اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آموزش کار با محیط opc server در یک محیط شبیه سازی شده

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آموزش کار با محیط opc server در یک محیط شبیه سازی شده

در مورد ارتباطط میکرو با opc هم باید بگم که برای اینکار باید بتونی از طریق میکرو با کامپیوتر ارتباط مدباس برقرار کنی. یا بصورت سریال یا به صورت ایترنت..

دیدگاه

سلام. بروبچ تونستن کاری بکنن؟ نکاتی که گفتم مشکل گشا بود؟

دیدگاه

سلام مهندس دمت گرم که واقعا ما رو کمک میکنی چند روزی نبودم تازه اومدم که دیدم مطلب گذاشتی من چند وقت دنبال ارتباط بین همین سیمولاتور plc ولب ویو بودم که چیزی پیدا نکردم و رفتم دنبال اون مثال میکسر و گرنه برنامه نوشتن داخل step7 واسم راحتتر بود این مطالب شما رو دیدم حال کردم صفحات رو ذخیره کردم که امشب بخونم اونا رو راستی این PLCSIM opc server منظورتون همون سیمولاتور step7 هستش یا سیمولاتوری توی لب ویو؟
        به همه دوستام هم گفتم که شما توی این سایت چه مطالب خوبی گذاشتی در رابطه با لب یو

دیدگاه

سلام. خواهش میکنم. plcsim opc server یه opc مخصوص ارتباط بین plcsim و لب ویو هستش. البته فقط برای شبیه سازی و آموزش ارتباط . ولی خوب جالبه.

دیدگاه

سلام به همه
            آقا کسی میدنه چطور میشه استپ موتور مثل میکرو که کنترلش می کردیم وهر زاویه و جهتی را که می خواستیم انجام می داد حالا این کارو چطور باplcs7 میشه انجام داد کمک فوری -جواب بدید دعای خیر ما با شماست

دیدگاه

برو سایت شرکت زیمنس ببین چه مازولی برای اینکار داره من واسه سرو موتور رو دیدم.

دیدگاه

سلام بحث ارتباط رو خوب شروع کردی لطفا بیشتر توضیح بده

دیدگاه

توضیحات بیشتر رو انشالله تو مجله شماره 11 نویز میخونید. البته بحث تو این زمینه خیلی گسترده تر از این حرفاست و منم سعی میکنم تا جایی که میشه توضیح بدم.

دیدگاه

سلام اول از وب سایت eca تشکر میکنم
                    دوم از دوست تلاش گر عزیزم که اطلاعاتش برای همه به اشتراک میزاره خیلی خیلی ممنونم من عادت دارم کسی بهم چیزی یاد بده سعی میکنم چیزی هم یاد خودش بدم تا انگیزه پیشرفت خودم و دوستانم افزایش بدم
                    دوست عزیز منم میخواهم و بهتر بگم شدیدا علاقه مندم که با لب ویو و opc ارتباط برقرار کنم و plc در اختیارم هست میشه ایمیلت بهم بدی و کمکم کنی ممنون میشم اولین مشکلم اینکه لبویو من مازول ni opc server نداره از کجا باید تهیه کنم میشه ایمیلتون بهم بدین
                    amin1139@yahoo.com
                    در ضمن دوستان حرف های که دوستمون در مورد صنعت میزنه کاملا صحت داره

دیدگاه

سلام وخسته نباشی
                      و ممنون از اینکه وقت میزارید و راهنمایی می کنید.
                      نحوه آدرس دهی توی S7-200 چه طوری ؟؟من نتونستم خروجی های پورت 0.1و0.2و...و0.7 رو ست کنم
                      اما 1.0و1.1 ست میشن ؟البته خروجی 0.0 هم ست میشه اما بقیه نه ؟
                      فایل پیوست که همون آدرس دهی هست رو لطفاً کمی توضیح بدید
                      خیلی خیلی ممنون
                      http://up.iranblog.com/images/3pi8g55078rro1qtne98.pdf

دیدگاه

ببین وقتی تو قسمت آدرس تایپ میکنی مثلا Q0.0 بعد دکمه تیک سبز رنگ رو میزنی نرم افزار این دیتا رو به صورت بایت شناسایی میکنه. خودت به صورت دستی توسط گزینه data type گزینه Boolean رو انتخاب کن و ok رو بزن..

دیدگاه

سلام به همه دوستان این بحث خیلی جالبه دیکه موقشه که دست از ارتباط سریال با labview برداریم و به مانیتورینگ صنعتی و نیمه صنعتی بپردازیم مثل همین مدیریت الارم ها ارسال و دریافت دیتا به plc ها و دیگر ادوات صنعتی با شبکه profi bus,ethernet ,...
                          من تو کارخانه فولاد دارم کار می کنم) در قسمت اتوماسیونش(یه مهندس ساده) ولی هر روز دارم با چشمام می بینم که همین opc server ها که ارتباط بین Plc و hmi و کامپیوتر های level 2 چیکار می کنند .
                          از اقای حمید رضا حسین وردی ممنونم که این بحث رو شروع کردن
                          دوستان واقا بدونید این بحث هاست که اینده . پول . موقعیت شغلی میاره وما اینجا همش wincc داریم ولی خیلی دوست دارم با لب ویو هم مثل wincc ارتباط مطمئن داشته باشم
                          من به آمار زمین مشکوکم...
                          اگر این شهر پر از آدم هاست......
                          پس چرا این همه دل ها تنهاست؟

دیدگاه

سلام
                            نحوه و زمان خاندن متغیرها از plc چه طوری؟!؟!
                            ما توی دو جا می تونیم زمان خاندن بدیم؟ آیا با هم فرقی دارن؟!؟
                            یه بار زمانی که I/O server توی پروژه add می کنیم(گوشه سمت راست بالا)
                            یه بار زمانی که توی OPC می خایم یه متغیر جدید تعریف کنیم

در ثانی توی labview چه طوری باید خوند؟
                            من از یه Event Structure استفاده کردم ، حالا timeout این رو باید چند بزارم؟!؟
                            با تشکر

دیدگاه

با سلام
                              ممنون از زحماتتان
                              اما خواهش می کنم با یک مثال عملی از همون اول خودتون کلاس رو شروع کنید
                              اینجوری که ما چیزی نفهمیدیم ( شما که استاد این کارید متوجه می شوید)

دیدگاه

سلام. شما مجله نویز شماره 11 رو بخونید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X