اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آموزش کار با محیط opc server در یک محیط شبیه سازی شده

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آموزش کار با محیط opc server در یک محیط شبیه سازی شده

هیچ میدونستین شبیه سازی هست که به شما در یادگیری کار با opc و ارتباط با یه دستگاه مجازی کمک میکنه....
    ای بابا یه نفر بگه میدونه یا نه... میترسم توضیح بدم بعد همتون بدونید ما ضایع بشیم

دیدگاه

نه ! لطفا بیشتر توضیح بدین
      انگار میشه بدون plc ، یه کارایی کرد

دیدگاه

چه عجب یکی مارو تحویل گرفت.. میخوام اول به مرز جنون برسونمتون بعد بگم باید چکار کنید...
        علی الحساب برید نرم افزار PLCSIM opc server رو از اینترنت پیدا کنید و دانلود کنید... یکم باید ریاضت بکشید وگرنه تنبل میشید اون وقت خودتون ضرر میکنید..

دیدگاه

اختیار دارین ، لطف شماست که دارین بهمون plc , labview یاد میدین :wow:
          رفتم دنبال دانلودش :agree:

دیدگاه

من ۶ ساله که با لب ویو کار میکنم. تمامی چیزی که میدونم رو خودم بدست آوردم . خودم منظورم اینه که چیزی نبوده که از کسی بپرسم. البته جای تأسف داره. سایت های خارجی واقعا مفید هستن... حالا انشالله جلو بریم سایت هم براتون معرفی میکنم. سایت های خوب که برید حالشو ببرید. در ضمن یه چیز دیگم بگم درسته من در حال حاضر در بخش لب ویو فعالیت میکنم ت سایت ولی خوب تجارب صنعتی زیادی دارم که دوستان اگه مشکل داشتن میتونن مطرح کنن انشاالله که رو سفید بشیم

دیدگاه

مرسی از لطفتون

از اینجا گرفتمش ، حجمش کم بود !!!
              http://sourceforge.net/projects/nett..._mirror=freefr

دیدگاه

خیلی دوست دارم این انجمن به یه انجمن مفید تبدیل بشه. منظورم از مفید اینه که بچه ها دیگه دست از سر ارتباط سریال با میکرو بردارن و از این قبیل مسائل.. بخدا این چیزا دردی رو دوا نمیکنن. برید تو صنعت چیزی رو میبینید که خوابشم نمیبینید. تو صنعت شما به کررات با black box ها مواجه میشید. اینجاست که متوجه میشید ای دل غافل ما کجا بودیم و اینجا کجا.... میرید تو صنعت جلوتون یه نقشه فرآیند میزارن میگن logic رو در بیارید . میگن حالا فرایند رو شبیه سازی کنید. میگن حالا پیادش کنید. اینارو گفتم که بفهمید یکم گوشی دستتون بیاد بیرون چه خبره. کسی از شما نمیخواد با میکرو برنامه بنویسید. از شما اجرای صنعتی میخوان

دیدگاه

این حرفارو زدم باز فردا یکی میاد میگه من تو ارتباط سریال مشکل دارم... :cry2:

دیدگاه

ای روزگار ...
                    با پورت سریال ، میکرو و لب ویو ، پول در میاد :agree:
                    اما تو صنعت رفتن کار هر کسی نیست ؛ رابطه می خواد ، تجربه میخواد و ...

حالا درس و ادامه بدیم :read:

دیدگاه

هرکی میگه من مهندسم ولی بیکارم یقین داشته باشید سواذ فنی نداره. طرف ۴ سال تو دانشگاه هرکاری کرده به جز درس خوندن. حالا فارغ التحصیل شده میگه هرجا میرم منو قبول نمیکنن. خوب معلومه که قبول نمیکنن. طرف آزمایشگاه راه ننداخته که شما تازه بخوای تجربه کنی... اینو مطمئن باشید شما اگه تو هرکاری که هستین سواد لازم اون کار رو داشته باشید موفق میشید...

دیدگاه

بچه ها لطف کنن یکم درباره بحث opc چند تا نظر بدن ببینم در چه سطحی هستن.. مثلا همین plcsim opc server که دانلود کردین رو میدونید چطوری میتونید باهاش کار کنید؟
                        میدونید چطوری میشه تو لب ویو از اون استفاده کرد؟ اصلا سعی کردید بودنید چطوری کار میکنه؟

دیدگاه

گویا با پروتکل tcp/ip از لب ویو به این برنامه وصل میشیم
                          من که نمیدونم چی جوری باهاش کار کنم
                          الان دارم دنبال مطلب در موردش میگردم ، ببینم چی !

دیدگاه

بابا تو نابغه ای... باهوش این برنامه ای که دانلود کردی یه واسط شبیه سازی شده است. دقیقا داره عملکرد pc adaptor رو شبیه سازی میکنه.
                            روش کار رو توضیح میدم خودت برو دنبالش ببینم چکار میکنی..
                            ۱ - اول برنامه ای رو دانلود کردی رو نصب کن و اجرا کن. برو تو برنامه ببین چی میبینی.
                            ۲ - یه پروژه تو simatic درست کن . منتهی خروجی و ورودی های برنامه رو مطابق با برنامه sse software درست کن. متوجه منظورم که هستی.
                            ۳ - حالا برو تو محیط plcsim و اونجام تنظیمات لازم رو انجام بده.
                            ۴ - حالا بیا تو لب ویو و یه پروژه ایجاد کن.
                            ۵ - تو محیط پروژه برو به قسمت ساخت IO/Server .
                            ۶ - تو محیط مربوطه متغیرهای لازم رو از طریق اتصال به opc server plcsim ایجاد کن.
                            ۷ - از محیط ساخت متغیر خارج شو و یه برنامه ایجاد کن.
                            ۸ - این متغیرها رو که ایجاد کردی drag کن تو محیط برنامه.
                            ۹ - plc رو آنلاین کن. برنامه لب ویو رو هم اجرا کن.

۱۰ - ببینم چکار میکنی.. من سرنخ رو بهت دادم... یعنی اگه بتونی انجامش بدی به طور خصوصی تمام مشکلات لب ویو رو که باهاش مواجه هستی واست برطرف میکنم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حمید رضا حسین وردی
                              بچه ها لطف کنن یکم درباره بحث opc چند تا نظر بدن ببینم در چه سطحی هستن.. مثلا همین plcsim opc server که دانلود کردین رو میدونید چطوری میتونید باهاش کار کنید؟
                              میدونید چطوری میشه تو لب ویو از اون استفاده کرد؟ اصلا سعی کردید بودنید چطوری کار میکنه؟
                              منم خیلی مشتاق به دونستن در این باره هستم.
                              درباره opc هیچ تجربه ای ندارم.فقط بعد از خوندن این پست شما کنجکاو شدم و یه نگاهی به help اون انداختم.
                              در مورد این نرم افزاری که گفتید یه سوالی دارم.من از طریق vm ware برنامه pcs7 را دارم یعنی رو ویندوز اصلیم نیست ولی لب ویو را رو ویندوز اصلیم دارم.حالا از طریق vmware میشه بین سیمولاتور s7 با opc لب ویو ارتباط برقرار کنم؟؟؟

دیدگاه

من دارم simatic رو دانلود میکنم ، اما تو توضیحاتش زده روی win7 x64 کار نمیکنه !
                                حالا تلاشم رو میکنم ، که اجراش کنم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X