اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

دعوت به همکاری در نوشتن یک E-Book برای PIC

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : دعوت به همکاری در نوشتن یک E-Book برای PIC

IAR برای میکروکنترلرهای مختلف دارای کامپایلر به زبان C و ++C است و از جمله کامپایلرهای بسیار حرفه ای است که در بخش AVR و XMEGA، شرکت Atmel بسیاری از مثال های خود را با این کامپایلر نوشته است. در بخش ARM هم تا جایی که اطلاع دارم از جمله گزینه های مهم برای برنامه نویسی است.همانگونه که در پست قبل اشاره شد، یک حسن بزرگ این کامپایلر این است که با یک بار آشنایی می توان از آن برای تمام میکروکنترلرهای معروف استفاده کرد و فضای کار برای میکروکنترلرهای مختلف شبیه به هم است.بنابراین مشکلاتی که در تغییر میکروکنترلر بین افراد وجود دارد، حداقل از این جهت با یکبار انتخاب IAR حل می شود. از نظر نمونه کد هم در بخش XMEGA مثال هایی منطبق با IAR نوشته شده که می توانید ملاحظه کنید.
    اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
    دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
    برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
    وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
    قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
    اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
    ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد

دیدگاه

6) این مورد یاد رفته بین میکروها میگردم ببینم واسه این ماژول میکرویی دارم یا نه اگه شما میکروی خاصی مدنظرتونه بگید تا ما هم رو اون کار کنیم(البته میکرویی که تو بازار ایران پیدا بشه)
      نه ! منم ندیدم ؛ گفتم حالا که ADC رو بررسی می کنید DAC هم باشه که زیاد هم مهم نیس :mrgreen:

توضیح کامل هر موضوع برای هر دو سری 18 و 16در یک فایل نوشتاری به همراه عکس و نمودارهای و ....
      آقا من تا به حال با این سری 18 کار نکردم ، فرق زیادی داره ؟ مثلا اگه بخام چیزی بفرستم بلد نیستم :-SS

فایل شبیه سازی شده در پروتئوس
      پیشنهاد می کنم سر یه ورژن به توافق برسید . چون هنوز هم هستن کسانی که از نسخه های قدیمی مثل 7.2 استفاده می کنن /

IAR برای میکروکنترلرهای مختلف دارای کامپایلر به زبان C و ++C است و از جمله کامپایلرهای بسیار حرفه ای است
      بله درسته ولی زیادی حرفه ایه :nerd: کار کردن باهاش یکم سخت تره نسبت به بقیه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط طراح
        IAR برای میکروکنترلرهای مختلف دارای کامپایلر به زبان C و ++C است و از جمله کامپایلرهای بسیار حرفه ای است که در بخش AVR و XMEGA، شرکت Atmel بسیاری از مثال های خود را با این کامپایلر نوشته است. در بخش ARM هم تا جایی که اطلاع دارم از جمله گزینه های مهم برای برنامه نویسی است.همانگونه که در پست قبل اشاره شد، یک حسن بزرگ این کامپایلر این است که با یک بار آشنایی می توان از آن برای تمام میکروکنترلرهای معروف استفاده کرد و فضای کار برای میکروکنترلرهای مختلف شبیه به هم است.بنابراین مشکلاتی که در تغییر میکروکنترلر بین افراد وجود دارد، حداقل از این جهت با یکبار انتخاب IAR حل می شود. از نظر نمونه کد هم در بخش XMEGA مثال هایی منطبق با IAR نوشته شده که می توانید ملاحظه کنید.
        طراح جان ازتون بابت توضیح مختصر و مفید و کاملتون تشکر میکنم، به نظر کامپایلر خوبیه بعده امتحانات حتما رو این کامپایلرم کار میکنم اگه مشکلی پیش اومد تو یه پیام خصوصی و یا تاپیک مخصوص این کامپایلر مزاحمتون میشم، بازم ممنون بابت معرفی این کامپایلر

آقا من تا به حال با این سری 18 کار نکردم ، فرق زیادی داره ؟ مثلا اگه بخام چیزی بفرستم بلد نیستم
        عادل جون ما اینجا بیشتر مثلها رو با دو میکروی PIC16F877A وPIC18F452 قرار انجام بدیم( البته نه همشو) این دوتا شباهت زیادی به هم دارند و کار کردن باهاشون راحته فقط ریجستراشون باهم فرق میکنند که اونم دیتاشیت هست.

در مورد برنامه شبیه ساز پروتئوس باید بگم که سعی کنید از آخرین ورژن این برنامه استفاده کنید همون ورژن 7.6

موفق باشید

دیدگاه

به خدا از دست این مگا 8 خسته شدم
          پیرمو در اورده
          یک موتور 1600 ار پی ام 24 ولت رو درایو کردم
          موتور رو که می خوام نگه دارم میکرو رست میشه
          می خوام کارهای صنعتیمو درایو کنم به pic زودتر شروع کنیم
          هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
          بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
          میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...

تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد

دیدگاه

کامپایرلهای IAR کامپایلرهای بسیار خوبی هستند . اما انگار این شرکت فقط برای سری 18 و 24 و ds ها کامپایلر تولید میکنه . (لینک زیر )
            http://www.iar.com/website1/1.0.1.0/50/1/
            بگذارعشق خاصیت تو باشد نه رابطه خاص تو باکسی
            موفقیت پیش رفتن است نه به نقطه ی پایان رسیدن
            نلسون ماندلا

دیدگاه

به نظر من CCS C Compiler از همه بهتر باشه چون تقریبا تمام PIC ها را پشتیبانی می کنه و به تمام کد های کتابخانه های آن دسترسی داریم و می تونیم تغییرشون بدیم
              اینم 34 تا پروژه با CCS C Compiler و پروتیوس شاید در نوشتن کتاب بدرد بخوره.

شامل پروژه های زیر:

T3-E1 .- Turn on and off an LED with a switch.

T3-E2 .-Counter decimal from 0 to 99 with 7-segment display.

T3-E3 .- Control of an LCD menu with two buttons.

T3-E4 .- Display of the status of a port input through a graphical display.

T3-E5 .- Visualization of data on a keyboard in a 3x4 matrix LCD.

T3-E6 .- Access control via keyboard.

T3- E7-Speed control, keyboard, a DC motor

T4-E1 .- On and Off Led by an external interrupt.

T4-E2 .- Generation of a signal of 1 kHz using the TMR0.

T4-E3 .- Generation of delays of 1s by TMR1.

T4-E4 .- Measurement of pulse width via TMR1 and external interrupt.

T4-E5 .- Generation of a signal of 1 kHz by TMR2.

T4-E6 -speed control, keyboard, a DC motor through use of TMR1. Digital tachometer.

T4-E7 .- Multifunction with a single key.

T5-E1 .- Reading of tension on the channel an0.

T5-E2 .- Thermometer, NTC.

T5-E3 .- Barometer / Altimeter with NTC and pressure sensor.

T5-E4 .- Acquisition of negative voltages.

T6-E1 .- Measurement of pulse width using the CCP module.

T6-E2 .- Generation of a 2 KHz signal through the CCP module.

T6-E3 .- AD conversion by the CCP module. PWM signal generation proportional to the measured signal.

T6-E4 .- Basic Oscilloscope by CCP and graphic display module.

T6-E5 .- PID temperature of an oven.

T6-E6 .- Problems in the simulation CCP PWM module.
              T7-E1 .- PIC to PIC serial communication.

T7-E2 .- PIC Serial communication to PC.

T7-E3 .- Communication (bidirectional) series of PIC to PC.

T7-E4 .- Writing / reading an I2C serial EEPROM.

T7-E5 .- Reading an I2C temperature sensor, an I2C real time clock to save your data in the I2C serial EEPROM. Dump data from the EEPROM by the serial port.

T8-E1 .- Real time clock with the PIC18F4520.

T8-E2 .- Lifting PIC18F4520 self-regulated voltage.

T9-E1 .- PID control of temperature of a furnace with RTOS. More Control display. Control over program viewing with the PIC18F4520.

T10-E1 .- USB CDC.

T10-E2 .- USB CDC
              ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

توضیحات منبع:
              Well this is my first contribution is a good book on programming microcontrollers using the CCS C compiler.
              Summary:

Microchip's PICmicro microcontrollers have experienced a significant increase in presence in the industrial sector. In programming languages highlights the development of C language specific to a microcontroller that allows maximum performance of the micro.
              The simulation programs allow almost to perfection to debug the design before it is built, with a huge time and cost savings. One of the best simulator for microcontrollers is ISIS PROTEUS.

Chapter 1 provides a brief, but intense, ISIS Description PROTEUS, so that the reader can afford the simulation of designs without any problems.

In Chapter 2 a review is conducted for PIC C Compiler CCS, after reading any reader will meet the design small programs that are discussed in subsequent chapters.

Chapter 3 to 7 shows the various modules of a PIC (ADC, USART, CCP, etc..) Hardware level, linking them with the relevant directives and functions of C.

Chapter 8 presents the high end (PIC18) and in Chapter 9 a more complex, the RTOS (Real Time Operating System), in these chapters are incorporated various application examples. Finally, in Chapter 10 USB develops new entrants to ISIS.

The examples developed are not too complex, are short and can be strengthening the knowledge chapter by chapter.

In each chapter are raised and develop simple examples of application that the reader can study and modify to complete their knowledge.
              ************************************************** ************************************************** **********
              لینک داناود کدها و شبیه سازی پروتئوس به همراه کتاب به فرمت ISO
              http://pertican2007.dl.rapidbaz.com/...adores_Pic.iso
              میرور:
              http://depositfiles.com/files/iiax92h81

لینک دانلود کتاب بدون کدها:
              http://depositfiles.com/files/ac8fao6wc
              ************************************************** ************************************************** **********

دیدگاه

سلام

دو تا پیشنهاد دارم :

1 ) در ابتدا دوستان حرفه ای که با CCS کار کردن ، لطف کنن و یه آموزش کامل از این نرم افزار قرار بدن تا کسانی که مثل من باهاش آشنایی ندارن بتونن کار رو شروع کنن

2 ) بد نیس دیتاشیت تراشه هایی رو که قراره روش کار بشه ترجمه کنیم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط عادل جون
                  سلام

دو تا پیشنهاد دارم :

1 ) در ابتدا دوستان حرفه ای که با CCS کار کردن ، لطف کنن و یه آموزش کامل از این نرم افزار قرار بدن تا کسانی که مثل من باهاش آشنایی ندارن بتونن کار رو شروع کنن

2 ) بد نیس دیتاشیت تراشه هایی رو که قراره روش کار بشه ترجمه کنیم
                  به روی چشم عادل جون :icon_razz:
                  تو تیم تحقیقاتی مشغول نوشتن کتاب هستیم، در فصل اول کتاب و در بخش آخرش تصمیم گرفتیم که بخشهای مهم دیتاشیت میکروهای PIC16F877A,PIC18F452,PIC12F675 رو ترجمه کنیم و در اختیارتون قرار بدیم.
                  حالا اگه امره دیگه ای هست ما در خدمتیم :mrgreen:

موفق باشید :job:

دیدگاه

دوستان سلام
                    خدمت شما عارضم از اونجایی که تیم تحقیقاتی مدتیه کارشو شروع کرده ، می خواستم عزیزانی که قصد همکاری در این تیم رو دارن در جریان بذارم که تا اینجای کار فصل اول توسط جناب SA3ID در حال انجامه ، فصل دوم توسط جناب ایجی ، فصل سوم توسط جناب n340 و فصل چهارم توسط کوچیکه شما sb_944110p که امیدوارم هر چه سریعتر در اختیارتون قرار بدم .
                    از عزیزانی که قصد همکاری در تیم تحقیقاتی PIC دارن خواهشمندم آمادگی خودشون رو با یک پیغام خصوصی به مدیران انجمن جناب ایجی و جناب SA3ID اعلام کنن .
                    با تشکر .

دیدگاه

دوستان تشکر صمیمانه بنده رو بابت این همه تلاش بپذیرید .
                      بنده این موضوع رو از ابتدا دنبال کردم بحثها و گفتگوها و ... واقعا عالیه.
                      البته بنده خیلی با کامپایلرهای c میکروکنترلر پیک کار نکردم . راستش مدتی با کامپایلرها ی بیسیک مثل pbp کار کردم تا وقتی که با میکروکنترلر avr و زبان c یعنی دقیقا کامپایلر codevision کار کردم و با اینکه avr از لحاظ سخت افزار رقیب قابلی برای pic به حساب نمیومد ، بنده تا حدودی زیادی از کار با این میکرو احساس رضایت و اطمینان میکردم .
                      خوب شاید موضوع بیشتر مربوط به کار با زبان قدرتمند c بوده ، اما امکاناتی که در این کامپایلر تعبیه شده بود و اینکه همه چیز بخصوصص در code wizard جای خودش رو داشت و به نوعی بیشتر اطلاعات مورد نیاز برای کاربر نمایش داده می شد عالی بود .به این ترتیب کار بر حد اکثر نیروی ذهن رو روی اجرای پروژه میکرد نه حفظ دستورات متعدد مثل زبان اسمبلی ، خوب البته به یاد داشتن اسامی و عملکردهای خیلی از رجیسترها اجباری بود. :wow:
                      گرچه خیلی از دوستان معتقد هستند که همه کا رو باید خودشون انجام بدند(بنده هم معتقد بودم) اما حالا میگم که شاید در موارد خاصی هم بد نباشه سرعت کار رو به نحوی مثلا با استفاده از همون codewizard بالا ببریم و در مواردی که لازم باشه البته کتابخونه ها رو اختصاصی کنیم و یا از نو ایجاد کنیم . :read:

با نگاهی به کامپایلر قدرتمند ccs متوجه می شیم که این کامپایلر برای pic ها داره همون کاری رو میکنه که codevision برای avr ها انجام داده(شاید نه به اون خوبی) .البته شاید مساله ویزارد برای دوستان حرفه ای ما خیلی مساله قابل توجهی نباشه اما اگر شما هم مجبور باشید برای یک پروژه حرفه ای که از حد اکثر امکانات میکرو کنترلر استفاده میکنه دفعات تغییر اساسی برنامه به چند صد بار برسه و مجموعه خطوط برنامه نویسی در طول چندین ماه به بیش از 30000 خط برسه، این که بخواهید هر بار تمام پیکر بندیها رو به صورت دستی انجام بدید و ابتدا با تمامی رجیسترها چاق سلامتی کنید و باقی ماجرا... این مساله به موضوع زجر آوری تبدیل خواهد شد :angry:
                      در مورد ccs باید بگم از نظر بنده :

1-کامپایلری مناسب برای شروع کار با میکرو کنترلر های pic هست و امکان استفاده افراد تازه کار و حرفه ای هر دو محیا هست .
                      2-در مورد نرم افزار ها تقریبا بعد از امکان تهیه اونها مساله مهمی که وجود داره وجود document کافی هست که این هم در مورد ccs صادقه .
                      3-کاربران بسیار کمی با نرم افزارهایی مثل mplab و... کار کردند و تهیه یک کتاب آموزشی به این صورت روی دوش افراد معدودی خواهد افتاد و سایر دوستان با وجود علاقه زیاد شاید نتونند کمک زیادی در تدوین این کتاب کنند.
                      گرچه بحث بر سر انتخاب کامپایلر تمام شده به نطر می رسه ، امیدوارم تائید تصمیم دوستانی که زحمت تهیه این کتاب رو بر عهده گرفته اند نیرویی باشه برای ادامه این کار پر زحمت و طاقت فرسا تا انتها. :nerd:

اضافه شده در تاریخ :
                      داشتم به این موضوع فکر میکردم که در اختیار داشتن یک سخت افزار اون هم اگه با مثالها مرتبط باشه چه کمک بزرگی به یادگیری ممکنه بکنه و البته کلی صرفه جویی در وقت و هزینه .آخه در ابتدای کار که ما دقتمون پائین هست ، گاهی یک اشتباه در اجرای مدار مساوی با از بین رفتن و نابود شدن قطعاتمون خواهد شد .

از طرفی یک برد آموزشی مناسب با ایجاد تجربه های موفقیت آمیز ، افراد رو امیدوار به ادامه راه میکنه و احتمال دلسرد شدن بر اثر گرفتاری در مشکلات پی در پی وپیچیده رو به شدت کاهش میده و اگر هم مساله ای پیش بیاد پرس و جو در انجمن مربوطه به دلیل آشنایی دست اندر کاران و اعضاء فعال ، بر روی سخت افزار واحد ، کمک کردن به حل مشکلات کاربران جدید کار ساده تر و سریعتری خواهد بود.

بنده در زمینه بردهای آموزشی 8051 و avr و arm کمی تجربه دارم و در حال حاضر به دنبال فرصتی برای طراحی برد آموزشی برای pic هستم .شاید یکی از دلایل تاخیر تا این لحظه طمع بنده برای ساخت یک برد آموزشی کامل برای همه سری ها و با همه امکانات بوده که غیر ممکن نیست اما کار پر درد سر و زمانبری هست و باید به شدت همه چیز مالتی پلکس بشه و کلا مدار پیچیده و شلوغی میشه. :nerd:

اخیرا به نظرم رسید که دست از طمع بردارم و برای سری12و 16و 18 یک برد با تمام امکانات و برای باقیشون یک برد دیگه اون هم با تمام امکانات طراحی کنم .
                      قبول کنید که باز هم کار پر دردسری هست و به تنهایی دل انجام این کار پیدا نمیشه .اما اگر دوستان در این زمینه همکاری کنند من هم علاقمند هستم که این کار رو به صورت تیمی پیش ببریم. :rolleyes:
                      موفقیت یک فرایند است نه یک اتفاق...

******** استفاده از گزینه تشکر نشانه اهمیت و احترام شما به پیگیری شخص نظر دهنده است ********

دیدگاه

سلام دوستان
                        در مورد rs485 rs232 , glcd gprs rs485bisim , وخیلی چیزای دیگه میتونید رو من حساب کنید

دیدگاه

سلام
                          این کتاب بلاخره به کجا رسید؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X