سلام.آیا از دوستان کسی مکعب led ابعاد 8*8*8 با آردوینو که در فروردین 97 در سایت ارایه شد رو ساخته.چند تا سوال دارم: 1- مدا ر با 5 ولت کار میکنه یا نیاز به 12 ولت هم هست؟ 2- چه نوع led باید استفاده شود با توجه به اینکه مقاومتها 220 اهم هستند؟ 3- چگونه کدها رو آپلود کنم؟
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
مکعب led ابعاد 8*8*8
Collapse
X
-
پاسخ : مکعب led ابعاد 8*8*8
نوشته اصلی توسط aftabaftab نمایش پست هاسلام.آیا از دوستان کسی مکعب led ابعاد 8*8*8 با آردوینو که در فروردین 97 در سایت ارایه شد رو ساخته.چند تا سوال دارم: 1- مدا ر با 5 ولت کار میکنه یا نیاز به 12 ولت هم هست؟ 2- چه نوع led باید استفاده شود با توجه به اینکه مقاومتها 220 اهم هستند؟ 3- چگونه کدها رو آپلود کنم؟
برای اپلود کدها هم ابتدا پروژه را از گیت هاب دانلود کن.و در یه جایی ذخیره کن.
بعدش برید تو نرم افزار اردینو .اردینو کلا برروی منوی اصلی 4 تا باتن داره.یا همون منو داره.
بسته به اینکه سخت افزار اردینو تون چی باشه؟تنطیمات یه مقدار متفاوته.مثلا برای اردینو یونو .شما باید ابتدا با کابل پرینتر یونورا به کامپیوتر وصل کنید.و در داخل تنطیمات هم باید در ابتدای کار پروژه مربوطه را که ر جایی از اردینوتون ذخیره کردیهای وارد نرم افزار کنید.یا با scetch --incude libraryمیتونید بیرد وکتابخانه را بیافزایید.بعد از این مرحله میتونید برید و زا بخش exampleمثال مورد نظر تون که ایجاد شده را اجرا کنیدeshop-hodhod.ir
دیدگاه