پاسخ : [پروژه] ساعت دقیق (باDS1307) + تاریخ (شمسی,میلادی) + دما + سون سگمنت + منبع تغذیه خا
این قسمتش رو تغییر بدید
7میکرو ثانیه را تبدیل به 5 یا 4 میکرو ثانیه کن ...
ببین درست میشه ؟؟
راستی
نور به فتوسل میدی شدت نور سون سگمنتها کم و زیاد میشه ؟؟
اضافه شده در تاریخ :
درود کاک حمید
آقا روی این قضیه کار میکنم ...
جون سختیش که جون سخته ... ولی پایه ها را طوری طراحی کردند که اگر میکروکنترلر را بر عکس بزنید نمیسوزه ...
چون پایه های تغذیه قرینه هستند ...
یه بار یادمه با پروگرامر STK200/300 هرچی ATtiny15 را پروگرام کردم ، کار نمیکرد ... :mrgreen:
اعصابم خورد شد زدمش به 12+ ولت که بترکه ... دیدم فقط داغ کرد طوری که تا دستم گذشتم روی میکرو دستم تاول زد :mrgreen:
ولی بعدا زدم به پروگرامر دیدم بازم میشناسه!!!
نوشته اصلی توسط 2alborz
7میکرو ثانیه را تبدیل به 5 یا 4 میکرو ثانیه کن ...
کد:
'======================================================================= FOR X = 0 TO 255 Waitus 4 IF X = Photocell THEN EXIT FOR NEXT '======================================================================= Seg_a = 1 Seg_b = 1 Seg_c = 1 Seg_d = 1 Seg_e = 1 Seg_f = 1 Seg_g = 1 '======================================================================= FOR X = X TO 255 Waitus 4 NEXT '=======================================================================
راستی
نور به فتوسل میدی شدت نور سون سگمنتها کم و زیاد میشه ؟؟
اضافه شده در تاریخ :
نوشته اصلی توسط hamidelectroniic
آقا روی این قضیه کار میکنم ...
نوشته اصلی توسط hamidelectroniic
چون پایه های تغذیه قرینه هستند ...
یه بار یادمه با پروگرامر STK200/300 هرچی ATtiny15 را پروگرام کردم ، کار نمیکرد ... :mrgreen:
اعصابم خورد شد زدمش به 12+ ولت که بترکه ... دیدم فقط داغ کرد طوری که تا دستم گذشتم روی میکرو دستم تاول زد :mrgreen:
ولی بعدا زدم به پروگرامر دیدم بازم میشناسه!!!

دیدگاه