اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تابلو led ثابت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تابلو led ثابت

سلام به مهندسین با تجربه LED کار :applause:
    یه سوال داشتم :NO:
    آیا کسی با LED 5 میلیمتر هم تابلو درست کرده چه جوری میشه ؟
    منظوم به شیکی 3 میل میشه یا خیلی بد میشه ؟ ( قابل تحمله )
    :redface:
    کمتر سخن گویم
    بیشتر عمل کنیم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mpc
      سلام به مهندسین با تجربه LED کار :applause:
      یه سوال داشتم :NO:
      آیا کسی با LED 5 میلیمتر هم تابلو درست کرده چه جوری میشه ؟
      منظوم به شیکی 3 میل میشه یا خیلی بد میشه ؟ ( قابل تحمله )
      :redface:
      بیشتر دوستان از 5 میلی کلاهی یا اول استفاده میکنن oo:
      **** k i n j ****

دیدگاه

درست کردن تابلو هایی با ابعاد بزرگ با LED سه میلی عذاب آوره.
        معمولا تابلو های کوچیک و فاصله های نزدیک با این نوع LED درست میشه

دیدگاه

سلام به مهندسایه عزیز
          یه مشکلی که خیلی ها دارن خودمم اول داشتم اینه که به این توجه نمی کنن که هر رنگ led یه ولتاژ و جریان می خواد
          و همیشه کلی وقت و انرژی تلف میکنن که یه ترکیب خوب ژیدا کنن که از منبع ولتاژشون بهترین استفاده رو ببرن و led ها هم نسوزه یه اشتباهم آدم بکنه دیگه تمومه
          بهترین راه استفاده از این ماشین حساب led یه.نمی دونم کسی تا حالا معرفیش کرده بود یا نه چون من حوصله خوندن 68 صفحه رو نداشتم
          اگه به دردتون خورد دعام کنین فقط
          اینمک آدرس سایتش:http://led.linear1.org/led.wiz بچه ها اون علامت سوالا که جلوشه ولتاژ و جریان هر رنگ led رو توضیح داده بخونینش حتما

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان عزیز و آقا مهدی که مسئله استفاده از ماشین حساب led رو مطرح کردن این لینکی که گذاشتین یه سایت خارجیه شاید همه انگلیسی بلد نباشن سایت آقای مهندس لاچینی یکی از مهندسین بنام کشورمون ماشین حساب آنلاین led داره که فکر میکنم از اون خارجیه خیلی بهترباشه تازه مدار رو به سه شکل : اسکی شماتیک دیاگرام سیم بندی نشون میده اینم لینکش امیدوارم به دردتون بخوره . http://www.hlachini.com/led.wiz

دیدگاه

دوستان کسی در مورد تابلوهای پلاسما (کریستالی )
              اطلاعاتی داره نحوه کار؟؟
              نحوه ی نورپردازی؟؟
              کجا درست میکنن؟؟
              با چه دستگاهی؟؟
              لطفا کسی اطلاعات داره مضایقه نکنه
              ممنون
              دوتا تصویر هم از این نوع تابلوها گذاشتم
              http://www.uplooder.net/img/image/20/bd36fe031c60dd64d819decac14d5312/5-1.jpg
              http://www.uplooder.net/img/image/53/5918ca65ac16185ae9333b845e6ffa8e/5-2.jpg
              Esmaeili_led@yahoo.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مجتبی1368
                دوستان کسی در مورد تابلوهای پلاسما (کریستالی )
                اطلاعاتی داره نحوه کار؟؟
                نحوه ی نورپردازی؟؟
                کجا درست میکنن؟؟
                با چه دستگاهی؟؟
                لطفا کسی اطلاعات داره مضایقه نکنه
                ممنون
                دوتا تصویر هم از این نوع تابلوها گذاشتم
                http://www.uplooder.net/img/image/20/bd36fe031c60dd64d819decac14d5312/5-1.jpg
                http://www.uplooder.net/img/image/53/5918ca65ac16185ae9333b845e6ffa8e/5-2.jpg
                سلام دوست عزیز تا اونجایی که من میدونم فکر کنم این تابلو به این صورته که:
                یک متن رو بادستگاه برش روی چوب یا پلکسی در میارند بعد پشتش رو ورق کالک یا این عکسی که شما گذاشتین فکر کنم طلق طرح دار باشه میچسبونن وبعد میان داخل باکسش رو ledنواری معمولی یا RGBمیزارن فکر نکنم خیلی سخت باشه شرمنده من فقط همین اندازه سواد خوندم بلدم بلدم بازم اگه سوالی بود شاید بتونیم کمک کنیم :redface:
                دو چیز شما را تعریف می کند :

1. بردباریتان در زمانی که هیچ چیز ندارید

2. نحوه ی رفتارتان وقتی همه چیز دارید ...

دیدگاه

سلام دوستان
                  می خواستم ببینم واقعا اون روش آقای باغبانزاده برا زد آب کردن جواب میده یا نه
                  الان پایه چندتا الیدی رو رنگ کردم وصلشون کردم به منبع تغذیه و گذاشتمشون توی آب!
                  هنوز کار می کنند!
                  می خوام بزارم ببینم چقدر دووم میارن نتیجه رو همینجا می نویسم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mak3798
                    سلام دوستان
                    هنوز کار می کنند!
                    سلام دوست عزیز

همینطور که خودتون گفتید جواب داده ولی زمانش خیلی مهمه که چقدر دوام داشته باشه

در ضمن میشه بفرمایید از چه نوع رنگی استفاده کردید؟
                    اگه یک یا چند ال ای دی بسوزه امکان تعویض به راحتی وجود داره یا با وجود رنگ سخته؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط behzad1533
                      سلام دوست عزیز

همینطور که خودتون گفتید جواب داده ولی زمانش خیلی مهمه که چقدر دوام داشته باشه

در ضمن میشه بفرمایید از چه نوع رنگی استفاده کردید؟
                      اگه یک یا چند ال ای دی بسوزه امکان تعویض به راحتی وجود داره یا با وجود رنگ سخته؟
                      الیدی ها الان که 2-3 ساعتی می گذره بدون هیچ مشکلی کار می کنند
                      فقط چون یکبار رنگ زده بودم و نذاشتم که خشک بشه اطراف سیم رنگش رفته واسه همین از ترس پاورم خاموششون کردم

از اسپری مشکی استفاده کردم فقط همونطور که آقای باغبانزاده گفت دو-سه بار با یه فاصله زمانی پشت الیدی ها رو رنگ کنید تا کامل عایق بشه
                      موقع رنگ کردن هم اسپری رو جلو نبرید تا الیدی ها رنگی نشن

اگه الیدی ها هم بسوزن به نظر من مشکلی برای تعویض بوجود نمیاد اگه از یه قاعده برای کارتون استفاده کنید بعد از سوختگی هم میشه فهمید چی به چیه

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : تابلو led ثابت

نوشته اصلی توسط وحید نصیری
                        ببین چه خبره!آخه مومن خدا!
                        مگه کرک کردن با وین هگز الکیه، یا فیلم هندیه که شما توصیه اش میکنی!!!!! لطفا دید کلی داشته باشید به مسائل! همه که مثل شما حرفه ایه کرک کردن نیستند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :biggrin:

بزار از اول برا طراحی بورد اصلی پیش بریم بعد میریم سراغ مداراش

جهت طراحی نمای اصلی میتوان از نرم افزار اتوکد هم استفاده کرد. منتها به دلیل اینکه پس از مراجعه به برش لیزری ممکنه طرف ناز و ادا در بیاره و بگه باید با کرل باشه من اون چیزی رو که بلدم میگم
                        در این روش احتیاجی به تولکیت اضافی هم نیست (هر چند کار رو راحت تر میکنه)

نسخه استفاده شده من X3 هست(X3 همون 13 خودمونه)
                        با نسخه های بالاتر هم میشه و فرقی نداره.
                        کافیه یه بسته نرم افزاری تهیه کنید و یا با مراجعه به یه خدمات کامپیوتری یه نسخه از کرل رو تهیه کنید. به لطف میهن عزیزمون هم همیشه کرک شده هستن و نیاز به کرکر ندارید

بگذریم

پس از باز کردن یک صفحه جدید تو کرل نوشته مورد نظر خودتون رو با ابعاد دلخواه داخلش بنویسید
                        مثلا به این شکل

در اینجا من فونت رو روی 300 گزاشتم و نوعش هم arial هست.
                        پس از نوشتن جمله مورد نظر از نوار سمت چپ صفحه ابزار فلش رو انتخاب کنید و روی نوشته کلیک راست کنید و convert to curves رو انتخاب کنید و یا کلید های ترکیبی کنترل + Q رو بفشارید

در اینجا نوشته شما از حالت تکست خارج شده و به صورت برداری و منحنی در میاد.
                        در همون حالت که نوشته شما هنوز در حالت انتخاب هست از قسمت رنگها در سمت راست صفحه، بر روی رنگ سیاه کلیک راست و بر روی رنگ سفید کلیک چپ کنید.
                        در پایان باید کار شما به این شکل باشه

این مرحله تمومه و حالا باید برید سراغ چینش ال ای دی ها

برای این کار یک تکست دیگه باز کنید و یا کلید F8 رو فشار بدید.
                        فونت رو Time new roman قرار داده و سایزش رو هم 29 بگذارید.
                        در داخل نوشته تنها دو تا نقطه پشت سر هم بزارید و یک space هم پشتشون بزنید( میشه اینجوری .. .. .. .. )
                        یه 10 یا 20 تایی پشت هم اینو بنویسید و یا چند تاشو کپی کنید و با زدن کنترل + V پشت هم سریع بنویسید.
                        تا اینجا باید یه چنین چیزی داشته باشید:

دوباره ابزار فلش رو از نوار ابزار سمت چپ(بالاترینه) انتخاب کنید و نوشته ای که داخلش نقطه ها رو قرار دادید رو انتخاب کنید.
                        به منوی Text برید و به دنبال گزینه ای بنام Fit text to path بگردید.
                        پس از انتخاب اون میبینید که انگار به نشانگر موس چسبیده. نشانگر رو به سمت نوشته اول یعنی همون طرح(که اینجا ECA هست) ببرید و با کمی تنظیم محل قرار گیری روی حاشیه نوشته کلیک کنید تا مستقر بشه. یعنی به این شکل:

(اگر کمی دقت کنید میبینید که میتونید محل قرار گیری رو خودتون تعیین کنید و هر جایی که دوست دارید قرارش بدید.)
                        یه چند باری روی نقطه ها کلیک کنید تا به حالت نوشته برگردن و دوباره کار نوشتن نقطه ها رو مثل قبل ادامه بدید تا طرح کامل پر بشه
                        به این شکل:

(البته اینو عجله ای دارم درست میکنم و خالی از اشکال نیست!)

پس از تمام شدن دوباره طرح رو انتخاب کنید و بر روی رنگ سفید در سمت راست صفحه کلیک راست کنید تا حاشیه نوشته هم از بین بره.
                        طرح نهایی به این صورته:

با یه کمی حوصله و انجام ریزه کاری میتونید به شکل دلخواه برسید. فونتها هم تنوع بالایی داند و میتونید راحت هر فونتی رو انتخاب کنید

موفق باشید
                        منم از وین هگز و کرک کردن باهاش چیزی نمیدونستم اصلا نمیدونستم چی هستش اما خیلی ساده ازش استفاده کردم و ال ای دی تول رو کرک کردم آموزشش هم به زبان ساده دارم اگه کسی خواست بگه بزارمش

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mak3798
                          سلام دوستان
                          هنوز کار می کنند!
                          رنگ فروشیها معمولا یه نوع رزین دارند به اسم روغن ضد رطوبت یا یه همچین چیزی که مخصوص اینکار هست بی رنگ هم هست که برای کار شما مناسبه

دیدگاه

دوستان من یه تابلوی به ابعاد 70 در 30 آماده کردم
                            روش 450 تا لامپ قرمز قرار دادم
                            بین هر 6 تا چراغ یه مقاومت 60 اهم 1/4 قرار دادم
                            الان همه لامپا رو سری کردم. حالا کمکم کنید بگید باید برای روشن کردنش چه ترانسی چه ترانزیستوری و چه آداپتوری باید بذارم
                            جان من بگید خیلی مهمه
                            ما ندرتاً دربارۀ آنچه که داریم فکر می کنیم ، درحالیکه پیوسته در اندیشۀ چیزهایی هستیم که نداریم ... :|

دیدگاه

دوست عزیز شما باید با این حساب از یه منبع تغذیه سوئیچینگ 12ولت حداقل دو امپری استفاده کنی.
                              نیازی نیس از ترانزیستور استفاده کنی . ترانزیستور فقط برای راه اندازی مدار چشمک زن هست.
                              برای روشن کردنشون باید تمام گروه های 6 تایی رو با هم موازی کنی .
                              به همین سادگی

دیدگاه

مرسی از شایان عزیز و آقا مجتبی گل
                                دوستان یه مطلبی رو بگم، من دو تا لیسانس یکی از روسیه یکی داخل کشور دارم تو رشته های کامپیوتر و هتلداری
                                اما علاقه شدیدی به برق دارم
                                دیروز رفته بودم سمت امجد و کل فنی های برق رو پرسیدم بلکه یه چیزایی دستگیرم بشه
                                اما دور از جون شما همشون یه جوری برخورد کردن انگار من گناه کردم برق نخوندم یا از برق هیچی سرم نمیشه!!!!
                                من از طریق همین فروم تونستم با کرل طراحی کنم، با پلکسی آشنا شدم.از پامنار طرحم رو روی پلکسی تحویل گرفتم. راجع به لامپ ها تحقیق کردم تا یه لامپ خوب با مقاومت خریدم و حالا تنها جایی که بهش خیلی تو این فروم رسیدگی نشده بعد از این مراحله که شاید همه شما بدونید اما ممنون میشم منو بیشتر راهنمایی کنید
                                من 450 تا ال ای دی رو با مقاومت 60 اهم وصل کردم.اگر بخوام هر 6تا رو به صورت موازی رد کنم خیلی زمان میبره.راه آسونتری نمیشه؟؟؟
                                درباره این که چه ترانزیستوری باید بگیرم تا تابلوم چشمک بزنه هم اگه توضیح بدید دستتونو میبوسم
                                ما ندرتاً دربارۀ آنچه که داریم فکر می کنیم ، درحالیکه پیوسته در اندیشۀ چیزهایی هستیم که نداریم ... :|

دیدگاه

لطفا صبر کنید...