اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال و جواب های برنامه نویسی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : یه تفاوت ... کسی می تونه بگه

سلام دوستان

خب جواب سوال بعدی . سوال این بود که چطور میتونیم تو C++ یه متغیر ثابت رو تغییر بدیم؟

const int a=100;
    cout<<a;
    int &b=const_cat<int*>(&a);
    a=200;
    cout<<a;

در مثال بالا مقدار اولیه ی a برابر 100 بود که در داخل برنامه 200 شد.

موفق باشید.

رو سوال آخری که مونده فکر کنید.
    Upload your files Here. Great Azeri Resumable File Host: http://endir.az/index.php?lang=5

دیدگاه

سلام دوستان خب جواب سوال بعدی رو میدم.

این یه کم تابلو بود. حالا را جواب ندادین من من نمیدونم.

بعد از همه ی { ها میشه ; گذاشتمگر اینه یه if ...else ای باشه که برا قسمت if ش { .... } داشته باشه که ما نباید ایتجا ; بذاریم.
      مخ کار گیری بود نه.

خب رو سوال آخری فکر کنین. اونم آسونه ها . جایزه ی حل سوالات تشکره :mrgreen: :mrgreen:
      موفق باشید . ببینم اینو چیکار میکنین.
      Upload your files Here. Great Azeri Resumable File Host: http://endir.az/index.php?lang=5

دیدگاه

سلام خب اینم جواب سوال آخر:
        اگه فقط داخل تابع main یهA باشه و main کار کار کنه، باید داشته باشیم.

#define A return 0;

دیدین چه ساده بود؟
        خب موفق باشین... تا .... سوال بعدی

دیدگاه

پاسخ : سوال و جواب های برنامه نویسی

سلام
          من میخوام با زبان C++ تحت ویندوز برنامه ای بنویسم که بتونه برنامه های ویندوز مثل sound recorder یا ماشین حساب باز کنه بعد از اجرا ببنده
          کسی میتونه منو راهنمایی کنه که چه کارایی و چه دستوراتی لازم داره
          در واقع من میخوام برنامه ای بنویسم که اگه دکمه ای از کیبرد زده بشه یه فایل صوتی که قبلا ضبط وذخیره شده رو پخش کنه
          ممنون میشم اگه کمکی کنید

دیدگاه

سلام
            به سایت اکا خوش اومدی
            امید وارم فعالیتت تو سایت ادامه داشته باشه
            خب برای این منظور میتونی از تایع سیستم استفاده کنی.
            این تابع آرگومان خودشو تو خط فرمان اجرا میکنه.
            مثلا برا اجرای نرم افزار ضبط کننده ی صدا داریم:

system("sndrec32.exe"

البته شاید بخوای این نرم افزار رو اجرا کنی و بدون اینکه منتظر بسته شدن این برنامه ی ضبط صدا بشی بقیه ی برنامه تو ادامه بدی
            در این حالت باید از فرمان زیر استفاده کنی:

system("start sndrec32.exe"

فایل اجرایی ماشین حساب رو هم که میدونی: calc.exe  هست که میتونی بعنوان یه آرگومان به تابع سیستم بدی.
            **** البته فراموش نکن آرگومان تابع سیستم یه رشته باید باشه . یعنی بین دو تا " باید قرار بگیره.
            errorlevel ی که از خط فرمان بر میگرده هم بعنوان مقدار بازگشتی تابع سیستم لحاظ میشه.
            موفق باشی.

دیدگاه

سلام
              ضمن تشکر از جناب آقای بابا زاده :bye
              برای دستوراتی که در مورد اجرای sound reacorder با زبان c++ هستش یا همون استفاده از تابع سیستم به سر فایل خاص یا دستورات ضمیمه ای خاصی نیاز داره مثل استفاذه از<h.#include <math برای تواع ریاضی
              میشه در مورد تابع سیستم بیشتر توضیح بدید
              دیگه اینکه یه فایل صوتی که ما با sound reacorder ضبط کردیم یه جایی ذخیره شده. برای اجرای اونا با دستوراتی که توی c++ میدیم نباید آدرس محل ذخیره شده رو با یه فرمان بهش بدیم؟ :angry:
              برای مطالعه بیشتر مرجع خوبی در این موارد سراغ دارید :nerd:
              ممنون میشم از راهنماییتون

دیدگاه

سلام دوستان
                رجا جان
                برای استفاده از تابع سیستم باید از هدر stdlib.h یا cstdlib استفاده کنی.
                خب تابع سیستم به همین سادگی که در پست قبلی عرض کردم قابل استفاده ست. بقیه ی کار مربوط به این میشه که شما باید بدونی که چه چیزی رو برا کار مورد نظرت باید تو خط فرمان اجرا کنی.
                برای امتحان اینکه فرمان مورد نظرت انجام میشه میتونی اونو در CMD اجرا کنی و نتیجه شو ببینی:
                برا اجرای CMD هم که میدونی: باید بری به start و run و بنویسی: CMD و اجراش کنی.
                خب از اینجا به بعد فرض بر اینه که شما میدونی باید فرمانا رو بعنوان آرگومان تابع سیستم استفاده کنی.
                پس فقط رو فرمانا بحث میکنیم:
                خب برا اجرای یک فایل صوتی شما میتونی مسیر کاملشو بعنوان فرمان استفاده کنی. البته در این حالت فایل صوتی شما بصورتی باز میشه که انگار روش دابل کلیک شده. یعنی با نرم افزاری که تو ویندوز برا پخشش تعیین شده اجرا میشه.
                ولی برا پخش اون فایل (باید WAV باشه) با sound recorder مسیر کامل اون فایلو با یه فاصله بعد از sndrec32 بعنوان فرمان استفاده کن.
                مثلا: sndrec32 c:\music.wav
                نظر من اینه که اینا مهارت های برنامه نویسی نیستن . اگه می خوای برنامه نویسیتو تقویت کنی سراغ چیزای مهم تری میتونی بری. البته این فقط یه نظر شخصیه نه یه قانون مجرب و تصمیم هم با شماست.
                راستی: اگه می خوای تو C++ مطالب خوبی یاد بگیری میتونی از کتاب دیتل استفاده کنی.
                How to program ا¾C++ deitel & deitel
                یکی از ترجمه های خوبش مال انتشارات غزال هست که دو جلدیه. می ارزه کلشو بخونی . ولی یادداشت برداری رو فراموش نکن.

دیدگاه

ممنون از پاسخاتون ، راهنمایی هاتون خیلی خوب
                  رشته من الکترونیک هستش و برنامه نویسی c زیاد کارنکردم .الان به خاطربخش هایی از پروژه ام دارم با c کار میکنم ،برای کار با CMD کل برنامه رو باید بنویسی یا اگه یه دستور تنها هم بنویسیم اجرا میکنه .فکر کنم مثل مطلب کار میکنه
                  من که هر خطی و که تایپ میکنم اینتر میزنم بعدش ارور میده :cry2:حتی وقتی هدر تعریف میکنم
                  فرق CMD با run کردن توی محیط برنامه نویسی چی هست .

دیدگاه

سلام

برای C++ شما یه تابع main نیاز دارید که تو فایل سورستون باشه دیگه.
                    بعد میتونید به اندازه ی دلخواه از تابع سیستم استفاده کنید دیگه.
                    فقط برا استفاده از تابع سیستم به فایل هدر stdlib.h نیاز دارید. همین.
                    اگه برا رشته ی الکترونیک میخواید بخونید نیاز نیست کتاب دیتلی که گفتم رو همه شو مطالعه کنید .
                    چون اصلا نیازتون نمیشه.
                    فقط گفتم برا مهارت در C++ این کتاب واقعا عالیه.(البته با یادداشت برداری)
                    مثلا کسایی که میخوان VC++ بخونن که حتما باید اول native شو فول شن بعد برن سراغ ویژوالش

محیط CMD=Command prompt محیط متنی داخل ویندوز اکس پی بحساب میاد .( یه جورایی)
                    این محیط رو با محیط برنامه نویسی اشتباه نگیرین. اینجا میتونین فرامین داس رو اجرا کنین. همین.
                    البته داس 32 بیتی که مال ویندوز اکس پی هست.
                    به نظرم زیاد نمی خواد بهش فکر کنین.
                    فرمان های c++ تو خط فرمان ویندوز اجرا نمیشن. اینارو با هم اشتباه نگیرین.

دیدگاه

سلام
                      جناب آقای بابازاده
                      اینکه فرمودید(فرمان های c++ تو خط فرمان ویندوز اجرا نمیشن) رو متوجه نشدم منظورتون چی بود ،اینو میدونم برا اجرای برنامه باید باید ctrl +F9 زده بشه
                      من الان دارم با نسخه turbo c++ win full v 4.5 که تحت ویندوز کار میکنم وهمونطور که گفتم می خوام برنامه ای بنویسم که اگه دکمه ای زده بشه sndrec اجرا کنه
                      یه چیز دیگه اینکه فرمودید از system("sndrec32.exe" استفاده کنم .چون یه تابع هس من بخش استفاده از توابع رو خوندم .که اول تابع ( بدون مقدار بازگشتی) باید طبق مدل زیر اجرا بشه

} (آرگومان های ورودی )نام تابع نوع داده ای که تابع برمی گردونه
                      ; تعریف متغیری که تابع با اون کار میکنه
                      و...
                      نوع داده ای که تابع برمی گردونه یه فایل صوتیه اینو من چه جوری باید تعریف کنم یا متغیر باید از چه نوعی باشه لطفا بگید باید چی کار کنم :cry2:
                      برای اجرای این برنامه هر توصیه ای دارید خوشحال میشم راهنمایی کنید :applause:

دیدگاه

سلام
                        ببینید  خروجی برنامه ای که بوسیله ی تابع سیستم اجرا شده رو با مقدار بازگشتی از خط فرمان برا اون برنامه اشتباه نگیرید.
                        تابع سیستم هم تعریف شده هست . کافیه به همین صورت که عرض کردم استفاده ش کنین:

system("sndrec32 c:\sound.wav"

این فایل sound.wav یه مثال بود که نشون بدم مسیر فایلو چطوری معرفی کنی. همین.
                        اصلا با مقدار برگشتی تابع سیستم کار نداشته باش.
                        فقط استفاده ش کن. همین برا کار شما کافیه. مقدار بازگشتیش مورد نیاز شما نیست.

دیدگاه

سلام
                          با تشکر از راهنماییهاتون :applause:
                          من برنامه رو نوشتم کامپایل که میکنم مشکلی نداره ولی run که میزنم این error ها رو میده

Linking noname01.exe:
                          Linker Warning: No module definition file specified: using defaults
                          Linker Error: Undefined symbol _system in module NONAME01.CPP

برنامه هم اینه :NO:

#include<iostream.h>
                          #include<stdlib.h>
                          void main(){
                          int a;
                          cin>>a;
                          if(a==5)
                          system("sndrec32 C:\micro.wav"
                          }

یه سوال دیگه ، توی تابع سیستم لازم نیست exe اضافه کنیم ،من هردو حالتش امتحان کردم بازم error میداد
                          امیدوارم با سوالای من خسته نشده باشید

دیدگاه

سلام
                            ای بابا شما باید برا تعیین مسیر برا هر \  تو آرگومان \\  بذارید. اینو باید بدونید که.  الان یکی گذاشتید.
                            اینم کامپایل شده شه:
                            DownloadLink: http://rapidshare.com/files/165622377/Untitled40.rar

int main(){
                              int a;
                              cin>>a;
                              if(a==5)
                              system("sndrec32 C:\\micro.wav"
                              return 0;
                              } //end main()

دیدگاه

سلام
                              چرا عصبانی میشید این جور کارا خیلی حوصله می خواد
                              من در این زمینه ها به شدت تازه کارم و ممنون از راهنمایی های خوبتون

دیدگاه

سلام
                                من عصبانی نیستم :rolleyes:
                                فقط گفتم اگه یه کم دقت شما رو کدهایی که مینویسی بیشتر شه میتونی سریعتر اشکال زداییشون کنی
                                راستش فکر میکردم در این مورد \\ اطلاع داری.
                                خب الان مشکل شما رفع شد؟
                                :nerd:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X