اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

طراحی سوراخ های دقیق برای LED

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

طراحی سوراخ های دقیق برای LED

با سلام امیدوارم منظورمو خوب بیان کنم
    من به فرض روی یک ورق فلزی یک چیزی بنویسم و روی نوشته LED بزارم یعنی شکل نوشته آخر من تمام LED باشه من در آخر پایه های ال ای دی را با دستگاه برش لیزری سوراخ میکنم *** حالا سوال من ؟؟ با چه نرم افزاری میتونم نوشته رو به صورت پایه های LED در بیارم که دقیق باشه
    یک عکس با فتوشاپ درست کردم میزارم امیدوارم متوجه بشید من میخوام سوراخ های روی کلمه B رو داشته باشم

پاسخ : طراحی سوراخ های دقیق برای LED

اول اینکه بهتره ورقتون فلزی نباشه چون رساناست :sad:
    دوما اگه تاپیکهای مربوط به ال ای دی رو خونده باشید میبینید که برش زنها با نرم افزار کورل دراو و ledtools برای اینکار استفاده میکنند

دیدگاه

بعد از گفته شما رفتم دنبال برنامه Ledtool الان مشکلم شد 2 تا :cry2:
      اول طراحی همون عکس و دومی اکتیو کردن برنامه LEDtool

دیدگاه

داداش راحت تر از این کار نیست تو چه قسمتیش مشکل داری تا کمکت کنم من در خدمتم
        خدایا!
        چنان زمینگیر دنیامان مکن که وقت ظهور حضرت حجت توان برخواستن نداشته باشیم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Behnam electronic
          داداش راحت تر از این کار نیست تو چه قسمتیش مشکل داری تا کمکت کنم من در خدمتم
          ممنون میشم اگه کمکم کنید نمیدونم اصول کار با دستگاه برش لیزری میدونید یا نه ولی به هر حال من میگم
          . حالا نیاز دارم که دور نوشته ای که در کورل دارم را با نقطه های تو خالی پر کنم و بعد نوشته رو مخفی کنم چیزی که در آخر دارم همون نوشته هست اما با نقطه های تو خالی چون دستگاه فقط نقطه تو خالی رو برش میزنه مثل (0) تا این که بچه های همینجا برنامه LEDTOOL رو معرفی کردم که متاسفانه رجیستر نمیشه فیلمش دانلود کردم بازم ریجیستر نشد من از کورل X4 استفاده میکن
          و این بود سرنوشت ما :angry:

دیدگاه

دوست عزیز
            این سوال شما به صورت دقیق در تایپیک زیر قبلا به صورت کاملا مفصل آموزش داده شده !
            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=61260.0
            به صفحات اول تا پنجم کاملا مشگل گشا برای شما هستند
            لطفا تایپیک تکراری برای سوالات تکراری نزید دوستان
            با تشکر
            {تایپیک قفل میشود}
            هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

لطفا صبر کنید...