پاسخ : سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید {پاسخ فوری در انجمن LED}
نوشته اصلی توسط babak5452
ممنونتم اینو برا چراغ های پژو 405 slx میخوام استفاد کنم ال ای دی مورد استفادم هم ال ای دی سفید هست سیم کشی هم می خوام براش برق از چراغ کوچیکهای ماشین بگیرم جا که والا اگه قطعه قابل جا سازی تو چراغ نباش خارج از چراغ قطعه رو روی ی برد دیگه لحیم می کنم باسیم وصلش می کنم به حلقه ال ای دی هام
این کار رو قبلا انجام دادن توی نت عکساش موجوده بجای نیون داخل چراغ از ال ای دی استفاده می کنن اینم ی چندتا عکس از نمونه اون کاری که می خوام انجام بدم
این عکس دقیقا مثل همون کاسه چراغی هست که می خوام روش کار کنم بقیه عکسا هم مربوط به طرح هایی میشه که رو نت دیدم و تو ایران انجام شده همشون
یک نمونه انجل آی ال ای دی رنگی ( با تراکم 15 ) ، نصب شده بر روی چراغ هیوندایی جنسیس کوپه :
یک نمونه نصب شده بر روی toyota FJ CRUISER :
تویوتا پرادو
TOYOTA CAMRY
SUZUKI VITARA
HYUNDAI SANTAFE
شرمنده دوستان که بخاطر عکسا حجم صفحه رفت بالا
اینا ای انجلها رو روی چی میزنین؟پلکسی یا چیز دیگه؟
[باسلام میخواستم برای مادربزرگم که کم شنواست یک led به تلفنش وصل کنم که وقتی تلفن زنگ میخوره اون ledروشن بشه و متجه زنگ تلفن بشه ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
محاسبه مقدار آمپر لازم برای یک تابلو ال ای دی ثابت
با عرض پوزش شاید این سوال بارها پرسیده شده ولی من نتونستم از تاپیکها پیدا کنم .
سوالم اینه که برای یه تابلو ال ای دی که سری سه تایی با مقاومت که مقدار مقاومتشم محاسبه شده و جریان 15 میلی در فرمول قرار دادم.
اگه اینطور باشه واسه چند تا ال ای دی جریان یک آمپر لازمه؟
من فقط نمیدونم با فرمول که محاسبه میکنیم جریان 15 میلی آمپر واسه هر ال ای دی میوفته یا واسه هر سری سه تایی این مقدار میفته. R=V/I
این سوالو برای انتخاب نوع ترانزیستور برای فلاشر همچنین برای انتخاب پاور مناسب پرسیدم
با سلام یه سوال فوری داشتم من تابلو ال ای دی زدم سه تیکه بزرگ که از دو تا پاور تغذیه میکنن .
میخوام با فلاشر ی که با atmega8 کار میکنه بهشون رقص بدم حالا من منفیه کدود پاورو به فلاشر وصل کنم؟ لطفا راهنماییم کنین بد جوری گیرم
با سلام یه سوال فوری داشتم من تابلو ال ای دی زدم سه تیکه بزرگ که از دو تا پاور تغذیه میکنن .
میخوام با فلاشر ی که با atmega8 کار میکنه بهشون رقص بدم حالا من منفیه کدود پاورو به فلاشر وصل کنم؟ لطفا راهنماییم کنین بد جوری گیرم
خیلی تابلوه خب
اگه ولتاژ ها یکیه اصلا با هم موازی کن پاورتو
نورپردازان باران نور شهرستان آران وبیدگل
barannoor69@yahoo.com
نوشته اصلی توسط ah rad
سلام
به ازای هرشاخه سری 15 میلی
بعدهمروباهم جمع کن مثلا شد1/5امپرشما 2بزار
سوال بهدی
هردوتا منفی رو به هم وصل کن
پس وقتی با فرمول محاسبه میکنیم 15 میلی آمپرو واسه سری سه تایی در نظر گرفتیم نه واسه تنها یک ال ای دی در سری . درسته ؟
با این حساب تقریبا واسه هر 180 ال ای دی یک آمپر جریان لازم داریم درسته؟ اینم واسم پاسخ بدین ممنون میشم
[باسلام میخواستم برای مادربزرگم که کم شنواست یک led به تلفنش وصل کنم که وقتی تلفن زنگ میخوره اون ledروشن بشه و متجه زنگ تلفن بشه ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
سلام این سوال رو تو بخش الکترونیک بپرس دوستان بهتر جوابت رومیدن (صندوق پیام خصوصیت رو هم چک کن )
الان راه خاصی به ذهنم نمیرسه نمیدونم (از اونجایی که مدل تلفن شما در دسترس نیست و من فقط از وجود اسپیکر در اون مطمئن هستم) شاید بشه از سر اسپیکر به بیس یک ترانزیستور سیم گرفت و یک یا چند ال ای دی رو راه انداخت .
نوشته اصلی توسط sar31712
پس وقتی با فرمول محاسبه میکنیم 15 میلی آمپرو واسه سری سه تایی در نظر گرفتیم نه واسه تنها یک ال ای دی در سری . درسته ؟
با این حساب تقریبا واسه هر 180 ال ای دی یک آمپر جریان لازم داریم درسته؟ اینم واسم پاسخ بدین ممنون میشم
با اطلاعاتی که دادید
جریان هر ال ای دی 15 میلی امپر وهر3تاشو باهم سری کردید.وتعدادد کل 180 تا!
اینارو گفتم که فردا نگی اشتباه راهنمایی کردی :mrgreen:
پس جواب
یعنی شما 60 شاخه 15 میلی امپری داری پس جریان میشه0.9 امپر اما حالا میخوای چقدر جریانو بیشتر بگیری دستت خودته
اما پیشنهاد من اگه میخوای به منبعت فشار زیاد نیاد 0.7تا0.8جریان نوشته روی پاورت رو استفاده کن.یعنی 1.5 امپر بهتره. :smile:
دیدگاه