اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

برنامه تشخیص ضربان قلب

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

برنامه تشخیص ضربان قلب

سلام
    من تونستم یک مداری رو بسازم و اون رو به صورت یک ماژول درش بیارم که میتونه ضران قلب رو با دقت بالا انندازه گیری میکنه از نوک انگشت
    خروجی های این مدار 01 شدن هایی هست که در اثر ضربان قلب هست
    برای این مدار نیاز به یک برنامه ای دارم که بتونم باهاش ضربان رو روی ال سی در نمایش بدم
    من یک برنامه فرکانس متر ساهتم اما با برنامه فرکانس متر که درست در نمیاد چون اون داره در ثانیه اندازه گیری میکنه و من در دقیقه تغییرات رو میخوام
    زبان برنامه فرقی نمیکنه تقریبا هردوتاشون رو میفهمم
    مدت هاست نیستم

پاسخ : برنامه تشخیص ضربان قلب

با درود . . .
    منم قدیما یه چنین چیزی رو ساخته بودم
    :biggrin:

از این به بعدش بسیار ساده هستش و تنها کافیه میزان زمان بین هر ضربان رو اندازه گیری کنید
    بطور مثال شما بین هر ضربان 800 میلی ثانیه سکوت رو داری. بعبارتی لبه بالا رونده شما هر 800 میلی ثانیه اتفاق میفته
    پالس موجود رو به یکی از پایه های اینتراپت وصل کنید و به ازای ورود لبه بالا رونده تایمر رو روشن کرده و تا اومدن لبه بعدی زمان رو اندازه بگیرید
    میزان ضربان هم میشه 60 تقسیم بر زمان اندازه گرفته شده(بطور مثال 60/0.8 میشه همون 75 ضربه در دقیقه)
    درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
    بدرود . . .

دیدگاه

من از اون سنسوری که توی انگشتتون هست گیرم نیومد مجبور شدم خودم یه چیزی درست کنم
      مدت هاست نیستم

دیدگاه

این سنسورها ترکیبی از سنسور گیرنده+ فرستنده مادون قرمز و نور قرمز هستش و کار دیگه ای انجام نمیدن
        مدارش رو خودت باید پیاده سازی کنی
        اون سنسور هم ساخت برادران مستکبر جهان خوار هستش :biggrin: که ما به یه سری دردسرها تونستیم یه 100 تایی گیر بیاریم (ناقابل بین 85 تا 110 تومن :biggrin: )
        البته چند جا هم توی تهران وجود داره که میتونید ازشون تهیه کنید
        درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
        بدرود . . .

دیدگاه

اوه چه گرووون !
          پس همون بهتر که ساختمش
          نظرتون درباره اندازه گیری دمای بدن چیه ؟ از سنسور lm35 زیاد راضی نیستم دمای بدن رو کم نشون میده
          مدت هاست نیستم

دیدگاه

همون سنسور پالس اکسی متره.تو مدارتون از فیلتر و تقویت کننده هم استفاده کردید؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط abbasalifix
              اوه چه گرووون !
              پس همون بهتر که ساختمش
              نظرتون درباره اندازه گیری دمای بدن چیه ؟ از سنسور lm35 زیاد راضی نیستم دمای بدن رو کم نشون میده
              LM35 جایگاه خودش رو داره منتها برای کار پزشکی دقت کافی رو نداره و استفاده ازش چندان صحیح نیست
              اگر در حد پایین میخواهید خرج کنید بهتره از DS18b20 استفاده کنید. کلا یه چیز دیگه هستش! :biggrin:

بدرود . . .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amiri33
                سنسور خاصی نیست مادون قرمز هست و یه پ امپ lm324
                اگه لازمه تا فیلمش رو بزارم
                مدت هاست نیستم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amiri33
                  بله دوست عزیز بدون این دو مورد که کلا کاری از پیش نمیره :biggrin:

بدرود . . .

دیدگاه

الان سوال اینه که فیلترهایی که باید استفاده بشه دقیقه چه فرکانس هایی و باید حذف کنه؟
                    من یه کتاب از کتاب خونه دانشگاه گرفتم اسمش DESIGN OF PULSEOXIMETER بود.اون طور که نوشته بود یه سری فیلترها هم باید برای حذف آرتیفکت های حرکتی و این جور چیزا استفاده کرد oo:

دیدگاه

مدت هاست نیستم

دیدگاه

برای سنسور نیاز نیست زیاد هزینه کنید با استفاده از یک tsl230(قیمت حداکثر 5 هزارتومن) و یک لیزر معمولی(3500 تومن) می تونید با دقت عالی اندازه گیری کنید.هم با استفاده از تابش لیزر و دریافت خروجی از سمت دیگر وهم با استفاده از بازتابش:

این هم لینک کامل توضیحات سخت افزار و نرم افزار پروژه :(به زبان آلمانی هست می تونید با گوگل ترجمه کنید )
                        http://www.htw-aalen.de/dti/Ti_proj/puls_1/pulsdisp.jpg
                        برای اینکه چیزی رو بدست بیاری که قبلا وجود نداشته باید کسی بشی که قبلا نبوده...

دیدگاه

آفرین به شما !
                          دوست عزیز میشه در مورد این سنسوری که ساختید بیشتر توضیح بدید و مکانیسم کارکردش رو بگید و در صورت امکان شماتیک بزارید . ممنون . :biggrin:
                          - به دنبال فرصت عمری تباه کردم ! فرصت جوانی ام بود من اشتباه کردم .

دیدگاه

شکل مدار

قطعات دقیقا باید همونی که توی شماتیک هست باشن مدار خیلی حساس هست اما فقط یک خازن که 47 نانو فاراد هست رو اگه 1 میکرو فاراد بزارین خیلی بهتر جواب میده سر مثبتش به سمت سنسور باشه و سر منفی به سمت پایه شماره 3 آی سی
                            سنسور های مختلفی از مادون قرمز رو امتحان کردم اما بهترین سنسور هایی که جواب میده همین مادون قرمز های تکی هست
                            من با سنسور های on2179 ,cny70,GP2s04,tcrt5000,ir 5mm ,ir 3mm,vs838 تست کردم که بهترین جواب رو سنسور های مادون قرمز 3 میلی متری داد و یک نکته مهم توش داره اینه که باید فاصله بین گیرنده و فرستنده 1.5 سانتی متر باشه
                            نکته بعدی اینه که ولتاژ مدار باید بین 3.8 تا 6 ولت باشه تا درست کار کنه توی ولتاژهای دیگه زیاد دقیق نیست
                            اگه بشه که یک گارد برای اطراف مادون ها درست کنید باز بهتر میشه ، از شیلد های حرارتی استفاده نکنید جواب نداد، من از مهره استفاده کردم برای این که دید گیرنده رو از بین نمیبره و اطرافش چند دهم میلی متر جا برای عبور نور داره
                            و از همه مهم تر این که باید بدن یا دست به منفی مدار وصل بشه که من این کار رو اوایل با یک حلقه سیمی انجام میدادم اما توی این سنسور از چسب های آلومینیومی استفاده کردم و به منفی وصلش کردم هروقت سنسور روی نوک انگشت قرار بگیره خود به خود یک نقطه از اون منفی هم که به بدن بخوره کافی هست
                            مدت هاست نیستم

دیدگاه

این هم لینک کامل توضیحات سخت افزار و نرم افزار پروژه :(به زبان آلمانی هست می تونید با گوگل ترجمه کنید )
                              http://www.htw-aalen.de/dti/Ti_proj/puls_1/pulsdisp.jpg
                              میشه لینک توضیحات قرار بدید.این لینک عکسه! :biggrin:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X