کسی میتونه راهنماییم کنه ؟؟؟
                              سلام ، توی دیتاشیت آی سی به طور کامل شرح داده شده :

http://ir02x6.persiangig.com/DS1307_...t.rar/download

[s]فکر کنم با خوندن Time keeper Registers تو آدرس 03h که به صورت 4 بیتی هست به راحتی به روز های هفته دسترسی داشته باشید [/s]

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : [پروژه] ساعت دقیق (باDS1307) + تاریخ (شمسی,میلادی) + دما +

نوشته اصلی توسط ir02x6
                                سلام ، توی دیتاشیت آی سی به طور کامل شرح داده شده :

http://ir02x6.persiangig.com/DS1307_...t.rar/download

[s]فکر کنم با خوندن Time keeper Registers تو آدرس 03h که به صورت 4 بیتی هست به راحتی به روز های هفته دسترسی داشته باشید [/s]

میتونین دستورشو تو بیسیک واسم بنویسین ؟
                                امیر مسعود مقدم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X