آآقا این تابلو هم واسه ما دردسر شده تمام تابلو رودرست کردم یه سر از گروه ها گرم میریزن دست که میزنی روشن میشه ور که میداری خاموش
لحماش محکمه شاید10بار لحیمش کردم لامپا سالمه همه رو تست کردم مشگل کجاست
آآقا این تابلو هم واسه ما دردسر شده تمام تابلو رودرست کردم یه سر از گروه ها گرم میریزن دست که میزنی روشن میشه ور که میداری خاموش
آخه من احتمالات رو گفتم
لطف کنید از اون قسمت که دستتو میذاری یه عکس بذارید
دوستان من چندتا تابلو ساختم هنوز از فلاشر استفاده نکردم
الان میخا یکی بسازم که خود نوشته یکی و حاشیه دورش دوتا فلاشر بزنن که جمعا میشه سه کانال درسته؟؟
حالا به فرض اگه خود نوشته 3 آمپر کل جریانش باشه،
حاشیه دورش ( دو رنگه ) هر رزنگش 1 آمپر جریان بکشه،
من باید فلاشر چی بخرم؟ 3 کانال 12 ولت چند آمپر ؟؟؟؟؟؟
برای وصل کردنش به فلاشر هم باید از هر قسمت که میخام فلاشر جدا باشه سیم + - جدا بیارم؟
مثلا نوشتم دو تا سیم
حاشیه هم چون دو رنگه چهار تا سیم ؟؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید؟
دوستان من چندتا تابلو ساختم هنوز از فلاشر استفاده نکردم
الان میخا یکی بسازم که خود نوشته یکی و حاشیه دورش دوتا فلاشر بزنن که جمعا میشه سه کانال درسته؟؟
حالا به فرض اگه خود نوشته 3 آمپر کل جریانش باشه،
حاشیه دورش ( دو رنگه ) هر رزنگش 1 آمپر جریان بکشه،
من باید فلاشر چی بخرم؟ 3 کانال 12 ولت چند آمپر ؟؟؟؟؟؟
برای وصل کردنش به فلاشر هم باید از هر قسمت که میخام فلاشر جدا باشه سیم + - جدا بیارم؟
مثلا نوشتم دو تا سیم
حاشیه هم چون دو رنگه چهار تا سیم ؟؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید؟
درود
بله 3کانال میشه
باید هرکانالتون 1امپر رو بتونه تغذیه کنه برای کانالی که نوشته رو میخوااد تغذیه کنه همون 3 آمپر یا بیشتر موقع خرید فلاشر باید به طرف بگید هرکانال چقد جریان میخواید یا اگه از نت میخرید آمپرشو مشخص کنید و سفارش بدید
خروجی هر فلاشر ترمینال داره وصل میکنید به اون
البته خودتونم میتونید بسازید نیاز نیست بخرید
در روزگاری که لبخند ادم ها بخاطر شکست توست برخیز تا بگیرند.........
باید یک در میون ال ای دی های دور رو به هم وصل کنی.
یعنی از کادری که در دور کشیده شده فقط 3 سیم بیاد بیرون. یکی مشترک، یکی هم که روشن کردن کل کادر به صورت یک در میون، یکی دیگه هم بقیه ش، که بازم یک در میون میشه...فهمیدی چی گفتم؟؟؟ خودم که نفهمیدم اما میدونم چی گفتم!!!
این یک در میونا باید با سرعت بالا به یه چشمک زن وصل بشن یا با میکرو یه برنامه با سرعت چشمک بالا براش بنویس، خطای دید به صورت متحرک نشون میده.
برای روشن شدن موضوع: فقط به 2 تا ال ای دی که کنار هم قرار دارن دقت کن، مثل یه چشمک زن معمولیه.
سلام
افرین درست گفتین همین طوره :applause: :applause: میشه گفت حرکت led ها مجازیه . با یه فلیپ فلاپ ساده هم میشه ولی بهتره از 555 استفاده نشه .
دوستان سوال دارم
تابلو میخا بسازم که با فلاشر دو کانال چشمک بزنه
نوشته اولیم 1.23 آمپر جریان میکشه ( جریانی که در نظر گرفتم .015 میلی هست)
نوشته دوم 1.68 آمپر
حالا این فلاشر مناسبشه؟
http://eshop.eca.ir/%D8%AA%D8%AC%D9%87%DB%8C%D8%B2%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%B7-%D8%A8%D8%A7-led/2568-%D9%81%D9%84%D8%A7%D8%B4%D8%B1-2-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%84%D9%87.html
--------
این مقاومتا که تو سایت هست باید از چند واتشون استفاده کنم؟
0.25wاستفاده کن برای هر شاخه
دوم اینکه فلاشر سایت زیادی بزرگ لازم نیست زیاد براش هزینه کنی
ینی این فلاشر یه چیزایی بیشتر از نیاز شما داره که ازش استفاده میکنید و هزینه پرداخت نمیکنید
دیدگاه