اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تابلو led ثابت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تابلو led ثابت

من هر وقت Fit text to path رو انتخاب میکنم و روی text اولی کلیک میکنم همش میگه "من چیزی رو انتخاب نکردم و میخوای دوباره سعی کنی" !!! :sad: :sad: :sad:
    لطفا راهنمایی کنین.
    با سپاس.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط zero_one
      من هر وقت Fit text to path رو انتخاب میکنم و روی text اولی کلیک میکنم همش میگه "من چیزی رو انتخاب نکردم و میخوای دوباره سعی کنی" !!! :sad: :sad: :sad:
      لطفا راهنمایی کنین.
      با سپاس.
      دوست عزیز تو چه برنامه ای میری که چنین خطای میزنه ؟
      یا به اندازه آرزوهایت تلاش میکنی یا به اندازه تلاشت ارزو میکنی

دیدگاه

من مراحل طیق همون راهنمایی های آقای نصیری انجام میدم، از اینجا===> http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=61260.msg344260#msg344260
        اما همونطور که گفتم به مرحله Fit text to path که میرسم و روی text اولی کلیک میکنم همش میگه "من چیزی رو انتخاب نکردم و میخوای دوباره سعی کنی" !!! :sad: :sad: :sad:

بازم ممنون از راهنمایی های همه شما.

اضافه شده در تاریخ :
        من که دیگه کلافه شدم ، دوستان لطفا راهنمایی کنید.
        چطوری لبه برش حروف رو درست کنم بدون اینکه محل قرار گرفتن LEDها تغییر کنه؟

با سپاس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط zero_one
          من که دیگه کلافه شدم ، دوستان لطفا راهنمایی کنید.
          چطوری لبه برش حروف رو درست کنم بدون اینکه محل قرار گرفتن LEDها تغییر کنه؟

با سپاس
          اینو از یه جایی کپی کردم بخونش
          رو کل نوشته کلیک کن و گزینه outline یه خط دور نوشته با قطر مورد نظر انتخاب کن و بعد همینطور که رو نوشته کلیک شده رنگ سفید را برای نوشته انتخاب کن...اینطوری یه لبه دور نوشته میمونه بعد برو پلاگین و فاصله چیدمان LED ها را از لبه دور نوشته 0.5 سانت فاصله بده
          بعد علاوه بر سوراخ ها اون خط دور تا دور حروف هم برش داده میشه این خط را نباید ضخیم انتخاب کنید زیاد
          نورپردازان باران نور شهرستان آران وبیدگل
          barannoor69@yahoo.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مجتبی باغبانزاده
            اینو از یه جایی کپی کردم بخونش
            رو کل نوشته کلیک کن و گزینه outline یه خط دور نوشته با قطر مورد نظر انتخاب کن و بعد همینطور که رو نوشته کلیک شده رنگ سفید را برای نوشته انتخاب کن...اینطوری یه لبه دور نوشته میمونه بعد برو پلاگین و فاصله چیدمان LED ها را از لبه دور نوشته 0.5 سانت فاصله بده
            بعد علاوه بر سوراخ ها اون خط دور تا دور حروف هم برش داده میشه این خط را نباید ضخیم انتخاب کنید زیاد
            سلام .دوست عزیز شما که تابلو درست کردی ایا از لحاظ قیمت بصرفه هست.؟؟چون من مدار OPEN و WELL COME رو دیدم 15 هزارتومان
            ولی اگر بخای درستش کنی هم هزینش زیاده هم مکافاتش

نظرتون در مورد قیمت ساختش با اماده چیه ؟ایا بصرفه هست که درست کنم یا بگیرم .

دیدگاه

اقا همه اینا درست ولی
              من یکی خیلی وقت پیش درست کردم حدود یه سال پیش ولی یه مشکل بزرگی باهاش دارم که باعث شد فقط 3 تا حرفو راه انداختمو انداختمش یه گوشه و بیخیالش شدم
              روش کار اینجوریه که
              1-3 تا ال ای دی و بهم وصل میکنیم بدین صورت که
              .......... *-LED+ -LED+ -LED+ resistant +**LED- +LED- +LED- RESISTANT *-LED+ ......
              اون * با هم با سیم بهم وصل میشن و ** به ** بعدی
              و بین هر 3 تا ال ای دی یه مقاومت میذارم

ولی مشکل اینه که
              1-پشت کار خیلی شلوغ میشه و عملا بعضی وقتا ادم گیج میشه
              2- پشت کار وحشتناک در میاد و بخاطر لحیم کار قشنگ در نمیاد

حالا شما چجوری کار میکنید که پشت کارتون خوب دربیاد و چجوری ال ای دیارو بهم وصل میکنید
              اگه عکسیم بذارید از کارتون ممنون میشم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علیدلی
                سلام .دوست عزیز شما که تابلو درست کردی ایا از لحاظ قیمت بصرفه هست.؟؟چون من مدار OPEN و WELL COME رو دیدم 15 هزارتومان
                ولی اگر بخای درستش کنی هم هزینش زیاده هم مکافاتش

نظرتون در مورد قیمت ساختش با اماده چیه ؟ایا بصرفه هست که درست کنم یا بگیرم .
                داداش تابلویی که 15 هزار تمنی هست فاصله ال ای دی هاش خیلی زیاده
                شما تابلویی رو که من درست کردمو ببین این قدر ال ای دی ها به هم نزدیکن که اگه نوشته یه نمه زاویه بگیره باید کنار ال ای دی ها رو بسابم تا کنار هم جفت بشن
                تازه دیگه نمیتونی هر طرحی بخای بزنی
                یه طرح ثابت هستش که میخری
                ولی اونیو که خودت میزنی هر طوری که بخای میتونی طراحی کنی.
                به نظر من اگه برای خودت میخای بزنی برو یکی بخر ولی اگه برای کسی میخای بزنی بفروشی برو یکی بزن یه نونی در بیاری
                موفق باشی

اضافه شده در تاریخ :
                نوشته اصلی توسط Nakh0d4
                اقا همه اینا درست ولی
                من یکی خیلی وقت پیش درست کردم حدود یه سال پیش ولی یه مشکل بزرگی باهاش دارم که باعث شد فقط 3 تا حرفو راه انداختمو انداختمش یه گوشه و بیخیالش شدم
                روش کار اینجوریه که
                1-3 تا ال ای دی و بهم وصل میکنیم بدین صورت که
                .......... *-LED+ -LED+ -LED+ resistant +**LED- +LED- +LED- RESISTANT *-LED+ ......
                اون * با هم با سیم بهم وصل میشن و ** به ** بعدی
                و بین هر 3 تا ال ای دی یه مقاومت میذارم

ولی مشکل اینه که
                1-پشت کار خیلی شلوغ میشه و عملا بعضی وقتا ادم گیج میشه
                2- پشت کار وحشتناک در میاد و بخاطر لحیم کار قشنگ در نمیاد

حالا شما چجوری کار میکنید که پشت کارتون خوب دربیاد و چجوری ال ای دیارو بهم وصل میکنید
                اگه عکسیم بذارید از کارتون ممنون میشم

این پشت تابلوب من
                هیچ سیمی نیست
                این سیمهایی هم که در اومدن برای اینن که تابلوی من کلمه به کلمه روشن میشه و یه تابلوی نویسنده نام دارد
                یعنی اگه تابلو ثابت باشه دو تا سیم یکی مثبت یکی منفی از مدارم میاد بیرون
                کسی که این روش رو بهم یادداده گفته این روش رو به کسی یاد نده
                من هم توضیح نمیدم
                فقط یه نگاه به عکس بکنید با یه خورده دقت متوجه میشین چیکار کردم

این هم یه خورده زوم تر تا بتونید تشخیص بدین :nerd: :nerd:

اینم فیلم تابلو
                http://s3.picofile.com/file/7386949351/karbala.mp4.html
                barannoor69@yahoo.com

دیدگاه

ذکات عمل یاد دادنشه. :nerd: :nerd: :nerd:
                  این یه حلقه هست که داره می چرخه پس شما قطع کننده این حلقه نباشد و اموزش بدید .
                  پس حالا بفرمائید که چطور (این سیمهایی هم که در اومدن برای اینن که تابلوی من کلمه به کلمه روشن میشه)از این روش استفاده میکننید

دیدگاه

ساده ترین راه استفاده از یه میکروکنترلر و یه مدار سویچ کننده هست که هر قسمت رو هر موقع میخواید روشن میکنید ....
                    برای قسمت سویچش میتونید از ماسفت استفاده کنید که افت ولتاژ و تلفات هم نداشته باشید ....

دیدگاه

سلام دوست عزیز هر چقدر هم که سعی کنی پشت کار رو تمیز دربیاری بازم خیلی قشنگ درنمیاد و من دیدم عموما میاین یا یک تخته سه لا رو رنگ میزنن (رنگ زمینه تابلو که اکثرا مشکیه) و میبرن و پشت کار پیچ میکنن اینطوری سیمها و لحیم کاری مابین این دو (پلکسی و فیبر) قرار میگیره و دیده نمیشه و دو یا چند سیم ازش بیرون میاد. یا اینکه میان یک قاب پشت بسته براش درست میکنن که قاب ساز این کار رو براتون انجام میده. من عموما دیدم که اگه به شکل حروف این تابلو ساخته شده باشه مثل نوشته "کربلا" که دوستمون گذاشتن از روش اول و مواقعی که تابلو به صورت مستطیله و نوشته ها داخلش با ال ای دی کار شدن پشت کار به صورت دوم کار میشه.البته روشهای ابتکاری هم هست. برای نوع چشمک زدن من کارهایی دیدم که ده ها مدل خاموش و روشن میشه اول مثلا دور حروف روشن میشه بعد مثلا میان حرف به حرف روشن میشه بعد کل کار کمرنگ و پررنگ میشه بعد ... که با میکرو فکر کنم این کار انجام میشه و همچینن کارهایی هست که با RGB کار میشه و خیلی قشنگ تره و رنگهاش به صورت زیبایی عوض میشه مثلا یک نوشته از ابتدا تا انتهاش به صورت کم کم از آبی میشه یا قرمز یا ... میشه یا رنگها مخلوط میشن یا رنگها توش موج میزنه.یک فیلم دیدن تو یوتیوب که از پشت در یک مغازه بود در خارج از کشور که بسیار زیبا بود.اگه پیدا کردم میزام.موفق باشین.
                      ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علیدلی
                        ذکات عمل یاد دادنشه. :nerd: :nerd: :nerd:
                        این یه حلقه هست که داره می چرخه پس شما قطع کننده این حلقه نباشد و اموزش بدید .
                        پس حالا بفرمائید که چطور (این سیمهایی هم که در اومدن برای اینن که تابلوی من کلمه به کلمه روشن میشه)از این روش استفاده میکننید
                        داداش تمام سیمهای رنگی به هم وصل میشن و وصل میشه به 12 ولت و
                        هر کدام از سیمهای سیاه وصل میشن به یک کلکتور ترانزیستور تی آی پی 31
                        سپس امیتر ترانزیستورها وصل میشن به زمین .
                        میکرو نیز به بیس ترانزیستور تی ای پی وصل میشه
                        تمام
                        ولی طریفه ی اتصال ال ای دی ها رو یه خورده نگاه بکنید متوجه میشوید.
                        فقط یه نمه دقت کنید همه جا اول سه تا سه تا سری میکنند بعد همه رو با هم موازی میکنند ما یه خورده جا به جا کردیم
                        دقت کنید.
                        من خودم یه خورده پشت تابلوی اون یارو رو دیدم متوجه شدم . پس دقت کنید
                        barannoor69@yahoo.com

دیدگاه

سلام
                          دوست عزیز تابلو opne سایزش چقده؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علیدلی
                            سلام
                            دوست عزیز تابلو opne سایزش چقده؟؟
                            طول تابلوی open سی سانتیمتر است
                            البته محیط نوشته 180 سانتیمتر شد

اضافه شده در تاریخ :
                            بزارید یه راهنمایی بکنم
                            همه ی اونایی که تابلو میزنند ابتدا ال ای دی ها رو سری میکنند همراه با یه مقاومت و سپس همه رو با هم موازی میکنند.
                            حالا نوشته رو برعکس بخونید.
                            ابتدا همه رو ....... میکنم و سپس همه رو با هم ...... میکنم
                            و در آخر یه مقاومت وات بالا میزارم
                            barannoor69@yahoo.com

دیدگاه

آقا مجتبی ناراحت نشی ها!
                              همچین کار شاقی هم نکردی که انقدر کلاس میزاری و مثلا سکرت بازی درمیاری
                              یا شایدم اون بابایی که بهت یاد داده ترسوندتت! وگرنه یه کار عادیه
                              در کل موازی کردن تعداد بالای ال ای دی زیاد جالب نیست
                              چون نور دهی همشون یکسان نیست!(البته به چشم نمیاد)

الان ما داریم میسازیم تغذیه رو بالاتر در نظر میگیریم و متناسب با تعداد ال ای دی مقاومت برا کنترل جریان میزاریم
                              برا همون چشمک زدنش هم از ماسفت یا ترانزیستور استفاده میکنیم+8051 یا 2051 و یا سری آنالوگ مثل 4017

دیدگاه

سلام من از پلاگین LED TOOL5 هنوز استفاده نکردم .دانلودش کردم. ولی نمیدونم چطور باید استفاده کنم .اول باید نوشته رو بنویسم بعد برم از LED TOOL تغییرات بدم یا نه ؟؟اگر از مراحل استفاده ازپلاگین عکس بذارید ممنون میشم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X