اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اسلاید های دوره آموزشی تابلو های LED ثابت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

اسلاید های دوره آموزشی تابلو های LED ثابت

با سلام،

اسلاید های ضمیمه مربوط به دوره ی آموزشی برگزار شده در ترم جاری در دانشگاه_ حکیم سبزواری بوده و با وجود نواقص بسیار زیاد، می توانند برای کلیه ی علاقه مندان نقطه ی شروع ایده آل و کاربردی ئی باشند،

>> لینک دانلـود: http://s2.picofile.com/file/7666662147/LED_Class_II.rar.html (اصلاح شد. 3 اسفند 91)

پ.ن. : دوره ی فوق برای حداقل نیمی از شرکت کنندگان تنها به عنوان یک استارت مناسب جهت پیاده سازی پروژه های الکترونیکی و آشنایی با AVR و .. بود.
    پ.ن. 2 : اگر عمری بماند فایل ها رو تکمیل می کنم و ی چند وقت دیگه همین جا منتشر-شون می کنم. نواقصشون ب دلیل کمبود وقت و بیان شفاهی مطالب سر کلاس ها بوده.
    پ.ن. 3 : بنده مدرّس دوره تئوری بودم.

پاسخ : اسلاید های دوره آموزشی تابلو های LED ثابت

همونطور که خودتون هم فرمودید، مطالبتون خیلی کلی و ابتدایی بود. امیدوارم ادامه داشته باشه و هر روز کاملتر بشه.
    خودم کنجکاو بودم بدونم که توی بازار و تابلوهای حرفه ای برای راه اندازی انبوهی از LED از چه ولتاژ مرجعی استفاده میکنند. چون همین ولتاژ مرجع ورودی تا حدود زیادی تعیین میکنه که از چه نوع آرایشی برای LED ها استفاده بکنیم. بعضی از دوستان بخاطر کم کردن حجم سیمکشی میاند و همه رو باهم موازی میکنند، که به نظر من کار پر ریسکی خواهد بود. این انتخاب آرایش سری و موازی هم برای خودش حکایتی شده!

اگه براتون مقدوره، این سوالات رو پاسخ بدید.
    1- شما برای LED های خودتون چه مقدار جریان در نظر میگیرید؟
    2- از چه ولتاژی برای ورودی مدارهاتون استفاده میکنید؟
    3- از درایور خاصی استفاده میکنید، یا برای محدود کردن جریان از مقاومت استفاده میکنید؟
    4- با در نظر گرفتن ولتاژ ورودی، از چه آرایشی برای LED ها استفاده میکنید؟

دیدگاه

سلام،
      1- بسته ب نوع LED و رنگش هست، شدیدآ. ولی ی روش کلّی برای منبع تغذیه ی اصلی (سویچینگ) هست، ک واسه خودم جالب بود: مدارتون رو و بخش LED رو با در نظر گرفتن تقسیم ولتاژ مناسب می بندیدن، با ی منبع 12 ولت نسبتآ با جریان بالا (مثلآ 7A) روشنش می کنین، بعد_ یکی دو دقیقه، جریانی که می کشه رو با مولتی اندازه می گیرین و تمام، فقط عقل حکم می کنه که جریان منبع دائمی رو از اونی که روی مولتی_ نیم تا یک آمپر بالا بگیریم.

2- همیشه و همه جا 12 ولت، تجربه نشون داده بهتر از بقیه س.

3- توی فایلا هست. BC547+BD139+TIP41
      بسته ب جریانی ک میخوای، دیتاشیت_ اینا رو میگیری و انتخاب می کنی. ی مقاومت 1k از پایه میکرو فقط میره تو BASE،

4- خیـــــــلی بستگی ب LED ها داره، در کل 4 تا یکی جواب میده :smile:

ضمنن هیچ وقت با هم موازی نمی کنن همشو، دقّت کنین بایس :read: :biggrin:

دیدگاه

سلام
        من برای 8000ال ای دی اندازه گرفتم 3 امپر نشون میداد یعنی اگه 4 امپر بذارم حل میشود
        اخه برام گفتن باید 16 امپر بذاری؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mr.prm
          با سلام،

اسلاید های ضمیمه مربوط به دوره ی آموزشی برگزار شده در ترم جاری در دانشگاه_ حکیم سبزواری بوده و با وجود نواقص بسیار زیاد، می توانند برای کلیه ی علاقه مندان نقطه ی شروع ایده آل و کاربردی ئی باشند،

>> لینک دانلـود: http://sunled.ir/slides.html

پ.ن. : دوره ی فوق برای حداقل نیمی از شرکت کنندگان تنها به عنوان یک استارت مناسب جهت پیاده سازی پروژه های الکترونیکی و آشنایی با AVR و .. بود.
          پ.ن. 2 : اگر عمری بماند فایل ها رو تکمیل می کنم و ی چند وقت دیگه همین جا منتشر-شون می کنم. نواقصشون ب دلیل کمبود وقت و بیان شفاهی مطالب سر کلاس ها بوده.
          پ.ن. 3 : بنده مدرّس دوره تئوری بودم.
          قبل از هر چیز از زحمات شما سپاسگذارم
          احساس میکنم اگر مطالب رو بصورت فیلم های آموزشی تهیه فرمایید بیشتر از یک پی دی اف مورد استقبال قرار میگیره.
          دقیقا همون کاری که آقای کی نژاد برای میکروکنترلرهای AVR و طراحی آنالوگ انجام دادند.
          به هر حال ، فایل ضمیمه ای که قرار دادید بسیار عالی بود و ارزش تشکر را نیز داره
          Reveng will surely come... Your hard time are ahead
          // - - - - - - - - - -
          برگه های کتاب به منزله بالهایی هستند که روح ما را به عالم نور و روشنایی پرواز میآ*دهند. فرانسوا ولتر
          // - - - - - - - - - -
          اگر برای هرچیزی به غیر از علاقه ی شدیدتان به الکترونیک تلاش کنید ، خیلی دور نخواهید رفت / خیلی هم خوب نخواهید شد.
          // - - - - - - - - - -

دیدگاه

نوشته اصلی توسط navard
            سلام
            من برای 8000ال ای دی اندازه گرفتم 3 امپر نشون میداد یعنی اگه 4 امپر بذارم حل میشود
            اخه برام گفتن باید 16 امپر بذاری؟
            اگر که:
            ((1-اون موقعی که جریان و اندازه گرفتین کل ال ای دی ها روشن باشن، (معمولن آشنای ما اول برنامه هاش ی چند ثانیه ثابت میذاره)،
            2-منبع تغذیه ای که میگیرین مطمین و مرغوب باشه، و اگه مثلن جریان 3.4 رو دیدین، خب احتمالآ 5 مناسب تر باشه، بدلیل این که خیلی از سویچینگ ها (حداقل اونایی که ما استفاده می کنیم) 10-20 درصد کم میارن، پاورای کامپیوتر تو این مورد البته خیلی متفاوتن و بعضی ها علی رغم این که روشون 15 آمپر درج شده بالای 4 آمپر توانایی ندارن!))
            مشکلی وجود نخواهد داشت...
            امّا حتمن دوباره چک کنید، چون 3 آمپر برای 8000 تا ال ای دی، ی مقدار نامعقول بنظر میاد :|

ضمنن 10 یا 16 آمپر مقادیر بالایی هستن، از توانایی مولتی مترتون مطمین بشین ابتدا :rolleyes: و اگه توانایی شو نداره، تیکه تیکه اندازه بگیرین و با هم جمع کنین.

آقای خیبری:
            خواهش می کنم، اگه خدا یاری کنه، و درسا بذارن... ایشاا...

دیدگاه

با سلام ممنون از اسلایدهاتون
              من یه تابلو کوچیک زدم اول کارم میخواستم ببینم چه پاوری استفاده کنم تقریبا 200تا ledکه100تاش کلاهی سفید 100تاش اوال ابی.موندم 3تا3تا سری کنم یا از روش 50تا50تا.
              ممنون میشم کمک کنین
              a happy person is one who wants happiness for other

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sky_man847
                با سلام ممنون از اسلایدهاتون
                من یه تابلو کوچیک زدم اول کارم میخواستم ببینم چه پاوری استفاده کنم تقریبا 200تا ledکه100تاش کلاهی سفید 100تاش اوال ابی.موندم 3تا3تا سری کنم یا از روش 50تا50تا.
                ممنون میشم کمک کنین
                سلام،
                ال ای دی های کلاهی سفید رو می تونین بصورت 4 تایی بهم سری و کلآ موازی کنین، مقاومت هم لازم ندارن، ب استثنای بخشهایی که یکی یا 2 تا تک میافتن، و البته اوال آبی هم برخلاف بعضی رنگای دیگه ش همون 4تایی وصل میشن.(تا الان تعداد زیادی کار رو همینطور وصل کردن و مشکلی نبوده)

برای پاور اگر جریان بگیرین بهتره،
                درغیر اینصورت هم منبع تغذیه ی 1A واقعی کافی خواهد بود و جریان کشی شاید بالای 0.7 نره، ولی به دلیل عدم مرغوبیت معمول_ سویچینگ های موجود تو بازار، ترجیحآ 2آمپر بایس استفاده کنین.
                (اوایل نمونه کارهایی داشتیم که منبع تغذیه بعد از مدتی ذوب شده یا سوخته بود!!! )

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mr.prm
                  سلام،
                  ال ای دی های آبی سفید رو می تونین بصورت 4 تایی بهم سری و کلآ موازی کنین، مقاومت هم لازم ندارن، ب استثنای بخشهایی که یکی یا 2 تا تک میافتن، و البته اوال آبی هم برخلاف بعضی رنگای دیگه ش همون 4تایی وصل میشن.(تا الان تعداد زیادی کار رو همینطور وصل کردن و مشکلی نبوده)

برای پاور اگر جریان بگیرین بهتره،
                  درغیر اینصورت هم منبع تغذیه ی 1A واقعی کافی خواهد بود و جریان کشی شاید بالای 0.7 نره، ولی به دلیل عدم مرغوبیت معمول_ سویچینگ های موجود تو بازار، ترجیحآ 2آمپر بایس استفاده کنین.
                  (اوایل نمونه کارهایی داشتیم که منبع تغذیه بعد از مدتی ذوب شده یا سوخته بود!!! )
                  mrجان فدات مرسی دادا :wow:
                  فقط یه سوال میدونین قیمت این پاورها چنده؟اگه پاور کامپیوتر پیدا کنم جواب میده یا زیاده؟؟؟
                  a happy person is one who wants happiness for other

دیدگاه

اگه بتونی پاور قابل تعمیر(یا کارکرده) بگیری و استفاده کنی، و اگر که مشکل فضا نیس، به صرفه تره...
                    اما راه درستش همون سویچینگ هست، که فروشگاه همین سایت و فروشگاه dspic و roboeq رو ی نگاه بنداز، با توجه به نوسانی بودن و افزایش شدید هزینه ها.

دیدگاه

سلام
                      من تازه کارم
                      برا طراحی میدم بیرون برام بزنن در مورد نصب و محاسبات مشکلی ندارم
                      یه تابلو بستم با 8000ال ای دی
                      حالا برنامه رو روی atmega16نوشتم این تابلو من 18 تا خروجی دارد
                      مشکل اینجاست که زمان بین روشن و خاموش شدن ال ای دی ها چقدر باید در نظر گرفت که یه رقص نور دور حاشیه باشد
                      یا برای روشن شدن جرف به حرف یک نوشته چقدر زمان بین روشن شدن اولین با دومین بذارم که دیده شود کاملا
                      ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط navard
                        سلام
                        من تازه کارم
                        برا طراحی میدم بیرون برام بزنن در مورد نصب و محاسبات مشکلی ندارم
                        یه تابلو بستم با 8000ال ای دی
                        حالا برنامه رو روی atmega16نوشتم این تابلو من 18 تا خروجی دارد
                        مشکل اینجاست که زمان بین روشن و خاموش شدن ال ای دی ها چقدر باید در نظر گرفت که یه رقص نور دور حاشیه باشد
                        یا برای روشن شدن جرف به حرف یک نوشته چقدر زمان بین روشن شدن اولین با دومین بذارم که دیده شود کاملا
                        ممنون
                        سلام،
                        این مورد رو استثنائآ خودتون بایس سلیقه ای و آزمون و خطا کار کنید،
                        هیچ قاعده ی خاصی وجود ندارد و ضمنن اکثر موارد مشتری ها نظرات_ خودشون رو دخیل می کنن و مسلّمآ باید طبق خواست_ اون ها کار کرد.
                        البته شما می تونین ی دور با سرعت بالا و ی چند دور با سرعت های رو به کاهش (و زمان روشن ماندن بیشتر برای هر کانال) بنویسین،
                        با استفاده از دستور lookup داخل برنامه ها میتونین تعویض زمان ها و وقفه های مابین فلاش ها رو ساده تر کنید... :
                        مثلن:

کد:
                        for i = 0 to 2
                        portd=lookup(i,flash)
                        waitms 300
                        next i
                        ...

END

flash:
                        Data &B00000001
                        Data &B00000011
                        Data &B00000111

دیدگاه

سلام من فکر کنم شما مدارروبا مگا 8ببندی بهتر وشما می تونی از دستور pwm استفاده کنی قشنگ تر چون مشتری بیشتر جذب میکنه و شماتابلون چند لاینه چون تاثیر زیاد داره درمدار
                          :job: :redface:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X