اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

برنامه تشخیص ضربان قلب

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : برنامه تشخیص ضربان قلب

یه دونه فیلم هم گرفتم شاید به شما کمکی کرد
    http://s5.picofile.com/file/81183411...14011.mp4.html
    مدت هاست نیستم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amiri33
      میشه لینک توضیحات قرار بدید.این لینک عکسه! :biggrin:
      آقا شرمنده اشتب شد اینم لینک کامل پروژه به آلمانی(لینکو توی google translate بزنید تا انگلیسی ببینید)

http://www.htw-aalen.de/dti/Ti_proj/puls_1/puls_1.htm
      برای اینکه چیزی رو بدست بیاری که قبلا وجود نداشته باید کسی بشی که قبلا نبوده...

دیدگاه

سلام .
        آقای نصیری
        این سنسور انگشتی آماده برای ضربان قلبو از کجا تهیه کردید (همون که گفتید بین 80 تا 110 قیمتشه)؟ شماره تلفن اگر دارید ممنون میشم بهم بدید.
        دیتا شیت هم داره؟ ورودی و خروجی هاش چیان؟ اینکه که گفتید مدارشو خودمون باید پیاده کنیم منظورتون واسه خوندنشه دیگه؟ فرستنده گیرنده رو خودش داره یا فقط قاب پلاستیکیه؟
        ممنون
        مشغول در این دنیای آکل و ماکول .......

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سید محمد جعفری
          سلام .
          آقای نصیری
          این سنسور انگشتی آماده برای ضربان قلبو از کجا تهیه کردید (همون که گفتید بین 80 تا 110 قیمتشه)؟ شماره تلفن اگر دارید ممنون میشم بهم بدید.
          دیتا شیت هم داره؟ ورودی و خروجی هاش چیان؟ اینکه که گفتید مدارشو خودمون باید پیاده کنیم منظورتون واسه خوندنشه دیگه؟ فرستنده گیرنده رو خودش داره یا فقط قاب پلاستیکیه؟
          ممنون
          سلام
          با اجازه آقای نصیری
          بهش می گن پروب پالس اکسی متر.سوکت های مختلفی داره ولی واسه این که بتونید راحت ازش استفاده کنید DB9 بگیرید.دیتاشیت خاصی که نداره مهم pinoutشه 2 تا led هست با یه سنسور.

دیدگاه

ممنون دوست عزیز
            شماره فروشگاهی رو اگه دارید که بتونم ازش تهیه کنم برای پ.خ کنید ممنون میشم.
            همون pinout شو از کجا باید فهمید؟

دیدگاه

سلام دوستان
              لطفا کمکم کنید چون بدجوری بهش نیاز دارم
              من توی چند جای دیگه هم مطرح کردم اما فکرکنمجیش خوب نبود.این قسمت رو هم از گوگل پیداکردم بنظرم میتونید کمک کنید البته با کمی تفاوت
              شما توی این مدار از سنسور های مادون قرمز استفاده میکنید اما من میخوام بدون سنسور باشه و پالس های الکتریکی رو مستقیما از خود قلب بگیریم1
              ببینید ما میتونیم یک سیمی (لید)داخل قلب بفرستیم و ولتاژهای کم داخل قلب را که بین 2.5 تا 12میلی ولت هستند رو بگیریم
              سوال من اینه که من میخوام یک مداری بهم معرفی کنین یا راهنماییم کنید که این ولتاژهای 2.5 تا 12میلی ولتی که از سیم میگیریم رو تقویت کنیم تا بتونیم باهاش به یک تایمر فرمان ریست بدیم!!
              اصلا هم خود شکل موجش مطرح نیست فقط قابل شناسایی باشه!!!
              جان عزیزتون اگه بلدین راهنماییم کنید

دیدگاه

سلام دوست عزیز
                کلا چیزی که شما نیاز دارین یک مدار تقویت کننده و فیلتر اکتیو خیلیییی خوب و شارپ هست.
                معمولا هم برای این کارا از فیلترهای درجه 8 به بالا استفاده میشه.
                مدارهای پالس اکسی متر موجود در نت رو بررسی کن متوجه شباهتشون خواهی شد، کاملا بلوک دیاگرام یکسانی داره.
                اما اونایی که تو اینترنت موجوده بعیده به همون شکل برای شما هم جواب بده، قطعا همه یا بخشی از طراحی رو باید خودت طبق خروجی سنسورت، نویز های موجود در خروجی و... از نو طراحی کنی یا لااقل تغییر بدی.
                پیشنهاد من برای طراحی فیلتر اکتیو نرم افزار رایگان TI filter pro هست که از لینک زیر میتونی دانلود کنی:
                http://s4.picofile.com/file/78548907...ro_TI.rar.html

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سید محمد جعفری
                  سلام دوست عزیز
                  کلا چیزی که شما نیاز دارین یک مدار تقویت کننده و فیلتر اکتیو خیلیییی خوب و شارپ هست.
                  معمولا هم برای این کارا از فیلترهای درجه 8 به بالا استفاده میشه.
                  مدارهای پالس اکسی متر موجود در نت رو بررسی کن متوجه شباهتشون خواهی شد، کاملا بلوک دیاگرام یکسانی داره.
                  اما اونایی که تو اینترنت موجوده بعیده به همون شکل برای شما هم جواب بده، قطعا همه یا بخشی از طراحی رو باید خودت طبق خروجی سنسورت، نویز های موجود در خروجی و... از نو طراحی کنی یا لااقل تغییر بدی.
                  پیشنهاد من برای طراحی فیلتر اکتیو نرم افزار رایگان TI filter pro هست که از لینک زیر میتونی دانلود کنی:
                  http://s4.picofile.com/file/78548907...ro_TI.rar.html
                  سلام
                  مرسی از پاسخت
                  من اینطور مداری میخوام
                  شما که خداروشکر متخصص اینکارید میتونی بیزحمت یک لطفی بکنی به این مدار و سایتی که از اون گرفتم یک نگاه بکنی ببینی میشه ازش جواب گرفت؟
                  من فقط میخوام وجود ظربان حس بشه و شکل موج طبیعی قلب واسم اصلا مهم نیست

اینم لینک سایتی که ازش گرفتم
                  http://forum.arduino.cc/index.php/topic,112653.0.html

مدیونم میکنید اگر کمکم کنید
                  من فقط میخوام وجود و یا عدم وجود ضربان رو بدونم و شکل موج اصلا برایم مهم نیست
                  ورودی ولتاژ از الکترودها هم بین 2.5 تا 12میلی ولت هست
                  بنظرم اطلاعات اولیه کامل داده باشم
                  راستش اینو هم اضافه کنم که من میخوام مقدار ولتاژ خروجی تقویت کننده به اندازه ای باشه که بتونه برای من در دوحالت قابل استفاده باشه(بسته به نیاز و انتخابم)
                  1-مقدار ولتاژ تقویت شده و خروجی تقویت شده به اندازه ای باشه که میکروکنترلر بتونه شمارش کنه(حسش کنه)
                  2-مقدار ولتاژ تقویت شده و خروجی تقویت شده به اندازه ای باشه که قسمت موج ظربان یک ترانزیستور را روشن کنه و مجب ریست شدن تایمر آسی 555 بشه!
                  بنظرتون این مداری که دادم خروجی تقویت شده اش به این اندازه می رسه؟؟؟؟؟
                  بازم خواهش میکنم کمکم کنید

دیدگاه

سلام
                    در وهله اول بیشتر سرچ کن و اگر این مدارو یا مشابهشو زیاد دیدی که بستن شاید بشه روش حساب کرد. (البته مدار جمع و جوریه یه تست همین جور الکی هم شده بگیر)
                    شما خروجی سنسور خودتو روی اسکوپ دیدی؟ یه عکس ازش بگیر ما هم ببینیم.
                    من نمیدونم این که به پای بیمار دو تا پروب وصل کنی اصلا کار درستی هست یا نه...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X