اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تابلو led ثابت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تابلو led ثابت

دوست من افت ولتاژ همه ledها با هم برابر نیست مقاومت میزارن که مشکلی پیش نیاد هم عمر لامپا بیشتر بشه
    http://s6.uplod.ir/i/00674/9cm41hm4inx0.jpg

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر محتشم
      دوستان وقتی ولتاژ ال ای دی سبز 3 ولت هست دیگه چرا مقاومت بذاریم سر هر شاخه؟
      خوب 4 تا 4تا سری کنیم میشه 12 ولت
      مقاومت نذاریم چی میشه؟
      عبور جریان بیش از حد باعث سوختن LED میشه
      مقاومت رو میذاریم که جریان رو کنترل کنه؛ نه اینکه ولتاژ رو کاهش بدیم
      ولی با عبور جریان از هر مقاومتی دو سر اون اختلاف ولتاژی به وجود خواهد آمد
      شما میتونید همون 4تایی ببندید و ولتاژ LED رو 2.75 در نظر بگیرید؛ یک ولت هم بذارید برای دو سر مقاومت؛ با فرض جریان 10 میلی آمپر مقدار مقاومت 100 اهم خواهد بود
      آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

116 کتابخانه مورد نیاز برای Altium Designer

از دروغ متنفرم؛ هرچند در این مملکت به جرم صداقت، کودن نامیده شوم.

دیدگاه

دوستان کسی نبود جواب مارو بده و راهنمایی کنه؟!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamidelectroniic
          دوستان کسی نبود جواب مارو بده و راهنمایی کنه؟!
          حمید جان اینجوری واسه ی ضد اب کردنش هم به مشکل میخوری ۱۰۰٪ ... ۲ راه داری کلا بیخیالش شی بدی دوباره لیزر .. یا یخ جوری گشاد کنی سوراخ ها رو دیگه
          میگن یه نخ سیگار به آدم ارامش میده!
          به اندازه یه سیگار نبودی!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سامان نیکنیا
            حمید جان اینجوری واسه ی ضد اب کردنش هم به مشکل میخوری ۱۰۰٪ ... ۲ راه داری کلا بیخیالش شی بدی دوباره لیزر .. یا یخ جوری گشاد کنی سوراخ ها رو دیگه
            بیخیالش بشم باید 100 تومن ضرر کنم :( (پول لیزر و MDF البته یک صفحه کامل MDF با اندازه 2.3 در 1.8 گرفتیم 35 تومن که نصفش مونده)
            تابلو رو پشت شیشه میزاره مشتری و آب بهش نمیخوره
            برای گشاد کردنش راه حل دارم، با نوک قیچی درستش کردم ولی مشکلم الان اینه که چطوری سفت کنم led هارو، پشتش رو چه چسبی بزنم؟ چسبی باشه که از رو تابلو نزنه بیرون و جوری هم نباشه بعدا بخوام LED عوض کنم و MDF بشکنه، به نظر شما چه چسبی برای اینکار خوبه؟
            این مشتری هم گفته همه چی پای خودش چون الکی بدون مشورت برد برای لیزر! طرح رو اول به شکل جا LED با قطر 5 میل زدم برای نمونه دادم بهش، خودم هم نمیدونستم فقط جای پایه هاش باید لیزر کرد و گفتم تا پایان خوندن این تاپیک نمیبریم لیزر که مشتری برد! بعد لیزر رفتم اوردمش طرح رو و دیدم تو تاپیک فقط جا پای LED در میارید

دلیل اینکه خودش طرح رو برد لیزر بزنه این بود ساحب مغازه آشناشون بود و کمتر گرفته (60 تومن گرفته و 20 تخفیف داده!) من خودم تعجب کردم تو تاپیک کمتر از اینا دادند دیدم بله باید فقط جای پایه هارو لیزر بزنیم

راستی من تست کردم این روش که LED رو از پشت MDF داخل سوراخ 5 میل میزارم قشنگتر از گذاشتن روی MDF در میاد چون نور LED مستقیم میشه اما روی MDF پخش میشه نورش

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : تابلو led ثابت

(60 تومن گرفته و 20 تخفیف داده!)
              60 ت پول برش لیزر برای چند متر تابلو ؟؟!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MReza.p
                60 ت پول برش لیزر برای چند متر تابلو ؟؟!
                برای 210 سانتیمتر در 43 سانتیمتر
                البته ما جای پایه led ها رو لیزر نکردیم بلکه جای خود led لیزر زدیم، و اینکه دور متن هم برش داده
                دوستان حالا چه چسبی بزنم به نظرتون؟
                راستی برای شما چقدر میگیرند لیزر بزنند برای جا پایه led؟

دیدگاه

راستی برای شما چقدر میگیرند لیزر بزنند برای جا پایه led؟
                  خودمون میزنیم،
                  برای سایز شما ماکزیمم 30ت.

با نرخ هایی که این چند وقته از شهر های دیگه میشنویم بعضن وسوسه میشیم مهاجرت کنیم!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MReza.p
                    خودمون میزنیم،
                    برای سایز شما ماکزیمم 30ت.

با نرخ هایی که این چند وقته از شهر های دیگه میشنویم بعضن وسوسه میشیم مهاجرت کنیم!
                    به حرف خودش تازه 20 تومن تخفیف داده بهش بخاطر آشنایی وگرنه 80 میگرفت!!
                    واقعا گرون فروشند و سوء استفاده میکنند
                    اگر میشد و امکان داشت میفرستادم شهر دیگه مثلا برای شما بهتر بود اما...
                    راستی شما نظری ندارید من چه چسبی بزنم؟ صفحه قبل 2 پست به آخرین پست اگر خوندید ممنون میشم راهنمایی کنید

راستی کسی میدونه چه جوری میشه با قرار دادن 3 LED با رنگهای آبی قرمز و سبز LED مثل RGB ساخت؟
                    همین LED های معمولی کلاهی میشه؟ روشش کسی میدونه؟

دیدگاه

به حرف خودش تازه 20 تومن تخفیف داده بهش بخاطر آشنایی وگرنه 80 میگرفت!!
                      ...
                      راستی شما نظری ندارید من چه چسبی بزنم؟ صفحه قبل 2 پست به آخرین پست اگر خوندید ممنون میشم راهنمایی کنید
                      برای ضد آب شدن، ما تابلو رو داخل قاب فلزی میذاریم،
                      برای محکم کاری هم گاهی پشت کار رو اسپری جلا میزنن.

این طوری که شما برش زدین، با چسب mdf (همون میتراپل یا 321) و همچنین با چسب آکواریوم میشه الیدی ها رو به سختی ثابت کرد، منتهی ضد آب فکر نمیکنم!

یک مشکل مهمتر که خواهید داشت، عدم یکنواختی نور تابلو هست. چون الیدی ها با زوایای مختلف چسب میخورند...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MReza.p
                        برای ضد آب شدن، ما تابلو رو داخل قاب فلزی میذاریم،
                        برای محکم کاری هم گاهی پشت کار رو اسپری جلا میزنن.

این طوری که شما برش زدین، با چسب mdf (همون میتراپل یا 321) و همچنین با چسب آکواریوم میشه الیدی ها رو به سختی ثابت کرد، منتهی ضد آب فکر نمیکنم!

یک مشکل مهمتر که خواهید داشت، عدم یکنواختی نور تابلو هست. چون الیدی ها با زوایای مختلف چسب میخورند...
                        به نظرتون روی تاببلو چسب بزنم خوب در میاد؟ چون اگر از روی MDF از طرف پایه LED داخل سوراخ نمیره و فقط پایه هاش میرن
                        داخل مغازه پشت شیشه هستش پس فکر نکنم ضد آب بودن لازم باشه

دیدگاه

سلام دوستان
                          تا حالا کسی از مارک iLED استفاده کرده؟
                          من سفارش داشتم 2000 تا LED قرمز مارک MoonLight اما بجاش مارک iLED ارسال شده
                          کسی میدونه کیفیتش چه طوریه؟

دیدگاه

سلام دوستان
                            من یک تابلو با led مارک iled بستم، الان یک مشکل کوچک داره تابلو
                            تابلو 1571 عدد led برده که به صورت 5 تایی با یک مقاومت 220 اهم سری کردم و بعد گروهای 5 تایی رو با هم موازی کردم
                            الان مشکل اینه که حدود 10 تا گروه 5 تایی از کل تابلو بعضی وقتها چشمک میزنند، این چشمک زدنشون خیلی سریع هست و به این صورته که یک خورده نورش کم میشن و زود نورش عادی میشه(باید توجه کنی که بفهمی این مشکل هست وگرنه خیلی معلوم نیست اما در شب کمی معلومه اونم از نزدیک)، این مشکل به صورت متوالی و همیشگی نیست و بعضی وقتها اینجوری هستش و بیشتر هم همون یکی دو دقیقه اول که تابلو رو روشن میکنم اینجوری میشه، و اینکه این چند گروه به صورت همزمان اینجوری نمیشن بلکه هر دفعه یکی دو تا بعد درست میشه و کلا خیلی هم اینجوری نمیشن
                            یکی از دوستان گفتند که لحیم سردی باعث میشه که تست کردم لحیمهاشون درسته
                            یک روش دیگه گفتند که اون گروهای 5 تایی بیام موقعی که این چشمک زدن یا همون کم شدن نور و سریع به حالت اول برگشتن اتفاق میفته تک تک یک مقاومت با led های اون گروه موازی کنم و اگر مشکل حل شد اون led رو عوض کنم، اما مشکل اینجاست مدوام این اتفاق نمی افته بلکه به صورت اتفاقیه و یک لحظه ای هستش پس فرصت اینکار هم بهم نمیده :(
                            دوستانی که این مشکل رو داشتن ممنون میشم راهنمایی کنید :(

دیدگاه

دوستان ولتاژ کاری ال ای دی های صورتی چند ولته؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر محتشم
                                دوستان ولتاژ کاری ال ای دی های صورتی چند ولته؟
                                سلام. ولتاژ صورتی رو نمیدونم ولی هر ال ای دی رو میتونی برای فهمیدن ولتاژ کاریش با یک مقاومت 150 اهمی سری کنی و بزنی به 5 ولت. توی این حالت ولتاژش دو سر ال ای دی رو بگیر میفهمی چند ولته. البته این روش ابدایی خودمه چون یه روز نشستم فکر کردم گفتم من برای روشن کردن یک ال ای دی نباید نیازمند کسی بشم فکر کردم و این راه به ذهنم رسید. تازه بعضی اوقات در یک رنگ ولی برند مختلف ولتاژها فرق میکنه و این روش رو توصیه میکنم
                                برخی آدمها[ تنها ] به یک دلیل از مسیر زندگی ما می گذرند [ تا ] به ما درسهایی بیاموزند ؛ که اگر می ماندند هرگز [ آن درسها را ] یاد نمی گرفتیم …

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X