اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال و جواب های برنامه نویسی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوال و جواب های برنامه نویسی

سلام
    امیدوارم همیشه شاد شاد باشید :smile: :smile:
    ببخشید دیر جواب دادم یه مدت توی انجمن های دیگه و سایت های دیگه دنبال قسمت های دیگه پروژه ام بودم
    میان ترم ها هم که دیگه حرفشون نزدنیه
    ممنون که کامپایل شده برنامه تون فرستادید
    من عین برنامه شما رو نوشتم اما بازم تابع سیستم رو نمیشناسه. دیگه روش کارنکردم چون استادمون گفته باید با ویژوال کار کنم ، الان دارم ویژوال C++ میخونم
    از راهنمایی هاتون خیلی استفاده کردم :applause:
    موفق باشید

دیدگاه

سلام
      وای VC++؟ 6 یا .net ؟ این عالیه. حیف که یکی نبود به ما یاد بده . خودمون باید بخونیمش.
      ولی بنظرم اگه قبلش C++ نیتیو رو کامل یاد بگیری شروع بهتری براش داری. درسته شروعش دیرتر میشه ولی سرعت خوندنت بیشتر میشه. یادداشت برداری رو فراموش نکن. مهم ترین بخش کار همینه باور کن.
      برا ی کار با C++ هم میتونی از DEV-CPP استفاده کنی . یه IDE مجانی که بهترین IDE شناخته شده.
      اصلا عجله ای در یادگیری زبان ویژوال نداشته باش. اول پایه ش رو قوی کن. بعد با قدرت برو دنبالش.
      راستی حالا چرا VC++ چرا C# نمیخونی. نرم افزار میخونی مگه؟ ارشد؟ کاربردش برات چیه؟ C# بدردت نمیخوره؟
      بازار کار رو هم فراموش نکنی ها؟ الان بیرون C# خیلی تقاضا داره (برا دیتابیس و ...) ولی کسی دور و بر VC++ نمیچرخه یا کم میچرخه.

Upload your files Here. Great Azeri Resumable File Host: http://endir.az/index.php?lang=5

دیدگاه

سلام
        منم قرار خودم بخونم (کاملا با اراده ) .رشته من الکترونیک ، تو این زمینه ها چیزی یادمون ندادن. :cry2:
        من بخاطر پروژه پایانی باید ویژوال یاد بگیرم موضوع اش تلفن گویا برای رزرو وقت هس که هر کس تماس میگیره یه نوبت ویه ساعت مراجعه از طریق خط تلفن بهش اعلام میشه
        طرز کارشم اینجوریه که یه مدار آشکار ساز زنگ به خط تلفن وصل میشه که سیگنال زنگ رو به 0و1 تبدیل میکنه خروجی آشکار ساز به RS232 وصل میشه و در واقع یه وقفه اس .
        خوب حالا اگه تلفن زنگ بخوره کامپیوتر متوجه میشه و یه مدار دیگه گوشی برمیداره و کامپیوتر یه فایل صوتی رو خط تلفن می فرسته و بقیه ماجرا ... این فعلا قسمت اولش .یه تابع اس که باید فراخوانی بشه و ....
        کدومش یادگیری اش راحت تره و کمتر وقتت میگیره . من فقط در حد راه افتادن پروزه ام می خوام یاد بگیرم
        بیشترش واسه بعدا :rolleyes:

دیدگاه

سلام
          از C# هم میتونی برا این منظور استفاده کنی. کار باهاشم اسونتره.
          البته رجاء جان دقت کن که ارتباط  C# با سطح سخت افزار سرعت کمتری داره تا VC++ که البته برا کار شما مشکلی ایجاد نمیکنه.
          موفق باشی و احسنت بر اراده ی راسخ شما.
          نتیجه ی کارت رو بگو.

Upload your files Here. Great Azeri Resumable File Host: http://endir.az/index.php?lang=5

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X