اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

محدود کردن جریان LED 100 w

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

محدود کردن جریان LED 100 w

سلام بر همه دوستان عزیز
    خسته نباشید. من دارم یه چراغ قوه شارژی می سازم که با سری کردن سه باتری لیتیومی باتری رو درست کردم
    محافظ هم داره.
    ولی مشکل اینجاست که LED من 100w هست و برای افزایش ولتاژ تا 32 ولت 3 آمپر افزاینده تهیه کردم ولی جریان زیادی بالا میره
    شما مدار پیشنهادی چی دارید که بتونم جریان رو روی 2.5 تا 3 آمپر محدود کنم
    ​​​​​​.

نوشته اصلی توسط امیر حسین نوری نمایش پست ها
    سلام بر همه دوستان عزیز
    خسته نباشید. من دارم یه چراغ قوه شارژی می سازم که با سری کردن سه باتری لیتیومی باتری رو درست کردم
    محافظ هم داره.
    ولی مشکل اینجاست که LED من 100w هست و برای افزایش ولتاژ تا 32 ولت 3 آمپر افزاینده تهیه کردم ولی جریان زیادی بالا میره
    شما مدار پیشنهادی چی دارید که بتونم جریان رو روی 2.5 تا 3 آمپر محدود کنم
    ​​​​​​.
    برای اینکه حداکثر بازدهی را داشته باشی باید از درایور ال ای دی استفاده کنی...... یا از ال ای دی های جدید مثل این

دیدگاه

3 تا باتری لیتیوم از چه نوعی؟
      سالها پیش با حدود 16 تا لیتیومی 18650 پروژکتور با همین پاور الیدی 100W 32v ساختم اما ماژول افزایندش وقتی ولومش رو برای بیش از 20 ثانیه تا آخر باز کردم دو مرتبه سوخت
      از ماژولهای دارای محدودیت جریان شاید بشه استفاده کرد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mmmiii1234 نمایش پست ها

برای اینکه حداکثر بازدهی را داشته باشی باید از درایور ال ای دی استفاده کنی...... یا از ال ای دی های جدید مثل این
        https://greenvolt.ir/product/%d8%a7%...a%d8%a7%d8%a8/
        این با بازده %95 چه خوش قیمته
        سالها پیش برای ماشین 2 تا 50W 12v معمولی با لنز و هیتسینک کامپیوتر ساختم برای کنترل جریان فقط یک مقاومت آجری 10W برای هر کدوم بنظرم زیر 5 اهم گذاشتم کفایت می کرد و نه مقاومت و نه پاور الیدی حتی گرم هم نمی شدن

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X