اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تابلو led ثابت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تابلو led ثابت

تفاوت انواع LED مثل کلاهی ؛ اوال و هایبرایت چیه و هر کدوم کجا استفاده بشه بهرته؟! (قیمتها تقریبا یکسانه)

نوشته اصلی توسط محمدرضا ارغوانی
    12-بحث زیاده، ولی BD139 و TIP41C ، دونه یی 250 و 600ت تک فروشی.
    3
    سایت جوان قیمت 200 و 320 زده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهران چمنی
      من از فروشگاه این سایت چند تا DVD نرم افزار گرفتم
      یکیش هم LED tool box بود از مجله elektor
      کلی اموزش ساخت تابلو و چراغ و رقص نور توش هست
      ولی الان احساس میکنم داخلش جای یک نرم افزار طراحی تابلو LED ثابت خالی هست

این هم لینکش...اگه خواستید ببینید
      http://eshop.eca.ir/product_info.php?products_id=335

ساخت این نوشته در اتوکد هم میشه لطف کنید نوضیح بدید ؟؟؟

دیدگاه

با سلام خدمت اساتید محترم

من یه تابلو ثابت میخوام بسازم که تقریبا 1000 ال ایدی میخواد . و من میخوام منبع رو 12 ولت بگیرم میشه؟؟؟؟
        ایرادی بعدا نداشته باه؟؟؟؟
        ال ای دی سفید یخی میخوام اینا چند ولت هستن؟؟؟

من میخوام 2 ولت باشن 6 تا 6تا سری کنم و آخر موازی کنم . ولی یه مقاومت 2 اهمی بزنم که عمر ال ای دی زیاد باشه البته اگه بشه .ممنون میشم راهنماییم کنید .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammadpor
          با سلام خدمت اساتید محترم

من یه تابلو ثابت میخوام بسازم که تقریبا 1000 ال ایدی میخواد . و من میخوام منبع رو 12 ولت بگیرم میشه؟؟؟؟
          ایرادی بعدا نداشته باه؟؟؟؟
          ال ای دی سفید یخی میخوام اینا چند ولت هستن؟؟؟

من میخوام 2 ولت باشن 6 تا 6تا سری کنم و آخر موازی کنم . ولی یه مقاومت 2 اهمی بزنم که عمر ال ای دی زیاد باشه البته اگه بشه .ممنون میشم راهنماییم کنید .
          LED سفید 2 ولتی نیست و ولتاژ اون 3 تا 3.4 هست و شما باید با منبع 12 ولت 333 تا شاخه،که هر شاخه شامل 3 عدد LED سری باشد داشته باشید

دیدگاه

تمام LED ها از این قانون پیروی می کنن ؟

ولتاز های ال ای دی ها :

1 . قرمز - نارنجی - زرد : 1.8 تا 2.0 ولت

2 . آبی - سبز - سفید : 3.0 تا 3.4 ولت
            یعنی هر چی LED قرمز دیدم ولتاژ کاریش رو 2 ولت در نظر بگیریم و شدت جریان عبوری ازش رو 10 میلی آمپر روشن می شن
            و هر LED سفید ولتاژ کاریش رو 3 ولت در نظر بگیریم بدون مشکل کار میکنه ؟

ولتاژ کاری LED ها کلا بر اساس رنگ هستش ؟ به مات بودن و شفاف بودن و اندازه LED چقدر میتونه ربط داشته باشه ؟
            ندن ساقی صفا اهلی ، غم دنیادن آیریلماز ** گتیر دولدور گینه جامی ، بالیخ دریادن آیریلماز
            غنیمتدیر بو دم ساقی ، گتیر دولدور گنه جامی ** جهاندا رسمدور عاشق ، می و مینادن آیریلماز

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ele_sav
              تمام LED ها از این قانون پیروی می کنن ؟

یعنی هر چی LED قرمز دیدم ولتاژ کاریش رو 2 ولت در نظر بگیریم و شدت جریان عبوری ازش رو 10 میلی آمپر روشن می شن
              و هر LED سفید ولتاژ کاریش رو 3 ولت در نظر بگیریم بدون مشکل کار میکنه ؟

ولتاژ کاری LED ها کلا بر اساس رنگ هستش ؟ به مات بودن و شفاف بودن و اندازه LED چقدر میتونه ربط داشته باشه ؟
              دوست عزیز، ولتاژ کاری LED ها روی لیبل بسته ی اون ها نوشته شده، عمومن یکی از این حالت ها هستن: 1.8 تا 2 ، 2 تا 2.2 ، 2.1 تا 2.3 ، 3 تا 3.3 ، 3 تا 3.4
              اینا بسته به جنس و رنگ LED هست. مثلن در مورد LED های کلاهی HG داریم: LED قرمز و زرد ( VF: 2.1-2.3 V) و LED ابی ، سبز، سفید، بنفش ( VF: 3.0-3.3 V).
              جریان عبوری هم تجربی و بسته به نور هست.

دیدگاه

ال ای دی اچ جی قیمت مناسب و اصلی کسی فروشگاه سراغ داره ؟قرمزyy12 yy13

دیدگاه

تصویر زیر مربوط به بروشور تبلیغاتی اینجانب هست بنظر دوستان مناسب هست برای چاپ و تبلیغات البته اینو بگم تنها کسی که توی شهرمون داره از این کارها می کنه فعلا خودم هستم تا الان هم خداروشکر بد نبوده

http://www.uplooder.net/img/image/97/75ef6b574390808c17879646fb036db8/broshor.jpg
                  Esmaeili_led@yahoo.com

دیدگاه

مجتب جان اگه فقط خوت داری تو شهرتون فعالیت مکنی سنگ تموم بذار منم پارسال این طوری شدم من تنها کار میکرم ولی متاسفانه یا خوشبختانه قبول شدم برای دانشگاه کارم رو بیخیال شدم الان حتی سوپرمارت سرکوچمون زده تو کار ال ای دی!!!!
                    الان اینجا دونه ای ال ای دی اوال درجه دو قرمز رو میزنند دونه ای 500 تومن بعدش هزینه فلشر و تغذیه و نصب و... رو هم بهش اضافه میکنند تازه رو تخته سه میل سیاه هم کار میکنند نه رو پلکسی!!! خدا رحم کنه موفق باشید
                    در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
                    گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

دیدگاه

بسیار باعث مسرّت و شگفتی ماست که ال ای دی اوال درجه یک رو حاضریم 320ت همکاری به ملّت بدیم، بعد نمی تونن 2 تا مشتری پیدا کنن. :angry:
                      خدایا شکرت.... :nerd:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمدرضا ارغوانی
                        بسیار باعث مسرّت و شگفتی ماست که ال ای دی اوال درجه یک رو حاضریم 320ت همکاری به ملّت بدیم، بعد نمی تونن 2 تا مشتری پیدا کنن. :angry:
                        خدایا شکرت.... :nerd:
                        اینقد جوش نزن مهندس
                        رنگ خونت عوض میشه :mrgreen:

مشکل از خود مشتری هاست
                        چند وقت پیش پسر عموم شرکتی زده بود و فروشگاهی راه انداخته بود
                        دیدم از نئون استفاده کرده oo:
                        گفتم اینا مصرفشون چقدره ؟
                        گفت حدود 400-500وات
                        من :eek:

پرسیدم چند مترشد ؟ گفت 14-15متر
                        گفتم خوب به خودم میگفتی LEDاونرو میزنم کیفش رو میبردی...
                        گفت خوب قبلش رفته قیمت کرده گفتن 700تومن میشه
                        اما نئون رو گرفته 200تومن
                        بهم گفت خودت باشی کدومو میخری :question:

دیدم خوب چی بگم ! بنده خدا خریده ...کلی ذوق و شوق....گفتم هیچی...منم بودم همین کارو میکردم :redface:

حالا بحث ماهم اینه
                        مشتری نمیاد 2تا 4برابر واسه تابلو LED خرج کنه
                        البته نمیگم هیشکی...قشر مفرح میخرن اما همونا هم خیلی سر قیمت چونه میزنند...در صورتی که اینکار سود زیادی نداره و زحمتش سنگین تر از سود آخرشه
                        هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

دوستان شاید چیزی که میگم یکم عجیب باشه ولی بنظرتون میشه چیزی مثل نئون ساخت که بجای این مصرف زیاد از ال ای دی یا روشی استفاده بشه که جایگزین این چیدن ال ای دی ها ویا مصرف زیاد نئون بشه؟!!؟ الان همه میدونند که ساختار و نحوه کار کردن نئون چطوریه، چطوری میشه شبیه سازیش کرد که نیازی به چیدن این همه ال ای دی های میلی واتی نباشه
                          www.eshop.eca.ir/index.php?cPath=43_143
                          مثلا اینهارو ببیندی دور یک متن میکشند و میشه تابلو ثابت حالا راهی ایده ای چیزی بنظرتون میرسه که روش بحث کنیم؟
                          مثلا لینک زیر رو ببینید یه چیزی قویتر که مصرفش کمتر و نورش هم بیشتر باشه
                          http://www.omron-electric.com/news/v...aspx?code=ODg=

دیدگاه

ی چیزایی به اسم سوپر نئون چند سال قبل دیده بودم، بروشور هم گرفته بودم که از ی شرکت تو تهران بود، اما از نظر هزینه تخیلی کار می کردن. 4 برابر قیمت نئون اون موقع.

پشتوانه ی نئون هزینه اولیه ای هست که لازم داره و زمانی که بایس صرف یادگیریش بشه، (2ت ب نرخ 4 سال پیش و حداقل 3ماه زمان فک می کنم)،
                            این ها درسته محدود کننده هستند، ولی باعث میشن که هر کسی با نیگا کردن به 3 تا تابلو ،خودشو جای سازنده تابلو نبینه.

ضمنن هزینه ی تمام شده ی نئون، خیلــــی پایین تر هست نسبت ب الیدی، شیشه خام و گاز و هوا و برق و چار تا الکترود :biggrin:

شما هر جور حساب کنی، نئون رو نمی تونی زیر پا بذاری، از هیج نظری...

قضیه ی LED ی چیز جداس، درسته جای نئون میزنن ولی مشتری خودشو داره، چه قشر مفرّح و چه عادی، نانوایی/سوپرمارکت/قصابی/رستوران/گلفروشی/...
                            سود کار هم اونقدرا بد نیست. ولی اگه سوپرمارکت سر کوچه ی جناب Sami و همکلاسی های بنده و ... گند نمیزدن تو کار LED، میشد بهتر روش حساب کرد. :(

دیدگاه

ی چیزایی به اسم سوپر نئون چند سال قبل دیده بودم، بروشور هم گرفته بودم که از ی شرکت تو تهران بود، اما از نظر هزینه تخیلی کار می کردن. 4 برابر قیمت نئون اون موقع.
                              ممنون آقای ارغوانی
                              میشه بیشتر توضیح بدین که نحوه عملکرد اون سوپر نئونی که گفتید چطوریه؟
                              مثلا این نئون فلکسی نحوه کارش اینطوریه

دیدگاه

از چند وقت پیش با دیدن تصاویر زیر بر روی ماشین های شهر ذهنم درگیر این شد که این دیگه چه نوعی از ال ای دی هست که با توضیحات دوستان تونستم به جوابم برسم
                                http://image1.elwire.ir/images/elwire-gallery/hyundai-avante-el-wire-angel-eye-27.jpg
                                به اینها فلکسی نئون یا ال وایر میگن که با توجه به توضیحاتی که در مورد معایبش داده مشخص میکنه خالی از عیب نیست ولی بنظرم بهتر از ال ای دی نواری هست چون انعطاف داره و تولید گرما نمیکنه قیمت متراژش هم بد نیست
                                سئوال من اینجاست که آیا اینها می تونن توی کار تابلوسازی جاباز کنن ؟؟؟
                                Esmaeili_led@yahoo.com

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X