اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

EMI Reduction in embedded systems .::کاهش نویز در مدارات میکروکنترلری::.

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : EMI Reduction in embedded systems .::کاهش نویز در مدارات میکروکنترلری::.

با سلام به دوستان
    بنده قصد دارم یه کنترلر رادیوی با ماژول fsk ساخت شرکت درجی بسازم مشکل اینه که قبلا بردش را کسی دیگه طراحی کرده و500 تا هم تولید کردن( 5 تای اول خوب نتیجه گرفته بعد 500 زدن) که به شدت به نویز حساس بودن از اونجایی که بنده تو شهرمون خیلی مشهورم به طراحی مدار :mrgreen: (دروغ گفتم) طراحی مدار را به من دادن این کنترل قرار چند تا کنتاکتور را توسط رله فعال کنه من مطالب تایپیک را خوندم فقط از شما راهنمایی در بعضی موارد میخام بنده این طوری میخام طراحی کنم.( البته تمام موارد را تو مقالات ونظرات شما در اوردم)
    1 استفاده از دو منبع جداگانه صنعتی برای تغذیه برد و رله ها
    2استفاده از زمین ستار ه ای وافزایش ضخامت مسیر زمین
    3- استفاده از خازن 100 نانو نزدیک به میکرو و ic ها
    4- جداسازی مسیر تغذیه میکرو کنترلر ار بقیه ic ها
    5 استفاده از pic بصورت smd
    6 استفاده از کریستال خارجی (مجبورم چون ارتباط با ماژول ها بصورت سریال و باید از کریستال دقیق استفاده کنم) واتصال بدنه اون به زمین
    7-تقسیم رگولاتوری و استفاده از خازن 1000 میکرو فاراد و به موازات ان 10 میکرو تانتال و100 نانو
    8- استفاده از 1n4001بصورت معکوس بین ورودی وخروجی رگولاتور
    9-استفاده از زنر fast با ولتاژ اندکی بیشتر از رگولاتور خوب این زنر را از کجا تهیه کنم :question: :question:
    10استفاده از فیلتر LC (سلف کمتر از 1 میلی هانری سری با خازن 10 میکرو تانتال و به موزات همه همون 100 نانو ورودی ic ها قرار بگیره) خوب این فیلتر را سر تغذیه اصلی یا خروجی هر رگولاتور یا سر تغذیه ic ها قرار بدم :question:
    11- ایزوله ورودی و خروجی دیجیتال با اپتو کوپلر در مورد ایزوله ورودی که 6 تا 8 ورودی هست مشکل فضا دارم چطوری میشه بدون اپتو این کار را کرد که مشکل نویز نداشته باشم :question:
    12-استفاده از پلیگان اتصال ان به زمین مدار و همون فاصله 0.6 تا 0.8 که گفتید ( نقطه مرکزی ستاره زمین)
    13-اتصال تمام پایه های بدون استفاده به زمین
    14-قرار دادن یک خازن 100 نانو بین زمین و پایه vref
    15 -استفاده از یه فیلتر پایین گذر مجزا برای avcc خوب این فیلتر مقادیرش چیه :question: :question:
    16-اتصال تمامی پایه های vcc ,gnd میکرو به تغذیه
    17-استفاده از قاب فلزی خوب به بدنه دستگاه وصل بشه یا از او ایزوله بشه چون میگن نباید به بدنه دستگاه وصلش کرد :question: :question: :question:
    18 استفاد از دیود هرز گرد برای رله ها
    19- استفاده از خازن 100 نانو و مقامت 100 اهم 2 وات موازی با کناکت باز رله
    20 اگه از مدار بالا موازی با کنتاکت باز رله استفاده کنم ایا نیاز به اتصال خازن 220 نانو 630 ولت موازی با بوبین رله است :question: :question:
    21 ایا با وجود دیود هرز گرد نیاز به خازن 470 میکرو فاراد موازی با رله است :question: :question: :question:
    22- با وجود استفاده از تغذیه صنعتی ایا نیاز به فیلتر emi دارم
    ضمنا باید بگم که نصب این دستگاه ها بر عهده نصاب و شرکت تولیدی پخش اون را بر عهده داره پس هر محیطی میتونه نصب بشه البته هیچ وقت نزدیک اینورتر یا درایور نصب نخواهد شد
    ممنون مشم اگه جواب بدید با تشکر از همتون
    دوربین مدار بسته و دزد گیر و رفع مشکلات
    بانک اطلاعاتی سنسورها
    ساخت رقص نور برای شیشه سکوریت مغازه ها
    تعمیر لوازم خانگی را اینجا مطرح کنید
    [move][b] موفقیت بر روی ستون های شکست شکل می گیرد.

دیدگاه

با سلام مهندس اگر به جای مدار پیشنهادی شما بخواهیم از منبع تغذیه سوئیچینگ برای تغذیه میکرو استفاده کنیم مثلا همین آی سی های TNY میشه بفرمایید چه تمهیداتی را باید در نظر بگیریم؟آیا ممکنه این منبعها مشکلی برای میکرو ایجاد کنه؟ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط زوار
        با سلام مهندس اگر به جای مدار پیشنهادی شما بخواهیم از منبع تغذیه سوئیچینگ برای تغذیه میکرو استفاده کنیم مثلا همین آی سی های TNY میشه بفرمایید چه تمهیداتی را باید در نظر بگیریم؟آیا ممکنه این منبعها مشکلی برای میکرو ایجاد کنه؟ممنون
        عذر میخام وسط حرفتون پریدم یه فیلم درباره طراحی منبع تغذیه در شرایط نویزی تو تایپیک هست اون خیلی مفیده من تو پروژه هام ازش استفاده میکنم :read:
        بانک اطلاعاتی سنسورها

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حمید رضا ریاحی
          عذر میخام وسط حرفتون پریدم یه فیلم درباره طراحی منبع تغذیه در شرایط نویزی تو تایپیک هست اون خیلی مفیده من تو پروژه هام ازش استفاده میکنم :read:
          مرسی از پاسختون میشه لینکش را بذارید

دیدگاه

با سلام
            http://www.aparat.com/v/EQPjv
            بانک اطلاعاتی سنسورها

دیدگاه

ممنون این فیلم آموزشهای مهندس کی نژاد هست که در همین انجمن هم راجع به تغذیه توضیح داده اما این تغذیه خطیه من سوالم در مورد تغذیه سوئیچینگ بود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط زوار
                ممنون این فیلم آموزشهای مهندس کی نژاد هست که در همین انجمن هم راجع به تغذیه توضیح داده اما این تغذیه خطیه من سوالم در مورد تغذیه سوئیچینگ بود
                اگه واسه محیط پر نویز میخای من استفاده کردم
                بانک اطلاعاتی سنسورها

دیدگاه

با سلام
                  اقا چرا میگن نباید فاصله پلیگان از ترک ها کمتر از 0.6 باشه خوب اگه اینطور بود که خود نرم افزار از همون اول این فاصله را 0.6 انتخاب میکرد
                  بانک اطلاعاتی سنسورها

دیدگاه

سلام
                    با سلام
                    اقا چرا میگن نباید فاصله پلیگان از ترک ها کمتر از 0.6 باشه خوب اگه اینطور بود که خود نرم افزار از همون اول این فاصله را 0.6 انتخاب میکرد
                    اینکه 0.6 باشه یا کمتر یا بیشتر به نوع عملکرد مدار بستگی داره
                    پارامترهایی مثل فرکانس، ولتاژ خط ها و ...
                    برای مدارات آنالوگ خیلی مهمه که پلی گان چه شکلی کشیده بشه
                    حتی در مدارات فرکانس بالا شکل خطوط هم مهمه ( البته اونجا از پلیگان به ندرت استفاده میشه!)
                    موفق باشید
                    امام علی (علیه السلام) : الزکات العلم نشرهُ/ زکات علم نشر آن است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط زوار
                      مشکلی نداره
                      کل ترموستات های کره ای و حتی یه مدل از ایرانی ها ، از tny استفاده میکنند و در کنارشون میکرو هم هست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Abbas Sarami
                        سلاماینکه 0.6 باشه یا کمتر یا بیشتر به نوع عملکرد مدار بستگی داره
                        پارامترهایی مثل فرکانس، ولتاژ خط ها و ...
                        برای مدارات آنالوگ خیلی مهمه که پلی گان چه شکلی کشیده بشه
                        حتی در مدارات فرکانس بالا شکل خطوط هم مهمه ( البته اونجا از پلیگان به ندرت استفاده میشه!)
                        موفق باشید
                        خوب چه اندازه ای بذارم اصلا مقاله ای در این مورد هست
                        بانک اطلاعاتی سنسورها

دیدگاه

پاسخ : EMI Reduction in embedded systems .::کاهش نویز در مدارات میکروکنتر&#160

خوب چه اندازه ای بذارم اصلا مقاله ای در این مورد هست
                          برای مدارات دیجیتالی که فاصله پلیگان زیاد اهمیت نداره (هر چه نزدیک تر بهتر) بستگی به کیفیت چاپ داره
                          که البته برای مدارات دیجیتال با فرکانس خیلی بالا (که ما کار نمیکنیم ) بهتره فاصله بسته به فرکانس تنظیم بشه
                          برای مدارت آنالوگ و RF طریقه کشیدن PCB مهمه و قاعده و قانون داره و برای پروژه های صنعتی (بقول خودمون حرفه ای) از نرم افزار هایی مثل ADS و ... بهره می برند و عملکرد PCB را در شرایط مختلف توسط این نرم افزارها شبیه سازی میکنند

موفق باشید
                          امام علی (علیه السلام) : الزکات العلم نشرهُ/ زکات علم نشر آن است

دیدگاه

پاسخ : EMI Reduction in embedded systems .::کاهش نویز در مدارات میکروکنتر&#160

[font=arial black]با سلام
                            بهتره کمتر نباشه. بستگی داره به مدارتون و فرکانسی که مدار توش کار میکنه و همچنین به ولتاژ ها. مثلا اگه HV کار کنید تو فاصله کم Track ها امکان داره آرک بزنه و ...
                            من خودم از 0.8 استفاده می کنم. موقع لحیم کاری هم کمتر اذیت میشی. اگه فاصله رو کم انتخاب کنی تو لحیم کاری هم درده سر داری. بحث تو این مورد برای دوستان مخابراتی اهمیت بالایی داره اما برای الکترونیکی ها چندان مهم نیست.
                            اینجا ماس ماست

دیدگاه

سلام
                              از دو ترانس استفاده کنید برای این مورد ایزوله ترانس غیرممکن ویا بسیار مشکل است.

دیدگاه

آقایون یه نظرخواهی ازتون میخواستم بکنم ببینم نظر دوستان چیه
                                من میخوام مدارامو قبل از نهایی شدن (محصول شدن) تو شرایط پر نویز آزمایش کنم تا کمتر به مشکل بخورم
                                به نظرتون اگه مدارامو تو یه کارگاه جوشکاری (دستگاه جوش اینورتر نیست ترانسی هست) ببرم برای تست خوبه ؟
                                یعنی اینکه انواع نویز هایی که ازش میترسیم و اذیت کن هست رو اونجا میتونم داشته باشم که ببینم دستگاه تو شرایط تقریبا واقعی چجوری کار میکنه؟
                                آیا این کار خوب هست ؟
                                بیشتر میخوام که ببینم تو شرایط واقعی چه جور جاهایی بیشتر دوستان رو دچار مشکل کرده که حدالامکان اونجاها تست انجام بدم
                                من دوست ندارم خودم را درگیر مسئله بهشت یا جهنم بکنم ، چون در هر دو قسمت دوستان خوبی دارم !

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X