اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پخش فایل MP3 با VS1003 و ضبط صدا با فرمت WAV با همین آی سی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پخش فایل MP3 با VS1003 و ضبط صدا با فرمت WAV با همین آی سی

نوشته اصلی توسط مهدی رهی
    سلام به همه
    هر دوتا فایلو توی lib کپی کردم اما تو proteus نشون نداد بعد توی mode کپی کردم که باز هم چیزی نشون نداد
    (بعد از کپی که نیاز به restsr ویندوز نیست؟)
    فکر نمیکردم شما برای زدن برد از proteus استفاده کنید.
    اقا دوباره زدم و اگر بازم نشد فایل vs1003.LYT را باز کنید.امتحان کنید و بگید که اندازه هاش چطوره؟
    اخه پروتئوس مگه چشه؟منم پروتئوسم 7.10 هست.
    [glow=red,2,300]بیایید با کمک هم الکترونیک را گسترش دهیم[/glow]
    [glow=yellow,2,300]AVR & ARM[/glow]
    [glow=green,2,300]عشق است و برنامه نویسی [/glow]

دیدگاه

سلام به همه
      عاشقای امام دوره زندگیمون صلوات
      با باز کردن فایل vs1003.LYT مشاهده کردم اما با محیط ARES بلد نیستم کار کنم.
      اخه پروتئوس مگه چشه؟
      چیزیش نیست و نرم افزار قوی هم هست اما برای PCB بنظرم Altium Designer توی ایران بهتر جواب کارای حرفه ای رو میده.
      دوستان کسی تونست از رکورد جواب بگیره؟
      ای خدا ، من باید از نظر علم از همه برتر باشم، تا مبادا که دشمنان مرا از این راه طعنه زنند. باید به آن سنگدلانی که علم را بهانه کرده و به دیگران فخر میآ*فروشند، ثابت کنم که خاک پای من هم نخواهند شد. باید همه آن تیره دلان مغرور و متکبر را به زانو در آورم، آنگاه خود خاضع ترین و افتاده ترین مرد روی زمین باشم.
      شهید دکتر مصطفی چمران
      اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
      ; C is not for children

دیدگاه

کسی نگفت که این کتابخانه برای vs1003 اندازش مناسبه یا نه؟
        در ضمن همین امروز و فردا به دستم میرسه راش میندازم. :biggrin:

دیدگاه

کسی نگفت که این کتابخانه برای vs1003 اندازش مناسبه یا نه؟
          در ضمن ماا¾ژول همین امروز برام میرسه اینم عکسش هست

لطفا یک راهنمایی در مورد استفاده از این ماا¾ژول(شماتیک و برنامه)بدید.

دیدگاه

سلام و یک صلوات
            تقریبا دو مدل ماژول در ایران برای vs1003 گیر میاد یکیش همینه که گذاشتی یکیشم مربوط به تولید خود eca میشه.
            من هر دوشو دارم و بردمم جوری ساختم که میشه از هرکدم که خواستم استفاده کنم.
            در عمل برای من اینجوری بوده که برد eca برای پخش به مقدار خیلی خیلی کمی از بردی که شما گذاشتین بهتره اما برای رکورد بردی که شما گذاشتین به مقدار بیشتری از برد eca بهتره.
            شما دو سوکت برای فیش دارید اون سوکت فیشی که از میکروفون دورتره مربوط به اسپیکر میشه و اون فیش دیگه هم باید مربوط به ورودی line جهت ضبط باشه که تست نکردم و میکروفون هم که روشه و من تست کرم صدارو ضبط میکنه اما هنوز به کیفیت قابل قبولی نرسیدم.
            شروع کردم به یادگیری زبون c با atmel studio فقط برای اینکه بتونم این ضبط رو با کیفیت عالی راش بندازم اصلا به bascom اطمینان ندارم.
            برنامه هم که توی پست های قبلیم گذاشتم بین صفحه 28 تا 30 .
            رموضون مبارک :nice:
            ای خدا ، من باید از نظر علم از همه برتر باشم، تا مبادا که دشمنان مرا از این راه طعنه زنند. باید به آن سنگدلانی که علم را بهانه کرده و به دیگران فخر میآ*فروشند، ثابت کنم که خاک پای من هم نخواهند شد. باید همه آن تیره دلان مغرور و متکبر را به زانو در آورم، آنگاه خود خاضع ترین و افتاده ترین مرد روی زمین باشم.
            شهید دکتر مصطفی چمران
            ; C is not for children

دیدگاه

پاسخ : پخش فایل MP3 با VS1003 و ضبط صدا با فرمت WAV با همین &#1

نوشته اصلی توسط مهدی رهی
              تقریبا دو مدل ماژول در ایران برای vs1003 گیر میاد یکیش همینه که گذاشتی یکیشم مربوط به تولید خود eca میشه.
              من هر دوشو دارم و بردمم جوری ساختم که میشه از هرکدم که خواستم استفاده کنم.
              در عمل برای من اینجوری بوده که برد eca برای پخش به مقدار خیلی خیلی کمی از بردی که شما گذاشتین بهتره اما برای رکورد بردی که شما گذاشتین به مقدار بیشتری از برد eca بهتره.
              شما دو سوکت برای فیش دارید اون سوکت فیشی که از میکروفون دورتره مربوط به اسپیکر میشه و اون فیش دیگه هم باید مربوط به ورودی line جهت ضبط باشه که تست نکردم و میکروفون هم که روشه و من تست کرم صدارو ضبط میکنه اما هنوز به کیفیت قابل قبولی نرسیدم.
              شروع کردم به یادگیری زبون c با atmel studio فقط برای اینکه بتونم این ضبط رو با کیفیت عالی راش بندازم اصلا به bascom اطمینان ندارم.
              برنامه هم که توی پست های قبلیم گذاشتم بین صفحه 28 تا 30 .
              رموضون مبارک :nice:
              ماه مبارک رمضان برشما و همه ی دوستان مبارک باد.
              1.اول از همه اینکه چون این برد دارایvs1003Bهست آیا این ic تمام فرمت های صوتی را ساپورت میکنه؟
              2.چرا روی برد نوشته vs1003/vs1053 ؟ منظور از vs1053 چیست؟
              3.اگر میشه سورس برنامه و شماتیک قرار بدین.یا آدرس یکی از پستهای این تاپیک را بدید که حتما سورس و شماتیک داشته باشه.
              4.من میخوام الان با atmega32 راه بندازم.آیا مورد یا محدودیتی نداره؟
              5.آیا باید برای ارتباط spi با mmc و vs1003 ارتباط سخت افزاری برقرار بشه؟
              ببخشید اگر یکم زیاد شد.

دیدگاه

سلام و مثل همیشه صلوات
                عاشق هر کسیم که صلوات میفرسته
                1.اول از همه اینکه چون این برد دارایvs1003Bهست آیا این ic تمام فرمت های صوتی را ساپورت میکنه؟
                نه . خانواده vs ها چند تا هستن با شماره های متفاوت.
                هر شماره قدرت های مختلفی داره و هر چه شماره بالا تر میره (تا اینجا که من دیدم) تعداد فرمت هایی که ساپرت میکنه هم بیشتر میشه.
                برای اینکه بدونی چه فرمت هایی رو vs1003b ساپرت میکنه میتونی دیتاشیت vs1003B یا VS1003 رو بخونی که کامل توضیح داده و البته نیازی به دونستن زبان انگلیسی هم تقریبا ندراه (فرمت های متفاوت رو نوشته و جلوشون تیک زده)
                البته شما نیاز دارین که در مورد فرمت های متفاوت اطلاعاتی داشته باشین.( به هر حال datasheet کار شما را راه میندازه)
                2.چرا روی برد نوشته vs1003/vs1053 ؟ منظور از vs1053 چیست؟
                vs1053 هم یکی از خانواده های vs هست که از vs1003 کمی کاملتره ( به datasheet vs1053 مراجعه شود) و از آنجایی که تقریبا بیشتره خانواده vs ها از لحاظ ساختار فیزیکی و نوع عملکرد پایه ها شون با هم مشابه هستن شرکتی که این برد را ساخته جوری روش کار کرده که هم بشه vs1003 رو روش لحیم کرد و هم vs1053 رو. اینجوری برای زمانی که خریدارها سفرش ماژول vs1003 یا vs1053 یا هر دو رو بدن شرکت تولیدی این ماژول یک برد رو جهت تولید PCB سفارش میده با تعداد بیشتر اینجوری هزینه های شرکت تولیدی بسیار کاهش پیدا میکنه.
                3.اگر میشه سورس برنامه و شماتیک قرار بدین.یا آدرس یکی از پستهای این تاپیک را بدید که حتما سورس و شماتیک داشته باشه.
                پاسخ 432 همین تایپیک در صفحه 29 زبان **** با bascom
                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=18274.420
                4.من میخوام الان با atmega32 راه بندازم.آیا مورد یا محدودیتی نداره؟
                برای کار با vs1003 کافیه اما برای کار همزمانبا sd و vs1003 نیاز به مهارت برنامه نویسی داره و همینطور شناخت کافی حافظه ها و اگر با bascom و کتابخانه AVR-DOS برای کار کردن با SD کارت استفاده میکنی شناخته دو کتابخانه زیر هم لازمه:
                Config_MMC
                CONFIG_AVR-DOS
                اما اگر واقعا میخوای در حین کار به مشکلات این مدلی بر نخوری از atmega128 استفاده کن.(من گزینه دوم رو توصیه میکنم)
                5.آیا باید برای ارتباط spi با mmc و vs1003 ارتباط سخت افزاری برقرار بشه؟
                بستگی داره که ولتاژ کاری مدارت چند ولت باشه.
                اگر از 5 ولت استفاده میکنی باید ارتباط میکرو با sd و vs رو به حدود 3 ولت کاهش بدی.
                اگر از 3.3 ولت استفاده میکنی که مستقیم پایه های میکرو رو به sd و vs وصل میکنی.
                و من توصیه میکنم از 3.3v استفاده کن تا اطلاعات بدون هیچ گونه تاخیره سخت افزاری به sd و vs برسه.
                اگر هم از قطعات 5v توی مدارت استفاده میکنی بگو تا بهت بگم چجوری با 3.3v راشون بندازی.
                موفق و سلامت باشی
                شهید دکتر مصطفی چمران
                ; C is not for children

دیدگاه

یه سوال؟
                  این آی سی نمونه برداری های از صدا رو هم بهمون میده؟
                  من نمیخوام به فایل تبدیل کنه
                  میخوام مستقیم با ریت 48KSPS و 16 بیت نمونه ها رو بهم بده
                  اگه با این نمیشه آی سی دیگری میشناسید؟

دیدگاه

سلام به همه
                    بله
                    زمانی که رکورد میکنید یک هدر در ابتدا ساخته میشه که مشخصات نوع فایلتون هست و بعد از اون هدر این ic فقط نمونه های گرفته شده از سیگنال ورودی رو بهمون میده .
                    رکورد این ic با فرمت wav هست.
                    برای اینکه فقط نمونه های سیگنال رو داشته باشید کافیه که با برنامه نویسی قسمت هدر فایلتون رو حذف کنین.
                    اگر سوالی بود در خدمتم
                    شهید دکتر مصطفی چمران
                    ; C is not for children

دیدگاه

وقتی نمیتونید یک کار رو انجام بدید شروع میکنید به ایراد گرفتن از کامپایلر..من با bascom به بهترین شکل ممکن و بهترین کیفیت از قسمت رکورد جواب گرفتم پس کامپایلر مشکل نداره.مشکل ما هستیم.

دیدگاه

پاسخ : پخش فایل MP3 با VS1003 و ضبط صدا با فرمت WAV با همین &#1

سلام به همه وشما دوست عزیز جناب mielec

نوشته اصلی توسط mielec
                        وقتی نمیتونید یک کار رو انجام بدید شروع میکنید به ایراد گرفتن از کامپایلر..من با bascom به بهترین شکل ممکن و بهترین کیفیت از قسمت رکورد جواب گرفتم پس کامپایلر مشکل نداره.
                        من هم نگفتم بسکام مشکل داره بلکه گفتم:
                        البته:
                        نسخه بسکامی که من استفاده میکنم اصلیه و از شرکتش خریدم پس نکته زیر رو که از این IDE بیان میکنم از روی تجربه بوده و به دلیل استفاده از نسخه های کرکی نبوده.

--------- بسکام دارای باگ های زیادی هست مثل کتابخانه کیپدش برای سری XMEGA ---------
                        که برای اطمینان از این موضوع میتونید در انجمن سرچ کنین.

بنده با IDE های زیادی کار کردم مثل:PICBASIC ,MikroE, BASCOM-AVR , CodeVision-AVR , WINAVR, IAR, KEIL و ... پیشنهاد میکنم هرچه زودتر به سمت زبان C یا ++C با IDE های ATMEL STUDIO 6 و IAR حرکت کنید تا سالهایی رو که برای میکروکنترلرها صرف میکنید بیشتر ارزشمند باشه (چیزی که من بسیار دیر متوجه شدم)

نوشته اصلی توسط mielec
                        مشکل ما هستیم.
                        بله ، مشکل ماهایی هستیم که وقتی مسئله ای رو حل میکنیم جوابش رو پیش خودمون نگه میداریم تا بقیه در خیال ما از ما عقب بمانند.

و نکته آخر اینکه bascom یه IDE هستش نه فقط کامپایلر.
                        شهید دکتر مصطفی چمران
                        ; C is not for children

دیدگاه

کتابخانه MMC.LIB و AVRDOC بسکام خیلی خیلی با تاخیر کار میکنه. من حتی فایل WAV با بیت ریت پایین را نتونستم به درستی پخش کنم. آیا به کرک نرم افزار مربوط می شود و یا کلا این کتابخانه های بسکام ایراد دارند؟

دیدگاه

سلام به همه
                            کتابخانه های بسکام برای میکروهای سری avr بسیار کارا هستن.

کتابخانه MMC.LIB و AVRDOC بسکام خیلی خیلی با تاخیر کار میکنه.
                            هسته اصلی کتابخانه به زبان اسمبلی هستش برای همین نمیتونه کند باشه.

من حتی فایل WAV با بیت ریت پایین را نتونستم به درستی پخش کنم.
                            من زمانی که با بسکام کار میکردم جواب عالی گرفتم (برای پخش) و سورسش رو هم در چند صفحه آخر همین تایپیک قرار دادم .
                            دوستانی هم که با نسخه کرک شده بسکام کار میکردن تونستن جواب بگیرن پس به احتمال قوی ایراد از کدی هست که نوشتین.
                            موفق و شاد باشید
                            شهید دکتر مصطفی چمران
                            ; C is not for children

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهدی رهی
                              سلام به همه
                              من زمانی که با بسکام کار میکردم جواب عالی گرفتم (برای پخش) و سورسش رو هم در چند صفحه آخر همین تایپیک قرار دادم .
                              دوستانی هم که با نسخه کرک شده بسکام کار میکردن تونستن جواب بگیرن پس به احتمال قوی ایراد از کدی هست که نوشتین.
                              موفق و شاد باشید

خیلی ممنون از پاسخ شما.

من دنبال برنامه شما میگردم و با برنامه خودم مقایسه میکنم و نتیجه را اعلام میکنم.

ولی یه جای کار ایراد داره.

چون همه از این کتابخانه استفاده کرده اند.

به ویندوز که ربطی نداره؟ داره؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهدی رهی
                                سلام به همه
                                موفق و شاد باشید

من متاسفانه برنامه شما را پیدا نکردم. اگه ممکنه لینک بدهید.

همچنین من یک WAV PLAYER از اینترنت برداشتم که با TINY85 هست و به صورت 16BIT و استریو و با بیت ریت 48Kbps میباشد. صدای بسیار بسیار با کیفیتی داره و بیس بالایی هم در موزیک شنیده میشه. به جرات می توانم بگویم که کیفیتش با کامپیوتر چندان تفاوتی نداره. این پروژه با کتابخانه pff برنامه نویسی شده است.

آیا با کتابخانه های mmc بسکام می توان به چنین کیفیتی دست یافت؟!!!

پیشاپیش ممنون از پاسخ شما...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X