اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید {پاسخ فوری در انجمن LED}

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پاسخ : سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید

نوشته اصلی توسط مهران چمنی
    دوستان دوستان
    توجه فرمایید

خیلی بحث پیچیده کردید در صورتی که سادس !

ما ده ها مدل منبع نور داریم.
    کلاهی - اوال - پاور - اسمدی - سی او بی - رشته ای - کم مصرف - التهابی -پرفشار و کم فشار - سدیم و گازی ..... چمیدونم....بی نهایت مدل لامپ

اما نمیشه گفت که چه مدل خوبه چه مدل بد .... به نظر بنده که نورپرداز هستم....همه خوب هستند اما فقط زمانی که در جا و محیط مخصوص خودشون استفاده شوند.
    به عنوان مثال فرض کنید:
    بجای الیدی کلاهی در تابلو ثابت...از الیدی پاور استفاده بشه ! خوب مشگل این میشه که تابلو از شدت پرنوری خونده نمیشه...
    یا بجای الیدی اوال در تابلو روان....از الیدی لیزری استفاده بشه ! خوب تابلو فقط از زاویه مستقیم خونده میشه...

جناب ms2000 عزیز فرمودند که از الیدی کلاهی واسه روشنایی اتاق استفاده کنید.
    اما من پیشنهاد نمیکنم....زیرا الیدی کلاهی مخصوصا سفید...حتی مارک اچ جی .... عمر بسیار پایین تری نسبت به سایر رنگ ها دارند
    نمونه هاشم میتونید در تابلو های ثابتی که مغازه ها استفاده کردنند مشاهده کنید....رنگ سفید پس از چند مدت روشنایی و درخشندگیش رو به شدت از دست میده

برای مغازه و اتاق نیز نمیشه گفت استفاده از پاور الیدی اشتباهه !!!!
    مثلا در دفتر خودمون از پاور الیدی با لنز 80 استفاده کردیم...چرا ؟ چون روشنایی نمیخواستیم ! نورپردازی میخواستیم ! دیوار ها کم نور و زمین و میز پر نور....

لامپ AEG هم درسته قیمت بالاتری نسبت به دیگر لامپ ها داره !
    (( لامپ 5وات سی او بی رو میشه 6تومن هم خرید ولی AEG چهار وات بالای 23تومنه و مدل 5واتش 16تومن هست.... ))
    ولی از نظر اقتصادی به صرفه هست چون چند برابر اون 6تومنی ها نور بیشتر و بهتری داره با وجود اینکه نصف اندازه اونهاست !

خوب در مثالی دیگه عرض کنم که.... مونتاژ الیدی های کلاهی زمان خیلی زیاد و هزینه خیلی زیادی می طلبه....
    خوب بجای اینکه 45تا الیدی کلاهی دونه ای 100تومن رو که 90 تا پایه داره...روی یک سطحی مونتاژ کنید که اگه پلکسی باشه بین 7تا 15تومن هزینس...و 15تا مقاومت که 30تا پایه داره رو به اونها متصل کنید....بعد باز به یک تغذیه 12ولت یک آمپر 6000تومنی وصل کنید....سیم کشی کنید...در کل چند ساعت وقتتون هدر بدین...تا یه منبع نوری بسازید که اندازه 4وات لامپ AEG نور بده....خوب این جه کاریه....یه الکتریکی برید و لامپ و سوکتش که جمعا میشه 23.500تومن رو بخرید و برگردین خونه و بزنید تو برق !

بله میدونم چطوری درست میکنند !
    این کلیپ هم مربوط به یک الکتریکی در مشهد هست
    بنده سه مدل از این پیکسل ها رو وارد میکنم و باهشون به شکل های گوناگون کار میکنم که این کوچیکترین مدل پیکسل هاست
    برنامه نویسی و جلوه های نوریشون هم خودم انجام میدم
    مدل بعدیش در دفتر شرکت به نمایش گذاشتیم...مشهد-خیابان سنایی -میدان صاحب الزمان -مجتمع برق و الکترونیک سبحان - طبقه منفی یک - واحد 12
    مدل بزرگترش در برج های آبشار مشهد کار شده و خطی هست
    البته این رو هم بگم گه مدل های 1 و 2 دارای IP69 هستند و مدل سوم IP65

به نسبت تابلوهای روان....قیمت زیادی هم نداره....به نوعی قیمتشون بین قیمت تابلو روان تک رنگ و تلویزون شهریست

سلام آفای چمنی
    اگه میشه لطف کن یه چندتا عکس یا ویدئو از این کاراتون بزار، اگه یکم توضیح هم بدی که دیگه عالی میشه.
    کز دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید

دوستان دوستان
      توجه فرمایید

خیلی بحث پیچیده کردید در صورتی که سادس !

ما ده ها مدل منبع نور داریم.
      کلاهی - اوال - پاور - اسمدی - سی او بی - رشته ای - کم مصرف - التهابی -پرفشار و کم فشار - سدیم و گازی ..... چمیدونم....بی نهایت مدل لامپ

اما نمیشه گفت که چه مدل خوبه چه مدل بد .... به نظر بنده که نورپرداز هستم....همه خوب هستند اما فقط زمانی که در جا و محیط مخصوص خودشون استفاده شوند.
      به عنوان مثال فرض کنید:
      بجای الیدی کلاهی در تابلو ثابت...از الیدی پاور استفاده بشه ! خوب مشگل این میشه که تابلو از شدت پرنوری خونده نمیشه...
      یا بجای الیدی اوال در تابلو روان....از الیدی لیزری استفاده بشه ! خوب تابلو فقط از زاویه مستقیم خونده میشه...

جناب ms2000 عزیز فرمودند که از الیدی کلاهی واسه روشنایی اتاق استفاده کنید.
      اما من پیشنهاد نمیکنم....زیرا الیدی کلاهی مخصوصا سفید...حتی مارک اچ جی .... عمر بسیار پایین تری نسبت به سایر رنگ ها دارند
      نمونه هاشم میتونید در تابلو های ثابتی که مغازه ها استفاده کردنند مشاهده کنید....رنگ سفید پس از چند مدت روشنایی و درخشندگیش رو به شدت از دست میده

برای مغازه و اتاق نیز نمیشه گفت استفاده از پاور الیدی اشتباهه !!!!
      مثلا در دفتر خودمون از پاور الیدی با لنز 80 استفاده کردیم...چرا ؟ چون روشنایی نمیخواستیم ! نورپردازی میخواستیم ! دیوار ها کم نور و زمین و میز پر نور....

لامپ AEG هم درسته قیمت بالاتری نسبت به دیگر لامپ ها داره !
      (( لامپ 5وات سی او بی رو میشه 6تومن هم خرید ولی AEG چهار وات بالای 23تومنه و مدل 5واتش 16تومن هست.... ))
      ولی از نظر اقتصادی به صرفه هست چون چند برابر اون 6تومنی ها نور بیشتر و بهتری داره با وجود اینکه نصف اندازه اونهاست !

خوب در مثالی دیگه عرض کنم که.... مونتاژ الیدی های کلاهی زمان خیلی زیاد و هزینه خیلی زیادی می طلبه....
      خوب بجای اینکه 45تا الیدی کلاهی دونه ای 100تومن رو که 90 تا پایه داره...روی یک سطحی مونتاژ کنید که اگه پلکسی باشه بین 7تا 15تومن هزینس...و 15تا مقاومت که 30تا پایه داره رو به اونها متصل کنید....بعد باز به یک تغذیه 12ولت یک آمپر 6000تومنی وصل کنید....سیم کشی کنید...در کل چند ساعت وقتتون هدر بدین...تا یه منبع نوری بسازید که اندازه 4وات لامپ AEG نور بده....خوب این جه کاریه....یه الکتریکی برید و لامپ و سوکتش که جمعا میشه 23.500تومن رو بخرید و برگردین خونه و بزنید تو برق !

بله میدونم چطوری درست میکنند !
      این کلیپ هم مربوط به یک الکتریکی در مشهد هست
      بنده سه مدل از این پیکسل ها رو وارد میکنم و باهشون به شکل های گوناگون کار میکنم که این کوچیکترین مدل پیکسل هاست
      برنامه نویسی و جلوه های نوریشون هم خودم انجام میدم
      مدل بعدیش در دفتر شرکت به نمایش گذاشتیم...مشهد-خیابان سنایی -میدان صاحب الزمان -مجتمع برق و الکترونیک سبحان - طبقه منفی یک - واحد 12
      مدل بزرگترش در برج های آبشار مشهد کار شده و خطی هست
      البته این رو هم بگم گه مدل های 1 و 2 دارای IP69 هستند و مدل سوم IP65

به نسبت تابلوهای روان....قیمت زیادی هم نداره....به نوعی قیمتشون بین قیمت تابلو روان تک رنگ و تلویزون شهریست

سلام آقای چمنی
      اگه میشه لطف کن یه چندتا عکس یا ویدئو از این کاراتون بزار، اگه یکم توضیح هم بدی که دیگه عالی میشه.
      کز دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست

دیدگاه

پاسخ : سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید {پاسخ فوری در انجمن LED}

سلام.خب اگه چهار تا ال ای دی رو سری کنیم جریان کم بهشون میرسه چون ال ای دی ها ولتاژ حدوده سه تا 3.3 لازم دارم کلا ال ای دی ها باید با جریان ثابت کار کنن نه ولتاژ و وقتی که جریان ثابت بهشون میدیم خواهیم دید که ولتاژ مقداری شناوره.البته کلا من استفاده از مقاومت رو مخصوصا تو ال ای دی های پاور خیلی اشتباه میبینم چون حرارت و انرژی زیادی تو مقاومت تلف میشه و باید ار درایور ال ای دی استفاده بشه ولی بعضی مواقع که من در ال ای دی های غیره پاور مثلا همین کلاهی ها یا اوال میخوام از مقاومت استفاده کنم چون خودم سوئیچینگ میسازم میام ولتاژ خروجی رو طوری میگیرم که مقاومت مقدار کمتری لازم باشه با ال ای دی ها سری کنم که تلفات کمتر بشه.
        خیلی ممنونم که پاسخ دادید.روش دومتون هم خیلی خوبه... تصمیم گرفتم که مقاومت رو طوری انتخاب کنم که پاور الیدی ها اصلآ داغ نکنند.
        فقط یه چیزی.مقاومت متغیر بین 0 تا 6 اهم وجود داره؟
        راستی شما چه مارکی برای پاور الیدی پیشنهاد میکنید؟LITEON ویاEVERLIGHT چه طوره؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amin tal
          خیلی ممنونم که پاسخ دادید.روش دومتون هم خیلی خوبه... تصمیم گرفتم که مقاومت رو طوری انتخاب کنم که پاور الیدی ها اصلآ داغ نکنند.
          فقط یه چیزی.مقاومت متغیر بین 0 تا 6 اهم وجود داره؟
          راستی شما چه مارکی برای پاور الیدی پیشنهاد میکنید؟LITEON ویاEVERLIGHT چه طوره؟
          مقاومت داغ نکنه یا پاور ال ای دی داغ نکنه؟؟؟ پاور ال ای دی که باید داغ کنه و با هیت سینک گرماش دفع بشه.مگه اینکه اینقدر کم بهش جریان بدی که داغ نکنه یا کم داغ کنه که در این صورت نوره خیلی کمی میده و از تمام ظرفیتش استفاده نشده. اگه میخوای باهش مقاومت سری کنی.مقاومت هم بلاخره داغ میکنه حتی اگه ولتاژ رو طوری تنظیم کنی که کمترین تلفات رو مقاومت باشه بازم تلفات داره و داغ میکنه چون بلاخره جریان 320 میلی یا 340 میلی ازش رد میشد. ولی اگه کاری کنی که ولتاژی که دو سرش میوفته کمتر باشه خب کمتر داغ میکنه.کلا روشه مقاومت مخصوصا برای پاور ال ای دی اصلا خوب نیست و اتلاف انرژی توش زیاده.
          مارک پاور ال ای دی من اگه بخوام درجه یک کار کنم GT با لومن بالا میگرم رو پایه هاش هم حک شده GT که از دو هزار تومان بیشتره و ادیسون اصلی هم اگه گیر بیاری خوبه اونم حدوده دو هزار تومان بود آخرین سری که گرفتم یکسری اورلایت گرفتم که زیاد تعریفی نداشت شاید قلابی بوده.این اورلایت هایه کم نور رو دستم باد کرده اگه خواستی بسیار ارزون بهت میدم.
          لایتون هم من تا حالا ندیدم فکر میکردم این مارکه فقط دی وی دی رایتره.
          ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

ممنون از دوستان ، اقا مسعود و اقا مهران
            خداییش کارات قشنگ بود
            قیمتاش چنده ؟ من ندیدم ( در ضمن گزینه تشکر نیستش نمیشه اونجوریم تشکر کنیم :biggrin: )
            من درایور خریدم اما نمیدونم چجوری به تابلو وصل کنم ( 4 کانالس ) میشه بگین به کدوم قسمتا باید وصل کنم ؟
            برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
            راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ehsanajal
              ممنون از دوستان ، اقا مسعود و اقا مهران
              خداییش کارات قشنگ بود
              قیمتاش چنده ؟ من ندیدم ( در ضمن گزینه تشکر نیستش نمیشه اونجوریم تشکر کنیم :biggrin: )
              من درایور خریدم اما نمیدونم چجوری به تابلو وصل کنم ( 4 کانالس ) میشه بگین به کدوم قسمتا باید وصل کنم ؟
              سلام.قیمته چی ها؟
              درایور خریدی یا از این رقص نورهای چند کاناله اگه از این چشمک زنها خریدی تا جایی که من دیدم یک مثبت یا منفی مشترک داره و سره هر یک اون قسمتهایه که باید مجزا باشه میخوره به یک خروجی.

دیدگاه

ممنون از جناب سمرقندیان
                بله متاسفانه انگار امروز اومدن گذینه تشکر این تایپیک رو غیر فعال کردن....تشکر زدن ما چه زیانی واسه مدیر سایت داشته ! خدا عالمه !

خوب...در مورد پاور الیدی که تو پنل زدید...بله...36تا زیاده ! وزن و قیمتش هم زیاده...من بودن از cob یا smd های آماده 40وات استفاده میکردم
                وزنشون به 2کیلو هم نمیرسه !
                قیمتشون هم 260تومنه...جنس خوب با 2سال گارانتی

نوشته اصلی توسط hoseinh9

سلام آقای چمنی
                سلام !
                به دلیل اینکه تولیدات ما در کارهای اجرایی تماما جدید و منحصر به فرد هست و برای جلوگیری از نقض شدن این موضوع...متاسفانه تصاویرشون نمیتونیم به اشتراک بزاریم.
                حتی در برخی موارد در بروشور یا سایت خودمون هم وارد نکردیم....حتی در دفتر فروش هم نمونه ای نزاشتیم...چون در محیطی پر از رقابت و همکار وجود داریم.

اما این تصویر یک نمونه از پیکسل هایی است که در دفتر فروش به نمایش گذاشتیم...چون اینترنت پرسرعتی دم دست ندارم ؛بجای کلیپ،یک تصویر ازش میزارم
                این نوع پیکسل ....دارای ip69 هست و در زیر آب هم کار میکنیم.
                اگه خدا بخواد و در ما تواناییش هم ایجاد کنه....قرار هست در پروژه بسیار سنگینی چند هزار عدد پیکسل کار کنیم...تو اون متراژ...بحث تلفات و نویز و اختلال دیتا گریبان گیر ما خواهد بود...

هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

ممنون از جناب سمرقندیان
                  بله متاسفانه انگار امروز اومدن گذینه تشکر این تایپیک رو غیر فعال کردن....تشکر زدن ما چه زیانی واسه مدیر سایت داشته ! خدا عالمه !
                  سلام.خواهش میکنم.فکر کنم امروز کلا سایت ایراد داره چون عصر هم در دسترس نبود.
                  خوب...در مورد پاور الیدی که تو پنل زدید...بله...36تا زیاده ! وزن و قیمتش هم زیاده...من بودن از cob یا smd های آماده 40وات استفاده میکردم
                  وزنشون به 2کیلو هم نمیرسه !
                  قیمتشون هم 260تومنه...جنس خوب با 2سال گارانتی
                  سلام. COB که گرونه و اس ام دی من بهش 50 وات با لنز رو پیشنهاد کردم (چون 40 وات کم پیدا میشه ) که گفت شکله ظاهریه اینها که مثلا 36 تا داشته باشه به نظرش قشنگ تره و ... در هر صورت چه COB چه اس ام دی 40 یا 30 وات اینها گرمایش بسیار بالایی دارن و همون گرمایشو دفع کردن خودش مشکلات داره و درده سر اینکه بری آلومینویم برش بزنی و با ابتکار و اینها براش چیزی درست کنی. یک تجربه رو هم بگم گرچه احتمالا خودتون میدونید.یکی از مراکز فروش ال ای دی تو تهران (اسم نمیبرم) ولی چند سال پیش بهم گفت که COB به نسبته واتی که داده کمتر گرم میکنه و خیلی خوبه و فلانه و اینطوره و اونطوره منم تشویق شدم تعداده زیادی ازش گرفتم متاسفانه اول برای تست کم نگرفتم ولی وقتی بستم عملا تغییره دمایی ندیدم مثلا لامپی که با هفت ال ای دی میزدم یا با یک COB هفت وات آنچان فرقه دمایی نداشت و فقط COB رو هر واتش رو گرانتر از هر وات ال ای دیه معمولی یک وات خریده بودم اینطور شد که الان کلی COB هم رو دستم باد کرده.خلاصه منظورم اینه که چه cob و چه اس ام دی حالا هر چند وات به نسبت همون واتی که داره گرما تولید میکنه یعنی شاید تقریبا چهل عدد یک وات شاید تقریبا همون قدر دما تولید کنه که یک چهل وات و بلاخره همون دفعه دماش کمی وقت گیر و درده سر سازه مگه اینکه قابلهای آماده ای تو بازار باشه که فرتی ال ای دی ها رو توش بزنیم و درایورشم بذاریم و تموم. ولی خب استفاده از ال ای دی کلاهی اون گرما رو نداره و ...
                  یک پیشنهادی هم جناب چمنی براتون دارم بیا یکی از این پروژه هاتون رو سر در مغازه من بزن کلی برات تبلیغ میشه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
                    سلام.خواهش میکنم.فکر کنم امروز کلا سایت ایراد داره چون عصر هم در دسترس نبود.سلام. COB که گرونه و اس ام دی من بهش 50 وات با لنز رو پیشنهاد کردم (چون 40 وات کم پیدا میشه ) که گفت شکله ظاهریه اینها که مثلا 36 تا داشته باشه به نظرش قشنگ تره و ... در هر صورت چه COB چه اس ام دی 40 یا 30 وات اینها گرمایش بسیار بالایی دارن و همون گرمایشو دفع کردن خودش مشکلات داره و درده سر اینکه بری آلومینویم برش بزنی و با ابتکار و اینها براش چیزی درست کنی. یک تجربه رو هم بگم گرچه احتمالا خودتون میدونید.یکی از مراکز فروش ال ای دی تو تهران (اسم نمیبرم) ولی چند سال پیش بهم گفت که COB به نسبته واتی که داده کمتر گرم میکنه و خیلی خوبه و فلانه و اینطوره و اونطوره منم تشویق شدم تعداده زیادی ازش گرفتم متاسفانه اول برای تست کم نگرفتم ولی وقتی بستم عملا تغییره دمایی ندیدم مثلا لامپی که با هفت ال ای دی میزدم یا با یک COB هفت وات آنچان فرقه دمایی نداشت و فقط COB رو هر واتش رو گرانتر از هر وات ال ای دیه معمولی یک وات خریده بودم اینطور شد که الان کلی COB هم رو دستم باد کرده.خلاصه منظورم اینه که چه cob و چه اس ام دی حالا هر چند وات به نسبت همون واتی که داره گرما تولید میکنه یعنی شاید تقریبا چهل عدد یک وات شاید تقریبا همون قدر دما تولید کنه که یک چهل وات و بلاخره همون دفعه دماش کمی وقت گیر و درده سر سازه مگه اینکه قابلهای آماده ای تو بازار باشه که فرتی ال ای دی ها رو توش بزنیم و درایورشم بذاریم و تموم. ولی خب استفاده از ال ای دی کلاهی اون گرما رو نداره و ...
                    بله ممنون
                    ببینید...تکنولوژی ساخت دیود های نورانی روز به روز داره تغییر میکنه...پاور حرارت بیشتر...smd حرارت کمتر و cob حرارت کمتر تر و در aeg خیلی کمتر شده
                    در cob با افزایش سطح مقطع الیدی اومدن حرارت بیشتر پخش کردند و از تجمع گرما در یک نقطه جلوگیری کردن...
                    همچنین همینطور که شاهد هستید جدیدا لامپ های سقفی الیدی جدیدی اومده که دارای حرارت فوق العاده پایینی هستند طوری که اندازه اونها مثلا 10سانت در 2سانت هست ! و نور مات و خوبی هم دارند.
                    افزایش حرارت در cob و led , و کلا تمامی الیدی ها رابطه مستقیم با درایور اون داره
                    اگه درایور درستی استفاده نشه...انرژی بجای نور...به گرما نیز تبدیل میشه....
                    دوستی با ساخت درایور جدید...تونست یک الیدی 20وات رو با حداکثر نور روشن کنه در صورتی که از هدسینگ کوچکی استفاده کرده بود !!! این رو به عینه دیدم.
                    پیشنهادم اینه که دنبال طراحی درایور هایی با تکنولوژی جدید تر بگردین...چون همراه با کارایی بهتر ، دارای قیمت پایین تری هستند.
                    درایور 20واتی که ساخته بود رو رزین شده به 11تومن میفروخت !

نوشته اصلی توسط ms2000
                    یک پیشنهادی هم جناب چمنی براتون دارم بیا یکی از این پروژه هاتون رو سر در مغازه من بزن کلی برات تبلیغ میشه.
                    چشم.ولی والا ما هرموقع از اون مسیر رد شدیم....مغازه بسته بود !!!! o.O
                    هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

دوستان از پستاتون واقعا استفاده کردم.فقط حیف گزینه تشکر نیست.علی الخصوص ازدوستمms2000که زحمت کشیدن وعکس گذاشتن.

این COBچیه؟شاید دیده باشم اما اسمشو نمیدونم :redface:
                      [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ah rad
                        دوستان از پستاتون واقعا استفاده کردم.فقط حیف گزینه تشکر نیست.علی الخصوص ازدوستمms2000که زحمت کشیدن وعکس گذاشتن.

این COBچیه؟شاید دیده باشم اما اسمشو نمیدونم :redface:
                        سلام.خواهش میکنم.
                        ال ای دی هایی که بیشتر گرده و حالته اس ام دی داره و در جاهای خاص استفاده میشه در واتهای مختلف هم موجوده مثلا:
                        http://www.tradekorea.com/product-detail/P00278809/SMD_LED_PKG__B10R2___COB_Rectangular__10W__.html#. Uv6HyYU9Sms

دیدگاه

ممنون از جناب سمرقندیان
                          اکه گزینه تشکر هم نباشه ما توی دلمون همیشه از زحماتتون تشکر میکنیم. :bye :bye

دیدگاه

بله ممنون
                            ببینید...تکنولوژی ساخت دیود های نورانی روز به روز داره تغییر میکنه...پاور حرارت بیشتر...smd حرارت کمتر و cob حرارت کمتر تر و در aeg خیلی کمتر شده
                            در cob با افزایش سطح مقطع الیدی اومدن حرارت بیشتر پخش کردند و از تجمع گرما در یک نقطه جلوگیری کردن...
                            همچنین همینطور که شاهد هستید جدیدا لامپ های سقفی الیدی جدیدی اومده که دارای حرارت فوق العاده پایینی هستند طوری که اندازه اونها مثلا 10سانت در 2سانت هست ! و نور مات و خوبی هم دارند.
                            افزایش حرارت در cob و led , و کلا تمامی الیدی ها رابطه مستقیم با درایور اون داره
                            اگه درایور درستی استفاده نشه...انرژی بجای نور...به گرما نیز تبدیل میشه....
                            دوستی با ساخت درایور جدید...تونست یک الیدی 20وات رو با حداکثر نور روشن کنه در صورتی که از هدسینگ کوچکی استفاده کرده بود !!! این رو به عینه دیدم.
                            پیشنهادم اینه که دنبال طراحی درایور هایی با تکنولوژی جدید تر بگردین...چون همراه با کارایی بهتر ، دارای قیمت پایین تری هستند.
                            درایور 20واتی که ساخته بود رو رزین شده به 11تومن میفروخت !
                            چشم.ولی والا ما هرموقع از اون مسیر رد شدیم....مغازه بسته بود !!!! o.O
                            سلام.در این که در aeg حرارت کمتره شکی نیست.ولی من فکر میکنم حرارت سی او بی و اس ام دی و یک واتی ها در یک وات مشخص تقریبا یکیه یعنی من که اومدم هفت تا یک وات و یک هفت وات سی او بی رو با یک درایور خاص تست کردم تفاوت حرارت آنچنان ندیدم.شایدم اشتباه میکنم.
                            ولی خب شما که دیدین مثلا برای اس ام دی ده وات یا بیست یا سی وات در پروژکتورها چه هیت سینک سنگینی گذاشتن.
                            چه موقع میاین که بسته است مغازه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
                              سلام.قیمته چی ها؟
                              درایور خریدی یا از این رقص نورهای چند کاناله اگه از این چشمک زنها خریدی تا جایی که من دیدم یک مثبت یا منفی مشترک داره و سره هر یک اون قسمتهایه که باید مجزا باشه میخوره به یک خروجی.
                              سلام از همینا که تو سعدی گذاشتن و میگن 4 کانالست :redface:
                              سرهای مجزا و خروجی رو خودم باید انتخاب کنم ؟؟
                              قیمت کارای خودتون رو میگم چند در میاد
                              برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
                              راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

.....
                                سلام !
                                به دلیل اینکه تولیدات ما در کارهای اجرایی تماما جدید و منحصر به فرد هست و برای جلوگیری از نقض شدن این موضوع...متاسفانه تصاویرشون نمیتونیم به اشتراک بزاریم.
                                حتی در برخی موارد در بروشور یا سایت خودمون هم وارد نکردیم....حتی در دفتر فروش هم نمونه ای نزاشتیم...چون در محیطی پر از رقابت و همکار وجود داریم.

اما این تصویر یک نمونه از پیکسل هایی است که در دفتر فروش به نمایش گذاشتیم...چون اینترنت پرسرعتی دم دست ندارم ؛بجای کلیپ،یک تصویر ازش میزارم
                                این نوع پیکسل ....دارای ip69 هست و در زیر آب هم کار میکنیم.
                                اگه خدا بخواد و در ما تواناییش هم ایجاد کنه....قرار هست در پروژه بسیار سنگینی چند هزار عدد پیکسل کار کنیم...تو اون متراژ...بحث تلفات و نویز و اختلال دیتا گریبان گیر ما خواهد بود...

سلام
                                وقت بخیر

دوست گرامی ، جناب آقای چمنی

مستدعیست بفرمایید ، در طراحی این تابلو ، بر روی هر پیکسل ( ال ای دی آر جی بی ) چه تعداد رنگ قابل اجراست ؟ 7 رنگ ؟ 16 رنگ ؟ 256 ؟ 512 ؟
                                و اینکه
                                آیا برای تولید رنگها از درایور ال ای دی آرجی بی استفاده شده یا از رجیستر 74595 + روش PWM ؟

با احترام
                                92/11/26

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X