اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید {پاسخ فوری در انجمن LED}

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید {پاسخ فوری در انجمن LED}

1-مقادیر مقاومت ها رو چک کنید
    2-مقادیر ولتاژ و جریان الیدی ها رو تست کنید ( شاید نمونه متفاوت باشند )
    3-از سیم برق افشان 220 ولتی استفاده نکنید
    4-با یک سیم مفتول کوتاه تست بگیرید
    5-موفق باشید
    هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهران چمنی
      1-مقادیر مقاومت ها رو چک کنید
      2-مقادیر ولتاژ و جریان الیدی ها رو تست کنید ( شاید نمونه متفاوت باشند )
      3-از سیم برق افشان 220 ولتی استفاده نکنید
      4-با یک سیم مفتول کوتاه تست بگیرید
      5-موفق باشید
      ممنون از راهنماییتون - طول سیمی که از منبع تغذیه به تابلو میومد رو کوتاه تر کردم مشکل حل شد .

دیدگاه

سلام
        چندتا ال ای دی کلاهی و اوال میشه 1وات و هر ال ای دی کلاهی و اوال چند لومن نور داره؟

با سپاس فراوان

دیدگاه

سلام دوستان
          LED HG DSJ سفید 3 تا با مقاومت 220 مناسبه؟؟
          من احساس می کنم زیاده اما اونی که از LED خریدم گفت 180 کمه به LED فشار میاد.
          مگه LED ها از 15 تا 20 جریان نمیخواد ؟؟(فروشنده گفت نهایتا 15 میلی آمپر)
          اینطوری که من محاسبه کردم 13.6 جریان به LED میرسه.کم نیست؟؟؟
          ممنون میشم سریع پاسخ بدین.

دیدگاه

با سلام
            میخواستم بدونم اگه بخوام یه تعدادی ال ای دی وات بالا یا همون ال ای دی پاور را بصورت موازی ببندم باید منبع تغذیه اون رو چگونه تامین کنم.
            هر ال ای دی 1وات و 3.5ولت و 350 میلی آمپر میباشد. مثلا برای 20 عدد بفرمایید باید ولتاژ و آمپر منبع تغذیه چقدر باشد؟
            با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arman_varposhti
              با سلام
              میخواستم بدونم اگه بخوام یه تعدادی ال ای دی وات بالا یا همون ال ای دی پاور را بصورت موازی ببندم باید منبع تغذیه اون رو چگونه تامین کنم.
              هر ال ای دی 1وات و 3.5ولت و 350 میلی آمپر میباشد. مثلا برای 20 عدد بفرمایید باید ولتاژ و آمپر منبع تغذیه چقدر باشد؟
              با تشکر
              سلام. شما یک درایور بیست در یک وات بگیر و ال ای دی هایه یک وات رو هم با هم سری کن.و موازی نکن
              ولی اگه اصرار داری که حتما موازی کنی شما به منبع حدوده سه تا چهار ولت و حدوده شش یا هفت آمپر نیاز داری و کنترل کننده جریان که این منبع یا نیست یا بسیار گرانه.
              ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
                سلام. شما یک درایور بیست در یک وات بگیر و ال ای دی هایه یک وات رو هم با هم سری کن.و موازی نکن
                ولی اگه اصرار داری که حتما موازی کنی شما به منبع حدوده سه تا چهار ولت و حدوده شش یا هفت آمپر نیاز داری و کنترل کننده جریان که این منبع یا نیست یا بسیار گرانه.
                با تشکر از پاسختون . مگه درایور 20 در 1 هست؟ یعنی میشه از یک عدد تا 20 عدد را با اون ساپورت کرد؟
                من فکر میکردم درایور ها مثلا 12 تا 18 دارند یا مثلا 18 تا 24 وات؟!!! فکر نمیکنم درایوری باشه که بشه از 1 تا 20عدد به دلخواه استفاده کرد؟!!! اگه هست قیمتش چقدره؟
                مشکل اصلی من اینه که میخوام بتونم هر وقت خواستم تعداد ال ای دی ها رو کم و زیاد کنم
                در ضمن دوستی به بنده گفتند میتونی از پاور کامپیوتر برای منبع تغذیه استفاده کنی. ممکنه؟
                منتظر پاسختون هستم. تشکر

دیدگاه

با تشکر از پاسختون . مگه درایور 20 در 1 هست؟ یعنی میشه از یک عدد تا 20 عدد را با اون ساپورت کرد؟
                  من فکر میکردم درایور ها مثلا 12 تا 18 دارند یا مثلا 18 تا 24 وات؟!!! فکر نمیکنم درایوری باشه که بشه از 1 تا 20عدد به دلخواه استفاده کرد؟!!! اگه هست قیمتش چقدره؟
                  مشکل اصلی من اینه که میخوام بتونم هر وقت خواستم تعداد ال ای دی ها رو کم و زیاد کنم
                  در ضمن دوستی به بنده گفتند میتونی از پاور کامپیوتر برای منبع تغذیه استفاده کنی. ممکنه؟
                  منتظر پاسختون هستم. تشکر
                  سلام.بله ولی بهتره که یک ال ای دی تکی بهش وصل نکنی و مثلا از هشت تا بیست ال ای دی رو بهش وصل کنی چون اگه یک ال ای دی رو بخوای بهش وصل کنی ممکنه بعضی اوقات در صدم ثانویه اول قبل از اینکه بخواد درایور ولتاژ رو میزون کنه ال ای دی فشار بهش بیاد یا بسوزه همونطور که خودت گفتی مثلا میگن 12 تا 18 در یک وات یعنی از 12 ال ای دی تا 18 ال ای دی یک وات میشه بهش وصل کرد.من تو تولیداتم 8 تا 20 هم دارم اگه خواستی بهت بدم.
                  بله با پاور کامپیوتر هم میشه ولی هم خیلی خیلی اتلاف انرژی داره و هم اینکه پاور کامپیوتر خیلی بزرگه و هم اینکه باید مثلا سه تا سه تا ال ای دی ها رو سری وبا یک مقاومت پر توان سری و همه دسته ها رو موازی کنی و خیلی حجیم میشه و اصلا معقول نیست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
                    سلام.بله ولی بهتره که یک ال ای دی تکی بهش وصل نکنی و مثلا از هشت تا بیست ال ای دی رو بهش وصل کنی چون اگه یک ال ای دی رو بخوای بهش وصل کنی ممکنه بعضی اوقات در صدم ثانویه اول قبل از اینکه بخواد درایور ولتاژ رو میزون کنه ال ای دی فشار بهش بیاد یا بسوزه همونطور که خودت گفتی مثلا میگن 12 تا 18 در یک وات یعنی از 12 ال ای دی تا 18 ال ای دی یک وات میشه بهش وصل کرد.من تو تولیداتم 8 تا 20 هم دارم اگه خواستی بهت بدم.
                    بله با پاور کامپیوتر هم میشه ولی هم خیلی خیلی اتلاف انرژی داره و هم اینکه پاور کامپیوتر خیلی بزرگه و هم اینکه باید مثلا سه تا سه تا ال ای دی ها رو سری وبا یک مقاومت پر توان سری و همه دسته ها رو موازی کنی و خیلی حجیم میشه و اصلا معقول نیست.
                    با تشکر قیمت 8 تا 20 چقدر هست؟
                    منظورتون از 8 تا 20 اینه که با یک درایور میشه از 8 تا تا 20تا ال ای دی پاور رو به دلخواه سری کرد و مثلا اگه 10تا ال ای دی بود و خواستی بعد از مدتی 15تاش کنی نیاز به تعویض درایور نیست؟

دیدگاه

ال ای دی

سلام ..
                      طول سیمی که شما در تابلو استفاده می کنید به شدت در نور کلی تابلو خواهد داشت البته این گزینه در تابلوهای کوچک احساس نمی شد ولی وقتی یک تابلوی بزرگ درست می کنید شما را از کارتان دلسرد خواهد کرد.... :eek:

دیدگاه

با تشکر قیمت 8 تا 20 چقدر هست؟
                        منظورتون از 8 تا 20 اینه که با یک درایور میشه از 8 تا تا 20تا ال ای دی پاور رو به دلخواه سری کرد و مثلا اگه 10تا ال ای دی بود و خواستی بعد از مدتی 15تاش کنی نیاز به تعویض درایور نیست؟
                        سلام.18 هزار تومان.
                        بله منظور همونه که گفتین.نه نیاز به تعویض درایور نیست.هر چقدر ال ای دی از 8 تا 20 تا بهش وصل کنی خودش ولتاژه خروجی رو تنظیم میکنه و جریان هم ثابته.

دیدگاه

سلام درمورد این روش که توضیح داده شده : http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=73681.msg446349#msg446349
                          میشه بگین ترانزیستور برای چیه؟؟
                          اخه گفتین ترانزیستور را به مقاومت وصل کردین.
                          ممنون میشم راهنمایی کنید.
                          و آیا این که با سفید HG مشکلی نداره این روش؟؟

دیدگاه

کسی نبود برای تابلو ثابت در مورد روشی که یک مقاومت کلی سر راهش میزاریم توضیح بده.
                            اگه مقاومت را سری کنیم که افت ولتاژ داریم.
                            اگر هم موازی کنیم کاربردی برای ما نداره.
                            باید چطوری یک مقاومت وات بالا قرار بدیم؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط masoud1373
                              کسی نبود برای تابلو ثابت در مورد روشی که یک مقاومت کلی سر راهش میزاریم توضیح بده.
                              اگه مقاومت را سری کنیم که افت ولتاژ داریم.
                              اگر هم موازی کنیم کاربردی برای ما نداره.
                              باید چطوری یک مقاومت وات بالا قرار بدیم؟
                              از مقاومت وات بالای اهم زیاد مثلا از 100 اهم ده وات شروع کن بیا پایین تا نورت تنظیم بشه
                              کم کم دستت میاد چه مقاومتی بزاری
                              هر چی تعدادال ای دی بیشتر باشه مقاومت کمتری باید بزاری
                              مثلا 1000 تا ال ای دی تقریبا یک اهم- دو اهم باید بزاری
                              مقاومت به طور سری با کل ال ای دی ها
                              یعنی مثبت رو میدی به مثبت های ال ای دی ها
                              منفی رو میدی به مقاومت و اون سر مقاومت رو وصل میکنی به منفی ال ای دی :nice:
                              نورپردازان باران نور شهرستان آران وبیدگل
                              barannoor69@yahoo.com

دیدگاه

ممنون آقا مجتبی
                                سری کردن را که بلدم.
                                اما طبق درسایی که ما میخونیم :biggrin: وقتی المان سری بشه ولتاز بین المان های سری تقسیم میشه.
                                حالا ما هر مقاومتی که بزاریم بالاخره یک مقدار ولتاز را کم میکنه . تا چقدرش استاندارده؟؟؟
                                ولی یه چیز را نمیفهمم اونم این که مگه ولتاژ از رابطه V=RI بدست نمیاد؟پس اگه یکی از کلمات تابلو ما مثلا 3 آمپر جریان بکشه اگه مقاومت 1 اهم بزاریم ولتاژش میشه 3 ولت و مابقی ولتاژ (9V) باید برسه به مجموعه ی موازی LED ها.در صورتی که اینطوری نیست چون من برای امتحان 120 اهم (از همین معمولی کوچیکا ) که گذاشتم بازم LED ها روشن شد اما با نور کم.درصورتی که طبق روابط نباید روشن بشه و تمام ولتاژ باید روی مقاومت بیفته و تلف بشه.
                                میشه من رو از ابهام بیرون بیارین؟؟؟؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X