اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تابلو led ثابت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تابلو led ثابت

نوشته اصلی توسط soltan_1991
    سوال قبلی بی جواب موند!!
    حالا یه سوال دیگه امیدوارم جواب بدید
    من میخوام 4 حلقه از این آنجل آی درست کنم روی هر حلقه 40 عدد SMD RGB 50*50 سوار میشه حالا این 4 تا چه مقدار آمپر لازم داره
    برای خرید درایور سوال کردم
    شما برای هر LED 15-20mA در نظر بگیرید ( البته بستگی دارد که LED معمولی استفاده کنید) اگر یک وات یا چند وات استفاده کنید که جریان متفاوت است
    برگریدم به منبع تغذیه ، شما میخواهید این Angel Eye ها را کجا استفاده کنید و چند وات دم دست دارید ؟
    جواب بدهید تا بهترین روش را برایتان من یا دوستان توضیح دهند.
    راستی Angel Eye کاربردش کجاست
    :redface:
    کمتر سخن گویم
    بیشتر عمل کنیم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mpc
      شما برای هر LED 15-20mA در نظر بگیرید ( البته بستگی دارد که LED معمولی استفاده کنید) اگر یک وات یا چند وات استفاده کنید که جریان متفاوت است
      برگریدم به منبع تغذیه ، شما میخواهید این Angel Eye ها را کجا استفاده کنید و چند وات دم دست دارید ؟
      جواب بدهید تا بهترین روش را برایتان من یا دوستان توضیح دهند.
      راستی Angel Eye کاربردش کجاست
      سلام من از SMD RGB 50*50 میخوام استفاده کنم روی هر حلقه 40 عدد
      تو ماشین میخوام استفاده کنم 12 ولت اینم از نمونه:

دیدگاه

خوبه
        شما میتوانید برای LED های تک رنگ سه تا سه تا LED ها را با هم باضافه یک مقاومت سری کنید البته لازم به تذکر است که ولتاژ منبه ( باطری ) را 14.5 ولت در نظر بگیرید
        مقادیر مقاومت ها را نیز با توجه به رنگ ( ولتاژ کارشان ) محاسبه کنید
        ولتاژ هر LED ضربدر 3 منهای 14.5 سپس حاصل تقسیم بر 15 میشه مقدر مقاومت بر حسب کیلو اهم

ولتاژ هر LED را از مشخصات آن به راحتی میتوانید بدست آورید
        برای قرمز حدود 2 ولت در نظر بگیرید
        برای آبی و سبز حدود 3.3 ولت
        کمتر سخن گویم
        بیشتر عمل کنیم

دیدگاه

این smd rgb که دیدم 6 تا پایه داره جریان چیه؟؟

دیدگاه

با سلام.چطوری توی کرل اطراف نوشته رو محدود میکنین؟یعنی اینکه وقتی طرح رو به برش لیزری دادم فقط اطراف نوشته ها در بیاد.
            مممنون
            تکاور شدن جرات افزون کند.....هراس از دل مرد بیرون کند....

تا تکاور به تن زخمی خود جان دارد....مرز اسلام در این ملک نگهبان دارد.........

دیدگاه

سلام دوستان
              حالا اومدیم و با هر دردسری طرح رو آماده کردیم و برش دادیم و لحیم کردیم، برای نصبش چکار کنیم؟ همینجوری با سیمهای پشتش بدیم دست مشتری ببره نصب کنه؟!

دیدگاه

پشت کار میتونید با تخته mdf نازک یا پلکسی یا .... پیچ کنید به کارتون
                **** k i n j ****

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهدی شاه قلی پور
                  پشت کار میتونید با تخته mdf نازک یا پلکسی یا .... پیچ کنید به کارتون
                  ممنون مهندس
                  ببخشید اگه سوالم مبتدیانست :redface:
                  1- خود ledها رو روی کار پلکسی میزنن دیگه؟ پلکسی چند میل؟ 2.8میل؟
                  2- اگر بخواییم پشت کارم همین پلکسی بزنیم که گرون در میاد؟ پلکسی نازک هم بزنیم که فکر کنم اگه پلکسی پیچ بشه میشکنه؟ اینطور نیست؟
                  3- حالا اگه پشتشم با راهنمایی عزیزان درست کردیم، چجوری بچسبونیم به شیشه مغازه؟! :angry:
                  دوستان اگه با عکس از کاراشون جواب سوالا رو بدن که دیگه خیلی عالی میشه :applause: با توضیح گاهی فهمیدنش سخته :redface:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط last.engineer
                    ممنون مهندس
                    ببخشید اگه سوالم مبتدیانست :redface:
                    1- خود ledها رو روی کار پلکسی میزنن دیگه؟ پلکسی چند میل؟ 2.8میل؟
                    2- اگر بخواییم پشت کارم همین پلکسی بزنیم که گرون در میاد؟ پلکسی نازک هم بزنیم که فکر کنم اگه پلکسی پیچ بشه میشکنه؟ اینطور نیست؟
                    3- حالا اگه پشتشم با راهنمایی عزیزان درست کردیم، چجوری بچسبونیم به شیشه مغازه؟! :angry:
                    دوستان اگه با عکس از کاراشون جواب سوالا رو بدن که دیگه خیلی عالی میشه :applause: با توضیح گاهی فهمیدنش سخته :redface:
                    چرا عزیز این قسمت ها رو بخونی متوجه میشی
                    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=73681.0
                    نورپردازان باران نور شهرستان آران وبیدگل
                    barannoor69@yahoo.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مجتبی باغبانزاده
                      چرا عزیز این قسمت ها رو بخونی متوجه میشی
                      ممنون مهندس جان اون قسمت رو هم دیدم اما جواب هیچکدوم داخل اونجا نبود
                      اونجا فقط در مورد نحوه بستن سری موازی و... صحبت کرده بودین
                      پس من دوباره میگم سوالامو دوستانی که بلدن (البته جسارت نشه، همه ماشالا اوستان، اما خب بعضیا حوصله نمیکنن جواب بدن اما بازم دستشون درد نکنه :smileلطف کنن وارد گود بشن، ممنون

- خود ledها رو روی کار پلکسی میزنن دیگه؟ پلکسی چند میل؟ 2.8میل؟
                      3- حالا اگه پشتشم با راهنمایی عزیزان درست کردیم، چجوری بچسبونیم به شیشه مغازه؟!
                      دوستان اگه با عکس از کاراشون جواب سوالا رو بدن که دیگه خیلی عالی میشه با توضیح گاهی فهمیدنش سخته :redface:

دیدگاه

نظر شخصی من اینه که برای بدنه از فیبر استفاده کنید که روش رنگ مشکی مات خورده، اینجا برش لیزر خودش مشکی رنگ می زنه یا شاید از اول اونطوری هست، از پلکسی ارزون تر و سبک تره، قابل ترمیمه و مشکل شکستگی و ... هم به ندرت پیش میاد.
                        نصبش روی شیشه، دقیقن مثل نصب تابلو نئون هست، اگه دور و برتون LED کار نشده که برین ببینید، از همون تابلو نئون هایی که همه جا فراوون هستند، الگو بگیرین و با استفاده ی چند عدد پولکی و ی مقدار چسب قطره ای و چند تکه سیم مفتولی، روی شیشه نصب کنید کار رو...
                        همین.

دیدگاه

سلام جناب باغبانزاده .
                          من یه تابلو میخوام بسازم با 650 ال ای دی .
                          حتما باید 5 تا 5 تا سری موازی کنم. یعنی 130 تا مقاومت ؟ راه دیگه ای نداره؟
                          تغذیه 12 ولت چند آمپری میخواد؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط linetrap
                            سلام جناب باغبانزاده .
                            من یه تابلو میخوام بسازم با 650 ال ای دی .
                            حتما باید 5 تا 5 تا سری موازی کنم. یعنی 130 تا مقاومت ؟ راه دیگه ای نداره؟
                            تغذیه 12 ولت چند آمپری میخواد؟
                            نورپردازان باران نور شهرستان آران وبیدگل
                            barannoor69@yahoo.com

دیدگاه

سلام . به این صفحه قبلا رفته بودم . لیکن چند جا حرفهای متفاوتی زده شده . من شش تا شش تا سری کردم تا همشونو موازی کنم . مقاومت یک اهمی هم سر راهشون گذاشتم .

دیدگاه

1- منبع تغذیه سویچینگ هست، قیمت 8 تا 25 ت برای تابلوهای ابعاد متوسط، بسته به جریان،
                                2-بحث زیاده، ولی BD139 و TIP41C ، دونه یی 250 و 600ت تک فروشی.
                                3-در مورد قطعات فلاشر بعید میدونم واردات بصرفه باشه. اگه کارت معمولی یا خوب حتی باشه (هفته ای 5 سفارش مثلن) واردات LED هم بصرفه نیس و تو بازار هس.
                                4-جواب ی بنده خدای با سابقه: فک نکن پول پارو میکنن ملّت از بیکاری بهنره ولی.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...