پاسخ : مرکز فایلهای تابلو LED آماده برش لیزر و فلاشرها و دیگر پروژه های LED کاربردی
نوشته اصلی توسط rezahmab
سلام
دوستان بنده تا حدی دراو رو بلدم فقط هنگام نوشتن،نوشته ها ضخیم نمی شود چطور نوشته ها رو ضخیم کنم؟
سلام دوست عزیز. این تاپیک جهت ارائه فایلهای اماده میباشد...
برای اینکار یا باید از فونت مناسب استفاده کنی و یا بعد از تبدیل متن مورد نظر به curvers (از طریق راست کلیک روی متن) لبه های متن رو بکشی و به شکل و اندازه دلخواه در بیاری
پاسخ : مرکز فایلهای تابلو LED آماده برش لیزر و فلاشرها و دیگر پروژه های LED کاربردی
متاسفانه کم کم از بچه های ECA دارم نا امید میشم. هزار و چندین نفر بازدید کننده از تاپیک وجود داشته و به جز دوست خوبمون آقای رضایی هیچکس کوچکترین کمکی به محتوای تاپیک نکرده... این گونه پیش بره بهتره که تاپیک بسته بشه........ :cry2:
نوشته اصلی توسط roodi
متاسفانه کم کم از بچه های ECA دارم نا امید میشم. هزار و چندین نفر بازدید کننده از تاپیک وجود داشته و به جز دوست خوبمون آقای رضایی هیچکس کوچکترین کمکی به محتوای تاپیک نکرده... این گونه پیش بره بهتره که تاپیک بسته بشه........ :cry2:
سلام
بله حق با شماست دوستان حتی مدیران هم خیلی کم کار شدند و بسیاری از سوالات رو هم پاسخ نمی دهند
حضور ندارند در انجمن :angry:
امام علی (ع): هرکس به من کلمه ای بیاموزد مرا ( بنده ) خود کرده...
به نظرتون اگه به جای فایل های آماده ، فایل های وکتور بزاریم چطوره؟
اگه فایل های خام وکتور رو بزاریم هر کسی میآتونه هر جور که دلش خواست یا نیاز داشت LED بچینه.
نوشته اصلی توسط roodi
سلام.... ما همچنان منتظر هستیم........ ممنون
سلام به دوستان
roodi جان این تاپیک رو نبند بنده هم چند تا فایل آماده برای هفته آینده خواهم گذاشت الان درگیر تابلو روان برای مشتریانم هستم (خواهشا فایل های وکتور هم قرار دهید دوستان) :nice:
امام علی (ع): هرکس به من کلمه ای بیاموزد مرا ( بنده ) خود کرده...
نوشته اصلی توسط rezahmab
سلام به دوستان
roodi جان این تاپیک رو نبند بنده هم چند تا فایل آماده برای هفته آینده خواهم گذاشت الان درگیر تابلو روان برای مشتریانم هستم (خواهشا فایل های وکتور هم قرار دهید دوستان) :nice:
سلام....... استقبال نمیشه..... دوستان یا سرگرم دغدغه های زندگی هستند یا.....
دیدگاه