اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تابلو led ثابت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تابلو led ثابت

نوشته اصلی توسط pouriya.z
    مرسی از شایان عزیز و آقا مجتبی گل
    دوستان یه مطلبی رو بگم، من دو تا لیسانس یکی از روسیه یکی داخل کشور دارم تو رشته های کامپیوتر و هتلداری
    اما علاقه شدیدی به برق دارم
    دیروز رفته بودم سمت امجد و کل فنی های برق رو پرسیدم بلکه یه چیزایی دستگیرم بشه
    اما دور از جون شما همشون یه جوری برخورد کردن انگار من گناه کردم برق نخوندم یا از برق هیچی سرم نمیشه!!!!
    من از طریق همین فروم تونستم با کرل طراحی کنم، با پلکسی آشنا شدم.از پامنار طرحم رو روی پلکسی تحویل گرفتم. راجع به لامپ ها تحقیق کردم تا یه لامپ خوب با مقاومت خریدم و حالا تنها جایی که بهش خیلی تو این فروم رسیدگی نشده بعد از این مراحله که شاید همه شما بدونید اما ممنون میشم منو بیشتر راهنمایی کنید
    من 450 تا ال ای دی رو با مقاومت 60 اهم وصل کردم.اگر بخوام هر 6تا رو به صورت موازی رد کنم خیلی زمان میبره.راه آسونتری نمیشه؟؟؟
    درباره این که چه ترانزیستوری باید بگیرم تا تابلوم چشمک بزنه هم اگه توضیح بدید دستتونو میبوسم
    حاجی شما تاپیک زیر رو خوندید ؟!

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=73681.0

حتما اینجا رو مطالعه کنید.حتما !!!
    * هر گاه خدا بخواهد بنده ای را خوار کند، دانش را از او دور سازد.
    * سخن بگویید تا شناخته شوید، زیرا که انسان در زیر زبان خود پنهان است.
    *بدترین دوست،آ‌ کسی است که برای او به رنج و زحمت افتی.
    حضرت علی(ع)
    آموزش AVR به ساده ترین زبان ممکن : Noise.Blog.IR

دیدگاه

دوست عزیز pouriya.z شما میتونین از این نرم افزار هم استفاده کنین .
      خیلی کمکت میکنه
      http://www.tirajeh-teg.ir/index_htm_...eh-TEG.ir).rar

دیدگاه

سلام دوستان. من میخواستم یک عکس رو دور تا دورش led بچینم. برای مثال شخصی که داره قلیان میکشه!

چطور باید این کار رو انجام بدم؟

پیشاپیش ممنون...

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : تابلو led ثابت

منم از وین هگز و کرک کردن باهاش چیزی نمیدونستم اصلا نمیدونستم چی هستش اما خیلی ساده ازش استفاده کردم و ال ای دی تول رو کرک کردم آموزشش هم به زبان ساده دارم اگه کسی خواست بگه بزارمش
          :redface:

خوب داداش عزیزم بذار دیگه کارم گیره اس ان دی نتونستم کرک کنم منتظریم...
          "زمان خط است نه دایره" چه ایده بدی بوده گرد ساختن ساعت. احساس میکنی همیشه فرصت تکرار است.
          ساعت دروغ میگوید. دروغ. زمان بر گرد یک دایره نمی چرخد! زمان بر روی خطی مستقیم میدود. و هیچگاه، هیچگاه، هیچگاه باز نمیگردد.
          ساعت خوب، ساعت شنی است! هر لحظه به تو یادآوری میکند که دانه ای که افتاد دیگر باز نمیگردد.
          پس بهتره یکم به ثانیه هایی که داریم فکر کنیم تا به راحتی از دستشون ندیم....

دیدگاه

سلام... ای ناقلا... میخوای واسه قهوه خونه بزنی .... :mrgreen:

عکست رو وکتور کن بعدش روی خطوط رو با ال ای دی تولز چیدمانش رو انجام بده.... اگه نمیتونی عکست رو برام بفرست برات تبدیل کنم....
            دیگه رو زمین جا نیست... باید رفت....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط roodi

سلام... ای ناقلا... میخوای واسه قهوه خونه بزنی .... :mrgreen:

عکست رو وکتور کن بعدش روی خطوط رو با ال ای دی تولز چیدمانش رو انجام بده.... اگه نمیتونی عکست رو برام بفرست برات تبدیل کنم....
              سلام این پست بالایی برای قهوه خونه می خواد من گیر کرکم.
              "زمان خط است نه دایره" چه ایده بدی بوده گرد ساختن ساعت. احساس میکنی همیشه فرصت تکرار است.
              ساعت دروغ میگوید. دروغ. زمان بر گرد یک دایره نمی چرخد! زمان بر روی خطی مستقیم میدود. و هیچگاه، هیچگاه، هیچگاه باز نمیگردد.
              ساعت خوب، ساعت شنی است! هر لحظه به تو یادآوری میکند که دانه ای که افتاد دیگر باز نمیگردد.

دیدگاه

برای الیدی قرمز 5 تا 5 تا سری کردم و برای سبز 3 تا 3 تا بهترین مقاومت واسه هر کدومو چقدر پیشنهاد میکنید بزارم که هم عمر الیدی ها بالا باشه و هم نور الیدی ها خوب باشه؟ من برای قرمز از 150 و برای سبز 220 اهم استفاده کردم خوبه ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeidnm
                  برای الیدی قرمز 5 تا 5 تا سری کردم و برای سبز 3 تا 3 تا بهترین مقاومت واسه هر کدومو چقدر پیشنهاد میکنید بزارم که هم عمر الیدی ها بالا باشه و هم نور الیدی ها خوب باشه؟ من برای قرمز از 150 و برای سبز 220 اهم استفاده کردم خوبه ؟
                  دوست عزیز
                  چند ده نوع ال ای دی سبز و قرمز در بازار موجود هست با ولتاژ و جریان کاری متفاوت.(البته زیاد فرق نمیکنن)
                  ولی اگه شما میخوای اصولی کار کنی باید مقادیر رو دقیق در نظر بگیری.
                  مثلا ما یک نوع ال ای دی سبز استفاده می کنیم که 3تا سری می کنیم و با یک عدد مقاومت 330 اهم و
                  در حال حاضر تابلو هایی داریم که نزدیک به دو سال روشن هستند.
                  http://ne-led.ir
                  http://tabloravan3.blogfa.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mo2_star
                    سلام این پست بالایی برای قهوه خونه می خواد من گیر کرکم.

سلام.... امان از دست این ال ای دی تولز....... کرک کردنش برای بعضی ها خیلی ساده بوده و بعضی ها هم همچنان محتاجند... من خودمم چند روز وقت گذاشتم.. تاپیک ها و پستهای مربوطه رو بخون انشا الله بتونی. منم از همون روشها استفاده کردم که دوستان گفتند....
                    دیگه رو زمین جا نیست... باید رفت....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeidnm
                      با احتساب جریان 15 میلی آمپر که هم عمر الیدی ها هم نورش خوب باشه
                      بله کاملا مناسب و استاندارد هستش
                      موفق باشی

دیدگاه

سلام به دوستان

چندی هست که ال ای دی نگرفتم، می خوام بدونم ال ای دی های داخل فروشگاه ای کا کدوم بهتره؟ hg , PHILIPS , MoonLight , EVERLIGHT , tnt

بعد از اچ جی کدوم مارک بهتره؟

سپاس

دیدگاه

منم دارم یه طرح میزنم که بزودی میره روی ایر ! منتظر باشید

دیدگاه

سلام دوستان
                            معذرت میخوام که یه کم دیر شد
                            اینم فایل وین هگز با آموزش برای کرک کردن ال ای دی تول . برنامه های دیگری رو هم میتونید باهاش کرک کنید .
                            اما یه کم پیدا کردن کدش سخته دیگه بستگی به مغز خودتون داره .
                            http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.cgi?key=078bdecda57bd7f834a9ddd9a5e83528
                            اگه کسی نتونست استفاده کنه یا دانلود کنه پیام خصوصی بده واسش ایمیل کنم .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط live_1389
                              سلام به دوستان

چندی هست که ال ای دی نگرفتم، می خوام بدونم ال ای دی های داخل فروشگاه ای کا کدوم بهتره؟ hg , PHILIPS , MoonLight , EVERLIGHT , tnt

بعد از اچ جی کدوم مارک بهتره؟

سپاس
                              HG
                              هر کدوم که گرون تره، بهتره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tirajheh
                                سلام دوستان
                                معذرت میخوام که یه کم دیر شد
                                اینم فایل وین هگز با آموزش برای کرک کردن ال ای دی تول . برنامه های دیگری رو هم میتونید باهاش کرک کنید .
                                اما یه کم پیدا کردن کدش سخته دیگه بستگی به مغز خودتون داره .
                                http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.cgi?key=078bdecda57bd7f834a9ddd9a5e83528
                                اگه کسی نتونست استفاده کنه یا دانلود کنه پیام خصوصی بده واسش ایمیل کنم .
                                سلامم
                                خیلی ممنون اما موفق نشدم :angry: :angry: :cry: :cry:

سرچ هم که می کنم چیزی پیدا نمیکنه

این ارور ها به ترتیب برام میاد و LED TOOLS خود به خود بسته میشه

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

بگید چیکار کنم دارم دیوونه میشم از دست این LED tools

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X