اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پخش فایل MP3 با VS1003 و ضبط صدا با فرمت WAV با همین آی سی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پخش فایل MP3 با VS1003 و ضبط صدا با فرمت WAV با همین آی سی

نوشته اصلی توسط مهدی رهی
    سلام داداش محمد عزیز
    فکر نمیکردم این روزا بیای گفتم حالا که امتحاناتت تموم شده کمی استراحت می کنی
    خوشحال شدیم
    سلام
    مهدی جان امتحاناتم تازه 28 این ماه شروع شد تا 8 تیر ما هم امتحان دارم ولی یکمی کمتر میام سایت ولی کلا ول نکردم که نمی تونم کلا یه چند روزی ول کنم
    استراحت من هم تو این سایت هست اگه بخوام استراحت کنم دنبال کسی میگردم که بهش بتونم کمک کنم
    از بابت برنامه هم دست گلت درد نکنه ولی برنامه رو دیدم :surprised: هیچی نفهمیدم ان شالله یه روز میشینم تجزیه و تحلیلش می کنم ببینم چی به چیه عین جنگل میمونه این برنامه
    من با متغیرهای بیشتر از 8 بیت مشکل دارم مثل اینکه شما هم از متغیر های 16 بیتی استفاده کردین :cry:
    ممنون که برنامتون رو در اختیار ما قرار دادید
    برد جوجه کشی:
    مطالعه پست 1 (حتما مطالعه کنید)

مطالعه پست 2 (برای مطلع شدن از تغییرات برنامه مطالعه کنید)

دانلود

توجه:
    این برد نیمه صنعتی و خانگی هست...
    برای صنعتی شدن حتما برد مخصوص خودتون رو بزنید...

آی دی کانال تلگرامی مربوط به برد جوجه کشی : electr0o0nic@

دیدگاه

پاسخ : پخش فایل MP3 با VS1003 و ضبط صدا با فرمت WAV با همین &#1

سلام
      من با متغیرهای بیشتر از 8 بیت مشکل دارم مثل اینکه شما هم از متغیر های 16 بیتی استفاده کردین :cry:
      بعدا که برنامه رو تجزیه کردی میبینی که از متغیر های 32 bit هم استفاده شده :mrgreen:
      برای vs مجبور میشی از 32 بیت استفاده کنی برای قسمت فایل riff سه بخش وجود داره که هر بخش 4byte
      اما اصلا نگرانی نداره تفاوت متغیرهای 8 بیتی با متغیر های بزرگتر( 16 بیتی ، 32 بیتی و ...) مثل تفاوت لیوان آب با پارچ آب و تانکر آب میمونه
      یکی از دلایلی که از متغیر های کوچک 8 بیتی هنوز استفاده میشه اینکه فقط جای کمتری رو داخل حافظه اشغال میکنن
      عین جنگل میمونه این برنامه
      دقیقا همینطوره برای همین دور هر بخش سیم خاردار کشیدم:
      کد:
      '*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
      '*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*  MAIN  -*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
      '*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
      سعی کردم که از اصول برنامه نویسی پیروی کنم و هر کاری رو یک بخش مستقل انجام میده برای همین برای کارای دیگه خیلی راحت میشه هر بخشی رو که نیاز بود کپی کرد و در کار جدید پیست کرد.

خیلی روی RECORD کار کردم صدا کمی واضح تر شده اما باز هم غیر قابل قبوله کاش یکی از بچه هایی که از ضبط کردن با VS جواب گرفته بود راهنمایی میکرد

ای خدا ، من باید از نظر علم از همه برتر باشم، تا مبادا که دشمنان مرا از این راه طعنه زنند. باید به آن سنگدلانی که علم را بهانه کرده و به دیگران فخر میآ*فروشند، ثابت کنم که خاک پای من هم نخواهند شد. باید همه آن تیره دلان مغرور و متکبر را به زانو در آورم، آنگاه خود خاضع ترین و افتاده ترین مرد روی زمین باشم.
      شهید دکتر مصطفی چمران
      اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
      ; C is not for children

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : پخش فایل MP3 با VS1003 و ضبط صدا با فرمت WAV با همین 

نوشته اصلی توسط مهدی رهی
        خیلی روی RECORD کار کردم صدا کمی واضح تر شده اما باز هم غیر قابل قبوله کاش یکی از بچه هایی که از ضبط کردن با VS جواب گرفته بود راهنمایی میکرد
        سلام
        فک نکنم کسی جواب گرفته باشه چون من کلا فروم رو زیر و رو کردم ولی ندیدم کسی جواب گرفته باشه همه به پخش آهنگ بسنده کردن فک کنم فقط شما با این قسمت کار کردین
        برد جوجه کشی:
        مطالعه پست 1 (حتما مطالعه کنید)

مطالعه پست 2 (برای مطلع شدن از تغییرات برنامه مطالعه کنید)

دانلود

توجه:
        این برد نیمه صنعتی و خانگی هست...
        برای صنعتی شدن حتما برد مخصوص خودتون رو بزنید...

آی دی کانال تلگرامی مربوط به برد جوجه کشی : electr0o0nic@

دیدگاه

سلام
          چند نفری جواب گرفتن
          کابر: tictactoe
          سلام .
          من با vs1003 ویک میکرو مگا64 صدای میکروفن رو ضبط میکنم . میخوام در صورت پایین بودن دامنه سیگنال صوتی میکرو صدا رو ضبط نکنه
          http://www.eca.ir/forum2/index.php?t...1197#msg381197
          کاربر: masoodhashemy
          وقتی فرمان ضبط صوت میدم آیسی vs1003 شروع به ضبط میکنه اینجا میکروی آرم من باید واسط بین آیسی و حافظه بشه
          http://www.eca.ir/forum2/index.php?t...9586#msg259586
          کاربر: اٌمید حبیبی
          ولی واسه ضبط صدا میتونی از VS1003 استفاده کنی
          کیفیت خدااا

هم با avr راش انداختم bascom
          هم با arm به زبان keil

باقیش رو که میتونی فایل ضبط شده رو روی سیستم باز کنس و هر بلایی میخوای سرش بیاری
          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=48992.0
          دوستانی هستن که جواب گرفتن اما تایپیکشون مربوط به قدیمه
          ای خدا ، من باید از نظر علم از همه برتر باشم، تا مبادا که دشمنان مرا از این راه طعنه زنند. باید به آن سنگدلانی که علم را بهانه کرده و به دیگران فخر میآ*فروشند، ثابت کنم که خاک پای من هم نخواهند شد. باید همه آن تیره دلان مغرور و متکبر را به زانو در آورم، آنگاه خود خاضع ترین و افتاده ترین مرد روی زمین باشم.
          شهید دکتر مصطفی چمران
          ; C is not for children

دیدگاه

سلام
            کار کردن با رجیستر مربوط به کنترل دامنه صدا چطور هست ؟
            روزی که درک کردیم همه چیز به خدا تعلق دارد . آن روز .روز طلوع دانش است

دیدگاه

سلام
              مثل رجیستر های دیگه میمونه (به عنوان مثال sci_mode)
              - مقدار صدارو برای هر سمت جدا میتونی تنظیم کنی
              - من روی 0f هردوتا سمت رو تنظیم کردم.
              - اگر همش رو صفر بدی بیشترین صدارو داری
              - MSB برای صدای سمت چپ هست و LSB برای صدای سمت راست
              شهید دکتر مصطفی چمران
              ; C is not for children

دیدگاه

سلام
                یعنی از 16 بیت .هشت بیت اول مربوط به کانال راست هست و هشت بیت دوم مربوط به کانال چپ هست ؟؟؟
                می شه یه مثال عملی هم بزنید ؟؟
                روزی که درک کردیم همه چیز به خدا تعلق دارد . آن روز .روز طلوع دانش است

دیدگاه

سلام
                  یک صلوات بفرست خوشحال بشم
                  نوشته اصلی توسط جعفر رضائی
                  سلام
                  یعنی از 16 بیت .هشت بیت اول مربوط به کانال راست هست و هشت بیت دوم مربوط به کانال چپ هست ؟؟؟
                  می شه یه مثال عملی هم بزنید ؟؟
                  بله همینطوره
                  کد:
                   Shiftout Mosi , Sck , Vs_wirte_opcode , 1
                   Shiftout Mosi , Sck , Sci_vol , 1
                   Shiftout Mosi , Sck , Left_volume , 1
                   Shiftout Mosi , Sck , Right_volume , 1
                  هرجاش مشکل داشتی بگو

دوستان کسی تونسته با vs1003 reorde انجام بده ؟
                  لطفا اگر کسی برای ضبط کردن میتونه راهنمایی کنه اطلاع بده!
                  اگرم کسی بلده و هزینه میگیره بگه
                  شهید دکتر مصطفی چمران
                  ; C is not for children

دیدگاه

سلام.
                    من کل تاپیک را که 30 صفحه است را با صبر و حوصله خواندم ( تو 2یا3 روز ).
                    اینجوری که فهمیدم راه اندازی vs1003 راحته.کدهاش که برام قابل فهم بود.حالا اگر بخوام سخت افزار ببندم ایا میشه طبق کدی که تو تاپیکه بست یا نه شماتیک خاصی داره؟؟؟ :redface:
                    سعی میکنم تا چند روز دیگه ماژولو بگیرم تا با شما همراه بشم.
                    در ضمن اگر بخوام تو پروتءوس طراحی کنم ایا کتابخونش موجوده؟ اگر کسی داره بزاره( چون این ic دارای 48پایه هست ولی تو پروتءوس نیست )
                    [glow=red,2,300]بیایید با کمک هم الکترونیک را گسترش دهیم[/glow]
                    [glow=yellow,2,300]AVR & ARM[/glow]
                    [glow=green,2,300]عشق است و برنامه نویسی [/glow]

دیدگاه

سلام دوست عزیز

حالا اگر بخوام سخت افزار ببندم ایا میشه طبق کدی که تو تاپیکه بست یا نه شماتیک خاصی داره؟؟؟ :redface:
                      بهترین شماتیک توی خود دیتاشیت نسخه
                      Version: 1.07, 2014-03-11
                      وجود داره (که قبلا لینکش رو گذاشتم بین یکی از صفحات 28 تا 30 هستش)
                      اینجوری که فهمیدم راه اندازی vs1003 راحته.کدهاش که برام قابل فهم بود.
                      بله دقیقا همینطوره
                      در ضمن اگر بخوام تو پروتءوس طراحی کنم ایا کتابخونش موجوده؟ اگر کسی داره بزاره( چون این ic دارای 48پایه هست ولی تو پروتءوس نیست )
                      خیر (البته من تا کنون ندیدم) و البته اگر براش مدار ببندید چیزهای جالبی نسیبتون میشه مثل کیفیت پخشش که آدم رو سرحال میاره
                      سعی میکنم تا چند روز دیگه ماژولو بگیرم تا با شما همراه بشم.
                      باعث خوشحالی دوست من
                      هرجاش به مشکل برخوردی روی ما حساب کن
                      شهید دکتر مصطفی چمران
                      ; C is not for children

دیدگاه

اقا من برای شروع کار دنبال یک لایبرری تو پروتئوس برای vs1003 بودم که تصمیم گرفتم تا خودم براش تو پروتئوس یک لایبرری براش ایجاد کنم.فقط مشکلم اینه که یک vs1003 دم دستم نیست و اندازه ی دقیقی از پایه هاش ندارم.اگر دوستان کمک کنند و یک اندازه ی دقیق از پایه ها و کل ic بزارند میشینم طراحی میکنم و براتون میزارم تا شما هم دیگه مشکل طراحی را نداشته باشید. :smile:ممنون

دیدگاه

سلام به همه
                          صلوات
                          نوشته اصلی توسط omidrobot
                          اقا من برای شروع کار دنبال یک لایبرری تو پروتئوس برای vs1003 بودم که تصمیم گرفتم تا خودم براش تو پروتئوس یک لایبرری براش ایجاد کنم.فقط مشکلم اینه که یک vs1003 دم دستم نیست و اندازه ی دقیقی از پایه هاش ندارم.اگر دوستان کمک کنند و یک اندازه ی دقیق از پایه ها و کل ic بزارند میشینم طراحی میکنم و براتون میزارم تا شما هم دیگه مشکل طراحی را نداشته باشید. :smile:ممنون
                          LQFP48 7x7x1.4mm
                          فاصله بین هر پایه هم مثل atxmega128a1 یا lpc2578 هستش
                          فقط یه موضوع اونم اینکه طراحیش توی proteus به چه کاری میاد؟
                          اصلی ترین استفاده من از proteus شبیه سازیش هست که اونم برای این کار ضعیفه و من براش یک برد ساختم و تمام مراحل رو ازش تست واقعی گرفتم
                          شهید دکتر مصطفی چمران
                          ; C is not for children

دیدگاه

پاسخ : پخش فایل MP3 با VS1003 و ضبط صدا با فرمت WAV با همین 

من این فایل را آماده کردم.والا خود ic را نداشتم که باهاش عینا طراحی کنم.از روی نمونه طراحی کردم.فایلو دانلود کنید و از زیپ خارج کنید.دوتا فایلو تو فایل لایبرری پروتئوس کپی کنید و با نام vs1003 سرچ کنید.احیانا اگر اشالی داشت یا اندازه نبود بفرمایید تا اصلاح بشه.
                            فقط کپی با ذکر لینک از مجازه. (شوخی کردم)
                            vs1003.rar - 3 KB
                            فایل به فرمت LYT تو فایل زیپ اضافه شد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهدی رهی
                              فقط یه موضوع اونم اینکه طراحیش توی proteus به چه کاری میاد؟
                              اصلی ترین استفاده من از proteus شبیه سازیش هست که اونم برای این کار ضعیفه و من براش یک برد ساختم و تمام مراحل رو ازش تست واقعی گرفتم
                              با تشکر از پیگیری و کمکتان.
                              کاربردش تو پروتءوس اینه که اگر بخواهید یک برد بزنید که روش vs1003 باشه بتونید راحت اینکار را بکنید.این واضحه که اگر بخواید از vs1003 استفاده کنید میرید سراغ واقعیش.پروتءوس هم برای بعضی شبیه سازی ها و هم برای طراحی برد خوبه.
                              در ضمن یکی لایبرری که گذاشتم را امتحان کنی ببینه اندازش با vs مطابقت داره یا نه.

دیدگاه

سلام به همه
                                هر دوتا فایلو توی lib کپی کردم اما تو proteus نشون نداد بعد توی mode کپی کردم که باز هم چیزی نشون نداد
                                (بعد از کپی که نیاز به restsr ویندوز نیست؟)
                                فکر نمیکردم شما برای زدن برد از proteus استفاده کنید.
                                ورژن proteus من :
                                v7.10 sp0

دوستان عزیز ما هنوز توی ضبط با vs1003 مشکل داریم کسی هست بتونه کمک کنه؟
                                Oh please Help me
                                شهید دکتر مصطفی چمران
                                ; C is not for children

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X