اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت کنترلر دما PID فازی با AVR [آموزشی]

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت کنترلر دما PID فازی با AVR --- آموزشی ---

نوشته اصلی توسط cyber68
    سلام
    این بحث PID بسیار مبحث زیبا و کاربردی ای هست.
    البته اگه فازی بشه که دیگ هیچی
    یه مطلبی رو باید در اینجا بپرسم و اون اینکه شما درس کنترل دیجیتال رو پاس کردین؟
    برای اینکه کار اصولی باشه باید PID گسسته طراحی بشه و نرخ نمونه برداری ADC و پدیت خروجی PID و ... در اون لحاظ بشه
    سلام دوست عزیز...
    با اینکه کنترلر های جدیدتر با طراحی های قوی والبته پیچیده ارائه شدند ولی هنوز هم PID ها جایگاه قبلشون رو از دست ندادند و حتی توسعه یافته تر شدند...در حال حاضر سعی بر این هست که امکانات جانبی بهش اضافه بشه از جمله اضافه کردن Anti Windup ها که خودشون انواع و اقسام دارند و از حمله همین متغیر کردن ضرایب به جای استفاده از ضرایب ثابت که اونم از الگوریتم های مختلفی از جمله ژنتیک و شبکه های عصبی یا الگوریتم های فازی و یا حتی ترکیب اون ها مثل نوروفازی که اغلب هم از همین روش استفاده میشه...
    بله کنترل دیجیتال رو این ترم داریم...برای فازی کردن هم باید کنترل فازی گذرونده بشه که ترم قبل خوندمش...ولی از اونجایی که پروژه کارشناسی خودم ساخت همین کنترلر هست مباحث لازم از جمله گسسته کردن رو خودم مطالعه کردم...
    برای اینکه همه دوستان با مفهوم و کارکرد این کنترلر آشنا بشند اول مطالب بیسیک رو مرور میکنیم و در نهایت میرسیم به همون هدف مطلوب...حالا دیر و زود داره ولی سوخت و سوز؟! :biggrin:
    فقط نمیدونم چرا بیننده هاش اینقدر کمه!اولش همه استقبال کردند ولی کم کم در رفتند! :mrgreen: :redface:
    فکر کنم خوب توضیح نمیدم!!!

اگه شما اطلاعات بیشتری در این زمینه دارید لطفا با دانشتون ما رو راهنمایی کنید تا هرچه بیشتر و بهتر به پربار شدن این تاپیک افزوده بشه...
    سپاس فراوان
    تولید کننده تجهیزات برنامه پذیر اتوماسیون صنعتی

www.intelart.ir

دیدگاه

نوشته اصلی توسط punisher.x64

فقط نمیدونم چرا بیننده هاش اینقدر کمه!اولش همه استقبال کردند ولی کم کم در رفتند! :mrgreen: :redface:
      فکر کنم خوب توضیح نمیدم!!!
      اینجور نیست دوست من : به احتمال شاید روند کار کمی کند شده
      و شاید برخی ها بر خلاف من اطلاعات پایه رو دارند و منتظر سر فصل های جدی تر مثل تعیین ضرایب .. کنترل فازی .. باشند
      من خودم بی صبرانه منتظر سرفصل تعیین ضرایب با نرم افزار هستم
      هر چند تمام مطالب هم برای من اموزنده هستن و تقریبا ساده توضیح میدین
      (استقبال مهم نیست ... هر چند هم هست ... // شما دانش رو به یادگار خواهید گذاشت برای ایندگان )

اگه شما اطلاعات بیشتری در این زمینه دارید لطفا با دانشتون ما رو راهنمایی کنید تا هرچه بیشتر و بهتر به پربار شدن این تاپیک افزوده بشه...
      سپاس فراوان

دیدگاه

بسیار هم خوب
        منم در صورتی که وقتم آزاد داشته باشم خوشحال میشم که با شما همکاری کنم
        شما کار خیلی خوبی رو شروع کردین و اگه الان هم استقبال کم باشه مطمئن باشین بعدا خیلیا با جستجو به تاپیک شما هدایت شده و مطالب مفیدتون کارشون رو راه خواهد انداخت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط cyber68
          بسیار هم خوب
          منم در صورتی که وقتم آزاد داشته باشم خوشحال میشم که با شما همکاری کنم
          شما کار خیلی خوبی رو شروع کردین و اگه الان هم استقبال کم باشه مطمئن باشین بعدا خیلیا با جستجو به تاپیک شما هدایت شده و مطالب مفیدتون کارشون رو راه خواهد انداخت
          بسیار سپاسگزارم...دقیقا همین وقت آزاد که گیر نمیاد! :biggrin:
          بله امیدوارم طبق فرمایش شما در آینده مفید واقع بشه...
          پس روی کمک شما هم حساب باز کردیم ها! :mrgreen:
          به امید دیدار

www.intelart.ir

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : ساخت کنترلر دما PID فازی با AVR --- آموزشی ---

بی صبرانه منتظر سر فصل های جدید هستیم
            اول ی سوال بپرسم...شما لوک سابق نیستید؟فکر کردم رفتی...خوشحالم میبینمت... :redface:

وسلام خدمت همه...
            شرمنده اگه دیر مطلب میذارم ...ترم ک کوتاه شده منم که قبل عید دانشگاه نرفتم.الان هم دارم پروژه مو میسازم....تا امروز یه PID کلاسیک ساختم...روی برد بورد.ایشالا بردشو ک بزنم فیلمشو همینجا میذارم...اینو گفتم ک مطمئن بشید به ساخت هم میرسیم...از فردا باید بیفتم دمبال فازی و این حرفا...خلاصه اگه دیر و زود شد ببخشین دیگه... :mrgreen:

www.intelart.ir

دیدگاه

نوشته اصلی توسط punisher.x64
              سلام دوست عزیز...
              با اینکه کنترلر های جدیدتر با طراحی های قوی والبته پیچیده ارائه شدند...
              سلام دوباره و تشکر دوباره
              بنده خیلی علاقه دارم که بدونم چه کنترلری جدید تر از PID هست. می دونم که PID خیلی قدیمیه. اگر ممکنه حتی در حد اسم اگر می دونید چند تا از این کنترلر های جدید را بگید.

سپاس فراوان

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sadeghmojtabaei
                سلام دوباره و تشکر دوباره
                بنده خیلی علاقه دارم که بدونم چه کنترلری جدید تر از PID هست. می دونم که PID خیلی قدیمیه. اگر ممکنه حتی در حد اسم اگر می دونید چند تا از این کنترلر های جدید را بگید.

سپاس فراوان
                سلام ... خواهش میکنم...اگه نمیتونم مرتب مطلب بزارم عذر میخوام...شدیدا سرم شلوغ شده...
                درسته که قدیمیه ولی هنوز که هنوزه داره ازش استفاده میشه و مرتب به امکانات جانبی اون اضافه میشه....مثلا PLC های زیمنس خودشون یه ماژول واسه PID دارند که بشه این کنترلر محبوب رو کنار PLC هم استفاده کرد!

ولی اگه کنترلر جدید تری میخواید میتونید MPC و NMPC ( که مورد دوم همون اولیه ولی الگوریتم ژنتیک توش به کار میره) رو مطالعه کنید...

کنترلر های جدید تر PID هم یکی Fuzzy PID و Noro Fuzzy PID و انواع و اقسام دیگه که هرکدوم به روشی از هوش مصنوعی استفاده میکنند...

اینو هم بگم که تا الان Classic PID رو با میکرو تونستم راه اندازی کنم و خیلی خوب هم ازش جواب گرفتم....ضرایبش رو با نرم افزار بدست آوردم...الان دارم روی Fuzzy کردن این کنترلر کار میکنم...ایشالا تموم که شد ادامه آموزش ها رو میذارم تا برسیم به ساخت همون Fuzzy PID

موفق باشید...

www.intelart.ir

دیدگاه

سلام
                  ممکنه این بحث ادامه بدید قسمت فازی کردن یک کنترلر ،مبحث جالبی است :applause:

دیدگاه

سلام.
                    واقعا حیفه.اگر ادامه بدید واقعا ممنون میشیم.

دیدگاه

سلام خدمت همگی...
                      ادامه که داره...مطمدن باشید ...متاسفانه از بعد عید خیلی سرم شلوغ شده...الانم که دوره امتحانات شروع شده...ولی خب من این پروژه رو تقریبا تمومش کردم...تا 10 تیر باید تحویلش بدم! :redface:
                      انشالا وقتی برگشتم مطالب رو ادامه میدم...
                      شرمنده اگه منتظرتون گذاشتم... :nerd:

www.intelart.ir

دیدگاه

سلام.

آقا ما هنوز هم منتظر هستیم. کار خیلی خوبی را شروع کردید. اگر امکانش هست براتون ادامه بدید لطفا.

دیدگاه

اقا خیییییلیییی خوب بود پس چی شد :cry:
                          ماهی بهم نده ^_^ ماهی گیری یادم بده ^_^

دیدگاه

مهندسین عزیز واقعا شرمنده ام...توی پیام خصوصی هم خدمت یکی از دوستان عرض کردم بخاطر کنکور و مسائل دیگه نمیتونم یه مدت بیام...
                            ولی مطمئن باشید ادامه داره...به قولی دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره...
                            باز هم معذرت میخوام اگه نتونستم مطالب رو به طور پیوسته ارائه کنم...ایشالا در آینده جبران میکنم...
                            دوستون دارم...

www.intelart.ir

دیدگاه

سلام خدمت دوستان و اساتید محترم.
                              من تازه دیروز این پست رو دیدم و به نظرم خیلی آموزنده و کاربردیه.
                              تنها مشکل اینه که بحث به جاهای خیلی خوبش رسیده و متاسفانه رها شده... ازتون خواهش میکنم این مبحث رو ادامه بدید

دیدگاه

با سلام و تشکر
                                همچنان چشم در انتظاریم
                                شاید این جمعه بیایی
                                شاید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X