اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

EMI Reduction in embedded systems .::کاهش نویز در مدارات میکروکنترلری::.

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : EMI Reduction in embedded systems .::کاهش نویز در مدارات میکروکنترلری::.

سلام
    من یدونه از این نویز گیر ها می خوام که مدل ش اینه fb0805/120R هست همچین چیزی پیدا میکنم؟
    این یه سلف هست که فکر میکنم مقاومت ش 120 اهم باشه یه چیز تو همین مایه ها

دیدگاه

نوشته اصلی توسط vahidsport
      سلام
      من یدونه از این نویز گیر ها می خوام که مدل ش اینه fb0805/120R هست همچین چیزی پیدا میکنم؟
      این یه سلف هست که فکر میکنم مقاومت ش 120 اهم باشه یه چیز تو همین مایه ها
      با سلام
      فریت بید
      FERRITE BEAD
      را در سایت جستجو کنید.
      پایا الکترونیک دارد و جوان الکترونیک.
      با سپاس
      گشتی در لاله زار
      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76138.0

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76141

دیدگاه

با سلام
        دوستان گرامی ، لطفا این مقاله نویز را که جناب نجفی در جای دیگری لینک قرار داده اند، دانلود و در اینجا ضمیمه فرمایید.
        رتلیف شده...

http://www.4shared.com/get/MD60PUgP/Noise.html

با سپاس

http://www.eca.ir/forum2/index.php?t...2900#msg122900

پ.ن:
        اینم یک مقاله کامل درباره نویز و از بین بردن اون

لینک دانلود : http://www.4shared.com/file/90702843/acfa46b/Noise.html

پسورد : hamid najafi

یا حق
        گشتی در لاله زار
        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76138.0

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76141

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Solsal
          با سلام
          دوستان گرامی ، لطفا این مقاله نویز را که جناب نجفی در جای دیگری لینک قرار داده اند، دانلود و در اینجا ضمیمه فرمایید.
          رتلیف شده...

http://www.4shared.com/get/MD60PUgP/Noise.html

با سپاس
          پیوست شد.
          پسورد؟
          فایل های پیوست شده

دیدگاه

پسوردش چیه؟
            باتشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی علی پور ریکنده
              پسوردش چیه؟
              باتشکر
              hamid najafi

دیدگاه

اسم این نویز گیرهایی که روی برد نصب میکنند و 3 پایه هست چی ؟
                روش اتصالش به چه صورته ؟

دیدگاه

با عرض سلام خدمت دوستان
                  از اونجا که بنده 4 سال اشکم در اومد تا تونستم مداری بسازم که برق 220 ولت را قطع و وصل کنه بدون اینکه مدار ریست منه یا ال سی دی عجق وجق شه دوستان رو درک می کنم
                  اگر کسی هنوز با مسئله ی هنگ کردن میکرو یا ال سی دی زمان زدن رله مشکل داره بگه تا راهنماییش کنم
                  بنده الکترونیک رو با سعی و خطا یاد گرفتم پس انتظار نداشته باشید علمی توضیح بدم :nerd:
                  به امید ظهور مولامون که صد البته نزدیک است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط majidrt27
                    با عرض سلام خدمت دوستان
                    از اونجا که بنده 4 سال اشکم در اومد تا تونستم مداری بسازم که برق 220 ولت را قطع و وصل کنه بدون اینکه مدار ریست منه یا ال سی دی عجق وجق شه دوستان رو درک می کنم
                    اگر کسی هنوز با مسئله ی هنگ کردن میکرو یا ال سی دی زمان زدن رله مشکل داره بگه تا راهنماییش کنم
                    بنده الکترونیک رو با سعی و خطا یاد گرفتم پس انتظار نداشته باشید علمی توضیح بدم :nerd:
                    سلام دوست عزیز
                    از این که می خواین تجربیاتتون رو در اختیار دوستان قرار بدید بسیار ممنون
                    یه سوال دارم خدمتتون:
                    مشکل نویز lcd ها رو چه طوری بر طرف کردین ؟ چون میدونیم که این lcd خودشون تراشه دارن و این تراشه ها اکثرا در مقابل نویز مقاوم نیستند و اگر در تابلو های برق صنعتی یا مکان های پر نویز دیگر قرار بگیرند به راحتی به هم می ریزند (با توجه به این که 95 در صد lcd های موجود در بازار ایران چینی هستن و کیفیتشون هم که همه میدونن)!!
                    * *

دیدگاه

پاسخ : EMI Reduction in embedded systems .::کاهش نویز در مدارات میکروکنتر&#160

دوست عزیز سه تا راه هست که هر کدومش رو جدا انجام بدی نه مشکل ریست میکرو داری نه هنگ ال سی دی
                      اول بگم هنگ کردن ال سی دی به خاطر اینه که زمانی که میکرو قاطی می کنه کریستال میکرو با ال سی دی نمی خونه بعد ال سی دی فونتش عجیب غریب میشه
                      اگه لامپ یا کنتاکتور یا هر چیز برقی رو بخوایید با رله قطع و وصل کنید جریان برگشتی روی بوبین رله اثر میزاره و چون بوبین رله دی سی هست این نویز به مدار آسیب میزنه
                      ابتدا سر بوبین کنتاکتوری که با رله قطع و وصل می کنید یک خازن 220nf 630v بزارید
                      با همین کار هم نه ال سی دی هنک میکنه نه میکرو
                      برای اطمینان هم می نونید سر بوبین رله ی خودتون یک خازن 470mf موازی کنید
                      راه سومی هم هست که اگر این دو راه رو تست کردید جوابشو به من بگید تا راه سوم که یکم تخصصی تر هست رو بگم
                      (برای لوازم دیگه غیر از کنتاکتور خازن 220nf رو باید به فاز و نول اون وسیله وصل کنید
                      مشکلی که خیلی از دوستان داشتن و خود من تو این مدت حدود 10 میلیون تومان خسارت مدار های برگشتیمو دادم این بود که مدار عالی کار می کرد پیش خودم حتی رله هم تست می گرفتم عالی بود
                      وقتی حالا با همین رله می اومدم برق 220 رو قطع و وصل کنم ال سی دی فونتش به هم می ریخت و میکرو هم ریست می کرد و یه وضعی بود به خدا
                      مدارام عالی بودن از همه نظر ولی همین که به تابلو برق وصل می کردم شروع می شد
                      امید وارم عملی ببندید و حالشو ببرید
                      حالا بعد از 4 سال که صدای کنتاکتور رو میشنیدم از ترس فرار می کردم وقتی می بینم که یه کنتاکتور داره با دستگاه من قطع و وصل میشه عشق می کنم
                      امیدوارم دوستان هم یخورده خساست رو بزارن کنار و تجربیات عملیشونو بزارن تا همه استفاده کنن.

دیدگاه

به نام خداوند جان و خرد

درود بر شما دوستان عزیز

با توجه به رویکرد شما در این قسمت خالی از لطف نیست با دو عدد کتاب در این زمینه آشنا شوید.

1- تکنیک های کاهش نویز در سیستم های الکترونیکی

ناشر : دیباگران تهران نویسنده : هنری دبلیو مترجم : مهندس مصطفی مطاعی

١٣٨٩, ویرایش اول, چاپ اول شابک : ٩٧٨٦٠٠١٢٤٠٣٢٤ وزن و نوع جلد : ٦٥٠ گرم، سخت

http://www.forouzesh.com/book/bookdetail.aspx?code=GfTbzfTtZaYYEMnQkbzJXulMnMnMn bzrdaYbzQk

2- اصول طراحی بردهای فرکانس بالا
                        انتشارات : کامپیوتر پایتخت
                        مولف : کاوه فارغی
                        قیمت : 2,800 تومان
                        کد انحصاری : 471
                        تاریخ انتشار : 1388-01-01
                        وزن : 200 گرم
                        قطع کتاب : وزیری
                        نوع جلد : شومیز
                        نوع چاپ : تک رنگ
                        نوع کاغذ : معمولی
                        تعداد صفحات : 136 صفحه
                        نوبت چاپ : 1
                        شابک 10 رقمی : 9648296341
                        شابک 13 رقمی : 9789648296341

https://fardab.com/shop.html?task=detailproduct&id=6319&tmpl= component
                        http://elyasbook.com/centralimages/material.ashx?itemid=12366&editionid=13013&amp ;auto=f&width=0&height=0

&

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=35593.msg285377#msg285377
                        شاد و تندرست باشید
                        دوستدارتان
                        مهدی حریری

دیدگاه

سلام دوستان
                          من در یک پروژه دارم فرکانس رو که حدود 6-7 کیلو هرتز هست رو اندازه میگیریم (با مگا 8) و در کنارش هم یک موتور ac کوچک رو خاموش روشن میکنم، همه چی خوبه ،فقط وقتی که این موتور خاموش یا روشن میشه یهو فرکانسی که اندازه میگیره در حد 500-600 هرتز اضافه میشه.با فرکانس متر مولتیمتر هم منبع فرکانس رو اندازه میگیرم فرکانسش تغییری نمیکنه یعنس مشکل از اندازه گیری میکرو هست.
                          در کل حتی موقعی که یخچال روشن میشه یا وقتی که سشوار روشن میکنم هم همین مشکل هست.منبع تغذیه میکرو رو هم عوض کردم فایده ای نداشت،حتی منبع تغذیه کامپیوتر که دیگه از لحاظ نویز ایزولاسون خوبی داره رو هم امتحان کردم فایده ای نداشت. لطفا راهنماییم کنید.

دیدگاه

چند سوال که وقتی تاپیک رو میخوندم برام پیش اومد. :biggrin:

سوال اول:
                            انتخاب مارک معتبر AVR که در کشور و کارخانه با grade بالا تولید شده باشد .

خب مارک معتبر رو چجوری میشه تشخیص داد؟ :question:

سوال دوم:
                            قرار دادن EMI Filter + VDR و حداقل یک خازن 100nF و با ولتاژ 400v در ورودی تغذیه در حالتی که تغذیه از برق شهر یا ژنراتور یا مانند آن تامین می شود.

دقیقا مدارش به چه شکل میشه؟ :sad:

سوال سوم:
                            در خروجی پل دیود باید خازن الکترولیت با مقدار کافی و مارک معتبر.......

مارک معتبر خازن چیه؟ :sad:

سوال چهارم:
                            رگولاتور باید بصورت دو مرحله ای باشد. مثلا ابتدا یک 7812 و بعد یک 7805
                            در خروجی رگولاتورها یک خازن 1000uF به موازات یک خازن 10u/Tantalium به موازات یک خازن 100nF قرار داده شود. به منظور جلوگیری از سوختن رگولاتورها به دلیل وجود خازن 1000uF (در هنگام خاموش شدن مدار)، یک دیود معکوس باید بین ورودی و خروجی آن قرار داده شود.

مدار این به چه صورت هست؟ :sad:

سوال پنجم:
                            6- دیودهای زنر از نوع Fast و با ولتاژی اندکی بزرگتر از ولتاژ تغذیه باید در خروجی تغذیه های 5 و 12 موازی شود.

منظور اینم نفهمیدم :angry:

دیدگاه

اطمینان از معتبر بودن مارک میکروکنترلر و خازن و سایر قطعات به سادگی میسر نیست و بیشتر با توجه به شناخت نسبت به فروشنده های بازار قابل احراز است. در مورد سایر سوالات هم فیلم آموزشی زیر را ببینید:

http://www.aparat.com/v/EQPjv
                              اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
                              دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
                              برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
                              وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
                              قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
                              اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
                              ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد

دیدگاه

سلام خسته نباشید من یه پروژه کارشناسی دارم که تقریبا باید تا قبل عید تحویل بدم موضوع پروژه من ساخت مینی اسکوپ هست که من شبیه سازی رو بطور کامل انجام دادم ولی وقتی توی عمل مدار رو بستم ،دیدم سیگنالی که بهش وصل میکنم فرکانسش رو خوب نشون میده ولی شکل موجش افتضاح نشون میده من از کریستال فرکانس پایین معروف به کریستال ساعت استفاده میکنم توی دیتاشیت میکرو دیدم گفته بود که ازدو خازن 36pf باید استفاده کرد حالا سولم اینه که من از خازن 33pfاستفاده کردم به نظرتون مشکل میتونه از این باشه؟بعد من توی برنامه ام فرکانس 8مگاهرتز استفاده کردم به این صورت$crystal = 8000000 ولی موقع پروگرامر کردن فیوزبیت 8مگاهرتز با زمان راه اندازی 64ms استفاده میکنم آیا مشکل از اینه؟ کلا من برای پروگرامر کردن میکرو با چه کلاکی پروگرام کنم؟ اصلا به نظرتون مشکل از کجاست؟ ممنون از اینکه راهنماییم کنید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X